FLYG PELIKANARE

Hejsan! Nu ligger jag här i hängmattan igen, det är riktigt soft alltså. I förrgår så blev det lite party eller först på dagen låg vi på stranden och så. Sen var vi vid hotell rummet, drack lite brezeers och spelade zatzy. Ni skulle bara veta hur tur denna människa har i det spelet, jag förlorar varje gång, bokstavligt talat. Sen gick vi och åt middag på en restaurang som ligger precis vid vattnet, jätte mysigt och jätte god mat!! Och älskling har fått en ny favvorätt: fried rice ;D Vi satt iaf på restaurangen hela kvällen och drack drinkar samt kollade på Liverpool- Manchester u och innan så sa jag till älskling att Liverpool skulle vinna med 2-1 och ja, borde ju ha satsat på matchen så hade man vunnit en slant ;D Efter restaurangen drog vi ner till beachen.

Dagen efter vaknade jag med årets halsont och hosta, så jävla irriterande. Kände redan lite dagen innan men älskling försökte intala mig att sprit var bakteriedödande och skulle göra susen men icke sa nicke. Vi drog iaf till long beach och badade, det var rätt molnigt men det var bara skönt för orkade ändå inte vara i solen. Sen fick jag nog feber igår också för frös som fan och när vi var ute och åt på kvällen hade jag tjocktröja på mig :P haha. Vi gick iaf och la oss vid 9 igår och vaknade vid halv 12 idag eller jag gjorde så har fått rejält med sömn, fast är fortfarande sjukt trött :( så jag ber till gud att jag blir helt frisk snart, sjukt ovärt att vara sjuk på semestern :( till nått annat: inatt så vaknade både jag och älskling av att det prasslade och grejer på golvet, vi tänder lampan och ser årets största kackerlacka, jag fick panik och sen när älskling skulle döda den började den flyga runt i rummet gah det var så vidrigt. Älskling vågade ju inte heller döda den så det slutade med att vi hämtade Chris(en kille som jobbar här) så fick han ta ut den :P
Idag mår jag väl lite bättre men som sagt, fortfarande trött och ont i halsen. Imorgon drar vi från Phi Phi tillbaka till Phuket sen efter det blir det nog koh lanta. Puss och kram!

LITE BILDER

Har suttit har i snart en timme och forsokt ladda upp bilder, sjuuuuukt segt! Men har ar nagra stycken iaf:


Var utsikt fran forsta hotellet i bangkok


Alskling pa var balkong


Mys vid poolen pa kvallen


Alskling vid poolen

Laddar upp fler en annan dag puss pa er! (ligger ju lite pa facebook ocksa pa sannys sida)

JUST NU:

Ligger i en hängmatta med en kall brezeer jordgubb inte så dumt faktiskt.

PHI PHI ISLAND

Hej på er! Allt bra hemma i Sverige? Kallt? Här är det jävligt varmt iaf. I förrgår eller vad det nu blir så lämnade vi coral Island vilket faktiskt var ganska skönt. 2 dagar var perfekt att vara där. Eftersom att det bara var hotellet där så blev det lite enformigt om man säger så. Vi tog iaf speedboat till Phuket och när vi var där bestämde vi oss för att vi skulle till phi phi Island. Så vi bokade en båtbiljett när vi kom till hamnen dock fanns det ingen förrens 4 timmar senare så vi gick och satte oss i en mysig liten restaurang en bit bort och åt frukost och spelade zatzy. Båt resan och allt gick bra men sen när vi kom fram började helvetet :p det fanns inte ett ledigt rum någonstans, allt var fullt så det slutade med att vi tog ett as skabbigt rum med blodfläckar i sängen usch säger jag bara :p plus att det var sjukt högt upp så när man gått upp för dem där trapporna var man helt sänkt. Vi ställde iaf in våra väskor och sånt där för att sedan gå och leta vidare efter ett hotell vi kunde bo på dagen efter, men allt var typ fullt igen. Sen efter vi gått runt i över 2 timmar och det fanns typ ett hotell kvar kan jag inte ens beskriva vilken lättnad det var när han sa att dem hade ett ledigt rum till oss dagen efter.
På kvällen så gick vi ut och åt och jag beställde in årets äckligaste pasta, åt 2 tuggor sen höll jag på att spy. Sen gjorde jag årets tabbe: typ inte äta nått på hela dagen, gå runt och svettas och leta hotell i 2 timmar (förlorade säkert hur mycket vätska som helst) och sedan knappt dricka nått vatten sedan massa alkohol på det, not good. Vi hade iaf en sjukt rolig kväll på stranden. Dem hade tagit bort Ibiza bar, skandal säger jag bara :( men det var en annan bar där ist, typ samma men dem hade bytt namn. Sen fanns det mycket fler barer längst stranden sen sist jag var här. Men det var fortfarande fire show och det så de va as kul :D vilket fall till min tabbe dårå; tror aldrig jag mått så dåligt som när jag vaknade igår morse. Jag spydde, hade ont i huvudet, ont i hela kroppen osv. Sen tror jag även att jag blev magsjuk (läs: körde en Kenneth hah) för jag åt en pizza slize bit på morgonen sen kunde jag typ inte äta nått mer på hela dagen, spydde bara upp det plus att jag var på toa ett ex antal gånger hehe ;p kanske en lättare form av magsjuka eller nått men inte kul.

På kvällen gick vi och tog massage och då kändes det faktiskt mycket bättre :) jätte trevligt ställe med gulliga thai tjejer (haha fan vad perverst det lät men ni fattar vad menar) vi ska gå dit ikväll igen tänkte vi. Men sen igår när vi skulle äta så var vi verkligen på det sämsta stället någonsin haha. För det första fick vi typ fråga om det var okej att vi satte oss sen fick vi in onionrings som vi beställt till förrätt före drickan och när han väl kom med drickan såg han skit sur ut. Sen innan vi fick in vår mat så kom dem 3, 4 gånger och tänkte ge oss någon annans mat haha vi ba: noo this is not our food. Sen när vi väl fick maten så var mina vårrullar faktiskt helt okej men älsklings mat var sjukt skabbig. Sen fick han inte ens någon kniv till köttet haha. Dit går vi inte igen om man säger så ;D efter middagen gick vi hem och sov så idag vaknade vi pigga och utvilade efter nästan 11 timmars sömn :)
Imorse köpte jag banana pancake med nutella till frukost= GOTT. Sen tog vi en longtailboat till long beach så där har vi varit hela dagen och badat, solat och ätit lunch :) brände mig lite så vid 3 åkte vi tillbaka hit och chillade vid hotellet ett tag. Vi har en hängmatta här utanför så vi låg där med lite snacks och cola, väldigt soft. Nu är älskling och tränar så jag passade på att blogga lite. Blir nog en ganska lugn kväll igen, känner mig fortfarande lite halvseg men vi ska iaf gå ut och äta sen gå ner på stranden och kolla fire show men det blir ingen alkohol för min del, vill inte riskera att må dåligt igen. Oj blev ett väldigt långt inlägg det här! Saknar er där hemma och mamma: såg att du fixat Facebook så nu kan du kolla på bilder där också :) kärlek till er!

LEBUA IN MY HEART

Hej på er där hemma! Klockan är ett här och jag och älskling ligger och chillar vid poolen (fast nu sitter jag vid hotell receptionen, enda stället det finns WiFi på). Tänkte sumera de senaste dagarna. I söndags låg vi vid poolen på hotellet några timmar och sen drog vi och gymmade, fett skönt faktiskt. Efter det tog vi skytrain till weekendmarket som är den största marknaden i Bangkok och jävlar vad grejer det fanns köpte bland annat 4 jätte fina klänningar för 450 bath vilket är ungefär 100 spänn. På kvällen var vi uppe i skybaren och drack en drink och fyhelvete vad coolt det var ca 300 meter upp. Höjdrädd som jag är var man ju lite rädd. Efter det drog vi ner till restaurangen vid poolen och åt middag, myyyyys. Hade verkligen 2 underbara och händelserika dagar i Bangkok. Men det bästa av allt: frukostbuffen!!!!! Alltså det slår alla frukostar jag ätit någonsin. Det var bröd i alla sorter (dom kolugnsgrillade brödet till en om man ville), juicer, olika yoghurtar, fil, frukter, pålägg, thai mat tom sushi fanns och den var skit god! Sen stod dem och gjorde omelett till en, man fick peka vilka ingredienser som man ville ha i. Sen grillade dem även korvar, bacon och sånt. Men det godaste sv allt: nygräddade pannkakor och våfflor med grädde, sylt och nutella. Helsike vad gott det var!!!!

Igår flög vi från Bangkok till Phuket och flygresan gick jätte bra faktiskt. När vi kom till Phuket så hämtade hotellet oss med mini buss sen åkte vi speedboat över till koh hae (coral Island). Det är sjukt mysigt här och jätte fint. Dock lite halvskabbiga rum men det gör inget för man är ju ändå ute hela dagen. Igår när vi kom fram så låg vi först vi stranden men sen gick vi till poolen för på dagen blåser det in små maneter som är vid strandkanten som bräns, inte nice. Men lite senare när det blev lågvatten försvann dem och då gick vi ut och snorklade. Det var ändå en soft dag när vi låg vid poolen köpte jag en drink som man fick i en kokosnöt, as god. Sen på kvällen satt vi vid stranden och åt och drack drinkar.

Idag åt vi först frukostbuffe som sög (om man jämför med lebua). Sen har vi åkt sån där fallskärm efter motorbåt, det var as kul :D Sen har vi bara badat och chillat vid poolen. Vi ska väl gå och äta lunch snart sen snorkla. Hoppas ni får en bra dag där hemma, ni är väl påväg till jobb/skola nu ;) puss och kram!

BANGKOK

Godkväll på er där hemma! Här är klockan snart 4 på morgonen, ligger i hotelsängen och kollar ut över hela Bangkok :) Vi har gratis WiFihär så skriver från älsklings IPhone. För att sammanfatta allt hittills: Flygresan gick bra dock sjukt segt att resa så länge plus att varken jag eller älskling kunde sova en blund och när vi kom fram till Bangkok igår ville vi inte sova heller så vi var alltså uppe 6 på morgonen den dagen vi åkte och somnade inte före igårkväll halv 9, ganska många timmar utan sömn med andra ord. Vilket fall, är iaf klar vaken nu men kan ju inte gå upp än ;P Igår när vi kom
fram iaf så tog vi taxi till hotellet och säger bara: det är tusen gånger finare än bilderna, dröm hotell så sjukt fint (finns en bild med utsikten från vår balkong på Facebook). Efter vi bytt om tog vi en sån där flakmoppe eller vad det heter till mbk och shoppade. Galet läskigt att åka den där men kul. Fick iaf tag på några linnen, en klänning, örhängen, solglasögon och en navelpircing. Sen åt vi på donken, dubbel cheeseburger, då jäkla mycket godare här än i Sverige. Sen innan vi gick och la oss satt vi vid poolen och drack varsin drink, det gick på 1108 bath vilket är väldigt mycket för att vara Thailand! Åh det är så nice att vara här. Imorgon eller a idag blir det ju ska vi först äta den feta frukostbuffeten och sen ska det tydligen bli 31+ och skinande sol så vi tänkte ligga och chilla vid poolen hela dagen och kanske få lite färg. Sen ikväll tänkte vi åka till någon night market eller nått annat roligt, finns ju så sjukt mycket att se och göra här! Hoppas allt är bra med er där hemma! Puss och kram på er!

TODAY IS THE DAY

Godmorgon! Åh trodde typ aldrig jag skulle kunna somna igår känner mig typ som ett barn på julafton, är typ helt uppspelt haha :D Dock inte över flygningen men att åka bort, fyfan vad skönt det ska bli. Jusdet inte för att skryta eller så men här är frukostbuffen på vårt första hotell:



Hehe, sjukt nice! Aja ni får ju faktiskt tänka att frukosten här i sverige är väldigt god också. Jag menar arla, deras mjölk och fil liksom vad slår det? Svenska ägg med kalles kaviar. leverpastej, messmör ja så ni kommer ju ha det rätt bra också ;) Planet lyfter iaf 14.50 så vi ska dra här ifrån runt halv 12. Nu: fixa med lite musik, klä på mig och packa ner det sista. PUSS

ZOLTAN FUCKING 0

Jag vann, såklart.

ANGÅENDE MIN BLOGGING I THAILAND



Några har frågat hur mycket jag kommer skriva, om jag kommer lägga upp bilder etc. Såhär är det: jag ska på semester och tänker därför inte prioritera att sitta framför datorn som ni kanske förstår MEN jag tycker det är jätte kul att skriva plus att jag vill ju själv kunna kolla tillbaka och se vad vi gjorde osv så kommer försöka skriva nått minst 2,3 ggr i veckan (kanske mer). Sen kommer jag någon gång ibland när jag har tid/inte orkar ligga ute i solen försöka lägga upp lite bilder! Sen kommer det nog inte bli så mycket inlägg i början av semestern, men det kanske ni förstår. Puss på er!

1 DAY

Tjuduluu! Åh imorgon åker vi :D Men jag är så efterbliven har inte ens packat än.. bara slängt ner lite grejer som jag typ ska ha med mig, aja måste ta tag i det nu. Ska ju till frissan vid 2 också, äntligen alltså! Mitt hår är en katastrof. Hade förresten en jätte mysig dag igår, träffade först min fina vän Tessan, hon följde med mig och färga ögonfransarna (och fyfan säger jag aldrig igen!! Haha, fett obehagligt att blunda sådär länge..) sen var vi och fikade efter det var jag och fika med Amanda sen tränade jag med Melissa och ringde "siv hund" åt henne HAHAH. Kvällen avslutades med middag hemma med mamma, Fredrik och älskling :) Allvarligt, nu måste jag packa, skriver sen!!

GAMLA BILDER DEL 6

Det här får bli sista delen, även om jag har fler! Men kommer inte hinna lägga upp mer innan jag åker.

2009:








































2 DAYS

Godmorgon! Har precis gått på rullbandet i 20 min, sen började jag cykla men det var för jobbigt så jag sket i det och hoppade hopprep istället. Eftersom att min pojkvän har en störning och inte kan äta om han inte kollar på nått så måste jag sluta blogga nu för han ska kolla scrubs på min dator. Aja ska ändå dusch och sen träffa Tessan. Sa jag att jag skulle träna sen igen också? Hurtig jag vet ;) Puss på er!

GAMLA BILDER DEL 5

Sommaren 08:































































































SHERLOCK HOLMES



OMG DET HÄR ÄR SERIÖST DEN BÄSTA FILMEN JAG NÅGONSIN SETT.... not. Helt ärligt så hängde jag knappt med vad den handlade om ens haha men kanske för att jag haft sånna jäkla cravings efter bio popcorn så jag var väldigt fokuserad på att äta dem samt dricka min cola som förövrigt var sjukt god. Dessutom såg vi inte ens klart på hela filmen haha.

LEDIG

ALLLLLTSSSSSÅÅÅÅÅÅ VILL BARA SÄGA ATT NU HAR JAG JOBBAT KLART PÅ JAM JAM OCH ÄR LEDIG I 9 VECKOR!!!!! SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD ÄR JAG JUST NU.

Hej förresten :) Ville bara evreagera mig lite. Sa jag att jag var glad? Hehe. Nej men ska snart äta middag sen ska jag och älskling gå på bio ikväll. Imorgon ska jag träffa Tessan, träna med Melissa och färga ögonfransarna. På torsdag ska jag finaly gå till frissan, mitt hår ser ut som en katastrof. Och ja på fredag åker vi :D Love life.

4 DAYS

Helt sjukt att jag bara har 1 arbetsdag kvar nu!! Så jäkla skönt. Har varit på gymmet idag as usual, fan vad jag hänger där mycket nu alltså, men det är nice kommer ju inte bli så överdrivet mycket träning de närmsta 2 månaderna så gäller att ligga i nu! Ja det var väl det jag hade att säga, hoppas ni har antecknat!


HELGEN

Har haft en väldigt trevlig helt måste jag säga! I fredags tog jag det bara lugnt, somnade tidigt blev iofs väckt av älskling som kom hem kl halv 4, tände lampan, bokstavligt talat dunsade ner i sängen med en donken påse och ba: vill du smaka älskling?? Sen var jag självklart klarvaken men lyckades somna om efter ett tag iaf. Igår jobbade jag mellan 9.30- 17.15 sen åkte jag hem till pappa på middag med honom, farmor, Amanda, Kenneth och Mållan. Vi hade verkligen en super trevlig kväll, lärde mig även att spela chille (stavning?) haha jävligt invecklat men ändå kul. Kom hem till älskling vid 2. Idag har jag varit på gymmet, körde 63 min på rullbandet och sen hopprep i 10 min. Det fick räcka. Nu ska jag duscha och sen ska jag och älskling åka och köpa några sista grejer inför resan PÅ FREDAG. Känns konstigt att säga så.. Aja hörs sen! Puuusss. 


Jag och kenneth igår

DEN HÄR ÄR FAN BRA.



She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She's fine as hell, she about the dough
She doing her thing right on the floor
Her money money, she makin'
Look at the way she shakin'
Make you wanna touch her, wanna taste her
Have your lustin' for her, gone crazy face it

She's so much more than you're used to
Know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in your lap till you're ready to pop
She's always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info, I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she's gonna get you what you want

Baby it's a new age, you're like my new craze
Let's get together maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy, spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying
Ayo, I'm tired using technology, why don't you sit down on top of me
Ayo, I'm tired using technology, I need you right in front of me

FREDAG 13 JANUARI 2012

Hej på er! Dagens arbetspass är avklarat samt dagens träning med Melissa. Dock blev den lite halv oseriös, sprang bara en halvtimme och körde lite mage haha. Imorse gick jag ju iofs till jobbet också, tänkte gå hem men det blev ju typ snöstorm så tog tuben istället. Har ju inget sl kort (har dock en remsa med 2 åk kvar men kände inte för att använda den, vet inte varför menmen) så skulle köpa en sms biljett. Sen blev det typ nått fel så köpet kunde inte genomföras, han i spärren sa att de berodde på att många messar samtidigt. Vilket fall, han släppte förbi mig sen kunde jag ju ha messat igen och fått en biljett men jag skit i de och plankade hehe.. snacka om living one the edge och planka på fredag den 13 och grejer. Kanske inte värsta grejen för er men tror jag har plankat en gång i hela mitt liv innan och de var när jag skulle från sundbyberg centrum till duvbo och glömt mitt sl kort. Så jag hade typ panik när jag stod där och vore de inte typiskt att det skulle komma en kontrollant just bara för att jag aldrig plankar? Aja nu gjorde det inte det och det är jag glad för. Shit vilket upplägg det blev här nu men ville att ni skulle få ta del av min fina lilla historia.

Ikväll är älskling ute med jobbet så jag är alooone, har ju nämligen inget liv utan honom. Skämt osido jobbar tidigt imorgon så ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Vilket kan vara skönt ibland också. Nu ska jag äta middag, fisksoppa och vitlöksbröd.

GAMLA BILDER DEL 4

Sommaren 07:







































(HAHAHA BÄSTA BILDEN)






































CORAL ISLAND RESORT

Nu har vi bokat vårt andra hotell på Koh Hae(lone island) utanför Phuket. Här kommer vi bo 23-25 januari och sen får vi se var vi tar oss vidare. Var iaf väldigt billigt plus fint så därför vi bokade!


Stranden


Hotell restaurangen, frukost ingick så kommer inte bli helt fel att sitta och äta här..



Poolen


GAMLA BILDER DEL 3

Sommaren 06:

































SOVMORGON

Godmodmorgon! Hade ställt min klocka på 09.30 tänkte att jag skulle träna innan jobbet och så. vaknar upp, skit pigg och kollar på klockan: 11.00 haha.. Alltså det är inte som att jag vaknade stängde av larmet och somnade om, har liksom inte ett minne av att klockan ringt så måste stängt av den i sömnen haha. Nu spelade det inte så jätte stor roll eftersom att jag ändå börjar 1 men vafan tänk om jag skulle ha öppnat? Då hade det blivit feta problem :P Har iaf ätit frukost samt suttit och fört över lite appar till min ipod och ska snart åka till jobbet. Får blir träning efter istället! Ha en bra dag!

KOH SIMILAN, DONALD DUCK BAY




Sitter och kollar runt lite på var man kan tänkas åka när vi kommer till Phuket den 23 januari. Hittade då detta ställe som jag googlat runt lite på. 

Såhär står det på hemsidan: Ko Similan betyder ”de nio öarna” på Malay, också respektive ö har ett Malay namn, men då öarnas namn kan vara svårt att komma ihåg har man för enkelhetens skull också numrerat dom från 1 - 9, där ö nr. 1 ligger längst söder ut och ö nr. 9 längst norr ut. (bilderna där uppe är från ö nr 8)

Vilket fall, det ska tydligen ska vara rankat som ett av de bästa dykningsställen i världen! Inte konstigt med tanke på bilderna.. för hur nice der inte detta ut?? Säger bara en sak: VI MÅSTE HIT! 

Dock finns det inga hotell utan man kan hyra tält eller bugalow på ö nr 4 eller tält på ö nr 8. Ett eget tält kostar 40 bath per natt vilket är mindre än 10 kronor haha snacka om att inte överstiga vår hotellbudget. Vilket fall vore det hur coolt som helst att bo här en natt eller 2 eller bara ta en dagstur från Phuket dit. Inget är ju omöjligt direkt.


ONSDAG 11 JANUARI 2012

Idag har jag jobbat, 09.30-16.00 gick smidigt faktiskt om man bortser från att det var sjukt rörigt när jag kom dit. Sen kom Sofi vid två och då gick tiden ännu fortare. Imorgon jobbar jag bara mellan ett till fem sjukt skönt. Sen jobbar jag på fredag, heldag på lördag och sen mina damer och herrar har jag bara 2 arbetsdagar kvar innan en fet ledighet hehe. Nu ska jag och älskling kolla på 40 years old virgin som går på 6an. Godnatt!


FAN..

Jag hade bestämt att jag inte skulle träna nått för att min streckning eller vad det nu är i låret skulle gå över. Men hänkade iaf med älskling till gymmet, tänkte köra lugnt iaf, men nej. Det var så roligt att gå på crosstrainern att jag körde i 60 min. Skämt osido. Mer: jag blev taggad och kunde inte låta bli att köra på som vanligt. Men sen brände jag ju 710 kcal, så det kanske var värt det ändå?

GAMLA BILDER DEL 2

Lite blandade mobil bilder:































































GAMLA BILDER DEL 1

Jag har typ inget minne på min dator för har så jäkla mycket bilder!! Därför måste jag börja rensa lite nu och ta bort, men innan jag gör det tänkte jag lägga upp lite här! Har ju såklart lagt över allt på cd skivor men IFALL dem skulle försvinna eller nått har jag lite kvar på bloggen iaf.

Här är några från 9an/1an gymnasiet:

















































































TISDAG 10 JANUARI 2012

Godmorgon! Sitter och dricker en kopp kaffe och kollar lite hotell till Thailand, 10 dagar kvar nu! Blev väckt 09.14 för att vara exakt av att älskling skulle komma in och kissa, haha frågan är, vad hade han gjort om jag inte varit hemma, kissat på sig? Har han ingen toa på jobbet? Tufft att vara elektriker alltså. Ska iaf möta honom kl 11 och äta lunch och sen tänkte jag vara en snäll flickvän och hänga lite med honom när han jobbar! Hoppas ni får en bra dag! Puss.


LYCKLIGA GATAN


WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER



Alltså jag bara orkade inte jobba idag. Egentligen handlar det inte om att jag "inte orkar jobba" för det gör jag. Jag jobbar gärna mycket, det är inget problem för det är kul att tjäna pengar, träffa människor, lära sig nya saker osv. Så länge man trivs på jobbet så är det kul att jobba tycker jag. Men så är inte fallet nu, jag känner mig så sjukt trött på det där jobbet så det finns inte. Har hänt så jävla mycket och om det inte vore för att jag skulle resa så hade jag slutat där för jävligt länge sen. Jag har gått dit med en klump i magen hur många gånger som helst för att det har varit en person där som jag inte gillar och jag vet att när jag kommer dit så spelar det ingen roll vad jag gör för i den personens ögon är allt jag gör fel, eller för att jag vet hur mycket jag har att fixa med när jag kommer dit och vet att jag aldrig kommer hinna med allt fast jag måste. Jag kan säga er en sak, när man känner så är det inte så kul att gå till jobbet längre. Det är så jävla många gånger som jag bara velat skita i allt och bara säga "nu får ni klara er själva jag slutar hejdå". Men det gjorde jag inte. Jag har gått dit dag efter dag och jag har fan stått ut och vet ni? Jag är jävligt stol över mig själv för det. Nu ska jag vara hemma idag, kanske imorgon också, andas, ta det lugnt och sen ta ett djupt jävla andetag, gå tillbaka dit, jobba sista veckan jag har kvar där och sen ska jag bara njuta över att allt är över på en vit strand med klarblå himmel, turkost vatten och med en drink i handen tillsammans med han som gjort att jag överhuvudtaget orkat med allt det här.

.


SÖNDAG 8 JANUARI 2012

image description

Tjeenä! Idag har jag en ledig dag och fan vad skönt det är alltså. Har precis varit på gymmet i (håll i er) nästan 3 timmar! Rullbandet 1 timme, check. Crosstrainern 20 min, check. 800 kcal borta baa sådär, cheeeeck. Sen körde jag styrka också. Jaja ni behöver inte bomba med kommentarer att jag är duktig, jag vet.

Nästa vecka är vanlig tråkig, boring, as rutten arbetsvecka men efter det så är det faktiskt bara 3 arbetsdagar kvar (om inte mindre) tills vi åker! Ska iaf vara ledig dagen innan sen får jag se om jag pallar jobba mån,tis,ons. Aja det var väl lite om det. JUST DET, vi har bokat flyg från bangkok till phuket nu också. Så 2 dagar i bangkok sedan vidare mot södra Thailand, i like it. Jag vill till Phi Phi :D Nu ska jag mysa med älskling och kolla på lost. PUSSSSIS.

FREDAG OCH RÖD DAG

Hejsvejs! Idag är det dubbelt betalt, vilket är jävligt nice för en underbetald person som mig hehe. Det är även exakt 2 veckor kvar tills vi åker, yeey. Juste gjorde typ det bästa köpet någonsin här om dagen, en karta över hela Thailand, den är inte liten heller, men jag älskar den!! Ja man kan älska en karta. Nu ska jag dra till jobbet, efter det ska jag träna med Melissa som köpt gymkort på 24:an sen ikväll kommer mamma och dem hem från Spanien så måste ju hem och höra hur dem haft det, men nu måste jag dra! Puuuss och kraam.

EN LISTA BARA SÅDÄR

bada - duscha
plugga - jobba
choklad
- vanilj
ful & lycklig - snygg & olycklig
lyx - budget
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering -
spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
passion - trygghet
bio
- teater
svensk sommar - utomlands
julafton
- midsommarafton
inga barn - 10 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
Desperate housewives
- Sex & the city
dubbelhaka - hängröv
romantisk - dirty
kaffe - te
porrfilm - naturprogram
pizza resten av livet - hamburgare resten av livet
banta - träna
farlig kille - snäll kille
spy - ha diarré
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik
fota -
bli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
tidning - bok
kurvig - slank
ge - få
string - hotpants
förrätt - efterrätt
anorexi - fetma
kyckling - fisk
blind - stum
kramas - pussas
rakhyvel - vax
platt rumpa - platt bröst
mjölk - vatten
hemmafest - utgång
raka av allt hår på huvudet - sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
Mc donalds - Max
popcorn - chips
öppet sinne - monogam
sliskiga drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
frukt - grönsaker
hund - katt
brun utan sol - solarium
kjol - shorts
mössa - keps
vitt vin - rött vin
snacka skit - snacka politik
familj - vänner


YEAH YEAH YEAH


(kommer fan aldrig tröttna på den här låten!)

Okej:
flyg, samt hotell de 2 första dagarna betalt, check
vaccination, check
visum, check
försäkring, check

Hej förresten. Idag var jag och hämtade ut mitt visum, skönt att verkligen allt är fixat nu, det är så sjukt mycket att tänka på när man ska åka iväg såhär. Har ju lite småsaker kvar att köpa men alla "viktiga saker" är avklarade iaf. Det är mycket att göra på jobbet nu (som om det inte alltid är det men ändå, nu är det extra mycket eftersom att det är disney on ice och alla snorungar ska ha godis) men jobbade bara till 2 idag och det var jävligt skönt kan jag säga er.

Sen skulle jag ha tänat men har typ sträckt mig eller nått såhar jävligt ont = omöjligt att springa, fan. Ska försöka imorgon iaf. Har varit hos pappa i eftermiddag och ätit thai mat, stekt ris med räkor och vårrullar, gooottt. Sen hjälpte jag honom att föra över låtar och sånt till hans iphone. Vet ni? Nu ska jag städa och jag vet att  ni är avundsjuka men a, livet är orättvist, så är det bara! Tjingii.

MÅNDAG (SNART TISDAG) 2 JANUARI 2012



Fan vad tiden har gått snabbt idag, visst Fille? ;) Litet intern skämt bara. Fille jobbade med mig idag mellan 10-19 vi stod nere på lagret, lyssna på musik, snacka skit (haha de rimma) och gjorde barnpåsar till disney on ice. Sen åt vi den vidrigaste phad thaien någonin till lunch, där kan man verkligen säga 80 spänn åt helvete. Nu ska jag sova, godnatt!

NYÅR I BILDER










SÖNDAG 1 JANUARI 2012

Som jag har väntat på denna månad! Gårdagen blev väldigt lyckad men gick och la mig kl 6 så är rätt trött idag, frågan är vad jag gör uppe? Aja ska kolla på andra avenyn sen slagga, bilder får ni imorgon kanske. En grej till, imorgon ska Fille jobba med mig igen, I LIKE! Godnatt!

RSS 2.0