THE TEARS COME STREAMING DOWN YOUR FACE, WHEN YOU LOSE SOMETHING YOU CAN'T REPLACE








HELGEN

Skepp och hoj! Har varit en rolig och fullspäckad helg varav mitt dåliga bloggande. Fan måste skärpa mig alltså. Nåväl. Fredags: middag hos fille och så förade vi, drog till amba. Skulle inte ens komma in men vi körde med: men komigen hon fyller år om 20 minuter, så kom vi in, whioop. Hängde med några Italienare hahah sen kom älskling och hans kompisar. Skit rolig kväll.





































Igår: vaknade fett pigg, gick upp, PW med älskling och Tommie. Drog till ica maxi och köpte kräftor och lite andra grejs. Åt upp ett helt paket själv för Sanny gillar inte ens kräftor. Finns ju både för och nackdelar. Fördel: jag får allt för mig själv. Nackdel: tråkigt att sitta och äta det själv, skaldjur känns som en typ av sällskapsmat, inget man köper när man sitter hemma ensam direkt. Efter kräftorna drog vi till Salle som fyllde år. Hängde där, ingen utgång. Sen vare hem till bingen.


Sexig!

































































Idag: vaknade ännu piggare kl 7 kollade på scrubs, somnade om, vaknade 2. Städat och fixat och nu typ bloggat i en timme haha. Nu ska jag fortsätta städa, min lilla älskling ligger och sussar så sött. Lite bakis tror jag ;) Puss på er!


BÄSTA LÅTENS SOM GJORTS, SERIÖST.




FREDAG


I borgholm

Hej bloggen! Idag har jag varit i solna centrum, fick tag i ett par skor på rea, en mascara, leggings och present till fillefjonkan! Ikväll ska jag hem till henne eftersom hon fyller år imorgon, stor tjej, 20 år! Det ska vi fira in vid 12 slaget oavsett om du vill det eller inte ;) mohaha. Men nu måste jag duscha för ska vara hos pappa vid 3. Puss och kram! 

PÅVÄG HEM

En skum grej: fick min lön från indiska, check. Fick min lön från fridays, check. Fick min lön från backup event, check och fick min lön från jordgubbarna, check. Utöver detta återstår 1134 kr som jag fått in på mitt konto? Inte för att jag gnäller men ändå, var kommer pengarna ifrån? Bara gud vet! Är på g hem till Stockholm nu iaf, har haft en väldigt trevlig visit nere på Öland. Justdet i måndags när jag och älskling skulle ta bussen hem så gick det ingen buss så vi fick sova på hotell haha. Lägger upp massa bilder när jag kommer hem sen! Puss sålänge!

TVILLINGLINNE

Hej på er! Sitter just nu i Sannys pappas mustang påväg till Borgholm. Jag och älskling har hyrt en bowlingbana till klockan 9. Innan det ska vi väl sätta oss vid hamnen och dricka en cider. Öland är faktiskt riktigt nice. På onsdag ska vi ut med Sarah och Fredrik också, det blir fett med kul. Puss på er!

HEJSAN SVEJSAN!

För det första: lider verkligen med alla i Norge! Det som har hänt där är verkligen så jävla hemskt! Vad har han för rätt att ta massa oskyldiga människors liv? :( Nog om sånna tråkheter. Har det underbart här på Öland. För tillfället sitter vi på en restaurang och kollar på AIK- Kalmar. Har precis ätit en utsökt ryggbiff med rödvinssky, pommes och bea höhö. Väldigt gott men är sjukt mätt nu iaf. Nä nu måste jag återgå till den spännande matchen ;) har ju redan missat 2 mål. Puss och kram vi ses på stan!

TESTINLÄGG

Nu är vi påväg, eller vi har ju åkt i 3 timmar så vi är halv vägs iaf. Skriver på älsklings mobil så får se om det här fungerar. Då kan jag ju mobilblogga massa på Öland ju, höhö.

ÖLAND HERE WE COME






G-o-o-d-morgon mina vänner! Idag ska jag och älskling åka till Öland, wihoop! Väldigt mysigt ska det blir. Hans familj är redan där sen åker Carlsson och Sarah ner idag också. Vi stannar väl en vecka ungefär. Vill hinna hem till nästa fredag iaf för då ska Fille ha födelsedagskalas. Det kan man ju inte missa! Btw bilderna där uppe är från när vi var på Öland i höstas. Får se om det blir nått bloggande där ifrån annars hörs vi om en vecka! PUSSSSSSSS

MYSDAG

Min älskling är fortfarande sjuk, stackars! Fast killar ska ju alltid verka mycket sjukare än vad dem egentligen är.. Laga mat: jätte sjuk. Kolla i affärer: inte lika sjuk ;) Nog om det. Nu är våran resa inbetald och allt, whioooo! 20 januari here we come. Har precis ätit godis och kollat på unstoppable, riktigt spännande film faktiskt. Nu ska vi kolla på 127 timmar och äta ännu mer godis. Men var faktiskt ute och gick/ sprang i 1 mil idag så det förtjänar jag! Puss på er!

YOUR CRUEL DEVICE, YOUR BLOOD LIKE ICE, ONE LOOK COULD KILL, MY PAIN YOUR THRILL







Godmorning! Måste börja med att beklaga mig, har fortfarande träningsvärk i mina armar. Och nu menar jag inte att det fortfarande gör lite ont jag menar SMÄRTA, det blir ju fan inte ens bättre, blääää. Idag ska jag hem till morfar och hälsa på honom. Tar med lite bullar som jag bakade igår också så blir han glad. Efter det ska jag träffa Amanda en stund och sen hem till mammi, hon ska klippa mig. Ha en bra dag!

KANELBULLAR

Igår när älskling kom hem från jobbet skulle jag överaska honom med att baka kanelbullar. Hade aldrig gjort en deg själv förrut så första degen blev lite misslyckad, den jäste inte. Så sängde den haha. Tror jag hade lite för varmt när jag hälde i jästen, vilket man verkligen inte får ha, då tar man död på jässvamparna. Gjorde en ny och den jäste inte så mycket heller först haha men sen så. Hade hur mycket smör, kanel och socker som helst på dem haha och dem blev faktiskt goda. Här kommer receptet iaf:



ca 45 bullar

Ingredienser:
13 dl vetemjöl 
1 dl strösocker 
1 tsk salt 
2 tsk kardemumma
150 gram smör 
1 paket jäst, 50 gram 
5 dl mjölk 
2 msk kanel
ägg till pensling  
pärlsocker

Gör såhär:
Värm mjölken och smör tills det blir fingervarm, 37°. Smula jästen över. Häll 1 dl av strösockret, salt och kardemumma i skålen samt det mesta av mjölet. Bearbeta kraftigt till en blank och smidig deg som släpper skålens kanter, ca 5 minuter. Låt degen jäsa under lock i skålen till dubbel storlek, ca 30 minuter. Tag därefter upp degen på mjölat bakbord och knåda lätt igenom den. Kavla degen till en platta, bred på resten av margarinet och strö över resten av sockret och kanelen. Rulla ihop och skär rullen i bitar. Ställ bullarna med snittytan uppåt på plåtar, täck med bakduk och låt jäsa i 30 minuter. Värm under tiden ugnen till 250 grader. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Strö över pärlsocker. Sätt in plåten mitt i ugnen, låt bullarna grädda i 5-10 minuter, tills de fått fin färg. Ställ bullarna på ett galler och låt svalna under bakduk.


09.45

Det blev en PW. Inte så längt, 2 varv runt lötsjön men bättre än ingenting iaf. Ska ta en dusch, sen äta frukost och kolla på scrubs. Här har ni en bra låt att lyssna på sålänge:


EVEN IF IT'S GOING WRONG, YOU'RE BURNING OUT MY HEAD




Godmorgon! Idag mår jag bättre! Somnade tidigt igår så känner mig mig väldigt pigg, funderar på att gå ut på en PW. Idag ska jag träffa Fillefjonkan. Hon hade tydligen någonting pinsamt att berätta, uhh spännande. Annars då? Tänkte dra till gymmet idag också. Sen mysa med min älskling lite extra mycket ikväll för han mådde jätte dåligt när han gick till jobbet, stackarn! Nu ska jag kolla på so you think you can dance en stund, så får vi se om det blir någon PW eller inte ;)

MÅNDAG

Godmorgon! I lördags jobbade jag först med jordgubbarna och sen på lagan. Sen vare däck på kvällen efter scrubs. Igår tränade jag med älskling, åt nått pulver som inte gav någon bra effekt på mig direkt, har inte kunnat äta sen 11 igår (på dagen alltså) sen spydde jag igår kväll. Men hade bra energi på gymmet iaf. Först kondition sen styrka. Kan typ inte röra mina armar idag. Mår fortfarande sjukt illa, ska lägga mig och vila en stund. Hörs sen!


07.36

Kan ni förstå att jag är upp nu? Det är lördag!! Normala människor sover vid den här tiden, men inte jag tyvärr. Ska sälja jordgubbar i täby, roligt värre!

RHODOS DEL 1

Har inte laddat upp några bilder från vår resa, här kommer några stycken iaf, orkar inte ladda upp allt samtidigt!

RHODOS LÅTAR:


Pulsedriver – You Take Me Away


Kevax – Can U Feel It (Anthem Mix)


Age Pee – Ass Up


Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning (Avicii Remix)


DJ Sequenza – Follow Me Tonight


Swedish House Mafia - Save the world tonight


Addicted Craze Feat. The Circus – Path To Paradise (TI-Mo Remix)


Avicii - Levels























































































VÅRRULLAR!!!!!!

Igår träffade jag pappa på dagen, sen åkte jag hem till Melissa. Vi åt middag, drack vin, bakade tårta och hade allmänt trevligt, hade en del att prata om också om man säger så. You go girl säger jag bara!


Vi skulle värma chocklad till tårtat och helt plötsligt börjar det lukta så jävla bränt och så kollar jag bak, hela micron ryker hahaha, jag han fota en del av röken iaf haha.


GOTT!!!!





Söta cheejer!

Idag besökte jag och Fillefjong (haha) mitt gamla jobb house of taste och åt lunch, vårrullar!!! Åh dem är så goda där, jag är typ besatt av vårrullar. Måste ha det annars får jag abstinens, som nikotin fast vårrullar. Jag har till och med drömt om det 2 gånger den här veckan haha. Så goooooottt!! Ingen som råkar veta hur man gör egna? Måste prova det! Åh nu blev jag sugen igen.


Muuuuuuums!

BILDBOMB

Bara för att jag inte la upp bilderna igår kompenserar jag det med massor av bilder, höhö det gillar vi!

Från i torsdags:





Från i lördags:






























19.31

Godafton! Idag har jag varit med filläää. Vi hittade på lite allt möjligt skoj. Bland annat snodde med oss en fin reklamskylt till Sannys rum från pendeltåget, den liksom passade så bra in här så vi var bara tvungna att ta den. Det fanns ju inte någon kassa att betala den i heller så vad skulle vi göra.. Sen kollade vi på film och åt kebab tallrik. Nu ska jag ladda in lite bilder från min kamera på datorn om ni har tur kanske jag laddar upp några sen. Puss.

GODKVÄLL!

Idag har jag varit med min solstråle Tessan. Hon är alltid så glad och sprider positiv energi, det gillar vi! Vi chillade iaf runt i sumpan och åt lunch, väldigt trevligt måste jag säga. Var väldigt länge sen vi sågs så mycket att ta igen :D Efter det blev det jobb på lagish och nu är jag hemma. Har precis varit ute och sprungit också, fan vad duktig jag är. Nu ska jag sitta och vänta på att älskling kommer hem, häääjdå!

SÅ JÄVLA FINT

Innan ni kollar:
The video — a tribute to his fiancée Juliana Ramos, who suffered brain injuries in a car accident just two months before their wedding — is primarily made up of old and new footage of Juliana, shots of Chris crying, and footage of Chris crying looking at old pictures of his fiancée. Eller så kan ni kolla på den här videon från hans audition till idol, där berättar han om allt.


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


MARDRÖM

Alltid när älskling ska till jobbet på morgonen väcker han mig för att säga hejdå. Samma sak imorse. När han gått så låg jag och kollade på so you think you can dance men somnade om efter en halvtimme.

Jag, Amanda, min mamma, pappa, älskling och några kompisar till honom är ute. Kan inte riktigt placera stället men det var vid ett garage och brevid var det en skog och en lite sjö. Helt plötsligt så ser jag 3 flygplan som bara åker rakt ner mot marken och det blir årets explosion. Sen kommer det bara fler och fler plan och vi springer och försöker hitta ett bra ställe att gömma oss på. En efter en försvinner för det var så svårt att undvika explosionerna. Drömmen slutade med att ett litet rött plan, typ som ett leksaksflygplan åker efter mig så jag springer ner i vattnet och sen vaknade jag.

Jag hatar att drömma mardrömmar, sen blir det ju inte bättre av att man vaknar av ett samtal från polisen. Dålig start på veckan om man säger så. Idag sa jag iaf träna, träffa tessan och jobba. På tal om nått helt annat, lördags var sjukt kul, lägger upp bilder när jag hämtat min kamerasladd. Ha en bra dag!


LÖRDAG

Hej peeps.
Torsdags: träning, fika med Thilda samt jobb. Fredags: träna, träffa Melissa och Jacob samt jobb. Idag: ingen träning, träffa Fille, inget jobb. Yeey. Vi ska till stan sen ikväll blir utgång. Hörs nog imorgon. Puss.

TACK ÄLSKLING



Klockan är runt 10. Vi har myst, gått och hyrt film, köpt godis, myst, lagat mat, kollat på filmerna vi hyrde och myst lite till. Jag går och borstar tänderna, lägger mig i sängen väntar på att han ska krypa ner hos mig. Då kommer han in med ett litet paket, med ett jätte fin halsband i. Han: orolig för att jag inte ska tycka om det. Jag: världens lyckligaste. Jag älskar den här killen så sjukt jäkla, galet, superduper mega mycket. Han är världens världens bästa pojkvän. Förlåt alla tjejer för att jag har tagit honom och förlåt igen för att jag aldrig kommer släppa honom.

HEMMA!



Har haft en sån jäkla underbar vecka! Orkade inte blogga när jag kom hem igår, kanske berodde på att jag inte hade sovit på 2 dygn (bussen gick från vårt hotell kl 4 på natten/morgonen, ingen mening att sova) eller så hade jag bara saknat ihjälp min älskling och kunde inte slita mig ifrån honom. Skönt att få träffa honom igen iaf! Lägge rupp lite mer bilder och sånt lite eftersom. Nu ska jag jobba på Lagan varje dag, dock bara 4 timmars pass men ändå. Nu ska jag ut och springa! PYSS.

RSS 2.0