PANERADFISK MED VÄRLDENS GODASTE DILLSÅS

 
 
 
 
Ingredienser:
Valfri mäng färsk fisk
Ströbröd
Ägg
Mjöl
Potatis
Haricots verts
 
Till såsen:
ca 3 dl matlagningsgrädde
1/2 fiskbuljongtärning
1 kruka dill
Sen kan man använa maizena om man vill göra såsen tjockare då den blir rätt rinnig men det gjorde inte jag, tycker det är gott när den är så :-)
 
Gör såhär:
Skala och koka upp potatisen (antar att ni vet hur det funkar så kommer liksom inte gå djupare in på de hehe). Vispa upp ägg i en skål och häll upp ströbröd i en annan och mjöl i en annan. Börja med att vända fisken i mjölet sedan ägget och sist ströbrödet. Stek fisken på relativt låg värme och med mycket smör. När fisken och potatisen börjar bli klar kan du koka upp haricot vertsen och börja med såsen. Värm bara grädden med buljongen och låt koka upp, hacka sedan dillen och häll i, salta och peppra sedan efter smak och tadada godaste middagen :D Sen kan man ju pressa på lite citron på fisken samt mosa potatisen om ni vill vara lika awesome som mig!

Kommentarer
Postat av: mammi :)

Men åh vad duktig du e <3 Å Sanny älskade det?? ;)

Svar: haha a verkligen (not) ;) <3
Sandra Olsson

2013-11-07 @ 22:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0