BUHU..

Alltså jag har sovit sämst inatt vaknat flera gånger, drömt mardrömmar, vaknat med hjärtklappning osv, inte kul. Sen har jag blivit täppt, jag har ont i halsen och i huvudet. Skulle ta en huvudvärkstablett men få var dem slut såklart, kul. Vägde mig ju imorse också och hade "bara" gått ner 0,5 kilo sen förra fredagen, hade hoppats på lite mer men aja är ändå nöjd, har ju gått ner 4,7 totalt vilket är bra. Nu sitter jag på tuben och tycker synd om mig själv (typ). Nej men ska ju till skolan idag och ha seminarium och det känns ju inte jätte kul när man mår såhär.. Dock vore det ju inte konstigt om man blev sjuk för har inte varit det sen i mars aja, blir ingen träning för mig idag iaf -.-

#TAGGAINVÄGNING

Sitter på bussen illröd i ansiktet haha, blir alltid det när jag sprungit så fult, minns att jag skämdes för det jätte mycket när jag var yngre men nu skiter jag i det hehe. Idag har jag verkligen hållt igång, började med min vanliga morgon promenad sen vid 8 så hade jag tvättstugan så a gick upp sjukt tidigt. Efter det åt jag frukost, pluggade och fixade tvätten. Sen åkte jag och älskling iväg, jag lämnade ett CV och sen åkte vi till Ikea och köpte en ny stekpanna och lite ljus. Sen åkte vi till Ica och handlade och efter det drog jag till gymmet. Körde biceps och triceps sen sprang jag i 30 min och fan vad jobbigt det var. Har inte sprungit någon längre sträcka sen i sommras så var helt slut efter 30 min men sprang nästan 5 km iaf så det kändes jäkligt gött efter. Imorgon är det invägning också ska bli spännande och se hur mycket jag gått ner denna vecka, är-typ-nervös. Hörs imorgon ❤️

3 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

 
  • Efter att jag kollat några avsnitt på en ny serie måste jag alltid söka upp alla huvudpersoner och se vad dem heter på riktigt, om dem varit med någonstans innan, hur gamla dem är etc. Haha, viktigt ju?
  • På en trerättersmiddag tycker jag att förätten är det roligaste/godaste, ser alltid fram emot den mest, sen efterätten och sist huvudrätten.
  • Jag kan inte vara det minsta kissnödig om jag ska äta, man kan ju inte njuta av maten på samma sätt då? Så även om jag bara är jätte lite kissnödig måste jag gå på toa innan. Samma sak när jag ska sova, måste verkligen känna att jag inte är ett dugg kissnödig om jag ska kunna somna. 

SNEL HEST

Hade ställt klockan på 06.30 imorse. När den ringde så stängde jag av den utan att snooza för jag tänkte bara ligga kvar och "vila" en stund haha a men visst. Somnade på en sek och vaknade kvart i 8 istället, fan. Detta förstörde mina planer rejält mycket då jag ska iväg sen.. Vilket fall så har jag kommit på en lösning. Har precis gått min timmes morgon promenad och istället för att gå hem nu och dem stressa tillbaka till gymmet om 2 timmar så sitter jag och chillar här en stund och sen kör mitt rygg pass på en gång, inte det ultimata men så får det bli. Ska möta mamma vid fridhemsplan kvart i 1 så då kan jag äta frukost och fixa mig i lugn och ro innan ❤️

AAAAAASSSSS


Tvättade håret med mina nya produkter idag, får se om man ser något skillnad efter en månad kanske? Tog (som ni ser) en bild på hur långt mitt hår är nu så man kan jämföra hur mycket det har växt sen likzom. Var även tvungen att ta en bild på my sessy ass också ;)  Och slutligen en bild på min väldigt fancy middag.. Livet är hårt när man går på diet men idag är det faktiskt 4 veckor precis sen jag började så man kan ju säga att jag börjat vänja mig iaf :-)

NEW IN



Var precis och hämtade ut dessa på posten, det är shampo och balsam som ska få håret att växa 3 gånger snabbare, så det ska bli kul att testa (är trött på mitt korta hår). Så sen i sommar är jag förhoppningsvis fit, har långt hår och ingen tandställning. Eller så går allt utför som älskling sa, jag misslyckas med dieten och blir smällfet, det blir något knas med tandställningen så jag får ha en sån där tandställning som går runt hela huvudet och mitt hår går av. Haha återstår att se.. På tal om Sanny, igår när jag höll på att skriva mitt CV så frågade jag han lite frågor för att se vad han visste om mig. Kan ju säga att han inte fick många rätt. Okej att han kanske inte visste vilken grundskola jag gick på men det som är illa är att han inte visste vad skolan jag gick på NU hette? Haha, bra koll liksom! Nu ska jag äta frulle.

NY VECKA

Det är på riktgt så sjukt svårt att ta sig upp ur sängen när älskling ligger kvar och sover (han är fortfarande hemma från jobbet). Men vid halv 8 tog jag mig upp och begav mig till gymmet och gick min morgonpromenad. Har precis kollat klart en föreläsning nu och druckit en proteinshake. Idag kommer Frida hit vi ska köra spinning och core och sen sitta här och jobba med examensarbetet. Har nötat massa metod föreläsningar så nu vill jag bara komma igång så att man har börjat skriva iaf. Har inget jobb inplanerat denna vecka så ska försöka plugga mycket, har seminarium på fredag också. Sen på onsdag ska jag träffa mamma. Så thats that.

RIKTIGT GRYM REKLAMFILM!

 

OUT



Äre ute på min morgon PW, bloggar lite samtidigt för att jag är så cool, nej men ville bara kika in en snabbis och säga hej. Igår hängde jag hos Jennifer (min granne) på kvällen vi kollade magic mike och åt fruktsallad med hallon kesella, morötter och dip, yummi. Idag ska jag plugga, träna samt träffa Jessica, Stina och Fille. Okej nu fryser mina fingrar till is så hejdå :D

LÖRDAG

Vaknade precis och fan vad skönt det var att sova ut! Tänkte klä på mig rejält med kläder och gå en promenad ute nu istället för på rullbandet. Annars har jag väl inga speciella planer idag förrutom att träna sen också och plugga lite. Januari är en tråkig månad helt enkelt. Speciellt när man är nyttig och försöker spara pengar, då finns det inte mycket att göra haha..

HÅRT JOBB LÖNAR SIG..

Godkväll! Ligger i sängen och ska strax sova men tänkte berätta om min dag först bah. Den började betydlig bättre än igår om man säger så. Istället för att väga mig varje dag så har jag bestämt mig för att ha en dag i veckan som jag väger mig, så man ser lite större skillnad liksom. Vilket fall så är det på fredagar jag väger mig och imorse när jag ställde mig på vågen blev jag väldigt glad för har redan gått ner 4,2 kilo!! Mitt mål är ca 1 kilo i veckan och på tisdag har det gått 4 veckor så ligger liksom före i viktnedgången hehe. Nej men det känns bra för kämpar verkligen för detta och att se resultat gör att man orkar fortsätta :D Blev iaf en morgon promenad som vanligt:


Sen gick jag hem, åt frukost och pluggade lite. Sen träffade jag pappa som kom hem från Thailand idag, det var kul att höra hur han haft det :-) Efter det blev det ett arm-pass på gymmet och 30 minuter på crosstrainern:


När jag kom hem pluggade jag lite igen sen har jag och älskling haft myskväll, kollat på senaste how i met your mother avsnittet (så kul att mamman är med nu :D) och en ny jackass film, bad granpa, riktigt rolig så se den!! Men a nu ska jag sussa, goooooodnatt ❤️

DÅLIG START PÅ DAGEN

Fan vilken dålig start jag haft på denna dag. För det första så har älskling blivit sjuk igen så han stannade hemma från jobbet idag. Detta gjorde det sjukt svårt för mig att ta mig upp ur sängen när han låg där liksom så jag snoozade lite för länge.. Sen packade jag ihop min träningsväska fort som fan och när jag väl är framme vid gymmet märker jag att min plånbok med gymkort, sl kort osv ligger i andra väskan, suck liksom. Så gick en prommenad ute istället och ja mina ben domnade bort. Sen hem en sväng för att hämta plånboken och sen dra till jobbet. Men guess what efter att ha gått en bit mot tunnelbanan tror ni inte att jag glömt plånboken IGEN? Haha. Så ringer älskling för tänkte att han kan slänga ner den då det är 5 min tills tåget går men självklart svar han inte så spurtar upp för trappan och sedan hela vägen till tåget och hinner precis. Helt slut liksom haha. Så nu är jag strax framme vid Globen iaf. Ska bara jobba i 3 timmar på lagret med Rosali, as soft och sen ska jag träna och plugga. Till något annat älskling jobbar ju på event ibland och sist han jobbade tog han hem massa bubbelvatten till mig :D 




Man tackar liksom :D

ONSDAG SNAAAART HELG


Min standardfrukost jag äter varje morgon 2 äggvitor, te, fiberhavregrynsgröt med kvarg, bär, linfrön, solrosfrön, chiafrön och lite russin. Älskling har gjort ett kost- schema till mig så jag har något att gå efter vilket är najs. 

Godkväll :-) Idag har jag tränat, dock bara kondition, träffat Frida och planerat inför vårt examensarbete samt träffat Sofi och varit på ett jobb event som var as random och sämst. Kom hem för en stund sen, har ätit middag och kollat på Sveriges mästerkock. Nu ska jag fixa i köket sen plugga en stund fast jag är sjukt trött men sånt är livet. Puss och kram!

TISDAG

Godmorgon! Det blev en kortare promenad imorse för det skulle komma en kille från förvaltaren hit mellan 08-11 så var tvungen att vara hemma till 8. Har iaf ätit frukost och nu var han precis hör så nu kan jag chilla ett tag till jag ska åka till jobbet. Börjar vid 12 och slutar 17, efter det blire ett styrkepass och sen hem och plugga. Låååååånga och tråkiga dagar.. Längtar tills vi drar till Egypten, "bara" 69 dagar kvar :-)

NIKE FREE RUN





Beställde dessa från USA. Ni ser den lilla pricken på Nike märket på bilden längst ner. Detta gör att de inte får sälja skon. Så det är en hemsida där det är skor med sånna småfel och så är det då ofta mer än 60 % rabatt, bara för den där lilla pricken liksom.. Dessa betalade jag runt 400 för och dem kostar i vanliga fall över 1000 spänn så a fett värt. Sköna var dem också.

PEPP



Nej det är inte jätte kul att gå upp 7 på morgonen för att gå en timmes morgon promenad, köra styrka på eftermiddagen, äta nyttig mat och inte äta godsaker (godis is my life liksom) men vafaan, ibland måste man kämpa lite för det man vill ha.

Det där skrev jag på instagram imorse och det är verkligen så jag känner just nu, det är sjukt jobbigt men jag är så jävla inställd på att klara det här, jag ska fan hålla det här fram till Egypten. Vem ska hindra mig? Allt handlar om vilja. Älskling äter exempelvis något gott varje kväll iprincip och ja, jag blir sjukt suktad och skulle lika gärna kunna äta godis osv också men jag har ju bestämt mig för att nej jag ska inte äta någonting och då gör jag inte det. Svårare än så är det faktiskt inte. Det är samma sak med träningen, bestäm dig bara!! Sen handlar om prioriteringar: if it's important to you'll find a way if not you'll find an excuse. Så vill du verkligen någonting du finns det alltid en lösning, men om du är lite lat och inte pallar, ja då går det alltid att hitta på en ursäkt.

När vi ändå är inne på detta ämne vill jag tillägga en sjukt irriterande sak, folk som ska "gnälla på att man är nyttig". Typ: "men sluta, ta en bulle nu" eller "åh vad tråkig du är som inte dricker". Jag fattar inte det där, vad spelar det för roll för någon annan vad jag gör med min kropp? Om jag äter en banan eller en chokladbit, hur påverkar det dig? Den enda gången jag kan tycka att det faktiskt spelar roll är om det är någon som drar ner stämningen på typ en fest för att den inte dricker och bara sitter och ser sur ut. Då kan man ju tycka typ: "vafan ta en öl och slappna av förfan". Men annars tycker jag verkligen inte det har någon betydelse. Men ofta är det ju också så att dem som är sådär inte skulle palla att vara nyttiga själva så då vill dem dra ner alla andra i skiten också haha, neeeeejdå, eller? ;)

Nej men oavsett vad era mål är (det behöver inte ens ha med träning och kost att göra) så vet jag att ni kommer fixa det, allt löser sig och med lite (eller typ jävligt mycket) vilja så kan man klara av det mesta ❤️



HELGEN

Min och mammas lunch i fredags
 
Min frukost igår och lunch idag, gott och nyttigt
 
Vet att jag inte är den effektivaste bloggaren, men är sjukt otaggad på att blogga just nu.Brukar alltid bli det vid den här tiden på året? Finns liksom inget kul att skriva om. Har iaf varit hur nice som helst med en pluggfri helg, känner mig lite skoltrött faktiskt. Tentan i fredags gick bra, kändes det som iaf. Efter det var jag med mamma och åt lunch, sen gick vi runt lite i ringen och kollade och jag fick även lite nya trosor. Resten av helgen har bestått av träning, städning, tvättning och kolla 90210, så nice som sagt att slippa plugga. Men imorgon börjar skolan igen tyvärr så ha underbart är kort, men bara en termin kvar nu ju :D 

LINSSOPPA

 

Ingredienser:
Gröna linser
Lök
Vitlök
Morötter
Grönsaksbuljong
Örtsalt
 
Gör såhär:
Som vanligt när jag lagar mat så måttar jag inte upp saker utan kör bara på känsla så det får ni helt enkelt också göra när ni lagar detta (haha bra recept). Vilket fall ta så mycket vatten ni vill ha. Jag tog gansla mycket då jag kokade för 3 måltider. Koka sedan upp vattnet med grönsaksbuljong, jag hade 2 stycken. Riv så mycket morötter och lök du vill ha, jag hade en stor lök och 3 morötter. Häll ner morötterna och löken i det kokande vattnet med så mycket vitlök du vill ha (jag pressade ner 3 klyftor tror jag) och krydda sedan med örtsalt. Man kan ju välja själv vilka kryddor man vill ha i, jag hade lite chili i också men man kan ju ha allt möjligt i bara att testa sig fram. När detta har kokat ett tag ca 15 min så häll ner önskad mängd gröna linser. Tror linserna ska koka i 6 min eller vad det vara men bara kolla på förpackningen och sen smaka av och se när det är klart.
 
Detta är verkligen en perfekt gryta/soppa i många avseenden. Den är väldigt nyttig, den är lätt och går snabbt att göra. Den är väldigt billigt, spciellt om man gör mycket för då kan man bara frysa in och tina upp någon gång när man inte orkar laga mat och vill äta något snabbt. Sen kan man ju även tillsätta andra saker som man gillar så a nu får ni laga detta :-)
 
 
 
 

NY DAG, NYA TAG

'
 
 
 
 
 
Här är lite bilder från min dag. Åt frukost och kollade lite 90210. Pluggade. Sen bytte jag om till gymkläder, tog en bild (obviously) fråga mig inte vad jag gör med benen? Haha och sedan drog jag till gymmet. Tränade bara i 30 min (cardio) men bättre än ingenting, träningen har inte varit den ultimata denna vecka pga tentaplugg men efter fredag, då jäävlar.
 
Det jobbigaste när man ska gå hemifrån och måste stänga in paddan och så ställer han sig vid gallret och kollar på en och typ "gå inte", inte ok Paddan! Efter gymmet har jag bara varit hemma och pluggat, åt linssoppa till middag, så gott. Har fått en såkallad förfrågan om recept på denna linnsoppa av karl-mohammed. Tydligen vill han gå ner lite i vikt? Och mina läsares (läs: hemliga pojkväns) önskningar är min lag så återkommer strax med recept :-)
 
 
 

SUCK

Nu när jag pluggat i 1,5 år så har jag fått in en ganska bra studieteknik iaf. Pluggar alltid på mina anteckningar från föreläsningarna och sen lägger jag extra mycket fokus på repetitions föreläsningen där dem går igenom de centrala delarna i kursen. Sen pluggar jag på de tidigare tentorna som finns också. Idag när jag åkte till skolan kunde jag verkligen allt jag pluggat på MEN då har läraren självklart gjort en fucked-up tenta med typ detalj frågor från boken? Till denna kurs hade vi 3 böcker och vafan man kan inte sitta och läsa allt i detalj? Men det är typ det han vill. Halva tentan var flervalsfrågorna med fem alternativ och vissa av dem frågorna kändes som att de var skrivna på ett annat språk, fattade noll. Sen var det 4 skriv-frågor, där en var något som jag verkligen pluggat på (grattis liksom) hade pluggat på de andra 3 också men han hade skrivit om dem på ett konstigt sätt så kunde ändå inte skriva det jag övat in eller vad man ska säga. Det är bara så tråkigt när man kan så mycket men liksom inte får visa det för att han ska ta med skitfrågor som man inte fattar ett skit av. Det jag vill komma fram till: kommer säkert kugga på denna tenta vilket stör mig då jag pluggat sjukt mycket och tycker inte att jag förtjänar det för kunde hur mycket som helst som han inte ens tog med???!!! Gahhhh

SÅ SJUKT JÄKLA TRÖTT



Alltså krigade verkligen upp imorse. Har väl gäspat sådär 20 gånger sen jag gick upp och nu sitter jag i omklädningsrummet och försöker samla kraft till att ta mig ut till rullbandet. Idag tar det emot att gå på diet.. Skulle helst bara vilja gå till Coop, handla diverse godsaker, gå hem och lägga mig i sängen sen bara vräka i mig tills jag somnade av en sockerchock typ. Nej nu får jag rycka upp mig.

FOOOOD


Amen tja! Ville bara kika in en sväng. Vi har hållt på förfullt med diverse matlagning här, älskling har kokat pasta och hackat mina grönsaker till tacosen vi ska äta sen (yummi) och jag har fixat han kyckling han ska ha till matlåda samt kokat en linsgryta. Som ni ser på bilden ser det inte speciellt tilltalande ut MEN skenet bedrar. Jag föråt mig på linsgryta förrut när jag bodde i gubbängen men det är ju ett tag sen så nu blev jag sugen igen PLUS att en sån där portion är galet nyttig, så ska äta till lunch imorgon så har jag två andra i frysen och värma vid nått annat tillfälle också. 

OLGA OTUR

 
Min lunch igår, lyxade till det lite med bacon höhö. Men det är ju galet mycket kalorier i bacon, inte bra någonstans liksom men vafan 3 skivor är inte hela världen give me a break liksom. Idag är ju faktiskt den 10onde dagen på min diet, snart 2 veckor yeey. 78 dagar kvar.
 
 
 
Seriöst, vill också åka iväg (ska ju göra det snart men ändå), är avis!!
 

 
Okej, hur roliga? Skrattade i typ en timme.. Haha.
 
Nu tillbaka till plugget, bajs.

HÄNGER HEMMA HOS PADDAN



Min lilla kanin ❤️ måste ta en paus från pluggandet och pussa på den här lillkillen ibland, han är så gossig och så ska ha alltid slicka på en när man kommer, bebbo ❤️

PH

 
Jag längtar tills klockan bli 10 för då äre paradise hotel, bara jag som tycker det är spännande eller? Haha. Vilket fall när jag jobbade med Linda (hon jobbade mycket för flera år sen nu hoppar hon bara om det är nått stort event) på jam jam förra veckan så frågade hon om det fortfarande är Niklas som levererar glass till butiken och jag ba ehh ingen aning om vad den som kommer med leveransen heter liksom? Men varför hon undrade var för att det var Niklas från PH som brukade göra det hahaha, as kul ju. Men han måste slutat innan jag började för har inget minne av att han skulle varit på jam jam, det brukar typ vara en tant som levererar glass nu :D Nu när jag har pratat om något annat än träning och mat kan jag återgå till det som jag faktiskt tänkte skriva om, träning och mat höhö. Eller det jag skulle säga var:
  • Idag har jag varit nyttig i en vecka. Inget socker och bara bra mat, inte ens en light läsk har jag druckit, det är typ rekord.
  • Det är fortfarande inte så jobbigt.
  • Jag har sedan den 27/12-13 gått ner 2 kilo.
  • Jag längtar tills det är en etta framför tvåan så jag kan ha mina kläder igen, allt är så satans tight nu haha.
  • Har levererat sjuukt bra träningsmässigt idag började som sagt med en morgon PW i 60 min. Sen runt 1 var jag tillbaka (gymmet är typ mitt andra hem?) och körde ett sjukt jobbigt men bra ryggpass och så avslutade jag på crosstrainern i 20 min.
  • Jag har träningvärk i hela kroppen iprincip? Hej vilodag imorgon. Fast ska gå min morgon PW, den är viktig.
  • Nu är jag hungrig så ska fixa middag, lax och avokado sen ska jag lägga in en paprika (en sån där avlång ljusgrön/vit) i ugnen och fylla med fetaost, #mygodvadgott #vetattniäravensjuka
 
 
 
 
/StekarN

ONSDAG

Imorse var andra dagen irad jag gick upp innan 7 och begav mig till gymmet. Imorse blev det en timmes promenad och nu ligger jag i sängen och kollar 90210 och har precis ätit frukost. 4 ägg (fast bara ett med gulan resten bara vitan likzom) och en knäckebrödsmacka med massa skinka och tomat. Nu ska jag kolla klart på 90210 efter det plugga och sen ska jag köra ett styrkepass i eftermiddag också ❤️

YOU GOTTA WANT IT PERRY

 
I mitt huvud just nu:
  • Jag längtar tills mina tentor är över. Hatar den här tiden innan för det är som att man går in i en bubbla och sen är man liksom där inne tills allt är över. Och när vi ändå pratar om tentorna, snälla gud säg att dem är lätta, orkar inte öppna tentan och känna "vad fan är detta".
  • Idag är det femte dagen på min diet. Eller som sagt det är ingen diet så, inte som att jag kör LCHF eller 5:2. Jag (läs: älskling) räknar bara kalorier på det jag äter så jag ligger på underskott varje dag och på så sätt går ner i vikt, svårare än så är det inte.
  • Måste säga att detta går förvånansvärt bra, hitills iaf. Kan ju inte förneka att jag är sjukt sugen på typ en fet meny på donken, hade suttit fint liksom MEN då jag bara äter ca 1200 kcal per dag så skulle det inte vara värt det.. Nej utan min kost består just nu av bla kött, grönsaker, ägg, proteinshakes, frukt och sjuuukt mycket vatten. Och när jag blir hungrig när jag "inte ska äta" (vilket är rätt ofta haha) tar jag bara en kopp te och ser glad ut :D #jagharviljan
  • Jag måste även tillägga att jag har världens bästa pojkvän, han hjälper mig typ med allt när det gäller mat, träning osv nu. Idag var han tom med mig på gymmet (fast han inte kan träna själv) och var min PT. Kan ju säga att jag hatade honom just då men efter var det uppskattat. 
  • Imorgon ska jag jobba och efter det träffa farmor och äta lunch, det ska bli trevligt.
  • Jag längtar tills jag får ta ut min tandställning, tills jag tar examen, tills vi ska åka till Egypten och tills sommaren. 
  • Thats that.

TJABBAH



Såhär såg jag ur på nyår, har tonat mitt hår lite mörkare som ni kanske ser. Dock ska jag nog göra det ännu mörkare nästa gång. Det nya året har börjat sådär alltså, har jobbat igår hela dagen och blir samma idag, sen har jag massa plugg så kommer inte ha något liv förena efter den 17onde. Har ju börjat min "diet" nu också, började igår och a en dag avklarad liksom, 87 kvar! Men nu är jag framme vid Globen, hoppas ni får en bra fredag ❤️

RSS 2.0