ÅRSLISTA 2014

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte till ett nytt land, annars nej, Booooring. Seriöst nått mer *nytt* måste jag väl gjort? Okej nu har jag tänkt hur länge som helst och nej, har inte gjort ett skit. 
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Min första take var "jag hade inga nyårslöften" men gick tilbaka i arkivet och det hade jag ju.. haha.
 
  • Vara nyttig fram tills vi åker till Egypten. Vilket innebär ingen alkohol, godis, chips, donken etc.
    - Japp, fan vad grym jag var!! Bevisade för mig själv att allt går bara man vill.

  • Fortsätta träna regelbundet.
    - Även detta har jag hållt! Dock har jag nu under december inte tränat lika mycket, har haft mycket på jobbet (vilket verkligen inte är en okej ursäkt men att gå från att knappt jobba till heltid plus att plugga samtidigt har varit en omställning) sen har jag varit sjuk nu. Men så fort jag blir frisk ska jag komma igång igen, längtar!

  • Laga nya maträtter och få ordning på alla recept jag har och sätta in i en pärm så det blir lite ordning och reda.
    - Njaa,, haha, har väl försökt laga lite nya maträtter men mina recept ligger fortfarande i en hög.

  • Planera sommaren bättre så de inte blir som de 2 senaste somrarna att jag iprincip inte har någon semester alls.
    - Ja, hade faktiskt lite ledigt denna sommar.

  • Prommenera och vara ute mycket.
    - Ja, detta tycker jag att jag hållt relativt bra iaf.
Sammanfattningsvis höll jag alltså mina nyårslöften rätt bra!
 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Jossan :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.
 
5.Vilka länder besökte du?
Egypten.
 
 
 
6. Bästa köpet?
Min iphone.
 
7. Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
24/3 när jag tog ut min tandställning, 31/3  när jag och älskling åkte till egypten, 27/5 när jag åkte till Skövde och gjorde framläggningen av examensarbetet. 
 
 
8. Största misstaget?
Jag vet faktiskt inte..
 
9. Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Hade mina närmsta vänner här och förade sen körde vi en utgång på Garbo, bra födelsedag!
 
 
 
10. Lärde du känna några nya människor?
Alla nya kollegor på Åhléns.
 
11. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hela början på detta år när jag körde min diet och sen drog till Egypten, bästa tiden på detta året helt klart! Sen när jag tog ut min tandställning, underbar känsla! När jag ätligen fick jobb på åhléns också, då blev jag glad. 
 
12. Gjorde någonting dig riktigt ledsen? 
Min ångest som kom tillbaka i sommras, eller a kom tillbaka, den finns ju alltid där. Men lät den ta över igen. Det som gör mig ännu mer ledsen är att det knappt finns någon hjälp att få. Skulle fortfarande behöva prata med någon men nej efter att ha gått hos en psykolog typ 3 ggr på vårdcentralen ansåg hon att jag var "klar", suck. Psykvården i Sverige är under all kritik. Sen när Paddan var sjuk, vilket var i samband med allt detta. Det var hemskt.

13. Vad önskar du att du gjort mer?
Levt.. alltså ibland känns det bara som att jag inte gör något roligt med mitt liv.. antingen är det mycket plugg eller mycket jobb, eller så är jag sjuk eller så orkar jag bara inte. Typ 9 av 10 kvällar detta år har jag suttit hemma och kollat TV. Visst det är jätte skönt men nu är jag sitter och skriver den här listan så känner jag mig bara så missnöjd, sen när jag sitter där och är gift och har barn vill jag inte kolla tillbaka på mitt liv och ångra att jag inte gjorde mer saker. 
 
14. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat!! Alltså jag måste sluta stressa.
 
15. Hur tillbringade du julen?
Hos älsklings föräldrar, alltid lika mysigt.
 
16.  Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon. Eller håller på med sista boken i 50 shades of grey, den är bra.
 
17. Favoritprogram under året?
Torpederna!!! Så jäkla bra Sen har jag och älskling kollat DH också, har ju sett de innan men älskar den serien.
 
18. Vilka är de bästa minnena från året?
  • Till att börja med när jag skulle göra min sista invägnig och älskling lämnade en present och ett brev till mig, blev så himla glad då, hela den dagen var så himla underbar. Var med mamma på stan sen och fick massa fina saker till resan.
  • Hela Egypten resan, en av de bästa resor jag gjort.
  • När vi var i Kramfors, var så kul att träffa alla där upp igen.
  • Öland, var en jätte mysig vecka, det enda är att det var då jag började må dåligt och allt med paddan började så får liksom väldigt blandade känslor är jag tänker på den perioden. Men överlag var det ju en mysig vecka.
  • Alla roliga utgångar, några har jag hunnit med iaf. Bästa var spontanutgången i sommras på Garbo, riktigt kul. 
 
 
 
 
 
19. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2014?
If i lose myself, cheerleader, stay high, problem, I'm an Albatraoz, like a drum, typ alla hoffmaestros låtar (från när vi var på Öland), länge leve vi, fakkin fin, står tillsammans osv osv finns massor!
 
20. Vad var din största framgång 2014? 
Att jag klarade skolan och fick min högskoleexamen, att jag fick jobb på åhlens samt varit igång med träningen iprincip hela året. Trodde det skulle vara mer än så, men no.
 
21. Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Hoppas på att det blir bättre.
 
22. Vad är dina planer inför 2015?
Har inte så mycket planer. Har kommit in på en HR kurs som jag ska plugga under vårtermien iaf. Sen får vi se hur det går med allt annat..
 
23. Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Stressa mindre, planera dagarna bättre OCH ha kul!!

IT CAN ONLY GET BETTER

 
Vet inte hur jag kom och tänka på denna gamla låt? Men den kom upp i mitt huvud bara. Älskar texten, tycker att texten i låtar gör typ allt? Inte partylåtar då men lugna låtar, är det en låt som jag tycker är halvbra och texten är jätte bra och stämmer in på det jag känner så älskar jag den direkt haha. Just nu sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv, typ, nej men mår skit. Fast jämför man med igår mår jag bra, helvete vad dåligt jag mådde igår. Hade feber och den gick inte ner fast jag tog ipren, ringde till pappa och grät? Haha nej men det var faktiskt inte kul, kände mig ensam och ville bara ha lite tröst i guess. Hade 38,5 hela kvällen sen precis innan jag la mig hade den gått ner till 38,2 iaf och imorse hade jag 36,5. Är det normalt eller? Ska man inte ha 37? Haha ajaaaa, är glad att jag mår bättre iaf för den där febern plus huvudvärken jag hade, fy. Sov 13 timmar inatt och idag har jag *bara* hosta och ont i halsen. Jag lär ju inte vara frisk om två dagar? Kul kommer sitta här vid tolvslaget, kolla när dem räknar ner på tvn och dricka hostmedicin. Kanske köper en pizza för att lyxa till det, och lite champis, gott nytt år bah! 

NOOOOOOO..

Jaha då var man sjuk igen?! Eller känns isf som att jag va det nyss. Mådde dåligt redan igår, trodde dock det var för att jag var bakis, kände mig hängig osv och hade lite ont i halsen. Men det var ännu värre när jag vaknade imorse. Åkte till jobbet ändå men efter en timme gick jag hem. Orkade inte stå i kassan och vara trevlig och glad, det gick liksom inte. Åkte och handlade massa mat och halstabletter plus donken till älskling, var helt slut när jag kom hem, kallsvettig ni vet som när man har feber. Lagade iaf lite mat och nu ligger jag i soffan och dricker te, äter julgodis och kollar julkalendern. Tänkte avsluta inlägget med bilder från julafton, hade världens bästa jul!!!!

























Fick massa fina julklappar också. Pengar av pappa plus massa fina grejer till paddan från honom och farmor, så himla gulligt att dem tänkte på honom ❤️ presentkort av farmor, pengar från Sannys föräldrar plus lite smågrejer som var jätte bra. Sen fick jag och älskling ett knivsett också, bääääästa! Och så fick vi pengar av Robin, så gullig :P och av älskling fick jag ett halsband och en morgonrock. Är verkligen jätte nöjd med allt! Kunde inte önskat mig en bättre julafton.

JULAFTON

God jul ❤️ vad tycker ni om mitt julkort med paddan haha? Så söt. Vi har ju en gran i år, en äkta dessutom, har aldrig haft det innan. Han älskar verkligen att vara där under. När jag stämplade ut från jobbet igår, bästa känslan!! Har jobbat mycket denna månad och speciellt de två senaste veckorna, så det ska verkligen bli jätte skönt att ha två dagars ledigt nu.
 

Igår hade vi uppesittarkväll, åt god mat, spelade bingolotto och slog in julklappar, älskar ju att göra fina paket så tog några timmar att slå in haha. Sen har jag bakat fyra olika sorters julgodis som jag la i påsar som jag ska ge bort så det tog ju också tid.

 
Så inte så fint ut på bild (plus att allt inte är med) men aaaaaja. Blev iaf mest nöjd med korgen jag gjorde. Man ser inte så mycket av den heller iofs men tycker den blev jätte fin iaf :))
 

Och aa.. skulle ta bilen till Sannys föräldrar för att lämna våra julklappar, spel samt efterrätten jag gjort till ikväll. Dock var glasen som efterrätten låg i sjukt vingliga och när jag öppnar bildörren åker självklart ett glas ner i backen och går sönder. Sur jag blev :P Sen körde jag verkligen jätte försiktigt för att dem inte skulle ramla och det gick bra tills jag skulle svänga upp i backen precis vid dem och alla glas välter haha. Men då hade dem som tur var hunnit stelna lite så kunde liksom hålla i dem när dem låg medans jag körde haha, kaooooz. Vi ska iaf vara där sen ikväll, ska bli så mysigt. Hoppas ni får en trevlig julafton ❤️

NÄR DU SKRIKER UT MITT NAMN JAG KOMMER, JAG TAR MIG ÖVER SJÖ OCH LAND






Hej! Sitter på bussen påväg till jobbet, jobbar varje dag denna vecka förrutom imorgon. Då skulle jag egentligen åkt till farmor en sväng och sen äta middag hos mamma men var tvungen att avboka allt. Har en uppsats jag måste skriva och jag behöver verkligen hela den dagen för att göra det, as trist men what to do. Måste dock hinna med att baka nått då, för på fredag på jobbet ska vi ha julfika och alla ska ha med sig nått och vill gärna baka något och ha med :-) 





Igår var älskling i Täby och jobbade så han köpte med donuts från dunkin donuts till mig, yuuuuummi! Dock var dem inte lika goda som när jag åt i thai men vill åka dit och välja smaker själv, älskling köpte en med marsipan liksom? Usch, snacka noll koll haha. Var lagom illamående igår efter att ha tryckt i mig nästan 3 munkar haha men tränade faktiskt imorse innan jobbet. Tänkte iaf avsluta inlägget med lite bilder från i lördags. Hade en så himla mysig kväll. Jag och älskling drack lite skumpa hos oss och så hade han gjort jordgubbar med choklad. Sen åt vi middag på sthlm tapas och efter det mötte vi upp Melissa och drack drinkar. Bästa kvällen på länge!! 






















❤️❤️

LEDIG DAG

 
Började min morgon med lite yoga, tog lite bilder på kul bara, tänkte inte direkt lägga ut men med tanke på min kassa bloggning får man väl kompensera med något hehe. Var iaf mycket vigare förrut men ska jobba mycket på det nu. Resten av dagen spenderade jag i stan med bästa mammi. Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan henne, hon förstår mig som ingen annan och vi kan verkligen prata om allt, älskar henne så mycket ❤️ 
 
 
Vi åt iaf lunch och shoppade. Vi gick typ in i varje affär i hela stan och letade vinterjacka haha hittade en tillslut iaf, inte den ultimata för den var ganska tunn men den var snygg iaf så är ändå nöjd. Fick ett par jätte fina vinterskor från shepeherd också och ett par trosor från Victoria Secret, så snäll ❤️
 
När jag kom hem åkte jag och älskling till hans föräldrar och firade hans födelsedag i efterskott, åt middag och fikade, det var mysigt. Nu ska jag kolla PH!

DON'T LEAVE ME IN ALL THIS PAIN, DON'T LEAVE ME OUT IN THE RAIN

 
 
 
 
 
 
Nu var det ett tag sen. Desto längre tid det går desto lättare blire bara att man inte skriver något. Finns inte så mycket att skriva heller då mitt liv inte är speciellt intressant. Och det jag verkligen vill skriva kan jag inte skriva här, eller kan inte skriva det någonstans egentligen för kan inte sätta ord på vad jag känner men men. Ikväll har jag iaf hängt med jessipessi, ätit pizza, kollat idol och gjort roliga videos. Alla borde ha en vän som henne, hon är fan bäääääzt! Men nu ska jag lägga bort mobilen och sova ❤️

RSS 2.0