VALBORG!

Godmorgon! Är hemma hos älskling, fast han är ute och handlar lite grejs på bolaget till ikväll. Vi ska hem till Melissa och Soufien och grilla. Ska bli jätte trevligt! Innan dess ska jag springa tror jag sen ska vi väl ut och sola en stund. Ha en trevlig valborg allihopa! Puss och kram!


15.40

Var på en pw med Thilda idag och solade lite, mys. Nu ska jag dra och träna och sen hem till älskling och sen får man se vad som händer och fötter! Ha en trevlig kväll!


UPPE MED TUPPEN



Godmorgon! Var så pigg efter min älskling gått till jobbet så bestämde mig för att gå upp och inte ligga och sova bort hela dagen, bra Sandra! Så nu ska jag äta min goda frukost. Ni ser ägget där? Det är inte vilket ägg som helst ;) Utan det kommer en bonde hit var tredje vecka och säljer ägg, dem är skit goda :D (och nej jag driver faktiskt inte). Nu ska jag äta mitt goda ägg och kolla på 2 1/2 män. PUSS

LITE SNABBT DÅEEEE

Igår var jag ute och sprang as usual. Efter det sökte jag jobb as usual. Seriöst nu, börjar få lite panik.. dock börjar ju jordgubbsförsäljningen om en månad så då har jag ju jobb iaf, men kan ju inte gå arbestslös fram tills dess.. Asså har ju Lagan och Backup event men det är ju inte så ofta så det räknas inte. Efter detta mötte jag upp mamma och Fredrik, vi satt på en uteservering och pratade lite sen gick vi ut och åt, vi tänkte ta indiskt men sen blev det pizza istället, sjuukt gott men helvette vad mätt jag blev, åt nästan upp hela pizzan och då vare ingen mini utan en enorm jääkel, är fortfarande mätt så ni kanske förstår hur stor den var då, haha. Trevlig kväll iaf (: Åkte hem till älskling sen på kvällen så det blev ingen springning imorse men tar en runda sen med syrran.

Just nu sitter jag bara och degar och väntar på Melissa, hon skulle till barnläkaren sen kommer hon hit så ska vi sätta oss i parken här vid mig, vet inte vad vi ska göra men vi brukar alltid hitta på någonting roligt att fördriva tiden med iaf, så får jag träffa Jacob igen också :D Hörs sen!


26 APRIL 2011

Började dagen med en springrunda, ska bli en vana nu! Kom hem, åt frukost, sökte lite jobb, möblerade om i mitt rum. Sen begav jag mig till ringen och mötte upp Amanda, köpte denna bikini:




Köpte även en svart underder del men känndes lite onödigt att fota den men nu vet ni. Men nu kommer det bästa, Amanda stod och provade skor så jag i brist på annat tog en jacka och provade den, skit snygg. Med tanke på min ekonomiska situation så kanske en jacka inte är det viktigaste att köpa just nu, men så kollade jag på prislappen, 149:- naaajs, trodde typ den skulle kosta 400 kanske, sen kollar jag på dem andra som hänger där och de står att alla kostar 299:- Nåväl, jag går till kassan och när jag ska betala hon ba: Hmm billigt för en sån här jacka, bara 149 kronor, aja. Såå fett najs va halva priset bara för att någon märkt fel typ men ibland måste man ju faktiskt ha lite tur (: PUSS!

HAHA, BÄSTA!!


SLAPP DAG

Har seriöst bara legat på min feta röv och latat mig sen jag kom hem från min springrunda, okej har lagat mat också men annars så. Älskling har varit här också. Imorgon ska jag söka jobb iaf, för såhär kan det icke fortsätta. Godnatt på er!

NU:

ut och springa. Hörs sen!


ANN AHL

Hejsvejs!
Tänkte skriva lite snabbt om helgen, i fredags var jag och älskling på påsk middag hemma hos min farmor, det var trevligt! Efter det åkte vi hem till honom och så kom Fille, Stenberg och Tommie hit. Vi drack lite (inte Tommie dårå), spelade kort och lyssnade på musik bara och jag badade haha. Det var trevligt iaf. Igår vare lugnare var ute och solade med älskling och Tommie på dagen och sen på kvällen hade vi bara filmkväll. Vi började se på en film som hette psalm 21 ooch det var så sjukt jävla läskig att jag inte ens vågade se klart den. T.o.m älskling var rädd ;) Nä men vi kanske ska se klart den ikväll om vi vågar. Nu ska vi iaf iväg och träna sen hälsa på Melissa på BB som äntligen har fått sin bebis, åhhhh ska bli så himla kul att få träffa honom!! Men nu måste jag kila, puss och kram

LITE BILDER FRÅN VÅR HALVÅRSDAG




Hotell rummet


Min fina pojkvän



Mys innan vi skulle ut och äta


Min outfit


Älsklings outfit



Snygging!


Hon som aldrig blir bra på bild!




Love u



Restaurangen, vi var nästan helt ensama där hela kvällen, mys



Min och älsklings förrätt


Utsikten från restaurangen


Snygging


Älskar dig


Snarre


Utsikten igen


Min varmrätt, oxfile. Riktigt good!


Min söta älskling åt hamburgare



Finis


En sjukt läskig grej händer, vi sitter och dricker vårt vin när plöstligt en genomskinlig spökaktig skepnad lyfter kameran och tar en bild på oss, wierd



kvällen avslutades med drinkar på hotellrummet med den fina utsikten haha <3


Frukostbuffe dagen efter, muumsi


Sötnos

Tack för bästa dagen, varje sekund med dig är helt underbar. Jag älskar dig så otroligt mycket, undra vad jag gjorde i mitt tidigare liv för att förtjäna en sån fin kille som dig? Någonting jäkligt bra måste det varit iaf för du är helt galet underbar<3

NY DAG, NYA TAG




Hej på eer! Har inte haft så jätte stor blogg lust men ser ju att ni kikar in här så tänkte ta och skriva några rader ändå! Idag är det faktiskt en speciell dag, jag och älskling firar ett halvår! Tiden har gått så himla fort och jag kan inte säga mer än att det har varit den lyckligaste tiden i mitt liv <3 Ikväll ska vi iaf sova på hotell (det som är på bilderna här uppe) och gå ut och äta middag någonstans. Så det ska bli så mysigt. Saker och ting i omgivningen kunde givitvis vara bättre men man måste ändå försöka fortsätta leva.. Hoppas ni får en fin kväll iaf, kramisar! 

VILA I FRID MORMOR!





Imorse fick jag ett hemskt besked, min mormor har dött. Jag känner mig helt tom, ledsen, förtvivlad, jag finner inga ord. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Det känns så jävla konstigt att jag aldrig mer kommer få träffa henne, krama om henne eller bara ringa och fråga hur hon mår. Jag har aldrig varit med om att någon som står mig nära har gått bort och det går inte ens att beskriva hur fruktansvärt det är. Det värst är att jag inte ens fick säga hejdå, jag fick inte ens krama henne en sista gång och säga hur mycket jag älskar henne, det gör så jävla ont! Men jag hoppas du har det bra på andra sidan, vila i frid mormor <3

BIG BROTHER LÅTEN :D


MÅNDAG

Alltid när jag är sjukt trött och klockan ringer och verkligen inte pallar gå upp (fast jag måste) så tänker jag alltid att jag ska sova när jag kommer hem sen, fast sen när jag väl kommer hem så gör jag aldrig det ändå kände att jag behövde berätta det här för er, väldigt viktigt! Nog om det, har varit hos doktorn ang mina höfter, tog lite prover och så men jag har tydligen en inflamation så ska till apokteket sen och hämta ut en kräm som jag ska ha på morgon och kväll och om det inte hjälper måste jag tillbaka för att få tabeletter. Fan vad hungrig jag blev nu också, hörs sen!

LITE BILDER IDAG FRÅN MIN BALKONG













Jag älskar dig <3

GÅRDAGEN I BILDER


Thildisen



Vi gjorde egen sushi (läs thilda gjorde), så jääääkla gott!!


Thildisen igen <3

'
Så jävla snygga skor som Thilda köpt, avis :(


Snarre, alltid lika vacker!


Vi satt och spelade kort plus frågesport hela kvällen typ det roliga eller typ det orättvisa är ett jag lyckades förlora i allt. Menmen sånt är livet!

SUSHI KVÄLL!!

Nu drar jag hem till Thildisen, ha en fin kväll! Pöss.

ATT VÄNTA..

..på något typ av besked, i det här tillfället ett samtal ang ett jobb är bland det värsta jag vet. Man går ju bara och tänker på det hela tiden och bara väntar och väntar vill bara veta, oavsett vad dem säger så vill jag bara veta! Har någon förstått att jag vill VETA nu? Haha. Nu ska jag och vänta lite till, hejdå!

LITE BILDER FOR ONCE


Min lunch idag, amanda var så duktig och la upp fint :)



Så stor och fin så sjukt att det ligger en bebis där inne, kände hur han sparkade, coolt alltså. Hon hade flyttat till en jätte fin lägenhet, var som ett radhus typ egen uteplats och allt, så vi satt där ute och fikade och snacka massa, mys. Efter jag varit där mötte jag älskling och vi åkte hem mig och gick på årets längsta prommenad enligt honom :P Thilda och jag brukar ju pw den stäckan PLUS lite längre när vi är ute och då äre ingen som gnäller inte ;) Men nu ska jag kolla på andra avenyn, godnatt!

10.57

Vaknade av ett riktigt glädjande samtal ang ett jobb, typ mitt drömjobb just nu. Ska på intervjuv imorgon och kan alla bara hålla tummarna för mig då haha, nej förresten håll en tumme det är otur att hålla två! Kommer vara så sjukt nervös, gaah. Det var mest det jag ville säga.

Idag ska jag först äta lunch med mamma på ett ställe där min syrra har praktik just nu sen ska jag hem till min tjocka kompis Melissa, fan vad fet hon har blivit, inte för att vara taskig men du har jag lagt på dig ett par kio dem senaste 9 månaderna ;) Hihi, kan inte fatta att den beräknade dagen är på måndag!! Så jävla kul. Nu ska jag kolla på 2 1/2 man. Herrå.

MY KAMERA IS BAACK!

Jag älskar att fota, min blogg har varit väldigt tom, kort sagt ett liv utan en kamera är ett tråkigt liv, men nu är den tillbaka från lagningen bättre än någonsin! Det var väl typ allt. Hörs imorgon!

TJENAMORS

Idag har jag varit och gjort en synundersökning samt köpt linser för en månad framåt, då var men 900 kronor fattigare. Efter det var jag och åt lunch med Thilda, det blev indiskt fett med gott. Vi har även bestämt att vi ska ha en sushi kväll hemma hos henne på lördag. Dvs göra egen sushi och dricka vin, det är grejer det. Nu ska jag vila en stund sen bege mig till indiska restaurangen för att jobba lite. Fattar inte hur det kommer sig att jag alltid går tillbaka dit, haha. Antar att jag gillar att jobba där innerst inne. Nåväl, ha en trevlig kväll gott folk! Tjolahopptjollahej!

THAILAND!!!!!!!!



Jag kan seriöst inte fatta det, jag ska få göra min drömresa! Thailand 20/1 - 23/3 2012. Nu är det bokat och klart och nu ska inget få ändra på det. Jag och älskling kommer ha det så sjukt jäkla bra där nere så det finns inte. Har bara ett ord var att säga: LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!

MÅNDAG

Nu är jag typ arbetslös igen, fortfarande sjuk, pank och på allmänt dåligt humör. Tack och hej.

BRUNCH IS THE SHIT


Från i lördags, så jäkla gött. Det var inte lika gott på havregrynsgröt som jag precis åt kan jag säga er!

GÄSTINLÄGG FRÅN KUNGEN

tja tja bloggen
Har precis satt på ägaren av denna blogg och kan bara säga att de var awesome, bra start på dagen. Hon som blev påsatt e fortfarande lite sjuk så vi ska ta det hyfsat lungt ida, ska nu ut och försöka hitta nån schysst present till farsan, fast frågan e om han ens förtjänar nån då han nyss e hemkommen från cap verde och jag inte ens var medbjuden, en jävla skandal är vad det är! nån måste absolut avgå. Ikväll ska vi kanske gå ut och äta är icke bestämt än, om så blir fallet är det jag som bestämmer var för hon har inte ett skit att säga till om kan jag meddele er, hon tror de ibland men då låter jag henne bara bestämma för att hon ska bli lite glad. kan bara meddela att älsklingen har låst in sig på plura, hon lyssnar på han 365/12, ja gott folk det är de nya uttrycket kom ihåg var ni hörde de först! nu ska vi bort till ekerö till blå lagunen och sola och bada lite, älskling gnäller på att de e kallt men ni fattar nog vem som bestämmer, ha de gött allesammans vi hörs nog igen,
peace of eyyyy town!


FREDAG

Tjenä. Mår lite bättre idag men fortfarande ont i halsen och hostig, inte najs. För en vecka sen var jag hos fillefjong, de va grejer de! Ikväll blire bara myskväll med min älskling, vilket iofs är det bästa som finns så ska inte gnälla. Har verkligen inget roligt att skriva idag, ska kolla på DH nu, puuss!

I'll NEVER BE THE SAME, IF WE EVER MEET AGAIN




PICS

Hittade lite gamla bilder på en cd skiva, det är alltid skoj:















EN VÄLDIGT INTRESSANT LISTA.

Namn: Gundvald, nej men Sandra heter jag faktiskt.

Piercingar: Öronen och naveln, hade i näsan förrut haha.

Tatueringar: Nej, men har två stycken som jag vill göra.

Längd: 168 tror jag.

Skostorlek: 37/38.

Hårfärg: Blondie.

Fräknar: Nää.

 

Kär? Aldrig varit kärare!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, gör du?

Tycker du att du är attraktiv? Självklart, speciellt idag när jag ligger nerbäddad i sängen, riktigt risig, aldrig varit snyggare!

Dricker du? Vem gör inte.

Röker du? Nej.

Vilket schampo använder du? Hundschampo, ger riktigt bra volym faktiskt.

Vad är du rädd för? Höjder, flyga och småkryp speciellt spindlar.

Gillar du berg- och dalbanor? Ibland.

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Äntligen midsommar tro jag den hette.

Filmen du köpte? Ingen aning.

Låten du hörde: The reason.

Låten du laddade ner? The reason.

Personen du ringde? Min boyfriend.

Personen som ringde dig? farmor.

TV-program du såg? BB.

Person du tänkte på? Älskling.

 

 

Favorit...

Sak att göra: Ha kul ;)

Sport: Löpning om de nu räknas till sport.

Dryck: Bubbelvatten.

Kläder: Är nudist så använder mig inte så mycket av kläder.

Film: Åhh finns många, kärleksfilm så är det the notebook, annars baksmällan kanske.

Bil: Audi R8 är schnygg.

Serie: För tillfället, BB. Annars OC eller DH.


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja.

Gråtit över en flicka? Nej, eller en tjejkompis kanske.

Ljugit för någon? Tyvärr.

Varit i slagsmål? Nej.

Blivit arresterad? Nej.

Träffat någon från internet IRL? Ja.

 

Antal...

Gånger du varit kär? 3.

Gånger ditt hjärta brustit? 1.

Hjärtan brustet på grund av dig? Några gånger tyvärr.

Tjejer du kysst? Haha ingen aning.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Det är några stycken, palla räkna.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vad äre för frågor ingen aning.

 

Senaste...

Boken du läste? Mitt nya liv.

Personen du fick e-mail av? Facebook.

Personen du fick brev av? Skatteverket.

Personen du fick sms av? Älskling.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Eftersom att mina föräldrar är skilda äre lite svårt men åt middag med mamma, Fredrik och syrran i måndags.

Saken du köpte? Underkläder.


Vad har du gjort idag? Varit på vårdcentralen.
Var det kul? Otroligt!

Brukar du svära mycket? Ja förfan.

När stiger du upp på morgonen? Om en ingen väcker mig eller jag inte jobbar, runt 12, 1.

Vad har du på dig? Myskläder.

Vad ska du göra ikväll? Ligga hemma och dricka te typ.

Vad är du allergisk mot? Inget tror jag.

Använder du hårspray? Nej.

Kan du stå på händer? Mot väggen ;)

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen, men om jag måste välja, The Ark.

Salt eller socker? Socker.

Gillar du ketchup? Ja.

Är du glad nu? Ganska.

Var du glad igår? Ganska.

Vad dansar du till? Musik.

Göteborg är... ? Bra.
Stockholm är... ? Bättre!

Kan du sjunga? Alla kan sjunga men det är inte vackert, däremot är jag en jävel på låttexter ;)

Spaghetti eller makaroner? Potatis.

Land du vill besöka? Vill besöka alla länder typ, älskar att resa!


SJUUUUUK

Heej på er och förlåt för dålig uppdatering! Har ju börjat nytt jobb så har varit lite mycket med allt. hade lite ont i halsen sen Östersund men bestämde mig för att strunta i det och köra ändå liksom, slutade med att jag blev så jävla sjuk igår/inatt. Fyfan vad dåligt jag mådde. Ont i halsen, upp vid näsan och bakom öronen plus hosta, förkyld och huvudvärk. Var hos doktorn imorse och fick hos medicin samt ett läkar intyg. Min snälla mamma förjde med mig, kände mig som ett litet barn när jag satt där haha, men usch mådde inte alls bra. Har sovit en stund nu så lite bättre känns det med långt ifrån bra. Skriver om en stund, hoppas allt är bra med er iaf! Kramis.

THE REASON


SNABBIS

Nu är jag hemma, saknar fillefjong som fan vi har haft så jäkla kul alltså. Mm, vad gor do? HAHAHA. Men om en stund kommer älskling hit och shit vad jag har saknat honom, så ska bli kul att ses. Eller kul och kul haha, mysigt kanske. Aja nu ska jag kolla DH med mamma och imorgon börjar jag på my new work! Tjingeling!

VIDEOKVÄÄÄÄÄÄÄÄLL!!!!!!!!


Jag och my love fredags
Tjenare mannen! Asså gårdagen var så sjukt jävla kul. Vi började föra hos fille as usual, åkte kundvagn till olearys och sen kom vi in 1 min innan det blev inträde, det kan verkligen kalla flyt. Träffade så jävla mycket sköna människor. Först var det en kille som typ var 33 men så ut som 92a och STANK svett, helt seriöst, han kan fan inte ha duschat på en vecka.

Sen file ba: OMG Sandra kolla där är Peter Ziepen och jag ba vem fan är det. Sen började vi prata med han och jag ba: du är tydligen känd så var har du varit med då? Han ba: vaa vet du inte vem jag är (typ) sen sa han att han varit med i när och fjärran daah jag ba okej intressant liksom vem kollar på det. Sen jag ba: fet coolt får jag röra dig? Så tog jag på hans arm, detni!

Sen träffade vi lite annat folk som vi hängde med resten av kvällen, det tråkiga var att det stänger kl 2 så vi ba faan men det blev efterfest på kebaben, vi ville äta donken men alla här ville typligen ha kebab, så vi gick dit. Tror seriöst aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde när jag satt där. Filles ragg var en rikig snåljåp som inte ville gå miste om en endaste kebabremsa bit. Ja det heter tyligen kebabremsa. Han tappade typ 3 småbitar på bordet som var typ 1 cm långa och han pickade upp dem med gaffeln snabbare än vinden. Såg så sjukt jävla kul ut, alla höll typ på att garva ihjäl sig utom han då som inte fattade det roliga. HAHAHA asså jag och fille kan inte sluta garva han åt som att han aldrig sett mat tidigare.

Vi somnade runt 5 iaf och vaknade upp pigga och glada ;) Idag har vi kollat på i rymden finns inga känslor (varav rubriken) druckit alldeles för mycket cola och ätit den vidrigaste pizzan i världshistorien. Den smakade verkligen skit. Han som gjorde den hade antagligen aldrig bakat pizza förrut för det tog typ en halvtimme att göra den och sen var den helt ojämn vissa ställen var skit tunna och andra jätte tjocka och det var typ bara ost. En koma patient skulle fan kunna baka bättre pizza. Ikväll äre BB med godis, chips, dipp och cola och imorgon blire JÄVLIGT mycket träning för min del. Puss och kram.

VOY VOY VOY



Gårdagen var riktigt skoj, vi förade hos fille och sen drog vi till olearys och paaarta! Idag har vi bra slöat, ätit på donken, ätit kinderägg samt byggt ihop leksaken som var där i, roolit. Sen har vi kollat på pensionärsjävla på semester och BB, ikväll laddar vi om och köör igen! PUSS

ÖSTERSUND!

Hääj på er! Jag överlevde gårdagen, uppenbarligen och inte nog med det, jag fick jobbet! Whii, hejdå ica, lycka säger jag bara.

Just nu befinner jag mig i östersund, är här och hälsar på världens bästa fillepille som pluggar här. Kom hit runt ett så vi har varit och kollat lite i stan och köpt middag, ikväll blire fekke med alla bönder ;) Skriver imorgon! Puss, ha en trevlig kväll!

RSS 2.0