SUMMER



Lindex, 249 riksdaler, detni!

3 VACKRA BILDER

Eftersom att jag fortfarande inte har någon fungerande kamera så får det här duga:


Stina och Elin innan vi skulle ut förra lördagen.


Monster, liten burk, whii. Men den finns bara på statoil typ!


En sjukt äcklig gele grej jag fick av kockarna på hot, fyfan säger jag bara, den smakade rutten fick typ.


Imorgon jobbar jag på hot hela dagen,
onsdag får jag sova ut WHIIII, sen lagan på kvällen, torsdag ica, sen fredag hot och lördag ledigt, fett najs. Så det blir väl utgång på fredag efter jobbet. Annars har jag inte så mycket roligt att skriva eller jo det har jag visst kom jag på, har glömt att säga att jag ska till gran canaria med la familia den 30 december om jag inte minns helt fel, i dos veckor. Det ska bli nice. Nu ska jag kolla på film med älskling. Godnatt på er!

20.48

Igår blev det utgång efter jobbet med älskling och hans kompisar men tog det väldigt lugnt med tanke på att jag jobbade idag likzom, pallar inte sitta som en zombie i kassan. Nåväl. Ikväll äre BB whii sen ska jag kolla solsidan också, och mysa massor med min underbara bästa pojkvän. Ha en bra kväll! Puss.

SNABBIS

inlägg dårå. Har jobbat som vanligt, igår var Paulina och hälsade på mig och bjöd på fika, gulle gull. Idag var Jossan där och tog över mina körkortsböcker jag fick en monster i utbyte kan man säga, det gillar vi. Sen kom mamma och morfar och åt lunch också, FAN VAD POPPIS JAG ÄR! Sa jag att Magnus Uggla handlade thaimat där igår också? Ikväll har jag kollat på en värdelös hajfilm med Sanny och Nille. Nu ska jag sova, jobbar imorgon vettni! Godnatt!

GODMORGON!

Drömde en sjuk dröm, att det växte en mini penis från min vänstra arm, på underarmen. Gah det var sjukt vidrigt och sen så skulle jag gå till vårdcentralen för att boka en tid för att skära bort den men det fanns typ inga tider. Blev ganska lycklig när jag vaknade om man säger så, det första jag gjorde var att känna om det satt nått på min arm haha. Nu blire jobb från 10.30 till ca 20.30 och efter det träning! Ha en bra dag! (:

ONSDAG

Tjooh brää! För er information så är jag på arbetende fot varje dag mellan 10.00 - 20.00, varav min dåliga uppdatering likzom. Igår var Jessipessi och Stinisblinis och hälsade på mig, det var roligt, tidigare samma morgon kom det en kille som var lite knäpp konversationen löd ungefär såhär:

han: ursäkta, ingår det kaffe?
jag: vi har tyvärr inte kaffe!
han: har ni inte kaffe???????
jag: nej tyvärr.
han (i en väldigt otrevlig ton): jaha okej, men du vet väl att det är lag på att man måste ha kaffe på dagens lunch? Annars får det inte heta "dagens" lunch. Så antingen får ni skaffa kaffe eller byta dagens lunch mot bara lunch.

Haha en väldigt trevlig kille det där (hoppas att han mår bra efter misshandeln bara, jag blev lite arg som ni förstår!), ät någon annanstans om det inte passar liksom. Nåväl, nu ska jag sova, PUSS. Btw lycka att big brother har börjat igen.

LITE BILDER FRÅN I LÖRDAGS




















tack för en rolig kväll! PUSS PÅ ER!

UNTZ UNTZ

Hääääj! Imorse vaknade jag klockan 9 och var pigg, så gick och tränade, hurtig jag vet! Var även och fixade en grej till fillefjong, höhö. Ikväll ska vi först vara hos fälle, jag, stina, jessica och elin (tess var tydligen sjuk) och föra samt äta pizza. Sen ska vi till lion och dricka ännu mer, jaaaa ikväll köööööör vi. Sen blire lobby och dansa bort pizzan.

 

UNTZ UNTZ UNTZ UNTZ, CIAAAAAAO.

SHE WORKS HAAAARD FOR THE MONEY (8)





Om man bortser från en dag så har jag inte varit ledig på 21 dagar, så det känns fan bra att vara ledig nu både lördag och söndag. Yeey. Lycka stavas det. Idag inhandlade jag ett par skor, toffsar, hårspännen, ett nagelack samt en nagelfil på min rast för den som är intresserad. Nu ska jag vänta på att älskling kommer hit. Puss på er!

HAVING SO MUCH TO SAY, AND WATCHING YOU WALK AWAY




IDAG.

Idag har jag jobbat på hot och ica. Idag har jag namnsdag. Idag har jag fått damp på alla kunder på ica. Idag har jag ätit pops. Idag har jag tappat två av mina lösnaglar. Nu ska älskling hämta mig. Hörs imorgon kväll. Pöss.

AW BEBIS


BLI HUNDRA MED 118100

Hej!! Eller godmorgon! Vaknade för ungefär 31 minuter 23 sekunder och 52 hudradelar sen. Vad har denna dag att bjuda på då? Först ska jag träna, nu snackar vi hårdpass 2 timmar minst! Sen ska jag träffa ernst och gunnar (jessica och stina). Vi tänkte väl dra och bada eller nått, kanske grilla också, det är ju så härligt väder ute! Sen blire jobb på lagan (indiska restaurangen) klockan 17.00 och slutligen gå hem till älskling och sova, eller mysa var nog ordet jag letade efter. Hoppas ni får en bra dag, tack och hej leverpastej!

SMS KONVERSATION MED FILLE:

jag: badar om du undrar varför jag inte svarar på msn
fille: akta så inte karolinaspappa kollar in i nyckelhålet

HAHAHA, asså det är så kul. Kan inte släppa det.

ALLA HJÄRTANS DAG



Kom nyss hem från jobbet, ska fixa mig och så sen möta älskling i sumpan kl sex. Vi ska gå ut och äta och sen hyra film och mysa (: I like. Fick btw världens finaste armband av honom men mina handleder är så jävla små så självlart var det för stort, bäst för guldfynd att man kan göra det mindre eller nått. Aja fan vad tråkigt inlägg, ha en bra dag allihopa! PUSS


FYFAN VAD KUL, HAHAHHHA


LÄNGTAN..

..är om en vecka när jag äntligen kommer få vara ledig och när jag ska träffa fille, fyfan vad kul. LÄNGTAN.

THERE MUST BE AN ANGEL PLAYING WITH MY HEART




TORSDAG



Tjena mellanbena! Höhö. Pratade precis med min fille pille i telefon, fan vad jag saknar henne, men snart ses vi (: Idag ska jag träna sen jobba på thai restaurangen. Påtal om jobb, igår vare utpaserings kontroll på ica, vad är det tänker ni. Jo en töntig jävla väktare som ska kolla igenom alla våra grejer, väskor, kvitton på de vi hade köpt i butiken osv. Sen hade jag ett tuggummi paket samt en wasa sandwich i min väska som jag inte hade kvitto på och då började han ställa tusen frågor och anteckna massa grejer osv. Sjukt otrevlig kille, han trodde jag hade snott dem där grejerna hundra procent, men vemfan går runt med kvitton på allt man har i väskan? Nåväl, nu ska jag ta på mig träningskläderna och dra till gymmet, köpte nya tröningskläder igår också förresten, hihi! PUSS

TRÖTT

Var och tränade vid halv åtta imorse, kom hem, åt frukost och kollade på sista avsnittet på oc, åhh så jäkla sorligt, varför la dem ner den serien för? Deprimerande minst sagt. Nu är det väl bara att börja kolla om boxarna igen! Men ska vila en stund nu, puss!

MITT NYA JAG



När Lexi vaknar upp en morgon befinner hon sig på sjukhus efter en bilolycka. Hon tror att året är 2004 och att hon är 25 år gammal med sneda tänder och ett katastrofalt kärleksliv. Men, egentligen är det år 2007 och hon är 28 år. Hennes tänder är raka, hon är chef på avdelningen hon tidigare arbetade på - och hon är gift. Med en snygg miljonär. Vad har hon gjort för att få alla sina drömmar uppfyllda? Hon tror inte att det är sant, särskilt inte när hon får se sitt vackra hem. Men när hon lär sig mer om sitt nya, perfekta, liv upptäcker hon mindre smickrande saker om sig själv. Som att alla hennes tidigare vänner hatar henne och att en rival vill åt hennes jobb. Och sen dyker det upp en ovårdad men sexig man och avslöjar en chockerande hemlighet ... Vad har hon råkat ut för? Kommer hon någonsin att komma ihåg vad hon gjort? Och vad kommer att hända om hon verkligen gör det?



Asså den här boken är så sjukt rolig och bra, man kan inte slita sig liksom, läääs den!

DET KÄNNS SOM ATT DET ALLTID ÄR MÅNDAG.



Hej, lever ni? Jag vet att min uppdatering inte varit den bästa men skyller på att jag jobbat en del.
Helgen på indiska och idag på thai. Den kommande veckan ser inte så rolig ut heller: tisdag - indiska, ondsdag ica sen resterande veckan på thai. Nog om jobb, inte så kul att läsa om för er del i guess. Här kommer några kassa mobil bilder i brist på nått att skriva om:


jag och asash på indiska, haha vackert jag vet. Tänk er att jag har lärt honom massa svenska. Han kunde typ inte ett ord innan jag började jobba där ;)



Hur goda är inte dem här då? Dem är till för kunderna när man ger ut notan men man kan ju inte låta bli när dem ligger där helt ensama och väntar på att bli uppätna! Seriöst nu Sandra, tänk beach 11, kan inte hålla på att äta sånt här varje gång jag jobbar.



Den såg as god ut och eftersom att det stod limited edition på den så var jag ju bara tvungen att köpa, men sen smakade skit.



Världens bästa syster.

SCAAAARY

Har lite bråttom, ska vara på jobbet om 20. Igår var jag och tränade sen var jag och Melissa på middag hos Jossan, jätte mysigt! Sen efter vi ätit och inte hade någonting att göra så tog vi Sannys bil aka grabber och åkte till ekerö? Vi ville bli rädda så vi åkte in skogen på en jätte smal väg och det gick inte att vända någonstans och det var så jävla mörkt. Sen kom vi fram till en stuga och inne lös det sen var det en jätte stor läskig tavla på en pojke, det var bara gasen i botten och dra därifrån hahah. Ja vi är störda. Oj nu måste jag dra. PUSS

07.55



Nu: ICA, whii!

WAAKA WAAKA HEYHEY


Första kvällen i Alanya, miss it! Vädret här i Sverige är ju inte speciellt lockande om man säger så! På tal om Alanya, finns ett pizza ställe vid mig där det jobbar en kille som är kopia av oskar (han i Alanya alltså) och han pratar som honom också, sjuukt kul! Bara Fille, Jessi och Stinis som fattar men ändå! 



Heej på er förresten! Guess what jag har varit uppe sen kl halv 7 imorse och jag är fortfarande vaken, det är grejer det. Började denna fantastiska dag med att träna eller nej började dagen med en bil tur med älskling samt en vitamin dyck och bulle men efter det så tränade jag och vet ni vad? Idag sprang jag 5 km på 29.50!! Whoo, nu får ni faktiskt tänka att jag sprang 5 km på 38.40 för en månad sen så det är en förbättring på 9 minuter ungefär, vilket är rätt bra för att vara mig tycker jag! Nu blire lite mer OC sen ica kl 17.00, see ya!

FAAAAAAAAAAAAAAAN

Nu är jag lack, så jävla sur, förbannad, irriterad. Min kamera är tydligen sönder?????? Funkar och sätta på den och allt, kolla på bilder men när man ska ta bild så är skärmen bara helt svart, fanfanfan! FAAAAAN. Måste lämna in den på lagning nu. Orka.

MY CAMERA IS BAAAAACK

eller a batteriet. Hämtade det idag, den ligger och laddar på mitt golv, ack så fin den är! Haha driver men vet ni? Jag fick en ficklampa på köpet när jag beställde batteriet, väldigt generöst måste jag säga! Haha. Nåväl, var på thai restaurangen imorse och fick mitt schema, kommer jobba måndag, fredag, lördag och varannan söndag. Sen har jag ju ica på onsdagar, indiska ibland och sen kan jag ju boka in mig på metro jobben när jag vill så det här blir nog bra. Nu ska jag äta lunch, kom precis hem från träningen så är hungrig som fan! PUUUSSS

GÖTA PETTER

Rimmen faller tungt, jag tar det lugnt. Snackar på, står på tå. Rullar på, rullar av. Viftar in, flaggar ut. Rycker upp, taggar ner. Rycker in, röker på. Sticker ut, sticker in. Silar mygg, dricker gin.Tar ett rus, rakar mus. Kastar upp, ruskar tupp. Spänner på å suger av. Kastar drag, hyvlar plank. Driver dagg faller regn. Skottar snö, skiftar däck. Målar om, värmer glögg. Juckar hårt, dricker upp. Brygger nytt, rimmar fel. Kopplar ner, längtar hem. Ringer upp, rycker dragg. Skakar loss, tar ett bloss. Går på dass, vädrar ut. Loggar in, loggar ut.

RSS 2.0