I'D RATHER BE WITH YOU



Lite musik såhär på morgonen, gillar den här låten. Idag jobbar jag heldag igen dvs mellan 09.30-19.15. Tränade igår efter jobbet plus att jag inte kom iväg förrens efter halv 8 så var fett med trött när jag kom hem. Men får se om det vlir nått inlägg ikväll istället. Ha en bra dag! PUSSSSSSSS.

TISDAG 30 AUGUSTI 2011



Godmorgon! Sitter och äter frulle, fan vilka morgonrutiner jag fått alltså. Brukar inte äta frukost så ofta annars ju. Drömde mardröm inatt, jag var vid min gamla skola södermalmsskolan och utanför regnade det, blixtrade osv och det blev världens oväder himlen såg helt crazy ut och alla förstod att världens undergång var här. Så jag försökte ringa älskling men det gick inte och då fick jag sån jävla panik för jag insåg att jag aldrig mer skulle få se honom. Sen vaknade jag som tur var. Idag blir dte jobb mellan 09.30 - 19.15! Hörs ikväll kanske. Puss.

JAM JAM

Idag har jag varit första dagen på mitt nya jobb! Det gick åt helvete fick sparken direkt.. haha nejdå! Det gick skitbra faktiskt plus att det var roligt, för att vara ett jobb alltså. Allt känns jävligt bra nu skönt att ha ett jobb att gå till typ varje dag och kunna spara pengar till Thailand, nu har nedräkningen börjat på riktigt! Efter jobbet var jag och tränade, duktig som jag är! Men nu äre middag, hejsvejs!


FYND!




Idag när jag och mamma skulle handla gick vi in på en skoaffär som låg på vägen, dem hade utförsäljning på alla sina skor. Så jag köpte dem här 2 och mamma 1 par, tillsammans betalade vi 350 kronor för 3 par, sjukt billigt!

SÖNDAG

Hääj bloggen! Till att börja med, fredagen var sjukt kul, nästan lite för kul för var rejält sliten igår. Började med att jag vaknade med årets jävla huvudvärk, inte nådigt alltså. Men lite donken gjorde susen ;) Sen var jag och älskling och spelade minigolf också, han vann som vanligt, fuuusk säger jag bara :( Kvällen avslutades med lite kräftor, väldigt gott! Idag ska jag iaf träna och sen får man se vad som händer, tjooolahop! 






Fredags.

HE CAN DANCE IF HE WANTS TO, HE CAN LEAVE HIS FRIENDS BEHIND..






Jag älskar fredagar!! Ska snart iväg och träna, sen ska jag hem till pappa på middag och sen ska jag hem till Filles kille. Spännande, han måste ju ha mitt godkännande om han ska vara tillsammans med henne, mohaha. Nej men det ska bli kul faktiskt. Men nu måste jag skynda mig, ha en bra kväll! HERRRRÅ!

NY DESIGN

Godmorgon! Har gjort om lite här på bloggen som ni kanske märker, höhö. Ne men var så trött på den andra så gjorde en ny i photoshop imorse och den får duuuuga. Jag har varit vaken sen klockan 7 imorse, älskling låg och spelade någon hårdrocks låt på mobilen innan han skulle till jobbet, inte coolt! Har självklart inte kunnat somna om heller haha. Nåväl, nu ska jag äta frukost och kolla på scrubs, puss.

HAPPY

Nu har jag äntligen fått ett jobb, whii. Kanske inte världens bästa, i en godis/glassbutik i globen centrum. Men fortfarande ett jobb, ungefär 30 timmar i veckan så jag är nöjd, som fan!!

IM CHINESEEEEEEE








Sjukt rolig kväll igår, thanks girls! LOVE <3

ONSDAG

Hejsvejs! Idag har jag varit och tränat, varit på arb intervjuv samt varit på ett as boring möte på arbetsförmedlingen, höhö. Jobbsökandet går framåt nu iaf och det gillar vi. Om en stund kommer Melissa hit, vi ska äta middag, dricka vin och prata om livets mening haha not. Aja nu måste jag avsluta här, skepp och hoj!

ROLIGA TIDER HÖHÖ



Kollade på massa gamla videos på min dator och hittade bland annat den här. Vi körde alltid "tutten runt" om vi drack hemma hos Erica. Det är iaf en liten mugg som föreställer en tutte som är fylld med vodka! Euk haha. 

TURN THE TIDE

Jag hade en jätte mysig kväll igår med min älskling. Vi var ju på bio och såg jag saknar dig, den var skitbra!! men sorlig.. Ni måste se den. Idag ska jag gå på en rekryteringsträff och sen träna. Mamma och fredrik ska åka bort den här veckan så jag och älskling är ensama hemma, sköönt!


Den här låten spelades jätte mycket i filmen, tycker den är sjukt bra!

18.03



Vet ni, har verkligen ingen blogglust men samtidigt vill jag bara skriva av mig, hur nu det går ihop? Har ingenting att blogga om för mitt liv är så jävla tråkigt för tillfället. Eller egentligen är det inte tråkigt, det är bra. Jag har en familj, vänner, pojkvän. Jag har personer runt omkring mig som bryr sig om mig. Jag har kläder. Jag är frisk. Jag har en underbar resa att se fram emot. Jag har en säng att sova i varje natt och jag behöver aldrig gå och lägga mig hungrig. Men ändå så tänker jag: vad jobbigt allt är. Jag har inget jobb = inga pengar (även fast jag har världens snällaste pojkvän som betalar allt till mig). Jag väger några kilo för mycket (även fast jag själv väljer hur mycket jag vill äta) och jag känner mig bara allmänt nere. Problemet: man är aldrig nöjd. Nu gnäller jag om hur jobbigt det är att inte ha nått jobb, när jag väl får ett jobb kommer jag säkerligen gnälla om hur jobbigt det är att jobba. Ibland när jag ser mig själv ur det här perspektivet får jag så dåligt samvete. För att jag inte är tacksam för det jag har och för att jag gnäller på småsaker hela tiden. Ta svälten i afrika som exempel, stackars mig som gnäller om att jag väger för mycket medans folket där nere skulle göra vad som helst för att få äta sig mätta. Det jag ville säga med det här inlägget var iaf att man ska ta vara på det man har och inte ta saker förgivet! Och jag ska pussa extra mycket på min baby ikväll för han är världens snällaste. Han har verkligen ett hjärta av guld, sånna människor finns det inte många av! Även fast jag har turen att känna väldigt många :)

BIOMYS



Idag har jag varit på prommenad med älskling, varit med Melissa och Jacob en stund och sen var jag och tränade. Ikväll ska vi gå på bio och se jag saknar dig. Älskling tycker inte att den verkar vara så bra, han vill bara äta bio popcorn haha men jag tycker den verkar skit bra! Får se vem som har rätt efter ;)

LÖRDAG

Idag fyller fredrik år, grattis grattis!! Vi ska snart hem till mig för att fira honom, äta middag och sen kanske gå på bio. Annars händer det inte mycket, igår var vi på avskeds middag hos martin som ska flytta till kalmar och plugga. Jobbsökandet = går säääämst. Annars rullar allt på rätt bra och en grej till: det värsta jag vet är när saker försvinner! Det är så jävla störande, tjingeling!


FYLLEINLÄGG


När vi väntade på bussen som var sjukt onödig. Hade vi gått hade det tagit en min och när vi tog bussen tog det fem :P


Snarre mellan en tagning



Min sötnos påväg hem


Fredagsmys hos snarre

SEXIGA, HETA OCH OEMOTSTÅNDLIGA TJEJER





+



= BEST FRIENDS FOREVER

DOM SKULLE VILJA VA SOM OSS

Godmorgon på er! Idag är jag verkligen uppe med tuppen. Ska vara statist i en svensk lågfilm, dom skulle vilja vara som oss. Ruulit, har tvingat med mig Fille såklart och sen kanske Lovisa följer med också. Ska bli skit kul iaf. Nu måste jag sminka mig, ha en bra dag! PUSS.

EN TANKESTÄLLARE KANSKE?

En sak som jag stör mig på eller som rent ut sagt upprör mig är människor som tror att dem kan behandla andra precis som dem vill. Som inte har några som helst känslor och bara gör det som dem själva tycker passar dem bäst. Det blir ju inte heller lättare om det är personer som en gång stått en nära. Tråkigt som fan är vad det är.

BRA START PÅ DAGEN

Godmorgon! Imorse gick jag upp efter att älskling gått till jobbet, dvs kl 7. Gick ut på en timmes PW nere vid vattnet, upp vid eriksdal/ringen och sedan bort till gymmet. Körde crosstrainern en stund och sen styrketräning, så nu känner man sig lite duktig. Gjorde även en gooooood frukost  efter:




Klockan 2 idag ska jag träffa min älskade fillefjonka. Hon har varit i grekland så hon har massa roligt att berätta, whiop. Sen ska jag hem till pappa på middag och efter det träffa min älskling som vanligt, nej jag kan inte vara utan honom (: Nu ska jag kolla lite bloggar, tjingeling!

KVÄLLSINLÄGG

Hej på er! Idag har jag varit med min kära vän paulina vi var i stan, åt lunch och kollade runt lite, väldigt trevligt! Hon tog massa roliga bilder så får sno dem från hennes blogg när hon lagt upp dem. Det var iaf jätte kul att träffa dig gullis. Har även hunnit med en PW idag samt ätit en väldigt god soppa. Älskling med, han bara vräkte i sig samt tjatade i 500 år om han kunde få den sista soppan i matlåda och snäll som jag är så fick han det såklart.. Nu blire scrubs sen sova, PUSSSIS.

LITE BILDER FRÅN I LÖRDAGS











TRUST

Har precis varit och tränat, sprang i 30 min sen styrketräning. Nu har jag duschat och väntar på att älskling ska sluta, vi ska till stan och vaccinera honom mot hepatit inför vår thailandsresa :) Jag har själv en spruta kvar att ta för att få "livslångt skydd" men tar den nästa gång han vaccinerar sig. Har btw laddat ner den här filmen som vi ska se ikväll:  



Den verkar spännande som fan! Nu ska jag sminka mig, puss!

CURRY GÖMMA

Godmorgon! Sitter och väntar på att mina scrubs avsnitt ska överföras så tänkte skriva ett litet inlägg sålänge. Lite kort om helgen, fredags: chillkväll hos älskling. Lördags: tränade på dagen sen åkte jag, älskling, Jossan och Stefan till Melissa så kvällen spenderades där, väldigt trevligt! Igår: Jag och älskling köpte 2 kilo mat på donken (bokstavligt talat alltså). Sen åkte vi runt hela kvällen (typ) och letade efter lövbiff, var slut på varje affär, folk måste haft köttfest i helgen. Nu är mina avsnitt klara så vi hörs sen! PUSS.

EVERBODY'S CHANGING



So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same

SNABBIS

Tjenamors! Idag har jag tränat och lämnat cv på ett ställe, pleeeas give me the job. Har precis fixat mig och så, är fett uttråkad men nu ska jag snart åka till älskling iaf. Det var väl det. Trist väder, i know. Trist inlägg, i know. Ha en trevlig fredag!


LEBUA AT STATE TOWER HERE WE COME!








Har precis bokat och betalat detta hotell som jag och älskling ska bo på våra 2 första dagar i bangkok!!!!! Förstår ni hur nice det är? Vill bara åka nunununu. Läste massa kommentarer och väldigt många säger att frukosten är gudomlig. Åhhhhhhh, älskar redan det här hotellet. A det var väl bara det jag ville säga mohahah.

19.12

Alltså när jag kom till det där stället så vare typ ingen som kunde svenska och det första jag fick göra var att gå ut till mat på bord 5 man ba okej, jag vet ju verkligen var det ligger efter att ha kollat på bordsnummerna EN gång haha. Sen när chefen kom dit förhörde han mig på vad det var i de olika rätterna och vilka viner som passade till vilka kryddor osv haha, ofta jag kan det? Ofta han ens själv kunde det. Jag gick där ifrån iaf han sa:
-du kan ju gå hem och plugga lite på menyn, kryddorna, etc, allt finns ju på internet! Sen kan du gärna jobba här! Ähhhhm tack men nej tack. Får fortsätta mitt sökande imorgon. Nu ska jag laga mat åt min älskling och sen färga Amandas hår. Pöss.


" OM DU SKRIVER KATT SÅ SKRIVER JAG KATT OCH SÅ KAN VI SKRIVA KATT"








Fan vad ego jag är, 4 bilder på mig själv liksom, men kan ju inte låta bli när man är så schnyyyyyyg!!!! Driver, eller? Höhö you never know! Orkade inte blogga igår, men allt gick bra iaf, förrutom att det var årets vidrigaste advokat som man bara ville slå. Idag skulle jag gå och lämna cv på ett ställe men chefen var inte där så gick förbi shanti, en Indisk restaurang som ligger vid mig nästan. Har ju jobbat på Lagan i nästan 1,5 år så han ba aa men kom och provjobba idag kl 5! Haha NAAAAAJS, ni kan kalla mig Indisk! Skojja. Nä men dock äre väl ändå inte heltid om jag nu skulle börja men han har tydligen 2 restauranger så kanske kan få jobba på båda isf. Men får se vad som händer nu när jag ska dit.. Nu måste jag städa upp här innan jag går! Pyyyyss.

POPPERS PINGVINER



Godmorgon! Igår var jag och Tessan på bio, poppers pingviner, dubbad desstom haha! Den var djup, rörande och SORLIG, finner inga ord, eller hur tessan? ;) hahah skämt osido har seriöst träningsvärk i magen idag för jag skrattade så mycket igår. Jag och Tessan har exakt samma humor så vi gick runt och skrattade åt våra torra skämt hela eftermiddagen, typ hennes häst i bilen som såg ut som en snorre eller att man skulle boka 2 bio stolar till sig själv, en att sitta på och en till popcornen (det stod en gigantisk påse med popcorn på golvet vid kassorna så det var den vi syftade på) haha.

Till nått lite tråkigare.. ska vara vittne i en rättegång idag, är fett nervööööös!! Ska åka om typ en timme, men förhoppningsvis går det bra. Efter det får vi väl se vad som la händer, äh fyfan hatar när folk säger la före ett ord haha. Ne nu ska jag äta lunch, hörs kanske sen då! PUUUUUUUSSSS.

MUUUUUMS



Träningspasset avklarat, fixade skit god lunch, quinoa sallad med bönor, soltorkade tomater, majs och gurka sen ett kycklingspett. Yummie. Nyttig mat är så jäääkla gott!! Btw fan vilken aktiv bloggare jag varit idag tummen upp på den. Nu ska jag duscha sen träffa Tessan, vi ska gå på bio. Ha en bra dag!

ORMEN

Det blev ingen träning utan somnade om och det fick jag fan sota för, drömde en skit vidrig dröm. Grejen är att jag inte ens är rädd för ormar men det här var inte trevligt alltså: Jag och Melissa var ute någonstans vi satt på en strand och så känner jag någonting som kittlas på ryggen och då äre en orm som har slingrat sig in i min tröja så jag sitter helt still tills den kommit upp vid halsen och slingrat sig ner längst armen igen vidare till Melissa. Melissa i sin tur gillar den här ormen och börjar kela med den och grejer sen tar hon den och börjar jaga mig. Jag springer in i Min systers rum och håller emot dörren så hon inte kan komma in. Då stoppar hon in ormjäveln i nyckelhålet (som i drömmen var skit stort) och ormhuvudet kommer fram och försöker hugga mig. Då öppnar jag dörren och båda vi slänger oss på min systers säng för nu är Melissa tydligen också rädd för ormen. Sen slänger hon ormen på golvet och ormen blir helt galen och börjar slingra sig runt hur snabbt som helst, galen orm alltså. Sen vaknade jag haha, fan vad man kan drömma konstigt!

Mannen i mina drömmar:

VIDEOBLOGG..

Har fixat med min VideofyMe sida nu så nu kan jag videoblogga! Whii. Alltså kommer ju inte lägga upp någon film där jag sitter mobbat i ett rum och berättar vad jag ska göra i helgen men typ sånna här: (Den är från midsommar menmen bättre sent än aldrig och just det, den är inte så seriös)




07.22

Älskling har gått till jobbet, jag somnade kl 3 inatt men är fortfarande klarvaken. Funderar på om jag ska gå och träna eller kolla på scrubs. Det sistnämnda alternativet låter mest lockande men samtidigt vore det skönt att ha träningen avklarad! Får väl se hur det blir. Ska iaf lägga upp en rolig grej om en stund höhö..

SKALDJURSAFTON

Hejsvejs! Idag har jag varit med min farmor, jag hjälpte henne att handla, sen gick vi hem till henne åt färska kräftor och sen färgade jag hennes hår. Väldigt trevlig och mysig dag. Jag och farmor har alltid en dag varje år där vi äter skaldjur och det har vi haft sen jag varit 2-3 år, ganska cooolt, visst? ;) Nu ska jag mysa med min älskling, puuuuusss.

VÄRLDENS LÄSKIGASTE LANDNINGSBANA:



Skulle inte ens åka hit om jag fick pengar, huga! Checka in andra läskiga ställen att landa på här


SÖNDAGAR ÄR TRÅKIGA OCH DEPRIMERANDE



Har verkligen ingen blogglust men bestämde mig för att skriva några rader ändå. Helgen har varit jätte mysig. Igår var jag och älskling ute och åt, skit god plankstek yummi, dem har verkligen sjukt god mat på levent!! Sen fick vi gratis jäger shot också haha, fast drack bara halva min. Jäger är inte coolt. Sen var vi hos logärd några stycken och spelade med andra ord. Sen gick vi hem och jag spelade bort mina 100 kronor på poker för att jag har så jävla otur. Men jag antar att man antingen har det ena eller det andra, dvs tur i kärlek eller tur i spel. Och jag är så jävla glad att jag har fått min tur i kärlek.


17.41



Höll seriöst på att somna på det där mötet imorse, as boring hon babblade bara om saker som man redan visste och om A kassan, intressant liksom har ju inte direkt planerat att vara arbetslös så länge.. det enda som var lite underhållande var att hon med all säkerhet var helt ny, hon blandade ihop orden, stammade, sa fel ja gud vet vad haha. Nu ska jag och älskling ut en sväng, får se vad vi hittar på. Han har fått halsfluss så inte nått allt för ansträngande iaf.. gå på prommnad= väldigt ansträngande, sätta sig på en uteservering och dricka öl= inte så ansträngande. Höhö vi hörs! Skepp och hoj!

GODMORGON!

Fyfan vad trött jag var när klockan ringde för typ 15 min sen, kommer inte ihåg när jag ställde klockan och gick upp tidigt sist.. Ska iaf iväg på ett möte med arbetsförmedlingen, nått informationsmöte, så ska bege mig snart. Juste glömde säga att jag och älskling var och kollade på matchen igår aik- göteborg, jag har ju blivit insatt på riktigt, nästan iaf ;) Hörs sen! Pöss.

JAG HATAR PIGGELIN

Jag har en allvarlig fobi, folk som biter i piggelin. Det är seriöst det värsta jag vet, så sjukt jävla obehagligt och äckligt. Någon som förstår mig? Hallå??? A men ni vet den här äckliga känslan som går som en våg i hela kroppen när någon biter i en piggelin? Fyyyyyyy står inte ut alltså. Och gissa vad min snälla pojkvän gör? Han sitter bakom mig och tuggar på en piggelin, snällt jag vet. Var bara tvungen att komma ut med detta.. lätta på hjärtat liksom, kanske få lite sympati från någon snäll person? Aja, hejdå.


LILL- LÖRDAG

Har varit en väldigt trevlig dag. Jag och Amanda åkte hem till morfar, sen gick vi och åt på en Indisk restaurang, skit gott! Sen åkte jag hem till älskling och sov haha. Har precis fixat med min videofyMe sida, så jag kan lägga upp lite filmer då och då, spääännande va? ;) Mer om det en annan dag. Jag och älskling ska snart möta Malin och Johan och ta en öl någonstans. Ha en trevlig kväll! Pussis.


RHODOS DEL 2




























































































































JAG ÄLSKAR ÅHLENS

Idag har jag varit på gymmet, det behövdes kan jag säga. Efter det gick jag till åhlens eftersom jag precis missat mitt tåg, tänkte jag kunde fördriva tiden där en stund istället för att stå och glo på perrongen. Hittar en skitsöt väska: 249 kronor. Fan har inte råd egentligen men besämmer mig för att köpa den ändå, kommer till kassan och det visar sig att den kostar 49 kronor. NAAAAAAJS. Blev typ hur glad som helst. 200 kronor rabatt tackar man inte nej till direkt. Nu är jag iaf hemma hos mamma, jag och Amanda ska gå ut och äta med morfar idag. Sen ska jag hem till älskling, får se vad vi hittar på! Tjuuuus.

HETA ALLTSÅ..

I brist på saker att göra igår..

Golfaren:


Random brud:



Hippie/ Inbrottstjuv:



Elektrikern (fan vad jag passar alltså!!):




Stekaren:






Redo för pride-veckan:


YOURE SO SÄÄÄÄXY!





Bilderna är från blå lagunen igår. Vi var där i 40 min kanske sen blev det dåligt väder så vi åkte efter en timme typ, otur! Sen åkte vi och handlade i typ fem timmar haha ne men vi skulle göra tapas så tog en evighet att komma på vad vi skulle laga. Sen gick vi hem och kollade på två filmer, lagade vår tapas och sen i brist på annat hade vi modevisning för varandra haha väldigt roligt, ska visa bilder sen ;) Idag ska jag färga Amandas hår brunt och sne gå på bio med Thilda. Tjingeling!

NICE OCH STARTA DAGEN MED LITE TEQUILA



Godmorgon! Nu ska ni får höra hur min extremt snälla pojkvän väcker mig. Bortsätt från att dra av mitt täcke och dra mig i benen så tog han fram en flaska med tequila i som han satte under min näsa och självklart "tappar" han ut lite så det rinner ner i ansiktet och i munnen, gott! Sen frågade jag om han kunde hämta hemtelefonen tror ni inte han slänger den från 3 meters avstånd rakt på mitt lår, shyrre! Vaken är man ju iaf. Idag ska vi åka och bada i blå lagunen, ska tydligen vara as nice? Aja nu måste jag klä på mig bikini och grejer. Ha en fin dag!  

RSS 2.0