GOTT NYTT ÅR!



Kommer inte ha tid att blogga idag, ska hem till Sanny ikväll och äta middag med hans familj samt några av Sannys kompisars familjer plus hans kompisar, haha vad invecklat det lät. Vi ska iaf göra fördrinken, lennart heter den haha, fett fult hoppas den smakar godare än vad den låter (bäst för dig erica!) Ha en grym kväll!

ÅRS LISTA

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massa grejer!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Japp, att inte äta godis på ett år (ett under att jag klarade det)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej
5.Vilka länder besökte du?
Thailand, Turkiet
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?

En bil vore inte helt fel

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Min pojkvän, kostade bara 10 kronor liksom och jag är hur lycklig som helst! Nejdå skämt osido vet faktiskt inte.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Hm utlandsresor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Gud ja!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
David guetta - getting over you + 100 andra (orkar inte skriva fler)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Bajsat
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Kissat
18. Hur tillbringar du julen?
Med familjen
19. Blev du kär i år?
Ja, i världens bästa kille
20. Favoritprogram på TV?
Desperate housewifes
21. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon
22. Största musikaliska upptäckten?
Betoven
23. Något du önskade dig och fick i födelsedagspresent?
Ja
24. Något du önskade dig men inte fick?
Ja
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Kommer inte ihåg haha eller jo hade körlektion tror jag
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det väl
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Punk, hårdrock, emo
28. Vad fick dig att må bra?
Frukt
29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Obama eller Mikael persbrant kanske, svårt val där!
30. Vem saknade du?
Hemlis
31. De bästa nya människorna du träffade? 
Min pojkvän och alla därtill :)
Finns många men 4/6 och 21/10 :)
8. Vad var din största framgång 2010?

Bra fråga

9. Största misstaget?
Inget jag kan skriva här
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Japp
11. Bästa köpet?


HOUSE








VILL TILL VÄRMEN


På båt tur i Alanya i sommras, det var tider det!

Idag har jag jobbat i 2 timmar haha, så jäkla onödigt men känner mig lite halv krasslig så fick gå hem tidigare. Ikväll så är jag och Sanny ensama här så vi ska laga mat och kolla på prison break, seriöst har kommit på att det enda jag tänker på är typ mat? Usch måste börja mitt hälsosamma liv snart, typ nästa år .. ouups det är visst om 2 dagar haha. Men nu ska jag städa. PUSS

29 DECEMBER 2010

Tänkte börja med att lägga in en dagens outfit:



Tänkte det var ju trots allt 15 grader ute, men den blev det ju rätt kallt när jag kom ut så det måste typ varit 15 minus? :S aja så drog på mig kavajen så vare klart och lite mer fashion också!



Har iaf varit i nacka och barkarby idag med älskling och shoppat. Det var ett jäkla gnäll om att det var jobbigt att gå i affärer ;) Nu dricker jag en 7,0a alkis som man är. Sen kommer Melissa, Soffan och Thilda hit + 20 kompisar till Thilda (Ja mamma vi ska ha årets party här;) nejdå) Men nu ska jag sluta här. Puss! 

28 DECEMBER 2010

Heej! Sov ganska länge idag samt varit hos frissan så blivit lite dålig uppdatering här måste jag erkänna! Tänkte berätta lite om dagarna som varit. Juldagen jobbade jag på back up event och stod UTE och dela flyers, så jävla kallt. Sen på kvällen var jag, Sanny och hans familj hemma hos Tommy och hans mamma och åt middag, det var jätte mysigt och god mat så en lyckad kväll! Sen drog vi förbi Leyla en stund som fyllde år, men jag och Sanny följde inte med ut eftersom att jag skulle jobba dagen efter, men flyers grejen igen.

Igår var jag i stan med söta Tessan, jätte länge sen vi sågs så det var kul, tänkte fynda lite på mellandags rean men som vanligt vare mest skit och alla fina grejer var vanligt pris, fett sämst. Sen på kvällen var iaf jag, pappa och Sanny ute och åt på olerys och kolla på arsenal - chelsa (stavas det så?). Otroligt intressant måste jag säga. Hade ju tippat 3 - 1 till arsenal så man drog ju in några löök (naaaat). Nu ska jag snart och och shoppa med Sanny, ha en bra kväll! PUSSSSSS

LITE BILDER FRÅN JULAFTON






Mammi<3







6/6 2011 !!!!!!!!

Jag och älskling har bokat resa till Egypten, Makadi Bay. FAN VAD JAG LÄNGTAR!





JULAFTON!

Tänkte inte blogga så mycket idag utan ska vara med min underbara familj och så kommer älskling förbi en stund också (: Skriver imorgon! Här är lite bilder från förra julen:







God jul alla söta läsare!


JULGODIS 3

Här kommer ett sjukt gott julrecept som jag och mamma nästan kom på själva eftersom att vi böt ut massa grejer, tog bort lite osv, väldigt gott blev det iaf!

Marängchoklad



Ingredienser
150 g mörk choklad
250 g ljus choklad
50 g vit choklad
50 g smör
1 burk kondenserad mjölk
15 små maränger
3 dl cashewnötter
1 dl grovt hackad mandel

Gör såhär:
Smält smör i vattenbad.Tillsätt mjölken och chokladen och rör om tills allt smält. Krossa marängerna grovt och blada tillsammans med nötterna och mandeln. Häll upp smeten i en form ca 20 x 30 cm. Ställ kallt och skär sedan upp i fyrkantiga bitar.




BAJS

Tror ni inte att jag stressade sönder med amanda för att hinna köpa julklappar, bar runt på en fet väska med jobbkläder, matlåda osv och sen kommer jag till jobbet, jobbar jag? Nej! Haha fast ändå skönt att vara ledig, så ska inte klaga fick ju min lön idag också, whii säger jag bara. Så jag har hjälpt mamma och handla och sådär istället, så det har varit mysigt. Har även gjort ännu mer julgodis, ja jag vet det finns ingen hejd på mig, haha! Men det blev iaf sjukt gott, lägger ut receptet imorgon! Puss och godnatt!

JULGODIS 2

Vit chokladtryffel med lime



Ingredienser
ca 25 st:
200 g vit choklad
1 dl vispgrädde
rivet skal av 2 lime
strösocker eller florsocker att rulla dem i

Gör såhär:
Riv limeskalet. Koka upp grädden i en kastrull och ta av den från plattan. Bryt chokladen i bitar, lägg i dem i kastrullen och rör tills de smält. Tillsätt limeskalet. Låt smeten stå kallt i ett par timmar (gärna över natten). Forma smeten till bollar och rulla dem i strösocker eller florsocker. FÄÄÄÄÄRDIGT :D

DAN FÖRE DOPPAREDAN HÖHÖ

Är lite lagom stressad ska till ringen och köpa dem sista julklapparna med amanda sen ska jag jobba på ica kl 15.00, man får tydligen storhelgstillägg efter 19.00? Me like. Skriver när jag kommer hem ikväll, ha en bra dag!

JULGODIS 1

Skumtomtefudge

Ingredienser
ca 12 st skumtomtar
50 g smör
1 dl vispgrädde
2 dl socker
150 g vit choklad





Gör såhär:
Blanda i kastrull och smält alltihop (utom chokladen) på svag värme. När alltihop är en slät smet låt småkoka under omrörning i 10 minuter. Blanda i 150 g vit choklad och rör tills massan blivit blank. Ta av kastrullen från spisen och fortsätt rör tills massan blivit ljusare och svalnat lite. Häll upp i smord eller bakpapperklädd form ca 15 x 20 cm och låt stelna i kylen. Skär sedan i bitar!


Knäck

Ingredienser
2 dl strösocker
22 dl ljus sirap
22 msk smör
22 dl vispgrädde
5050 g sötmandel, skållad och hackad
1/41/4 tsk bakpulver
knäckformar

Gör såhär:
Blanda socker, sirap, smör och grädde i en kastrull och koka sakta tills massan stelnat ca 30 min. För att kolla om dte är klart så häll upp ett glas kallt vatten och droppa i lite smet. Om det stelnar är knäcken klar. Ta grytan av värmen och rör ner mandel och bakpulver. Skeda över knäcksmeten i små formar och ställ dem svalt.





Sjuuuk drygt att fylla formarna alltså men vad ska man göra haha, nu är jag klar iaf, iväg och baka med er nu :D Det andra lägger jag ut imorgon :) Godnatt!


RYCK

Nu har jag fått för mig att jag ska baka massa julgodis, eftersom att jag inte har någonting bättre för mig. Så var precis nere och handlade lite ingredienser, ska göra knäck, skumtomtefudge och vit chockladtryffel med lime, muumsi. Lägger självklart upp alla recept sen. Här har ni en bra låt sålänge:


HAHAHAHA

Ibland har jag så jävla tråkig humor, eller rolig? Beroende på hur man ser det liksom.

22 DECEMBER 2010

ÅH nu är jag lite besviken på mig själv, somnade fyra igår och vaknade halv 2, snacka om att ställa om dygnet ordentligt igen, suck, jag som faktiskt hade börjat gå upp i tid :( Nåväl. Idag ska jag inte göra någonting för nu har jag ändå sovit bort hela dagen :P Eller ska väl söka lite jobb i think. Kanske gå och träna. Nej fyfan vilket tråkigt inlägg, blä, skriver nått roligare om en stund, puss

DU ÄR FINAST I HELA VÄRLDEN, DET BARA E SÅ






DAGENS GODA GÄRNING!



Jahopp då var man blodgivare då. Dagens god gärning måste jag säga. Var så jävla nervös innan satt och sökte på "ge blod, farligt?", "konsekvenser av att ge blod", "ge blod, DÖ?" typ, hittade att man tydligen kunde svimma första gången och det gjorde ju inte direkt saken bättre plus att alla säger att man blir jätte yr. Så påvägen dit kände jag mig jätte snurrig, snacka om att inbilla sig. Sen när jag kom dit var det inte alls farligt, det gjorde inte ont, jag svimmade inte och jag blev inte yr, haha! Sen fick jag en trisslott (dock utan vinst, dåligt alltså!) och en chocklad ask.

Idag ska jag åka till kista med älskling, känns som att vi hänger där hela tiden :P Med tanke på att jag har 27 kronor på kontot så blire inte så mycket shopping för min del haha, men tror älskling skulle köpa julklappar. Men nu ska jag gå och fixa mig, ser seriöst ut som ett vrak. Hörs ikväll kanske, puss!


INGEN BLOGGLUST

Man fåååååår faktiskt ha sånna dagar! Skriver imorgon, puss.

LÖRDAG

Heeeej! Däckade igår när jag kom hem till älskling, var så jävla trött. Det var sista dagen på båten, tråkigt men ändå skönt att ha jobbat klart, kommer ju träffa alla som jag jobbat med ändå! Bästa igår var när diskpojken (mohaha fint smeknamn) skvätte vatten på först Lovisa dagen innan sen mig igår. Lovisa blev lack och tog vattenslangen och seriöst nu sprutade ner hela honom, SÅ JÄVLA RÄTT!! Fyfan vad jag garvade.

Idag ska Sannypannybanny på julbord så jag ska hänga hos pappa ikväll, saknar honom så det ska bli trevligt! Fast jag måste erkänna att jag är lite party sugen, men eftersom att jag ska hämta Sanny sen kan jag inte ens dricka ett ynka glas vin till maten, livet är hårt! Får dricka massa monster sen istället så jag håller mig vaken (har ju ställt om mig som fan så jag är faktiskt trött på kvällen nu för tiden). Men nu ska jag åka snart, ha en great kväll!

IT WAS ONLY JUST A DREAM..

Var tvungen att lägga in den här innan jag går, bästa!

17 DECEMBER 2010


Fjällräven mjaaaaaau

ETT MIRAKEL HAR SKETT.. jag vaknade klockan åtta och var pigg ja ni hörde rätt pigg! Okej kanske inte så att jag skulle dra på musik och börja dansa men ändå inte trött liksom, get it? Nog om det, idag ska jag jobba på båten, sista dagen :( börjar klockan tio och slutar väl runt tio, elva ikväll, dubbel pass whii (mycket cash). Men nu ska jag äta frulle, hörs kanske ikväll eller imorgon. PUSS

DEPPMODE

Å to the N to the G to the E to the S to the T. Förjävligt. Hemskt. Sjukt deprimerande. Gå i ide. Yes denna känsla kan beskrivas i många former. Vilken känsla? Känslan av frustration att för ett år sedan satt jag på planet vid den här tiden påväg till Thailand och hade hela resan framför mig! Jag hade inte en jävla aning om vad som skulle hända, det enda jag visste var att jag skulle bort från det här kalla skit landet. Förstå mig rätt jag gillar Sverige, men den här kylan, människorna just nu, snälla nån vem fan spränger sig själv i gamla stan? Det säger väl fan allt. Imorgon ska jag gå och köpa en trisslott och vinna lite pengar så jag kan åka tillbaka dit med älskling typ i helgen, eller förresten vill vara hemma på julen så drar typ den 28. Peeerfa! Förövrigt så har jag fördrivit denna kväll genom att jobba på ica, WHIII riktigt glädje vrål det där alltså, kunde inte bli bättre. Finns ju inget roligare än att jobba på ica liksom, eller?

GRATTIS SNYGGING



Idag fyller världens bästa mellis 19 år! Älskar dig!

BLÄ KLIMPEN

Kom nyss hem, seriöst nu, tränade 15 min på rullbandet, 15 min cyckel och 10 min på en annan grej (bögmaskinen) samt styrka en timme. Kommer till söder smäller i mig en fet kebab med bröd plus pommes. Jävlar vilken karaktär man har, not. Nu är ju allt plus minus noll, helt förgäves. Man är ju sådär lagom mätt nu också dock finns det en bra sak med det hela. jag fick välja dricka och vad valde jag? Loka! Ingen cola här inte, känns bra såhär nu i efterhand. Nu förväntar jag mig att ni ska bomba med kommentarer om hur duktig jag är! 

Hände en lite rolig grej när jag skulle gå från gymmet, gick och smsade när jag gick ut så var lite inne i min egna värld, sen när jag har gått en bit märker jag att jag fortfarande har kvar dem där blåa plast skydden på skorna, snyggt verkligen! Nu ska jag vila en stund sen åka till jobbet, hörs imorgon!

15 DECEMBER 2010

Godmorgon! Idag är jag faktiskt uppe i tid, älskling ringde och väckte mig vid halv 10 sen höll jag på att somna om och då ringde Thilda, så nu är jag uppe :) Nu ska jag iväg och träna, sen hem och sedan iväg till jobbet! Skulle egentligen på klass reunion med min klass från 9an ikväll men jag och Thilda pallar inte, båda jobbar desutom imorgon! Sen tror jag inte Melissa ska gå heller så booring. Ha en bra dag!

i love the way you lie (part 2)


TISDAG


Heej! Idag vaknade jag klockan 12, det går neråt! Har precis ätit frukost och ska snart gå ut på en långprommenad med mamma och Fredrik. Är ledig idag men imorgon blire jobb på båten, torsdag ica och fredag sista dagen på båten! Trååkigt ju, alla är så gulliga där! Dem som jobbar alltså. JUSTDET, nu blev jag jätte glad för kom på att dte är desperate housewives ikväll! Hihi.

SÅ BRA!



Om det är någon gala som är bra så är det svenska hjätar! Så jävla fint att riskera sitt liv för annan männsiska som man inte ens känner. Tummen upp på det och bra att det uppmärksammas. Det borde finnas fler snälla människor, då skulle världen kanske vara lite bättre. Gud vad tänkande jag blev såhär på eftermiddagen, haha, men det är iaf ikväll klockan 20.00 på 4an.

LUCIA

Jag är så jävla dålig, fick skjuss hem av älskling imorse, kom hem vid kvart över sju bestämde mig för att sova till max 10 och när vaknar jag? ETT!! Hej kommer inte kunna sova inatt igen, måste seriöst vända på dygnet ordentligt snart, eller så kanske jag borde börja jobba natt? Hmmmm eller ne.

Skulle egentligen ha tränat idag också, men priortierade faktiskt att fixa mitt cv, kolla lite utbildningar samt jobb. Men imorgon SKA jag träna, måste det! Nu ska jag fortsätta att kolla jobb, sen måste jag gå och handla för ska laga middag till mig, Sanny och Amanda ikväll för mammi och Fredrik ska bort! PUSS!


ORGASMATRON MINI



Idag har jag och sanny införskaffat oss en orgasmatron mini och nej det är inte så porrigt som det låter, det är porrigare!


TUFF DAG!

Hej bloggen! Idag har jag varit på mc donalds drive in. NI FATTAR INTE VAD SOM HÄNDE!!!!! Jag fick inte köra bilen och då började jag gråta, blev arg och slängde en cheese på han som jobbade. Polisen kom och jag fick sitta i fängelse under dagen och nu är jag hemma. Sanny betalde borgen. Nu måste jag vila efter den otroligt påfrestande dagen! Hörs imorgon!

JAG SKA TA HAN, TA HAN TA HAN TA HAN



Godmorgon! Eller typ godkväll, sitter fortfarande i morgonrock. Gårdagen blev sjukt lyckad och idag mår man som man förtjänar, eller iaf sanny, jag är fan pigg alltså, skulle kunna springa midnattsloppet, nog om det. Igår så mötte jag upp älskling på söder så gick vi och åt på sonjas grek, riktigt god mat och mysig restaurang. Så dit måste ni gå ifall ni inte varit där!




(ja det ser ut som att jag precis släppt mig)



Sen vid halv 9 tog vi taxi till lion bar på odenplan, där tommy, logärd, stenberg och fredrik var och sen kom fillepille, det roliga var att sanny hade inte en aning om vad vi skulle göra och att hans kompisar skulle vara där, så det var kul. Vi chillade där ett tag, drack osv sen drog vi vidare till lobby. Träffade på massa gamla vänner också, vala, mhedi, gunn och otto bla, så det var kul!
















(jag tog taxi till lobby, filles rygg)











Vi drog hem rätt tidigt från lobby typ runt 3, sanny fick äntligen åka taxi, till donken. Sen somnade han med hamburgaren i handen i min säng, haha så jävla söt! Fetto som jag är utnyttjade jag situationen och åt upp den! Men nu måste jag fixa mig, ska nämligen ut och äta med Sanny och hans familj ikväll! PUSSSSS

GODMORGON!

Somnade fyra igår, inte okej, fattar inte grejen med att jag inte kan somna på kvällarna. Okej det var inte direkt så att jag ansträngde mig och la mig kl 10 och låg vaken till fyra men ändå. Idag kommer det blir en väldigt rolig dag, om allt går enligt planerna vill säga, men berättar allt imorgon. Nu ska jag städa mitt rum, det ser ut som att någon har fått en damp attack här inne och rivit stället, så det är bara att sätta fart, skriver laater! Puss & kram skummbanan höhö


JAG FINNER INGA ORD.



Alltså fyfan säger jag bara, SERIÖST vill bara strypa henne, hur fan kan hon behandla sitt barn såhär, usch har en stor jävla klump i min mage och tårar i ögonen, äcklig jävla människa, minst sagt.

HOLD MY HAND


TRÖTT

Åkte hem till älskling igår efter jobbet så hann inte blogga, jag bokstavligt talat däckade när jag kom hem, var så jävla trött i benen och fötterna efter att ha sprungit upp och ner, fram och tillbaka i trappor i 12,5 timmar. Idag är det ica som gäller, whii och ja, jag är faktiskt seriös, det ska bli skönt att sitta i kassan och chilla (kommer ångra varje ord jag sagt nu när jag väl sitter där haha). Nu ska jag sova en stund! Puss&kram

GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller världens bästa Sanny 20 år! Jobbar från klockan 10.00 - 23.00 så kan inte vara med honom så det suger! Ha en bra dag allihopa, så hörs vi ikväll. PUSS!

ANGÅENDE IDOLFINALEN..



Det roliga är att minnah redan har åkt ut och jay är drog missbrukare och precis varit i rättegång? Haha bra kombo där! Håller iaf på jay, han är grym, synd att han sniffar lim ibland bara!

JAG DRÖMDE..

..att jag var utomlands inatt, så jävla härligt. Vill bara åka nununu, orkar fan inte med det här pissvädret.





Bästa Thailand <3

LITE MUSIK SÅHÄR PÅ MORGONEN








JAG ÄR RÄDD....

..FÖR DÖDSGRÄVAREN!!!!!!!! I bert alltså.

SÖÖÖÖNDAG

Blev en ganska sen kväll igår, jag och Sanny spelade poker och han vann! Skandal alltså, men man måste ju vara lite snäll ;) Annars har min otroligt roliga helg gått åt till att jobba. I fredags efter jobbet träffade jag Sanny och Johan som satt och söp på after, sen fick man köra dräggen hem. Ikväll ska jag och Sanny hem till Melissa och chilla! Seeyaa.

4 DECEMBER 2010

Är hemma från jobbet nu! 13 timmar, whii, skriver imorgon! PUSS

FREEEEEEEDAG :D



Godmorgon! Började morgonen med att laga vitchocklad musse (stavning?). Lagade för typ 8 portioner och åt upp allt till frukost.. muums. Nejdå så tjock är jag inte, fast jag skulle ju iofs kunna göra det haha men det gjorde jag inte iaf utan det var till mamma som ska ha middag ikväll medans jag jobbar, buhu. Fast ska inte gnälla det är kul att jobba på båten. Nu ska jag äta frukost! Puss&kram /S

23.06

Har verkligen inget roligt att skriva, kanske för att min kväll inte varit så rolig, har ju jobbat på ica. Känner mig typ tom, ensam, övergiven, LÄMNAAAAADD... nejdå så illa är det inte. Men jag saknar sanny lite, fast bara lite eller typ jätte mycket.


FIN



Vem vänder vindarna? Vem får mej att gå dit jag aldrig gått? Vem tänder stjärnorna, som bara jag ser i dina ögon. Vem vänder vindarna? För mej dit min tanke aldrig nått.

HOME

Lugn kväll på jobbet, skönt att komma hem. Imorgon är det ica som gäller, great.. Men först ska jag träffa Martin vid centralen och äta frukost kl 09.30, uppe med tuppen alltså, sen ska jag till stan med mamma. Men nu ska jag kolla på våra vänners liv och sedan blire bingen! Godnatt!

GODASTE EFTERÄTTEN

Lovade Thilda att lägga upp receptet till banoffee pie så här kommer det:

Ingredienser:
Till en paj, ca 8-10 bitar
200 gr digestivekex ca 13 st.
100 gr smör
Fyllning:
1 burk kondenserad mjölk (ca 400 gr)
3 skivade bananer
3 dl vispgrädde
25 gr flisad mörk choklad

Gör såhär:

Lägg den oöppnade burken (ta bort pappret först) med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten. Burken måste vara helt täckt med vatten, så fyll på allt eftersom vattnet kokar bort. Detta ska sen koka i minst 3 timmar. (Ju längre man kokar desto hårdare toffée blir det). Smula kexen fint och blanda med smält smör. Tryck ut degen i en pajform och ställ kallt tills tofféen är färdig. Kyl sen den oöppnade burken i kallt vatten och bred ut tofféen över pajskalet. Skiva bananerna och lägg ovanpå. Vispa grädden och bred över och strö till sist flisad choklad överst. Klar att servera!


(det här var den bästa bild jag kunde hitta haha men det är sjukt gott iaf!)


OKEJ JAG VET ATT HAN BÖRJAR BLI LITE TJATIG....

 

men den här videon är faktiskt rolig haha:


WORK

Kom till jobbet och gissa vad jag fick göra? Stryka 100 dukar + damsuga hela båten typ. Haha fast det var ändå chill om man jämför med att springa upp och ner för trappor med julmat, det var jävligt chill om jag tänker efter. Fast skulle inte direkt villja göra det hela tiden, lite långtråkig att stå i sin ensamhet och stryka dukar. Försökte ta lite bilder men min mobilkamera är inte den bästa om man säger så, men det får duga:


Lovisa, väldigt fin bild, väldigt mörk, väldigt bra kamera


Fettet runt om är extra smaskigt, not


En del av julbordet, mumsi


Ja jag tog mig några shotar medans jag strök ;)

RSS 2.0