MÄTT TJEJ

Tjoo korvar! Dagarna som gått har jag pluggat (och det har ju gått bra.. not). Igår hängde jag med mell på dagen sen blev det en liten utgång. Idag var jag och älskling i nacka forum, inte för att vara sån men faaaan vad grym jag är att shoppa med, fixade ihop värsta-as-snygg-outfiten till älskling imorgon på nyår, lägger upp bild imorgon så ska ni få se, BAAAAM säger jag bara sexy mama. Dock betyder ju detta att jag måste hålla ett extra öga på min man imorgon, så ingen får för sig att hångla upp honom eller nått, kan ju hända liksom, förstår ju att det är lockande men a se men inte röra..
 
Vilket fall, så kommer jag ju se ut som en uppstoppad kråka i jämförelse med honom, lyckas liksom hitta kläder till andra men inte mig själv så får ha en gammal rutten klänning på mig men a har insett mitt nyårsöde med att vara ful så det är lugnt. Vi ska iaf hem till Sarah och Fredrik och där kommer vi vara lite folk som ska äta, dricka osv. Tror det kan bli sjukt lyckat!
 
Annars då? Jag och älskling åt middag på olearys ikväll och shit vad mätt jag är -.- och då vara ändå säkert 3 timmar sen vi åt, tror jag tryckte i mig lite för mycket, lätt hänt när det är svin gott. Aja nu ska jag lägga mig i sängen, kolla oc och sen somna, pussis!
       

17.27

Började skriva en text som jag precis tog bort, lika bra. Är inne i en period där allt känns jobbigt. Vet att det går över men orkar inte vänta. Det är jobbigt att hela tiden försöka låtsas vara glad när man inte ens är det. Men brukar försöka tänka "nothing lasts forever not even our troubles" när jag är deppig, för så är det ju. Men a det var det, såhär kan man ju också se det:
 
 
Sätter.perspektiv.på.saker.

-


MELLANDAGSREA..

Man tror alltid att man ska hitta hur mycket som helst, hur billigt som helst men så blir det ju aldrig? Fast idag lyckades jag faktiskt (för ovanlighetens skull) fynda en del!

Har ju länge varit på jakt eller kanske inte på jakt för har ju inte varit och letat men har länge behövt ett par vinterskor. Kände mig rätt desperat idag då jag fortfarande går runt i mina converse.. Vilket fall så tänkte jag att jag tar de första bästa skor jag hittar bara de är varma och är relativt billiga. Problemet var bara att jag var inne i varenda sko affär i stan och det finns inga vinterskor?? Bara sånna med klack och vem pallar det? Eller typ bruna vinterkängor som ser ut att vara i storlek 80. Drog till ringen där jag hittade ett par fula MEN varma och dessutom 50-procent-nedsatta skor, så ja nu behöver jag inte frysa länge iaf :)

Hittade lite andra grejer på rean också så är väl ändå rätt nöjd då men måste hitta en klänning till nyår också men det får bli en annan dag. För nu måste jag hem och ta hand om min sjuka pojkvän :) hörs.


GOD JUL

Ville bara önska er alla en god jul ❤ Vi ska snart åka iväg till Sannys föräldrar och fira där, synd att jag inte mår bra bara men a sånt e livet som man brukar säga. Visst passar jag bra som tomte btw? ;)

 


SATFLÄSK

Mår inte bra.. Först bakis som jag inte ens brukar vara i 2 dagar och nu ont i halsen, återkommer när jag mår bättre ❤


MEN TJA

Sitter för tillfället hos mamma. Tentan idag gick bra tror jag, känns som att jag har klarat det MEN man vet aldrig, så ska inte ta ut något i förskott här :) Egentligen borde jag ha jullov nu fast nee har externredovisningstentan 7 januari så det är ju bara att glömma. Men ikväll ska jag ta ledigt iaf, jag och mamma ska ha tjej kväll, dricka vin och gå ut och äta indisk mat, mys. Ha en fin kväll ❤


TENTATIME

Sitter på tåget, kl 9 börjar tentan och måste ändå erkänna att jag känner mig lite men bara liiiiiite nervös ;) men mest för att jag inte har pluggat så överdrivet mycket till detta, man får ju ha med sig lagtexten så efter att ha läst och gått igenom de lagar som hon sagt att vi ska fokusera på finns det ju inte så mycket mer att plugga på.. Hoppas på det bästa iaf, här får ni en bild också, osminkad-trött-försöker-se-snygg-ut men det bjuder jag på ❤


ONSDAG

Godmorgon! Har precis ätit frukost och ska börja plugga, vi har ju tenta imorgon. Tiden går så sjukt fort känns som att jag precis gjorde min fösta tenta. Idag åker pappa och Amanda till Thailand också, fuusk. Aja nu måste jag börja plugga. B-O-R-I-N-G inlägg och B-O-R-I-N-G dag.

GÄSTINLÄGG

Hej Kompisar! Det är jag som är Paddan. Jag vill ooooockså blogga....
 
Här är jag i skrivande stund
 
 
Här ligger jag ingosad och väntar på att någon bra film ska börja
 
 
Viktigt med snacks när man kollar film
 
 
Den här platsen gillar jag
 
 
Här ligger jag och vilar mig medans matte pluggar
 
 
Matte blötte ner mig när hon duschade så jag blev helt lurvig
 
Nu ska jag gå och äta hö hejdå / Paddan
 

ÅRSLISTA 2012

 
Jag måste bara börja detta inlägg med att säga att under det här året så har mitt liv förändrats otroligt mycket. Förrutom att jag har varit på en långresa, förlovat mig, flyttat hemifrån och skaffat en bebis (paddan haha) så har jag även kommit in på en utbildning som känns sådär helrätt, jag har fått löneförhöjning på jam jam TVÅ gånger och jag har helt enkelt.. blivit vuxen.
 

 Gjorde du något detta året som du aldrig gjort förut?
- Nu blir det lite upprepning från i början MEN till och börja med reste jag bort i 2 månader med älskling, hade varit i Thailand innan men aldrig varit borta så länge från Sverige. Jag och älskling förlovade oss, jag flyttade hemifrån och köpte en kanin. Sa även upp kontakten med en "vän" som jag känt i 6 år och så vann jag 500 kronor på en trisslott (cool_tjej_91).
 
Den här bilden är från Koh Tao innan vi åkte iväg till stranden där älskling friade till mig.
 
Höll du några av dina nyårslöften?
- Hade typ inga? Inte vad jag kan minnas iaf.
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Det känns som att jag alltid har ont någonstans, om det inte är i ryggen så är det i magen eller så har jag ont i huvudet eller i armen haha ja ni fattar.. Men har inte haft ngra större problem om man säger så.

Vilka datum från 2010 kommer du alltid att minnas?
- 20/1 (när jag och älskling åkte till Thailand), 11/3 (när jag och älskling förlovade oss), 13/6 (när jag åkte upp till stadsfesten i kramfors), 4/7 (när jag va på kryssning med mamma, fredrik, amanda och morfar), 12/7 (när jag fick beskedet om att jag kom in på utbildningen), 14/7 (när jag hämtade paddisen), 28/7 (roligaste utekvällen på hela sommaren harem nights med Melissa och Sarah), 8/12 (Sannys födelsedag när vi hade våran spa dag).
 
Kommer ihåg hur glad jag blev när jag äntligen lyckades ta mig in på hemsidan och såg detta.

Bästa köpet?
- Biljetterna till vår resa betalade vi förra året så även om vi reste i år så skedde ju köpte förra året MEN vid närmare eftertanke, om detta skulle bokföras blir ju en förutbetald kostnad och måste periodiseras till detta år såååå då kan man ju säga att det var bästa köpet i år? Haha driver.. eller? Sjukt oklart faktiskt vi kan ju i allafall konstatera att jag är plugg-skadad. Men bästa köpet i år måste jag faktiskt säga var min iphone och paddan.
 
Liten nini när han precis kommit till oss.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Massor!! Vår underbara resa, blir fortfarande glad när jag tänker på den och när jag kollar ner på min fina förlovningsring :) När jag kom in på min utbildning och när jag klarade mina första tentor, så skön känsla. Sen att jag har så underbara människor i min omgivning gör mig alltid glad. 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
- Gagnamstyle tar ju hem första pris men andra låtar som kommer påminna mig om detta år är bland annat hungry hearts, cloud breaker, turn up the music, där palmerna bor, scream, years, sweet nothing, calling, tacata, tröjan du hatar, dansa pausa, ja listan kan göras lång. 

Vad önskar du att du gjort mer?
- Just nu önskar jag att jag hade pluggat mer på externredovisningen än vad jag har gjort.. annars kan jag inte komma på nått haha.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Kliat mig i rumpan nej men fan vet jag.
 
Vilka länder besökte du?
- Thailand.
 
Min andra halva på Krabi.
 
Hur tillbringade du julen?
- Är ju lite tidig med denna lista så julen har ju inte varit haha.. men vi ska iaf vara hemma hos Sannys föräldrar på julafton och hos mamma och Fredrik på juldagen.
 
Hatar du någon som du inte hatade i början av året?
- Jag hatar ingen men finns definitivt personer som jag "tycker mindre om".

Bästa boken du läste 2012?
- Nya perspektiv på organisation och ledarskap.. sajk. Ne men har ju bara läst torra pluggböcker så har inget bra svar på denna fråga eller läste några böcker i Thailand men minns inte vad dem hette.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
- Ja ni dagen började i tvättstugan för att dra en liten notera LITEN paralell här så bokade älskling tvättstugan till mig på min födelsedag medans jag bokade spa till oss på hans födelsedag men a, just sayin ;) Sen var jag i farsta centrum vill jag minnas och köpte nya jeans och på eftermiddagen kom farmor och pappa hit och fikade. 
 
Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
- Ja att morfar inte varit så sjuk sen hade jag ingen semester i somras (bortsett från några dagar i kramfors och några dagar på marholmen) så det hade ju varit soft att haft speciellt innan den intensiva höst som varit i skolan men annars så kan jag inte komma på något som skulle gjort året bättre   

Den bästa nya människan du träffade? beskriv personen kort.
- Sen jag började plugga har jag lärt känna massa underbara människor i min klass, självklart kommer man bättre överens med vissa än andra men majoriteten är väldigt gulliga och snälla så det är grymt (som Jennifer hade sagt hehe).
 
Jag och Angie på middagen efter första tentan.
 
Jag och sötaste frida som jag saknar massor!!
 
Amie, Malin och jag i skolan och externarbetet gick ju bra..
 
Jag och finaste Jennifer.
 
Det var mitt år och hoppas på att 2013 (och resten av året för den delen hehe) kommer bli lika bra! Peace.

TENTAPLUGG

Håller på att plugga till juridik tentan på torsdag för fulla muggar, varav lite dålig uppdatering. Men ska i dagarna skriva en sumering av året som gått, det blir kul, har ju hänt grymt mycket under det här året.. Här är en bild från igår när mina sötnosar låg och myste lite i soffan ❤


ÄR MAN NYTTIG SÅ ÄR MAN

 


SOMEDAY


SANNYS FÖDELSEDAG

 
Nu har jag äntligen tagit mig tid för att skriva om i lördags. Vi hade ju fått ett presentkort från liveit av pappa så vår tanke var en spa dag plus hotell natt, dock blev det knas när vi skulle boka hotell för det fanns inga rum förrens nästa år men då var Sannys pappa jätte snäll och gav oss en fri natt på scandic, as nice. Så vi har en hotellnatt kvar att ta när vi nu ska göra det, ville bara klargöra det först likzzom.
 
Först när vi kom till spat hade vi varsin massage, 45 min var men jag fick då 50 min heheheh.. för att citera han som masserade mig "50 min bara för dig". HAHA någon var lite små svartis hela kvällen och gick och hitta på att det var Göte 95 med droppställning som hade masserat mig a men okej. Efter det var vi och badade i den härliga uppvärmda poolen som var utomhus,så mysigt och sen åt vi lunch (som ingick i priset).
 
 
 
Sen gick vi tillbaka till poolen, det visade sig även att man kunde köpa öl/cider/vin/skumpa/kiss osv vilket var jäkligt nice så vi köpte en öl och en cider och chillade där ett tag till.
 
 
Efter vår härliga spadag drog vi till hotellet som låg precis på sture P schteek. Höll på att fixa mitt hår (löshår) och inser att jag har glömt hårspännen, i panik kastar jag mig ut till sturegallerian men självklart stängde alla affärer precis, springer till tuben där det finns en hemköp och när jag hittade hårspännen där då blev jag riktigt glad kan jag säga er. Sen efter att ha stress fixat mig så kom Sannys föräldrar, vi drack lite skumpa på hotellrummet sen drog vi och åt på olearys. Kvällen spenderades sedan på Willow och vid stägning skulle vi dra till white men det var så lång kö så vi drog till hotellet där jag drack en hel skumpa typ? Haha fett random. Men en jävligt rolig och lyckad dag/kväll.
 
(Alltså helt ärligt, skulle göra vad som helst för den där potatisen just nu med chilibean FAAAAAAN (ursäkta svordomen) så gott det var!!!!!!!!
10 000 kronors skumpa haha kunde inte ens lyfta den med en hand.. Svag? Neeeej. Bara sjukt mycket alkohol? Jaaaaaa.
 
Puss och kram.

TRÖÖÖÖÖTT

Hann inte med mitt utlovade blogginlägg igår, sorry men idag eller imorgon.. Troligtvis imorgon för idag ska jag vara i skolan hela dagen, gäsp. Möttes förresten av en väldigt trevligt nyhet när jag skulle kolla sl imorse, nämligen att tågen har börjat gå till Södertälje centrum igen, hej 15 min kortare restid till skolan :D Här har ni en snygg bild från i fredags bara för att:


HEMMA

Hade en sån sjukt jävla rolig dag och kväll igår, men återkommer med bilder och allt senare idag eller imorgon. Nu ska vi gå och köpa pizza och dricka massa pepsi och kolla på någon film (nej jag borde inte alls plugga egentligen..)

GRATTIS ÄLSKLING

 
Idag fyller min sambo (hahah såå fult ord) 22 bast.Så snuttig. Han har redan fått ett par hörlurar av mig i present och nu imorse gjorde jag frukost PLUS att jag hade klippt ihop en vidoe med bilder och musik från Thailand. Sen ska han få mer presenter lite senare men kan inte skriva vad här eftersom att han är min största bloggläsare och stalkar min blogg 24/7 haha.
 
Idag ska vi först på spa, vi har massage klockan 12 och sen ska vi chilla där, äta lunch, bada, basta osv. Efter det ska vi till scandic anglais (vi ska sova där inatt lyxx) och fixa oss och sen kommer Sannys föräldrar som vi ska gå ut och äta med och slutligen ska vi köra en feet utgång, BAAAM.
 
Vi hörs då.

WIN

Mina damer och herrar jag befinner mig på bussen, den var (håll i hatten) endast en minut försenad. Så nu ska jag kötta på gymmet, yees.


VIDEOBLOGG

 
HAHAHAHAH alltså den här videon är lika rolig varje gång jag kollar på den, underbart! Synd att den är sne bara, men ni får vrida huvudet ;)

VILL TRÄNA!!!!!

Allvarligt, hur länge ska det vara såhär då? Jag vill ju träna, ska jag behöva gå till gymmet eller? Fattar inte vad problemet är, så mycket skatt som vi betalar borde det väl fan vara plogat IDAG? Okej igår allt gick så fort osv det kom jätte mucket snö men idag borde det fan vara fixat.. Undrar hur jag ska ta mig till skolan imorgon om det fortfarande är såhär då? Eller jag kanske måste gå dit också? :P

 


HAHA DEN HÄR LÅTEN FASTNAR PÅ HJÄRNAN


.


DET ÄR HELT SINNES HUR MYCKET SNÖ DET E....



.


RYCK

Åh var i skolan idag och dubbel åh för blev klar med första delen på inlämningen. Vi hjälptes åt ett par stycken så det kändes väldigt bra.

Igår hade vi strömavbrott så köpte thai mat (ingen el, ingen spis att göra mat på) så blev de över till lunch också lyxxxx. Drog hem efter att jag och Amie varit hos Jennifer en stund, fick ryck och köpte godis FAAIL.. dock bara några bitar hehe. Sen kom älskling hem och tvingade med mig till gymmet vilket var bra för nu sprang jag 30 min (hejdå godiset) och körde lite styrka. Anledningen varför jag inte skulle tränat idag va för att jag typ var sjuk imorse aja.

Nu ska jag duscha, basta och sen hem och äta fattigmans-inga-kalorier soppa som straff för att jag åt godis. Hörs!

En bild på mig i skrivande stud lite sådär halv svettig men-jag-gillare:


SOPPA

Nyttigare (och billigare) än såhär blir det inte..


TRÖTT

Hej på er. Jag ligger i sängen och är helt slut.. Gick upp vid 6, fick skjuss av Sanny till gymmet sprang/gick PW i 4km sen blev det lite rumpa och mage. Har ätit frukost (havregrynsgröt och 2 ägg) och kollat julkalendern, bästa ❤

Skulle egentligen till skolan idag för vi har övning, men jag orkar inte det plus att det verkade som att ingen annan skulle gå heller (haha då känns det bättre) så ska vara hemma och plugga istället. Ska däremot till skolan imorgon, vi ska ses några stycken och jobba med externinlämningen. Men nu ska jag duscha och sen plugga och en sista grej, fy helvete vad kallt det är ute :O



HERE WE GO AGAIN

Söndag igen då, min helg har varit väldigt intensiv har inte sovit många timmar..

I fredags var jag ju och fixade mitt hår, blev då nöjd!! Vart exakt som jag ville ha det. Sen hade jag en helkväll med mamma, vi åt jätte god krabba, drack vin, pratade, kollade på gamla kort och spelade bingo. Sen skulle jag egentligen åkte hem med sanny men så ringde fredrik och ville att vi skulle komma och ta en öl med han och hans 2 kompisar, slutade med att jag var hemma runt 4, dääckade.

Blev som sagt inte många timmars sömn för runt halv 10 gick jag och Sanny upp för att tvätta. Mötte sedan Melissa i Farsta, vi kollade lite i affärer och åt Kina buffé. Sen drog vi till mig och vad som hände sen är så jävla sinnes, kan fortfarande inte fatta det, vissa människor är så jävla sjuka i huvudet, finner inte ens några ord för detta. Efter "chocken" (haha) drog vi till söder och drack vin, shots och drinkar. Träffade lite trevligt folk och sen kom Sanny och nille också. Kvällen slutade på donken och taxi hem.

Denna dag har inte varit lika rolig. Började jobba vid 10 (ehh ångest då, väärt nu) och slutade vid 4. Förrutom att jag var bakis så var jag grymt trött, hade ont i ryggen och dessutom hungrig som en a jag vet inte vad. Efter en 2 dagars äter jag lika mycket som ett sumo och att då inte äta från kl 9 (då jag gick upp) till typ vid halv 5 (då jag kom hem) var fan inte coolt alltså. Velade som in i helsike vad jag skulle köpa med för mat hem, sushi eller pizza. Det slutade med att min inre nyttiga röst tvingade mig att ta sushi hehe fast sen övertalade min inre onyttiga röst mig att köpa en liten påse chips så a, här ligger jag med sushi, Pepsi Max och en jävla chips påse i magen. Bra det går för mig att ha EN äta vad jag vill dag.

På tal om nyttig, träna, mat, godis, bajs osv så tycker jag att jag har skött mig relativ bra. Har varit nyttig på veckodagarna, har tränat regelbundet osv DOCK har jag fuskat lite mer än vad borde på helgen hehe och slarvat lite med att äta regelbundet men annars tycker jag att det har gått bra. Men nu ska jag sluta babbla. Ha en trevlig söndag, hörs imorgon ❤


RSS 2.0