TISDAG

Hejhoppgummisnopp! Alltså har inget roligt att skriva, bara en förvarning sådär liksom, så om ni inte har extremt tråkigt eller är under pistolhot så kan ni sluta läsa här. Har jobbat i helgen, igår och idag och jobbar hela veckan, min enda lediga dag är på torsdag. Det sega är att då måste jag plugga hela dagen, riktigt trist men a, nu är det mindre än en månad till julafton iaf *försöker vara positiv*. Igår efter jobbet var jag hos pappa och åt middag och lämnade en present eftersom att han fyllde år. Har börjat springa nu också, har ju fokuserat mest på styrketräning senaste året så tänkte byte spår lite, eller kommer ju fortfarande köra igenom alla muskelgrupper en gång i veckan men vill fokusera mest på konditionen just nu, är taggad på det :D aaaaaja nu är min rast snart slut. Haaaaade!

NATTINLÄGG

 
Hej på er! Ligger i sängen och ska strax sova. I fredags var jag ledig vilket var skönt hade ett ärende vid medis på förmiddagen så efter det åkte jag till Högdalen för träning och sim. Dem hade fixat en relaxavdelning där (som ingick i mitt gymkort) så böt om där, var typ inga folk. Var jätte fräscht och fanns tv, kaffe och solstolar man kunde ligga i. Sen var det en stor bubbelpool och någon annan typ av relaxpool och två bastu. Riktigt nice, kändes lyxigt :D körde lite axlar och simmade 1000 meter. Sen var jag på Jam Jam och hälsade på. Idag (eller a igår eftersom att klockan är efter tolv) började jag morgonen med yoga och plugg. Jobbade tolv till halv fem och sen var jag förbi Martin en sväng som hade födelsedagsfirande. Gick hem till Marita och Lasse efter och pluggade en stund och badade ❤️ haha, vem går och badar hos folk? Jaaaag haha men älskar det verkligen! Sen kom dem hem och vi åt middag vilket var mysigt :) sen tog jag bilen till Jessica och hängde där ett tag vilket var lika trevligt som vanligt. Sen hämtade älskling påvägen hem och nu ligger jag här i sängen och han däckad brevid ❤️ Nu ska jag också sova, imorgon väntar jobb, träning och plugg, godnatt!

BLANDADE BILDER FRÅN SENASTE TIDEN



























RAST 2

Något som jag stör mig sjukt mycket på är folk som typ inte känner sympati?! Om jag säger till någon att jag är sjuk exempelvis vill man inte ha som svar: "äch lite ont i halsen har väl ingen dött av". Fattar ni vad jag menar? Tycker det är sjukt störande med folk som ska vara "överlägsna" och låtsas som att inget är jobbigt eller typ jämföra med dem själva ifall dem varit med om något jobbigare så att ens eget problem ska låta som att det inte är något speciellt. Aja var tvungen att skriva av mig för kände mig bara sjukt irri över detta. Höhö. Men nu ska jag jobba igen. Hejdååååååå!

RAST



Åh saknar min lilla nini nu när jag såg denna bild ❤️ är på jobbet, jobbar 09.50-20.10 idag. Har rast och har precis ätit min mat, kyckling och rotfrukter. Ska vara nyttig nu, har varit sjuk, inte kunnat träna, tryckt i mig massa skit och a, känner mig inte bekväm just nu haha. Så nu äre back on track med allt nyttigt. Har varit seg på att blogga för har varit sjuk, sen har jag bla varit hos mamma för Diana har varit i Stockholm. I lördags jobbade jag och sen var jag på personalfest, var dock bara med en stund för sen mötte jag upp Jennifer och då drog vi ett gäng till Garbo. Var en rolig kväll iaf. Men nu är min rast slut. PUUUUUUSSSSSS.

ORKAR INTE

Alltså jag är fortfarande sjuk?! Ont i halsen och hosta, kan det bara släppa eller? Var hos läkaren nu imorse också men det enda jag fick därifrån var en hostmedicin som kostade över 200 spänn, kul! Sen är det så jävla jobbigt för nu ringde dem från jobbet också, vill jätte gärna jobba men mår verkligen inte bra, har inte ringt tillbaka än för vet inte hur jag ska göra!! Åhh alltså oklart inlägg men känner mig bara så trött och frustrerad på ALLT. 

CALIFORNIA KING BED




Kan ju börja med att tillägga att bilden över inte är tagen idag, har sett riktigt risig ut de senaste dagarna så no selfies. Ligger i sängen och ska strax sova men ville gå in och skriva ett litet inlägg först. Inte för att jag har en aning om vad jag ska skriva? Har inget intressant att säga haha. Är iaf ledig två dagar nu vilket ska bli såååååå skönt. Imorgon måste jag dock plugga, sen ska jag äta middag med pappa eftersom att det är farsdag. Men nu går mina ögon ihop, är helt slut. Godnatt ❤️

KLADDKAKANS DAG



Hej på er! Är fortfarande sjuk, började 09.50 imorse och skulle jobbat till stängning men fick gå hem två timmar tidigare, så slutade 18.00 vilket var skönt. Hade inte ens tänkt att gå överhuvudtaget imorse för mådde verkligen skit men a, är glad att jag jobbade ändå. Nu är det bara imorgon kvar sen har jag två dagars ledighet och då ska jag vara vila (och plugga -.-). Gjorde en kladdis när jag kom hem, med kondenserad mjölk (som kokat, köpte färdig så slapp koka själv) och maraboukrisp. Så gott, nu känner jag mig dock sjukt uppsvullen av allt socker haha. Godnatt ❤️

SJUK

Igår försökte jag intala mig hela dagen att jag inte var sjuk, men när jag åkte till kista för att köpa pellets och toapapper insåg jag att det inte var någon mening, för så fort jag gick ut mådde jag skit. Ni vet när man har feber och går ut och så blir man sådär svettig av att bara gå upp två steg för en trappa och sen är man helt sänkt när man kommer hem, japp så var det igår. Blev ingen dans med mamma vilket jag tycker var skit tråkigt, hade sett fram emot det!! :( Orkade iaf plugga en stund annars låg jag bara och vilade hela dagen.
 
Okej men nu till det jobbiga.. Gick och la mig runt tio och tror jag kollade på klockan sista gången efter ett någon gång. Efter det vaknade jag även flera gånger. Kunde verkligen inte sova för hade så ont i halsen. Och eftersom att jag vaknade flera gånger känns det som att jag inte har sovit någonting på hela natten. När min klocka ringde halv sju var jag inte ens trött för var typ redan vaken för har inte sovit ordentligt, haha fattar ni vad jag menar? Vilket fall, har ont i halsen och har lite hosta, täppt och bara tung i huvudet och resten av kroppen. Sen kan jag ju tillägga att jag har trött också, men det kanske man förstod med tanke på min utförliga beskrivning av min underbara natt (not).

Sitter iaf på bussen påväg till jobbet, japp ska jobba och vet ni varför? För om jag inte går och jobbar får jag ingen jävla ersättning. Försäkringskassan vägrar ju att betala ut ett skit så (blev sjukskriven av min läkare i somras och dem vägrade att betala någon sjukpenning till mig) och eftersom att jag går på timmar antar jag att jag inte får någon ersättning från åhlens heller. Så a har liksom inte råd att vara hemma, hade jag kunnat vara hemma med en sjuklön hade det inte funnits en chans att jag åkte till jobbet idag. Menmen bara ta en alvedon och en halstablett och se glad ut. Jobbar från 08.00-14.00 på åhlens sen ska jag till GFK 15.30 - ca 20.00. Om det blir sämre får jag ju självklart åka hem men vill verkligen inte, vill försöka jobba nu hela dagen iaf. Har speciellt sett fram emot att jobba på GFK så tänker inte gå hem i första taget. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör och att ni får en trevlig torsdag ❤️


06.56

Godmorgon! Ligger i sängen och äter en halstablett, japp har fått ont i halsen :( hoppas att det bara är nu på morgonen, vill verkligen inte bli sjuk nu när jag har massa jobb inplanerat. Ska dessutom dansa med mamma ikväll vilket jag inte heller vill ställa in :( ska sova en stund till och hoppas på att det känns bättre när jag vaknar igen sen. Hoppas ni får en trevlig onsdag ❤️

KVÄLLSHUMOR

Detta är så jag haha. Här kommer några andra roliga, haha älskar detta:
 
 
 
 
 
 

GODISSUGEN



Min godisskål från i fredags.. vill ha den NU. Men måste sluta äta massa sötsaker så nej, får nöja mig med en kopp te eller nått. Buhu. Gick jäkligt bra på gymmet idag iaf, körde 30 min tabata styrka, sprang på rullbandet, körde en benövning och lite mage. Känner mig mör i kroppen så kommer säkert ha träningsvärk imorgon. 

STRESS

Alltså den här dagen, den började på sämsta sätt, kom försent till jobbet och a stressade hur mycket som helst, inte kul :( sen var det massor att göra hela dagen, vilket iofs är nice, då går tiden fort men a streeeeeessss. Nu är jag stressad igen, måste hinna till gymmet tills kl fem för då börjar mitt pass (men är snart i sumpan så det är nog lugnt). Men ikväll då ska jag INTE stressa, ska äta min risotto som jag har kvar från igår och chilla galet, behöver inte gå och lägga mig tidigt heller (haha blir du glad nu älskling?) för är ledig imorgon. Har dock fått massa tider resten av veckan, jobbar i Vällingby på torsdag på morgonen/dagen sen ska jag jobba på GFK på eftermiddagen/kvällen sen jobbar jag i Solna c på fredag öppning till stängning och sen Vällingby på lördag. Puh.. jobbigt att hålla reda på allt haha. Här är en bild på risotton jag gjorde igår som var galet god:


Men en risotto är ju alltid en risotto.

RSS 2.0