CAUSE MY HEART BREAKS A LITTLE WHEN I HEAR YOUR NAME

 
 
Hej på er! Nu har jag väl tagit något typ av rekord i att inte blogga på länge, förlåt. Men blir glad när jag ser att ni fortfarande hänger kvar där liksom, trogna läsare :D haha.
 
Vet inte riktigt hur jag ska fortsätta det här inlägget, vet inte ens hur jag ska fortsätta mitt liv? Allt är bara kaos nu. Jag och Sanny har gjort slut. Det gör så ont i mitt hjärta när jag skriver dem orden, eller säger det. Fyra år och fyra månader var vi tillsammans. Det är lång tid och vi har gjort massa saker ihop. Just nu gör det bara ont att tänka på allt, våran Thailands resa, Egypten, alla mysiga hemma kvällar eller alla roliga utekvällar, allt. Jag trodde alltid att det skulle vara vi, föralltid. Men det har varit för mycket grejer, saker har hänt och det är tyvärr så med kärlek och känslor, det finns inga garantier. Därför är det så viktigt att vårda de relationer man har och verkligen visa uppskattning och kärlek till den man älskar hela tiden. För man vet aldrig när det kan vara försent.
 
Jag hoppas att vi kan hitta tillbaka till varandra, för tanken av att aldrig mer få pussa på honom, krypa in i hans famn och känna hans kärlek får mig att gå sönder inombords. Men nu får jag ta en dag i taget. Men allt känns bara skit, jag har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv som jag gör just nu. Varför måste allt vara så jävla svårt och varför måste jag känna allt så jävla starkt? Önskar att jag bara kunde stänga av alla mina känslor, att jag inte kände någonting. 
 
Har lyssnat mycket på den här låten, texten stämmer så bra på allt på ett sätt, den är bra iaf. 
 

RSS 2.0