VÅR FINA BALKONG

image description

Som ni ser är golvet inte riktigt klart men älskling är och köper resten av plattorna nu så ska vi fixa det när han kommer hem! Men älskar möblerna sen ska jag plantera lite blommor också, kommer bli så fint! Har jag sagt att vi har sol hela dagen också? Hehe ;) Idag jobbar jag bara mellan 2 och 5! Det är ju valborg och grejer men har ingen aning om vad vi ska göra ikväll, vi får väl se vad som händer!

FIX

Förutom bullbak är det ihopskruvning av alla våra möbler som gäller idag! Min händiga man:


EN SOLROS

Den här blomman fick vi av vår jätte gulliga balkong-granne i porten bredvid! Hon följde mig till centrum här om dagen när jag inte hittade, jätte snällt!! Hur som helst, jag har precis bakat bullat så tänkte gå över med en korg till henne sen! Haha känner mig som en riktig housewife ;)


2663 KRONOR FATTIGARE

Men då fick vi även med en brödrost, toastjärn och ute möbler till balkongen! Whii.

Innan ica var vi som sagt på ikea och Sanny har världens snällaste föräldrar!! Dem ska köpa ett helt sovrum till oss, så jäkla nice kommer bli så fint! Plus att vi fick massa smågrejer som vi behövde /glad tjej


MOT STAN

Sitter på tuben påväg till fridhemsplan där jag ska möts puffis. Vi ska som sagt gå och prova kaffe igen sen ska vi till gina, ska kolla efter en tröja jag sett, vill ha den till imorgon!! Bjuder på en dagens outfit plus att jag ler med tänderna också (händer typ aldrig). Puss!


GODMORGON

Inte helt fel att vakna upp i sin egna lägenhet hehe :) Ligger och kollar på scrubs, ska snart fixa lite mer här. Annars idag ska jag dricka kaffe på Filles jobb igen, träffa puff en stund sen ska jag och älskling och till ikea med hans föräldrar. Ha en bra dag!


FIXAR

Det är så sjukt mkt att göra alltså men det är fett kul, har fått upp lite grejer iaf. Får se när jag hinner blogga, vill få ordning på allt hehe. Puss


TORSDAG

Godmorgon på er! Hade en del att fixa med igår så hann inte blogga nått mer! Men kaffe drickandet gick bra, ska tillbaka dit imorgon och dricka de 7 sista kopparna. Var och kollade lite i affärer med puffis efter och på kvällen hjälpte jag älskling att packa alla grejer!

Just nu ligger jag och kollar på vakna med the voice och spelar rumble hihi. Seriöst kan verkligen inte fatta att jag ska flytta idag, helt sjukt vad snabbt allt gått men det är bara kul! Det är iaf as skönt att jag är ledig idag och imorgon så man hinner fixa ordning lite! På fredag ska vi till ikea med Sannys föräldrar också, vi ska få lite grejer som kastruller, stekpanna osv fett snällt! Nu ska jag spela och sen kanske sova en stund till, ha en bra dag!


GO WITH THE FLOW

Eftersom att jag var i Thailand nästan hela mars jobbade jag ju bara 3 dagar i slutet av månaden så min lön idag var ju inte direkt fet.. Det jag vill komma till är att imorse när jag gick till jobbet så blev jag fett sugen på kaffe(wierd? Typ aldrig hänt innan haha) men eftersom att jag seriöst måste spara allt jag har och definitivt inte lägga pengar på småsaker sket jag i att köpa det. Sen på dagen smsar Fille mig och frågar om jag vill prova kaffe på hennes jobb och få 700 kronor. Seriöst vad är oddsen? Haha så nu är jag påväg dit och ska få gratis kaffe PLUS pengar haha, caaaaatching!

Har förövrigt gått bra på jobbet, puff var och lunchade med mig också så det var mysigt! Ska möta henne nu igen, hon ska också följa med och prova kaffe. Hörs sen!


PROMMIS




(Skulle publicera det här inlägget igårkväll men det funkade inte? Aja) Älskling mötte mig på vägen hem igår, sen gick vi en runda vid vattnet, mys. Älskar att gå prommenader!! Hoppas det finns någon bra prommenad sträcka dit vi ska flytta.. När vi kom hem packade jag klart de sista sakerna, fick även massa grejer (tallrikar, glas, formar osv) av mamma och Fredrik, tusen tack!

Idag jobbar jag från öppning till stänging tror jag, öpnnar iaf men eftersom att det är konsert ikväll så antar jag att jag måste stanna till stänging. Puffis kommer iaf och äter lunch med mig idag så det blir trevligt! Mobilbloggar något under dagen, puss!


WORKING

Hej! Är påväg hem från jobbet, älskar tisdagar för vi får alltid varor då vilket betyder att det är mycket att göra vilket i sin tur leder till att dagen går väldigt snabbt. Imorse var jag och tränade med Lii sen gick jag till jobbet PLUS att jag går hem nu också, duktig cheeej! Dock har jag ätit godis idag så det blir ju typ plus minus noll, fan. Nu blev det jävligt jobbigt att skriva och gå samtidigt så vi hörs sen, puss!


GOTTIT

Firar med pizza och cola hihi och lost såklart!


LYCKA

Vi har varit och kollat på lägenheten och bestämt oss för att ta den, känns så sjukt bra!! Är så jävla glad. Man kan bara lägga upp en bild i taget vi mobilen så här är en på köket iaf:


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTNOS




NU:

Fruktsallad och lost med min man ❤


IMISS


GRATTIS FARMOR

Idag fyller världens bästa farmor år! Hon är en av dem snällaste och underbaraste personer som jag känner! Hon har verkligen ett hjärta av guld, älskar dig ❤


LÖRDAG

Tju! Kom hem(till älskling) för ett tag sen. Va och fikade med Erica och Willan i sumpan, vi hade inte setts på jätte länge så det var skitkul! Efter det mötte jag älskling och vi drog till Systembolaget och köpte lite grejs. Ikväll kommer Amanda och pappa hit på middag, whii. Annars då, jag och älskling firar 1,5 år idag och därför tänkte jag lägga in en passande bild:


LÄGENHET PÅ G..

Idag ringde pappa mig när jag var på jobbet med en jävligt bra nyhet, han har hittat en lägenhet åt oss i gubbängen! Hans kompis känner han som äger fastigheten (typ) och för tillfället är det ingen som bor där så det betyder att 1: vi hyr den direkt från värden vilket i sin tur betyder att det finns ingen annan som har lägenheten så vi kan bo där sålänge vi vill! Men det är som sagt fortfarande värden som vill äga den så det är inte ett förstahandskontrakt men inte riktigt andrahand heller eftersom att vi hyr den direkt från värden, aja ni fattar! 2: på måndag ska vi kolla på den osv och om vi vill ha den så kan vi flytta in när vi vill! Allt är ju skitbra MEN hehe det finns ju alltid ett men och det är att hyran är på 7150 kr.. det är väldigt mycket! Speciellt sen när jag ska börja plugga i höst också. Fast sånna här chanser får man ju inte varje dag direkt så det känns ju som att vi kommer att ta den! Känns jävligt kul iaf, vill ju helst bara flytta idag! Nu ska jag kolla på lost med bebi, godnatt!

VÄÄRT

Ni vet när man alltid säger "på måndag ska jag börja vara nyttig" Jag började faktiskt i måndags och har inte ätit godis (det är fan extra svårt för mig som jobbar i en godis affär) eller nått annat onyttigt på hela veckan, känner mig väldigt duktig faktiskt! Vilket fall nu är det fredag i och grejer så unnade mig precis detta: (feeeeet gott, fast den var mycket godare i thai)


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA



Igår var jag och älskling på middag hos pappa och då gav han denna till oss i förlovningspresent! Gissa om vi blev glada, så nu kan vi åka iväg på någon mysig övernattning på nått spa eller nått, tack pappa, älskar dig!


TORSDAG

Idag är jag ledig, så jäkla skönt! Mådde lite halv konstigt igår plus att jag hade en förjävlig dag på jobbet men har sovit över 12 timmar nu inatt så det känns relativt bra. Besökte precis gymmet också, fan så jobbigt det var! Har ju varit riktigt slapp med träningen sen jag kom hem från Thailand.. Fast den här veckan har jag faktiskt prommenerat med Lii 2 gånger och med Sarah 1 så liiite mortion har jag fått iaf! Åhhhh har inget roligt att skriva så slutar här. Hejdå.


JAG HATAR RUBRIKER

Både jag och Amanda rensade våra garderober idag och en fördel med att ha en syster som dessutom har samma storlek är att det hon är trött på får jag och det som jag är trött på får hon, you see? Så nu har jag massa nya kläder :D Det som ingen ville ha la vi ner i grovsoporna, finns hyllor där man kan lägga grejer som andra människor kan ta.. Det blev ju ett x antal påsar så tur för den som hittar dom först ;) hehe.


Min väldigt fina syster och våra väldigt fina grejer på översta hyllan man skulle ju faktiskt kunna säga att jag gjort en bra gärning idag!


10 ÅR SENARE

Alltså jag vet att jag är efter MEN det är så nice med en iPhone att man kan gå in på internet överallt, mobil blogga osv typ när man sitter hos frissan som jag gör nu, hehe. Färgar utväxten och ska klippa mig, skönt som fan för mitt hår såg f-ö-r-j-ä-v-l-i-g-t ut innan.


OREO MILKSHAKE

Idag har jag legat inne och segat hela dagen, är nästan frisk nu så det är najs. Nu ligger vi och kollar på lost (fett spännande) och jag har precis tryckt i mig den här: (oreo milkshake, fan så gott det var)


RUMBLE

Vet ni vad jag gör för kul såhär på en lördag? Jo sitter i älsklings bil medans han håller på att städa den, väldigt underhållande, fryser gör jag också. Det roliga är att innan vi åkte älskling ba: ja men du behöver ingen jacka, vi ska bara stå i Ica maxi garaget ja men här var det ju varmt, not. Kom förresten på varför jag blev sjuk, gick runt och frös i min skinjacka hela förra helgen när det typ var minusgrader ute för att en viss person tagit min vinterjacka.. Hmm börjar seriöst undra om älskling vill att jag ska vara sjuk? Haha aja nu ska jag spela rumble, är fast! Om någon vill köra så adda: snarre hehe ;)


ALLVARLIGT?


MYYS

Nu har jag städat upp i mitt rum och tänt ljus. Älskar att ha tända ljus, blir så mycket finare och mysigare!! Nu väntar jag på att maten ska bli klar och på att älskling ska komma hit! Visst har jag en fin bild på honom i mitt rum förresten:


Puss


RENSAR

image description

Ibland fattar jag inte vad mitt problem är? Varför kan jag inte ligga i sängen och vila som normalt folk när jag är sjuk? Det funkar typ en dag sen blir jag så sjukt rastlös. Vilket fall så kom jag på att jag kunde rensa bland mina skor, fick ett litet ryck och slängde hälften typ men det känns bra ska köpa massa nya till sommaren!


TOOOOOORSDAG


Från cafet i fredags

Godmorgon! Har nyss vaknat och ligger i sängen och dricker en kopp te! Håller på att ladda ner första säsongen av DH, var så sjukt länge sen jag såg så tänkte kolla om, bästa serien!! Nu ska jag göra frukost, hörs sen!

PÅ PENDELTÅGET

Alltså, finns det någonting jobbigare än att resa kommunalt när man är sjuk? Nej! Sen att jag inte har några linser på mig så jag är halvblind gör ju inte heller saken bättre, det är synd om mig :(


SJUK

Började få ont i halsen igår och under natten har det självklart blivit värre.. Ont som fan plus att jag är helt täppt! Fan jag som hade bästa planerna för idag, jobba, gå till frissan, fika med Sarah och träna. Aja blir att ligga inne och dricka te istället då! Bjuder en fin bild på mig och min syster sålänge:


22.35

Hej! Jag lever. Igår jobbade jag, röd dag= dubbel lön, yes. Sen skulle jag träna men så ringer pappa och frågar om jag ville komma och ta en öl, så bytte ut träningen mot alkohol istället (fan vad sämst jag är). Vi åt iaf ute sen drog jag och pappa vidare till en bar vid mariatorget, super trevlig kväll! Idag har jag varit hos läkaren och kollat upp 2 födelsemärken sen jobbade jag till stängning. Åt världens äckligaste lövbiff till middag också, den var typ gammal, just sayin. Har haft ont i halsen hela dagen också, aja ska lägga mig och kolla på nått program sen sova! Hörs imorgon!

IF YOU LET ME. HERE´S WHAT I DO. I TAKE CARE OF YOU.









SÖNDAG

Hej! Sitter på tuben påväg hem så tänkte passa på att blogga lite. Sov hos Melissa inatt så imorse efter vi vaknat åkte vi till söder och åt pizza. Sen på eftermiddagen åkte jag till E och vi var ute på en långpromenad, minns inte ens när vi sågs sist så hade så sjukt mycket berätta för varandra! Det var iaf sjukt kul att ses igen, sen åt vi påskmat hemma hos henne, myys. Nu är jag som sagt påväg hem och imorgon jobbar jag och det s-u-g-e-r!


DÅ KÖR VI LITE BILDER DÅ


Glad tjej på tuben.




Här hängde vi igår, helt okej hehe.


Heeta.


Najs fyllekäk, potatis och ägg haha.




Men godmorgon!





Efter att ha legat och segat i sängen i 100 år kom vi på att Paulina skulle göra en liten make over på mig haha, ne men det blev naajs, visst? Har typ aldrig lockigt hår annars, ska fan börja ha det.



Lite bättre bild på skorna (men fortfarande mycket snyggare i verkligheten) alltså dem sista är så sjuuuk snygga!!


Från goodiebagen

Åh orkar typ inte röra mig från sängen MEN har ju planer för ikväll så I have to. Ska först hem till farmor på middag, myys! Sen ska jag och Jossan hem till Melissa. Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss.


GODMORGON!!!!!!

Sitter på bussen påväg hem från Paulina. Hade en sån sjukt kul kväll igår! Vi fick goodiebags och gratis drinkar hela kvällen, najs. Hörs sen!


BÄSTA PÅSKPRESENTEN!

Är hos Paulina och förar lite. Fick precis 2 par sjukt as heta skor av henne, synd att det typ är snöstorm ute så man inte kan använda några menmen i sommar så ;D Hon fick faktiskt ett rosa påskägg av mig, bra byte tycker jag! Hur som helst, vi ska till cafe opera ikväll, är fett taggad! Ps bakom ser ni vår fina kapsylöppnare, kan även användas som stege!


LARS RUNKE

Tjuu! Tänkte köra en snabb uppdatering: igår träffade jag Sofi, Jenny och Lovisa i stan. Vi åt på tacobar och fikade, myys. Drack en as god latte med vitchoklad smak också. På kvällen hyrde jag och älskling film, Svensson Svensson, i nöd och lust (sjukt rolig) och en norsk som hette ligg med mig (den sög). Just nu befinner jag mig på jobbet och har rast. Har precis tyckt i mig detta (fan så gott det var):


GODMORGON

Idag är jag ledig, väldigt skönt efter att ha jobbat 6 dagar i rad. Nu ska jag äta frukost sen vid 12 ska jag in och luncha med några kompisar i stan!


LITE AV DET JAG SHOPPADE THAILAND

 

 




Örhängen. Ringar. Navelpiercingar. Ingenting kostade över 30 kr st, just sayin.



Armband. Örhängen. Det dyraste jag köpte av dem här sakerna var nog det helsvarta armbandet på bilden längst ner till vänster ca 50 kr.



Presenter jag fick av älskling.



Världens finaste grej som man kan ha kryddor/såser i älskar den, sen kan jag ju bara tillägga att efter 2 månader i Thailand blir man grym på att pruta hehe ca 150 kr gav jag för denna. En ljusgrej. Flaskkondomer.


Favvoklänning ca 40 kr.



(klickbara bilder) Ljusgrej. Buddah. 3 magneter och 2 tvålar. 2 plånböcker. Världens finaste trosor från victorias secret.


Mulberry och JimmyChoo, äkta såklart.. hehe ne men älskar den svarta!





Tröjor. Shorts. Jeans. Underkläder. Lösögonfransar.


PANKISAR

Hemma från jobbet, har precis stekt pannkakor till mig och älskling, mums!


LYCKAN SOM UPPSTÅR..

..när man ringer till studievägledningen och dem säger att man INTE behöver läsa matte c, yes! Så nu kan jag söka till hösten. Nu: lunch :D


TISDAG

Hej! Sorry för dålig uppdatering men har varit mycket på jobbet plus att älskling kommit hem så thats why. Har förresten hittat den perfekta utbildningen jag ska gå nu: Butikschefprogrammet. Var inne på det förrut men då fanns den inte i sthlm men nu är den ny i Södertälje så det är perfekt! Ett problem dock: man måste ha läst matte c! Så ska göra det nu i maj. Sen finns tydligen inte utbildningen på våren så tänkte ringa dit och fråga om man kan läsa in matte nu i vår och ändå söka till hösten. Idag blir det jobb mellan 10-19, mycket och göra ni när alla feta svenskar ska ha påskgodis hehe. Ha en bra dag!


JOBB

Har jobbat 1 timme, 5 och en halv kvar då. Tacka den som uppfann OB tillägg, jag menar 200 kr i timmen är ju inte helt fel. Plus att det är jäkligt lugnt så ja: fett värt att jobba söndagar. Nått som är ännu mer värt är att älskling kommer hem idag, längtar ihjäl mig efter honom! 4 dagar är ju en evighet att vara ifrån varandra! Ne nu ska jag fixa om lite här, ser förjävligt ut hehe, puss!


RSS 2.0