20 – I MIN VÄSKA

Asså jag är så lat så orkar inte direkt ta fram kameran, ta bild på sakerna jag har i väskan, ladda upp det på datorn och sen ladda upp här. Ja nu hör ju själva hur jobbigt det låter haha. Men för er som är intresserade så kan jag meddela att jag har detta i min väska: Plånbok, smink, necessär med lite grejs i, tuggummi, spegel, pennor och min ipod. Brukade ha mitt adoptiv barn från afrika i väskan förrut också men, folk klagade som fan på att det var taskigt så tog ut de.. hehe


STÖR MIG!!

Idag när jag satt på tåget så hände en grej som ofta händer när jag åker pendeltåg/tunnelbana. Jag är en van resare i kommunaltrafiken om man säger så och packåsna som man är har jag nästan alltid en väska samt en påse med mig. Till saken, när vagnen inte är så jätte full brukar jag alltid sätta upp min packning på sätet brevid mig och jag HATAR när det kommer någon (ofta en kärringjävel) som just precis måste sätta sig där jag har mina väskor trots att hela "4 sätet" (eller vad man säger) där jag sitter är ledigt? Plus massa andra platser i vagnen också. Varför måste människan just sätta sig där är min fråga? Varför inte sätta sig mitt emot mig istället, eller snett emot? GAAAAH STÖR MIG GALET MYCKET! Blir irriterad bara jag tänker på det haha. Har en teori och det är att ofta när detta händer så sitter jag framåt, så kanske vill personen inte åka bakåt? Men isf vad fan spelar det för roll? Det känns ju fan ingen skillnad, det är liksom ett tåg inte en bergodalbana. Ska fan skicka en insändare till metro om detta!

19 – DETTA LYSSNAR JAG PÅ NU



Den är bra.

PUSS



Ny vecka igen. Jobbade idag, jobbar imorgon och på onsdag. Ledig torsdag men då ska jag till tandläkaren plus att älskling ska på kryssning (och då måste jag sova ensam) prutt på det. Dubbelpass på fredag på båten alá 12 timmar minst. Julfest med jobbet på lördag. Sova på söndag.

OLD SHIT

Satt och läste igenom min gamla blogg och hittade lite roliga inlägg som jag var tvungen att printa hehe. Vet inte om jag är sjukt trött (garvar ju iofs alltid åt allt) men lite kul iaf:


















IN MY HEART, IN MY HEAD IT'S SO CLEAR NOW. HOLD MY HAND YOU'VE GOT NOTHING TO FEAR NOW. I WAS LOST AND YOU RESCUED ME SOME HOW











Always said I would know where to find love,
Always thought I'd be ready and strong enough,
But some times I just felt I could give up.
But you came and you changed my whole world now,
I'm somewhere I've never been before.
Now I see, what love means.

It's so unbelievable,
And I don't want to let it go,
Something so beautiful,
Flowing down like a waterfall.
I feel like you've always been,
Forever a part of me.
And it's so unbelievable,
to finally be in love,
Somewhere I never thought I'd be.

In my heart, in my head, it's so clear now,
Hold my hand you've got nothing to fear now,
I was lost and you've rescued me some how.
I'm alive, I'm in love you complete me,
And I've never been here before.
Now I see, what love means.







JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT PÅ HELA JORDEN<3

18 – MIN FAVORITFÖDELSEDAG

Tror nog det var min 18års dag, det var jätte kul kommer jag ihåg. Här är ett blogginlägg från då iaf:


IM ALIVE


(en bild jag hittade på datorn från när vi var i Thailand, lite rolig för vad i helsike gör jag?) 

Har varit lite mycket nu på senaste tiden så har inte hunnit med bloggen. I fredags jobbade jag mellan 10.00- 22.30 och igår var jag och älskling i gamla stan och fikade och sen jobbade jag på kvällsturen och efter det blev det utgång hehe gillar att hålla mig kortfattad känner jag. Men nu vet ni att jag lever iaf.

SÅ SJUKT GOD!



Ni måste prova denna om ni inte gjort det!! Jag sa att Fille skulle köpa en idag och hon var icke missnöjd kan jag säga er ;)

17 – MITT JOBB

För er som följer min blogg vet ni att jag har 3 jobb atm. Jam jam (där jag jobbar mest), backup event (där man inte pallar jobba nu för det är så jävla kallt) och nu julbordsbåten också. Men tänkte dela med mig av lite bilder från jam jam hehe:



Lite godis..


Det här godiset kostar 16.90 kr/hg men ändå ska folk blanda det med 9.90 godiset så man får ta ut och hålla på och väga för sig.. sjukt störande!


Lite sockerfritt godis, haha..


Ett av typ 50 hallowen knyten som jag gjorde, men det här blev liksom perfekt


En mini maräng som hade lite rolig form :D


En FET choklad tomte vi precis fått in, ställde en cola burk så ni skulle fatta hur big den är!

Det där var väl kul? Shit vad avis ni är på mitt jobb nu alltså ;)

TORSDAG




Hade en jätte mysig kväll med farmor igår, vi åt krabba, som var sjukt god! Drack lite vin och statt och pratade om lite allt möjligt. Men gick och la mig rätt tidigt så är ändå pigg och utvilad idag! Idag fyller pappa år GRATTIS! Ska hem dit på middag men först ska jag träffa Fille. På tal om nått helt annat så är det ju lön imorgon, vilket är jävligt nice men nått som är jävligt onice är att jag helt plötsligt har massa utgifter:
 
Tandläkaren 650:- (kollade upp det och jag säger bara en sak, det är ett jävla rån att gå till tandläkaren)
Vaccination (måste ju ta min sista hepatit spruta inför Thailand, dock ska pappa betala den vilket är väldigt snällt men sen ska vi ta en annan mot någon magsjuka) ca. 300:- 
Visum ca. 200:- (för säkerhets skull ska vi fixa visum så vi inte måste "skynda ut" från Thailand efter en månad)
SL-kort 790:- (ETT JÄVLA SKÄMT SÄGER JAG BARA)
Linser 1100:- (Ska dock köpa så det räcker under hela min resa, så det är ändå relativt billgt!)
Abonemang och gymkort 400:-
Hyra hemma 500:-
Sen fyller älskling år, Melissa fyller år samt alla julklappar måste jag ju också köpa på denna lön. Så det lär väl bli runt 2000:- där också.

Så ja totala utgifter denna månad: 5940:- haha B-O-R-I-N-G. Resterande pengar ska iaf gå rakt in på sparkontot. Jävligt tur att jag har 2 jobb nu och att jag hinner få 2 löner till eller typ 3 blir det ju får ju en i december, januari när vi är där nere samt i februari det lilla jag jobbar i januari, så det är naajs hinner ju får ihop pengar iaf :) PUSS OCH KRAM!


BRA SHIT

Vi har införskaffat ett rullband här hemma, ett rosa dessutom. Vilket fall när man inte har tid att gå till gymmet/orkar inte kan man ju gå på det = najs. Så det ska jag göra nu. Ska faktiskt möta farmor klockan 3 så hade inte hunnit till gymmet, så det här blir perfa. Dessutom ska jag kolla på OC samtidigt, lyx alltså. På gymmet blir man typ överlycklig när det är vad som helst förrrutom tv shop typ. Aja, nu måste jag röra på fläsket, hejsålänge!


BJUDER PÅ LITE FINA BILDER SÅHÄR EN ONSDAG




Älskling tar bild med självutlösaren och jag försöker vara med i bakgrunden hehe


Älskling och goss


Älskling spände fast mig i nån grej som jag inte kommer ihåg vad det heter :P



Älskling äter hamburgare hahaha


Löö goom är koxig

BÄSTA PARODIN SOM GJORTS, SÅ KLOCKREN




16 – DETTA ÅNGRAR JAG

Fan vad jag har klurat på den här alltså och bara för det ska jag komma med ett klyschigt svar: man ska inte ångra någonting och det gör jag inte heller! Alla val och saker som jag gjort i mitt liv har tagit mig hit där jag är nu och jag skulle verkligen inte villja ha det på nått annat sätt så just därför ångrar jag ingenting! Sen fine så finns det ju små saker som händer titt som tätt att man kanske råkar säga nått olämpligt osv men helt ärligt så finns det faktiskt inget specifikt som jag kan komma på att jag ångrar att jag gjort.

12.22

Fan vad kul det var att vara på båten igen, är verkligen taggad på att börja jobba där! Fick schema och han hade lagt in mig på jätte bra tider så det är nice! Börjar på fredag, då blire dubbelpass dvs både jobba på dagsturen och kvällsturen, men det är bara bra = mycket cash. Jobbar på lördag också. Dock är jag ledig hela veckan från jam jam, men det är bara nice för pallar ändå inte jobba när en viss person är där, mår bara dåligt så är hellre ledig. Nåväl, tränade igår också köre massa utfallssteg så har årets träningsvärk i röven idag. Ska dra till gymmet nu, så skönt när man är ledig för då kan man träna länge sen vid 16.00 PRICK ska jag ta bussen till sveaplan och möta älskling som ska köpa pölver hehe. Juste, imorgon ska jag hem till farmor och äta krabba och dricka vin, myyyys.


WIGGLEWIGGLEWIGGLE YEAH!



Godmorgon! Sitter här och försöker vakna till. Är ledig från jam jam idag vilket är otroligt skönt. Men ska iväg på annat jobb, eller a ska på en informationsträff på saga lejon, julbordsbåten jag jobbade på förra året, fett med kul. Men innan dess ska jag träffa min fina vän Sofie :) vi ska fika någonstans och sen dra dit, hon ska också jobba där (det var så jag lärde känna henne, vi jobbade tsm förra året), kul som fan ska det bli iaf. Ne nu ska jag steka lövbiff. Hejråååå!

FETTO?

Har precis tryckt i mig en hel chips påse, bra Sandra. Med tanke på att jag krigade en timme på rullbandet på gymmet känns det ju lagom värt men aaja. Okej det var faktikst inte en sån där stor fet chipas påse utan en liten, med ungsbakade chips 150 g ni vet? Vafan skitsamma, grejen är att jag åt upp hela och det var onödigt. Sa jag att jag åt dipp och drack läsk också? Craap. Tänkte att jag skulle byta samtalsämne och berätta om igår istället men då kom jag på att jag åt hur mycket som helst igår också haha. köpte godis till mig och Melissa för 80 spänn och då fick jag ändå 10% rabatt, hehe. Vi hade iaf en riktig myskväll framför idol och pratade om massa roliga minnen :D och Jacob är verkligen vääärldens sötaste, om det inte hade varit för att jag jobbade idag hade jag fan snott med honom hem :D hehe. Nu ska jag mysa med min älskling, godnatt.


TORSDAG 17 NOVEMBER 2011



Har precis ätit frukost och kollat på modelljakten. Ska dra och träna nu och sen blire jobb mellan 14.00-19.15. Fillepillesnille kommer förbi och hänger med mig på jobbet en stund sen också, tummen upp på det! Imorgon jobbar jag fan mellan 09.30- 19.45 onajs fast ändå cash. Efter det ska jag och min bästa Melissa ha myskväll med idol och tacos hemma hos henne. Så blir nog inte mycket bloggande imorgon, bara så ni veet. Puss och kram!

TRÖTT

Blir ett snabbt inlägg för ska sova strax. Jobb idag as usual och samma sak hela denna vecka. Var på gymmet och sprang i 40 min innan jobbet, ska gick jag både dit och hem, hurtigt va? ;) Idag fyller mitt körkort ett år btw hehe. Har ju haft sån användning för det.. (not) ne men kommer ju behöva det i framtiden när man skaffar egen bil och så, så det är nice att ha! Aja hejdå korvar!

15 – FAVORIT SERIE

Jag är en riktig serie tönt om man säger så. Men min absoluta favorit serie är ändå The OC! Har sett den ett antal gånger, åhh nu blev jag sugen på att kolla. Men några andra favoriter som inte kommer långt efter är desperate housewives, andra avenyn, första säsongen av prison break var sjukt bra också. Scrubs och two and a half men är väl rätt bra också, ja det finns många!

NY HEADER

Blev lite trött på den andra, den kändes lite fööööör sommrig. Så den här får duga :)

14 – BÄSTA RESAN

Jag älskar verligen att resa, det är nog det roligaste jag vet. Har varit i Spanien ett antal gånger, likså Grekland, Turkiet, Bulgarien och Thailand. Sen typ Finland ett antal gånger också men det räknas ju inte haha. Nåväl, alla resor har ju varit sjukt roliga på sina sätt men den bästa resan måste jag ändå säga till er förvåning (not) är Thailand! Jag älskar verkligen det landet! Varför? helt ärligt så går det inte att förklara om man inte varit där. Själva atmosfären där med alla människor, stränder, små barer och butiker är så underbar. Allt är så jävla roligt där, det finns alltid nått att göra och det finns så mycket att se. Sen är det så billigt att leva och vara där så man kan ju göra så mycket grejer för så lite pengar, man behöver inte snåla direkt. Sen är maten helt underbar också.


Den här bilden är från julafton. Vi åkte på en snorkeltur under dagen och besökte massa fina stränder. Turen avslutades med att vi satt i en sån här båt mitt på havet, åt vattenmelon och kollade på solnedgången.


Jag i Phuket. Amanda och jag brukade gå iväg på små prommenader efter vi vart vi stranden. Kommer ihåg att vi var på jakt efter en telefonautomat när den här bilden togs. Skulle ringa hem till kalla Svarige hehe.


Här är jag och Amanda på phi phi island. Vi hängde alltid på ibiza bar på kvällarna, drack drinkar, kollade på fireshow och var med i olika tävlingar. Här skulle alla ha en ballong på foten, sen när musiken drog igång skulle man hoppas på varandras och den som hade kvar sin ballong sist vann.  


Här är också på phi phi island, underbart ställe!


Vi tog en båt ut till den här ön en dag. Vi låg här helt ensama, sola, bada och snorklade.


Jag vid poolen på hotellet som vi bodde vi i krabi.

Jag säger bara:
can't wait att åka tillbaka den 20 januari!!!!

10.43

Godmorgon! Nu är det söndag, igen. Blev faktiskt igen bio igår. Vi satt klockan 8 och ba: jaha vad ska vi göra fram till halv 12 då? Så vi bestämde oss för att gå och bowla istället! Fan vad kul det var, förrutom att jag förlora varje gång, as usual. Men jag fick faktiskt 115 på en serie, det är ju ganska bra! :D Idag ska jag träna sen hem till pappa, det är ju farsdag!


FINAL DESTINATION 5



Idag har jag jobbat mellan 09.30- 14.00, det gick fin fint! Efter det blev det träning och nu är jag hos älskling. Vi ska gå på bio ikväll och se final destination 5 i 3D, coolt. Lovar att jag kommer bli rädd, är ju en riktig fegis när det kommer till skräckfilmer (och typ tusen andra grejer också haha aja). Den börjar halv 12 ikväll fett sent med det är mysigt! Ha en trevlig kväll! 

13 – DETTA HAR JAG UNDER SÄNGEN



Vet att ni var sjukt spända på att få veta svaret på detta men till er besvikelse måste jag svara: INGENTING på denna fråga. Eller om man bortser från på natten, då ligger ju älskling där såklart. Vi sover aldrig tillsammans, usch killbaciller..

12 – MIN DAG

Vaknade förs vid halv 7 när älskling gick till jobbet, somnade om och vaknade klockan 10 igen. Gick upp, duschade, sminkade mig och åkte till jobbet. Jobbade mellan 12-16. Åkte hem, hämtade några saker. Åkte till sumpan, hem till älskling och lämnade mina saker. Gick ut på en PW bort till älsklings gym där jag mötte honom så gick vi och handlade. Kom hem till honom igen, hans föräldrar hade gjort årets godaste musslor med vitlök och grejer i ugnen plus någon soppa, så jag åt det. Sa jag att det var sjuuuukt gott? Aja som att det inte var nog med det så skulle jag självklart smälla i mig majs och hallumie också. Nu väntar vi på att idol ska börja :) Rolig dag va? Hehe.

11-11-11 HEHEHEHEHEHE

Varför vare ingen som brydde sig när det var 1-11-11? Dålig stil mot det datumet tycker jag! Hade en jätte trevlig kväll igår och idag är det fredag som består av jobb och FÖRHOPPNINGSVIS får jag sluta klockan 4 så man har nått liv ikväll, vill kolla på idol, från början tack! Imorgon äre också jobb och likså på söndag förmodligen, har jag sagt att jag längtar tills min 2 månaders ledighet? Åhh tänk när man gick i skolan och hade sommarlov, LYYYYYX! Fan vad jag babblar, hejdå.

SÅ GRYM!


TORSDAG 10 NOVEMBER 2011

Godmorgon! Skulle egntligen ha jobbat imorse mellan 7-10 men mådde inte så bra så blev inget med det. Ska snart iväg för att jobba på jamjam nu iaf. Det är bara mellan 12-16 så det är skönt. Efter det ska jag köpa en present till mamma som fyller år idag, grattis! Nu måste jag bege mig, hörs ikväll!

11 – MINA SYSKON


GRATTIS VÄNNEN



Ida fyller denna brutta 19 år! Hoppas du får en jätte bra födelsedag! PUSS PÅ DIG!

GADDAD!!!!!!!!


Från Tessans blogg

Kom precis hem. Jag och Tessan var och åt på en thai restaurang, åt vårrullar såklart, sen åt jag typ upp Tessans mat också, hungrig tjej. Sen gick vi runt och kollade lite i affärer, kunde inte koncentrera mig på någonting för var så jävla nervös! Jusdet, fick en jätte god handkräm, choklad och biobiljett av henne för jag fyllt år, gulle! Sen drog vi till tatueringsstudion och innan jag skulle göra den och låg där så var jag så sjukt jävla nervös, trodde jag skulle dö av smärta. Men guess what, det gjorde inte alls så ont, bara på några ställen och då gjorde det inte ens såååå ont. Aja ni kan kalla mig hård ;) Lägger upp en bild sen när jag tagit bort plasten, är sjukt nöjd iaf! Nu ska jag äta middag och kolla på film med baby. Puss. 


10 – DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG





Hade glömt den här listan, men nu är jag igång igen! Dagens outfit:
Tröja, gina tricot
Leggings, gina tricot

Ja det var väl det. Tjingeling!

TROLLTIDER



Godmorgon! Sitter och kollar på trolltider och äter frukost, hur mysigt? Det är helt klart den bästa julkalendern som finns!! Igår blev det jobb ändå men idag är jag ledig och guess what, har min tatueringstid idag!! Scaary, men är ändå sjukt taggad. Innan det ska jag träffa Tessan. Vi ska gå på prommenad, fika och sen ska hon följa med mig och göra tatueringen. Nu ska jag fortsätta kolla, puss!

I WANT TO SEE THE STAR SHOOT OUT OF A PITCH BLACK SKY




våra twins tröjor, fina va?

Goodmorgon! Klockan är halv 10 och jag kom precis hem från en 2 timmars prommenad, duuuktig va? På en lördag och allt! Idag ska jag jobba mellan 12-16 jävligt soft tid. Får se vad som händer sen ikväll. Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska tatuera mig också, 49 dagar till julafton, 56 dagar till nyår och 76 dagar till Thailand, för den som undrade! Nu ska jag duscha.

10.51

Fan, blev ingen träning, var för lat.. nej men orkade inte stressa helt enkelt. Blev en bokning av samplings jobb nästa torsdag igen istället.. har en känsla av att jag kommer att ångra det sen men men. Försöker få ner den här jävla måltidsersättningen också uäääk. Fan  har inte tid att blogga måste dra. Köpa linser och grejer, har bara 2 par kvar!

LJUSET LYSER I MÖRKRET OCH MÖRKRET HAR INTE ÖVERVUNNIT DET





Var så trött igår så orkade inte blogga. Jobbade på en sampling mellan 07-10 (det är fan inte mänskligt att vara uppe 6 på morgonen!!)
sen på jamjam mellan 12.30- 19.45. Cash is king! Idag blire också jobb mellan 12.30 till (förhoppningsvis) 19.15, vill se idol ikväll ju!! Imorgon jobbar jag bara till 4 sen äre leeedigt, najs. Okej nog om jobbprat. Drömde att jag, mamma, Fredrik och Amanda satt i gisslan i vårt eget kök och så var en gubbe som sprang runt med en pistol, fan vad rädd jag var. Sen skulle jag och mamma gå på toa och den låg typ 60 meter upp i luften och man var tvungen att klättra på e skit liten stege och helvete vad hög det var när man kollade ner. Vaknade sen av årets träningsvärk, haha, gissa varför? Bar as tunga kartonger med ljus i igår när jag jobbade på samplingen, inte nådigt alltså! Aja nu ska jag gå och träna, hejjråååå!


JUST DET:

Ställde mig i bostadskö nyss. Hade jag gjort det när jag fyllde 18 hade jag fan stått i över 2 år nu, vilket ägg man är! Aja bättre sent än aldrig iaf.

MUSIQ VIDEO



Släpptes tydligen imorse, rätt soft. Bra låt iaf. Sitter och taggar inför ett dags jobb NOT nej men jag gillar mitt jobb, iaf när man jobbar med rätt personer.. Har precis ätit the usual breakfast och nu ska jag fixa mig. Blir träning efter jobbet oxå. See ya.

EN BRA START PÅ DAGEN

Klockan ringde 10.00 då vare bara att kasta sig upp, klä på sig packa grejer och bege sig till söder. Hinner med den sista tuben från duvbo innan det ska stängas av i 20 min mellan rådhuset och kungsträdgården, flyt! Kom dessutom ner när det var 1 min kvar så behövde inte vänta heller. Kom till medis, tränade. Kom hem, duschade. Sitter nu och äter frukost bestående av detta:



Yoghurt, rivet äpple, jordgubbar och kanel samt ett ägg. Jävligt gott. Börjar jobba om en timme. Ha en bra dag!

RSS 2.0