VALBORG



Sitter på tuben påväg till Fille. Vi ska föra där jag, Fille, Jessica, Tess och Elin och sen ska vi till någon fest i stan, ska bli skoj! Trevlig valborg på er ❤️

GODMORGON



Har varit upp sen åtta och tvättat, blev precis klar. Har även skrivit ut massa föreläsnings papper och gått igenom dem. Tänkte ta en powernap så man orkar med kvällen, det är ju vaaaaaalborrrrgg. Om ni undrar varför jag la upp den otroligt sexiga bilden här över så är det för att jag ville visa hur jävla fula min brillor är haha. Tänkte faktiskt gå till optikern någon dag och fixa ett par nya, snygga. Dessutom så är dessa så gamla att det är helt fel styrka så ser inte ens ordentligt på långt håll haha :-)

BÄSTA NYHETEN

Okej det här är så sjukt. Jag är på riktigt det största fanet av sophie kinsellas shopaholic serie. Har väntat jätte länge med att läsa den sista boken bara för att det inte ska ta slut, det får bara inte vara slut liksom, dem är så jäkla bra. Vilket fall så läste jag ut den sista boken igår och jag kände mig på riktigt deprimerad. Googlade hur mycket som helst på ifall det skulle komma fler osv, hittade en fan page på Facebook som jag gick med i och försökte kolla där om jag såg nått men nej. Sen idag när jag och älskling åt middag sa jag att det var sjukt deppigt att jag läst sista boken och att jag undrade om hon skulle skriva nått mer och att jag skulle bli så sjukt lycklig om det hände. Sen var jag ju hos Jennifer ikväll och när jag kommer hem och går in på facebook så har hon uppdaterat på sin fanpage att hon kommer att släppa en ny bok i höst!!!!!!! ALLTSÅ HUR SJUKT? Hon går ut med detta idag när jag gått och tänkt på detta precis och fattar ni hur glad jag är eller??


Kärlek ❤️❤️ ni måste läsa dessa om ni inte gjort det.

KVÄLLSINLÄGG

Orkade inte blogga igår. Skulle egentligen åkt till skolan men mådde dåligt och hade årets huvudvärk så vände om vid centralen, kul. Så gjorde inte så mycket igår. Btw när jag var ute och sprang sist hände en kul grej. Ni vet när man går emot någon random person och sen ska man flytta på sig och så flyttar den andra på sig åt samma håll och så blir det så flera gånger tills man nästan går på varandra, ni fattar? Vilket fall när jag var ute och sprang så gick en gräsand emot mig och så blev det sådär, fast med en fågel liksom haha, måste sett sjukt roligt ut.

Idag har jag pluggat och fixat med lite grejer som jag egentligen skulle ha gjort igår. Sen på dagen var mamma här, vi gick en promenad vid sjöarna och sen gjorde jag lunch till oss och så kollade vi på solsidan. Sen ikväll har jag hängt hos Jennifer, det är guld värt att bo granne med en kompis alltså, bästa!

HELGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hade en sjukt rolig kväll i fredags, bästa på länge! Årets bakfylla dagen efter men det var det värt. Idag har jag varit på barnkalas eftersom att Jakob fyllt tre år. Dem hade världens ballaste tårta:
 
 

Juste var ute och sprang imorse också, 27.50 min runt sjöarna, bästa tiden hittills :D sen körde jag ett axel och magpass efter kalaset också. Kvällen spenderades sedan hos Johan och Malin med älskling, Martin och Joppe. Vi grillade burgare och kollade på rackartygarnas program, en bra dag med andra ord!

EGYPTEN BILDER DEL 2

Lite bilder från dag två och tre:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortsättning en annan dag :-)

SNART HELG

Godkväll. Sitter och laddar upp bilder i bloggen nu från Egypten, tidsinställer inlägget så det kommer upp imorgon på dagen :-) 
 
Idag har jag gått morgon PW och kört ett rygg och biceps pass. Har ju (som jag visste) sjukt mycket träningsvärk i bröst och triceps sen igår och kommer garanterat få träningsvärk efter dagens pass så lär väl vara orörlig imorgon haha. Men har vilodag då så det är lugnt. Det är faktiskt viktigt att vila också så musklerna får återhämta sig, citerar Paulo Roberto (jaja vet att du garvar nu älskling) "folk som aldrig vilar kan aldrig ha tränat riktigt hårt".
 

Efter gymmet åt jag iaf denna sallad, alltså såå gott. Kyckling, avokado, keso, sallad, tomat, gurka, olika bönor, paprika och pyttelite pasta, tog på riktigt typ 5 bitar, plockade i salladsbaren och ville se om den var god. På tal om sallad, många tycker ju att man är "duktig" när man äter det, men helt ärligt jag föredrar verkligen sån här mat framför typ köttbullar och makaroner. Det är liksom inte jobbigt att äta nyttigt för mig, för det är typ min favorit mat haha. Misstolka mig inte, jag älskar donken, kebab och sånt också men efter ett gympass skulle det aldrig falla mig in att gå och köpa en pizza till lunch om ni fattar vad jag menar. 
 
Resten av dagen har iaf gått åt till att plugga och nu håller jag som sagt på och ladda upp bilder. Imorgon ska jag vara i Södertälje klockan åtta på morgonen (gäsp), men vi ska hänga med butikschefen på HM och se vad hon gör i sitt "dagliga arbete" och sen göra en uppgift på det. Dock är det bara tre timmar för vi har delat upp det så halva gruppen är där på förmiddagen och halva på eftermiddagen ASSÅ VAFAN vad jag babblar som att ni bryr er? Haha. Okej ska bara säga en till sak innan jag slutar, imorgon kväll ska jag, älskling, mamma, Fredrik, Amanda, Melissa, Amer och Thilda gå ut och äta tapas, ska bli så kul (och gott), längtar!

JAMES BOND ULLA?

Haha rubriken.. från senaste avsnittet av welcome to sweden, så kul haha!! Till något annat, älskar att vi har morgonsol på balkongen så man kan sitta och läsa och äta frukost i solen, riktigt nice. Skulle egentligen har sprungit imorse men stängde visst av klockan i sömnen så vaknade halv nio istället för sju hehe. Så började morgonen med att städa paddisen bur, sen hade jag telefon möte med min grupp klockan nio, sen blev det frulle och häng på balkongen och efter det gymmet. Körde ett jäkligt bra bröst och triceps pass, var helt skakig i hela kroppen efter haha så det är garanterat träningsvärk imorgon. Efter gymmet ringde älskling mig och ville äta lunch så han kom och hämtade mig och så åkte vi till lilla rött och åt pasta, det var gott dock gillar jag inte känslan efter man ätit pasta, man blir liksom degig haha, pasta är inte min grej helt enkelt. Nu ska jag städa upp här hemma och sen plugga. Tänkte även ta en löprunda lite senare eftersom att jag inte hann med det imorse.
 
På gymmet idag, ni ba ehh du har haft dem där träningskläderna i tre dagar nu, fräääääch, jag ba eh ja dem är nya och jag gillar dem så a, då äre värt och lukta lite svett. Nej men ska lägga dem i tvätten efter min springtur sen, lovar ;) MEN hur söt är inte paddan? Kolla på den där bilden jag "smygtog" på han när jag hade stängt buren och gick iväg, ser verkligen ut som att han tänker "nej gå inte, vart ska du?" Min bebbo, så gullig när han står upp haha.

EGYPTEN BILDER DEL 1

Har gjort en ny kategori för Egypten nu hehe, tänkte börja ladda upp lite bilder från resan. Ska göra ett album på fb sen men här kommer jag visa lite mer bilder, även dem fula liksom hehe, enjoy:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej detta tog typ en evighet haha och detta är bara från första dagen. Laddar upp mer bilder en annan dag :-)

EN BRA DAG

 
Började morgonen med en löprunda runt sjöarna. Sprang runt råstasjön sen körde jag intervaller runt lötsjön, tog 31 min totalt och jag var röd som en tomat i fejset när jag kom hem och kändes som att jag hade duschat typ, så ja det var jobbigt. Dock jävligt skönt efter, gjorde min standard frukost och satte mig i solen på balkongen och läste. Bra start på dagen med andra ord.
 
Resten av dagen har jag spenderat med farmor. Vi åt lunch i kärrtorp där hon bor och sen gick vi hem till henne och jag lagade en marängtårta med grädde, smält marabou, banan och jordgubbar. Fyfan vad onyttigt men också sjukt gott haha. Dock funderar jag på om jag ska gå ut och springa en runda nu, ligger ju lätt på överskott idag med tanke på lunchen jag åt ute samt tårtan och dessutom har jag kört någon styrketräning idag så a, får nog bli en PW iaf. Här är tårtan, asså yummie:
 

FAAAAAAN


Eftersom att jag jobbar på jam jam har jag ju ändå ett litet öga för godis och när man skulle gissa vikten på detta tänkte jag att vafan det är ju bara en gissning så varför inte vara med och tävla liksom. Gissade iaf på 4,88 kg och vet ni vad det rätta svaret va? 4,898 kg och självklart var det någon som hade gissat på 4,9 kg ASSSSÅ ÅH!! Men hur grym är inte jag egentligen? Var ju as nära. Man vann dessutom ett presentkort på 1000 kr på mixit. Faaaaakkkkkk jag borde ha vunnit tycker jag -.-

08.07


Dags att gå ut och springa :-)

SENASTE DAGARNA

Det har varit så jäkla nice att vara ledig några dagar, i fredags gjorde jag typ ingenting förrutom att chilla och gå en promenad med älskling och Tommy. I lördags hängde jag med Thilda på dagen, var ute och solade. Sen var vi hos mamma och firade farmors födelsedag och efter det tog vi taxi hem till oss. Kom lite folk hit och sen drog vi till Garbo. Igår låg jag bara hemma och kollade one tree hill hela dagen haha. 
 
Idag var det lite mer "komma tillbaka till verkligheten". Började morgonen med att springa runt sjöarna (5 km) 28 min någonting, tycker det var bra med tanke på att jag fick årets huvudvärk av älsklings hörlurar jag lånade så var inte nice i mitten där, men tog av dem och sprang utan musik istället och då släppte huvudvärken efter någon kilometer. Sen hade jag tvättstugan klockan 10 och efter det körde jag ett hårt benpass, fyfan vad jobbigt det var. Inveg mina nya träningskläder idag, känns alltid som att man blir extra taggad på att träna om man har något nytt.
 
 
 
 
Man ser inte så bra på bilderna för finns ingen ordentlig spegel på gymmet i hallonbergen men men, dem är snygga iaf ;) efter gymmet så gjorde jag wraps till mig och älskling som vi tog med ut och åt vid golfängarna i det fina väderet, så härligt. Sen har vi bara kollat tv och jag har pluggat också, nu ska jag fortsätta fixa lite grejer med mitt cv och sen sussa, godnatt ❤️

PÅSK


Hej på er! Vet att jag varit sämst på att blogga denna vecka men har inte haft någon intressant och skriva då det enda jag gjort är att jobba, plugga och träna, så nu vet ni :-) 
 
Igår hade jag en sån sjukt bra dag. Började morgonen med en lång PW och min goda frukost. Jobbade mellan elva till tre och fick även reda på att jag klarade min tenta jag gjorde sist, woho. Fick även en påskpresent av mamma och fredrik och a det var inte något dåligt direkt, blev så sjukt glad. Efter jobbet drog jag till gymmet och körde ett ryggpass. Planen var att ta en chill kväll hemma egentligen men blev en spontan utgång med Malin och några av hennes kompisar istället. Hade en as rolig kväll. Vi var på public tills dem stängde sen skulle jag egentligen följt med till stan men då var klockan redan efter två och jag var rätt packad så drog hem med älskling istället. Hade grillat fläskfilé och gjort as goda potatismuffins med västerbotten ost och grejer till middag så fyllekäkade det, så sjukt gott.
 
Idag blire bara att ligga hemma och chilla, ska inte plugga eller någonting, så skönt. Vi tänkte göra påskmat till middag och sen är det ju lets dance ikväll också :D hoppas ni får en bra långfredag ❤️
 
På jobbet i onsdags, var sjukt härligt väder så inveg jackan jag fick av älskling på alla hjärtans dag 

TISDAG

 
Sitter på tvärbanan nu, har varit hos Frida med Amie och pluggat, dem skulle vara kvar en stund och fixa det sista för jag ska iväg och jobba, börjar klockan två. Jobbar till sju och sen blir det att träna för har fan legat på latsidan och inte besökt gymmet på 2 dagar (okej fan vad fjantigt det lät två dagar är inte mycket men det kändes längre haha). Snart är det påsk och grejer och det ska bli kanonväder 16 grader på lördag liksom, då ska jag bättra på min bränna mina vänner :D ❤️

NU ÄR DET SÖKT OCH KLART.

Imorse hade jag, Frida och Amie möte med Charlotte som hjälpte oss att söka lite utbildningar. Kände mig helt lost från början men efter så kändes det hur bra som helst och är typ helt säker på att jag vill plugga i höst nu. Såhär ser min ansökan ut iaf:


Bara för att förklara lite kort: när jag är klar på butikschefsprogrammet har jag läst 120 hp (högskolepoäng) i företagsekonomi. För att ta en kandidatexamen i företagsekonomi måste man ha 180 hp och om jag inte minns fel nu var det så att 90 poäng måste vara företags-ekonomiska kurser. Så eftersom att jag redan läst 120 poäng i företagsekonomi kan jag läsa vilka kurser jag vill (utöver själva kandidatexamen kursen då såklart) så det är jäkligt soft!

Kommer jag in på mitt förstahandsval kommer jag att läsa heltid på SU under höstterminen och då är det 2 valbara 7,5 poängs kurser man läser och sedan skriver man kandidatupsatsen på 15 hp. Så kommer liksom börja med det jobbiga, att skriva själva kandidatupsatsen och sen till vårterminen får jag söka nya kurser så jag kommer upp i 30 hp då också. Sen när jag läst klart min sista kurs ansöker jag bara om min kandidatexamen :-) Men känns skönt att börja med det jobbigaste och sen på vårterminen läsa lite "roligare" kurser. Kommer läsa någon HR kurs då isånnafall och kanske någon inköpskurs eller nått.

Efter förstahandsvalet har jag sökt lite andra kurser som är på halvtid och distans som jag antingen kan kombinera ihop så det blir heltid (om jag inte skulle komma in på mitt förstahandsval) eller läsa enskilt ifall jag skulle få ett jobb jag verkligen vill ha, så isånnafall kan jag plugga lite på halvtid och jobba samtidigt. Så oavsett vad kommer jag plugga någonting i höst så det blir spännande :-)

TRÖTT

Sitter och gäspar och ögonen går typ ihop? Haha och då har jag ändå sovit länge inatt, men det är så ibland. Har iaf varit ute på en prommis på ca 7 km sen körde jag lite mage när jag kom hem, åt frukost och nu har jag precis duschat, Klockan ett ska jag träffa my lovely friend Jessica, vi ska fika och hon ska visa vart hon ska flytta för i maj flyttar hon till sumpan, whoho!! BÄSTA :D Men nu ska jag försöka rycka upp mig lite, ta en kaffe eller nått. PUSS.

LÖRDAG

 
Hej på er! Hade en jätte mysig kväll hos mamma med henne och Amanda igår, vi åt god middag, drack lite, kollade lets dance, bilder från Egypten och en film från min student haha. Sen kom älskling och hämtade mig, så skönt. Idag har det känts som söndag hela dagen? Började iaf dagen med att sola på balkongen, läsa min bok och äta frukost. Sen har jag hållt på och tvätta hela dagen, allt från Egypten osv hur mycket tvätt som helst, sen har jag städat och pluggat också, effektiv dag :-) Men nu ska jag ner och hämta all tvätt sen dra till gymmet. Här är en liten bild på poddisen från imorse när vi hängde på balkongen:
 
Haha bebbo, så trött. 

HOLD THE LINE

Började dagen med att hänga på mitt andra hem, gymmet. Så kom pigg och glad till jobbet. Efter lunch blev jag dock sjukt seg och fick årets huvudvärk som bara blev värre och värre för varje timme som gick. Så när jag slutade vid fem kändes det som att mitt huvud skulle sprängas, fyfan. När jag kom hem låg jag på soffan och slumrade till en stund och älskling lagade middag till oss, sjukt gott var det, grillad fläskfilé och majskolv, pommes, bea och sallad. Kändes bättre med huvudet efter middagen vilket var jävligt skönt, hemskt att känna sådär. 
 
Så resten av kvällen har jag pluggat samt lyckats söka ett jobb som verkade kul, får se om jag får något svar. Måste verkligen bli seriös med mitt jobbsökande nu, det är inte länge tills jag tar min examen så vill verkligen hitta något innan dess. För vill ha något nytt, vill utvecklas och jobba med det jag har pluggat nu, antingen något inom butik, marknadsföring eller ekonomi. Men ska söka till stockholms universitet till hösten också, för säkerhets skull om jag inte skulle hitta något jobb. Om det blir så att jag läser ett år till kommer jag fortsätta på samma spår som jag läser nu och ta en kandidatexamen i företagsekonomi. Så vi får väl se vad jag kommer att göra till hösten :-)
 
Imorgon skulle jag egentligen jobbat men det blev lite ändringar så är ledig istället. Så ska gå morgon promenad, kolla lite föreläsningar och träna. Sen på kvällen ska jag hem till Mamma och vara där med henne och Amanda, äta middag, kolla lets dance, umgås osv. Men nu ska jag sussa, godnatt ❤️
 

SA JU DET..


Uppvärmning idag och nu klarade jag 2 km på 10 min :D efter detta körde jag ett riktigt jävla hårt benpass, ni vet när benen känns som spagetti efter och typ viker sig, ett sånt pass. Så lär ha skön träningsvärk imorgon :-) annars har jag inte gjort mycket idag, pluggat, hängt med paddan, fixat mins naglar, lagat mat osv. Imorgon jobbar jag mellan 10-17 samma sak på fredag så då blir det att gå upp tidigt så man kan träna innan ❤️

OH BABY I LOVE YOUR WAY



Godkväll. Idag skulle egentligen Frida och Amie kommit hit och plugga, vi skulle jobba med examensarbetet men Frida har blivit sjuk så vi fick ta det på telefon istället. Så hann kolla en föreläsning idag istället sen kollat igenom några andra grejer. Usch känns som att det är så mycket grejer i skolan nu att jag inte ens vet var jag ska börja, suck. Nog om skolan nu. 

Idag har jag tränat såklart hehe. Började med uppvärmning på löpbandet. Nästa gång ska jag klara 2 km på 10 min, var inte såå trött efter detta men började springa på 11an sen sprang jag på 12an så a får väl se om jag orkar springa på 12an från början nästa gång för då blire exakt 5 min per km. Sen körde jag iaf ett bröst och triceps pass och efter gymmet var jag på ica maxi och handlade sallad och kyckling som jag gjorde till lunch. Har saknat min mat. 

Så att kunna äta och laga vad man vill, gymmet och min lilla kanin är det som är positivt med att vara hemma. Eller a det första som är mest positivt. Sen finns det massa andra saker såklart också, att vara i sitt eget hem är såklart skönast hur fint hotell man än har. Sen att ha sin familj och vänner nära, skulle aldrig kunna flytta utomlands iväg från alla nära och kära. Dock är det ju så sjukt trist att komma till detta väder, blir verkligen nedstämd när det är mulet, kallt och regnar. Hade inte bangat på att ta med Egyptens klimat hem, då hade det varit perfekt här! Sen är man ju så sjukt jävla mycket snyggare när man är lite brun. Är ju inte den som blir svart när jag åker utomlands men tycker att jag fått mycket färg för att vara mig på en vecka. Sen har håret blekts lite i solen också, formen känns okej, mina tänder är raka.. Om vi säger såhär, om jag kunde välja att se ut som jag gör just nu resten av mitt liv så hade jag valt det.




Okej ser typ blek ut på bilderna, är faktiskt brunare i verkligheten hehe. Men nu måste jag sova, godnatt ❤️

HEMMA!

 
Vi landade vid sju igår sen tog det en envighet att få väskorna, men Lasse kom och hämtade oss iaf så vi var hemma runt nio någon gång. Känns så jäkla trist att vara hemma, man har levt i en liten bubbla där nere. Vi bodde på ett så jäkla stort hotell, vi hade ett helt underbart hotell rum, bästa jag haft tror jag. Alla människor var så himla trevliga, temperarruren låg runt 30 grader varje dag och inte ett moln fanns det på himelen. Sen det bästa av allt, snorklingen. Så sjukt coola rev, har sett massor av häftiga fiskar, såg till och med en bläckfisk haha. Vi har tagit massa bilder under vattnet så ska lägga upp sen. Så det var inte mycket att klaga på, en underbar semester med my love helt enkelt. Dock är jag jätte glad över att få komma hem till paddan igen, har saknat honom så sjukt mycket. Nu ska jag äta frulle och plugga. PUSS.

HEJ



Det är sjukt segt internet här plus att man inte pallar sitta vid internet när man e här men kommer hem imorgon så ni får se bilder och höra om resan när vi kommit hem ❤️

EGYPTEN








Vill bara säga att vi har det grymt här! Jäkligt varmt och skönt, bra hotell, bra strand, bra pool område osv. Maten har varit helt ok och alkoholen smakar skit haha, det enda som går att dricka är typ ölen och vitt vin. Men a överlag är vi sjukt nöjda. Skriver mer sen :-)

RSS 2.0