HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ


Nu drar jag till Rhodos i en vecka, skriver igen när jag kommer hem! Puss och kram!


PUSS



28
e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Aldrig.

JAG ÄR INGEN RASIST, JAG ÄR PIANIST, JAG TRYCKER NER BÅDE VITA OCH SVARTA





Rubriken hittade jag på en "roliga historier sida" höhö. Idag har jag varit och tränat, ska snart hoppa in i duschen. Efter det ska jag dra ut och sola med my love en stund och sen träffa pappa. Imorgon åker jag mohaha fast nu är det ju as bra väder i Sverige bara för det haha, äkta min otur fast samtidigt så äre ju tusen gånger skönare att vara utomlands hur bra väder det än är här. Nåväl, hörs om en stund ska tidsinställa mitt sista bild inlägg nu.. spännande ;)


SNARRE



27e bilden:
Den nyaste bilden på dig själv.

HEJ BLOGGEN!

Idag har jag ätit lunch med pappa, tränat och jobbat. Var full rulle på jobbet, vilket e naajs. Imorgon är jag ledig och på onsdag drar jag till rhodos whoiiio. Fast kommer längta ihjäl mig efter min älskling :( Nu ska jag gå och mysa jätte mycket med honom, gäller att passa på ju! Skriver mer imorgon, godnatt!

VACKERT..



26e bilden:
En bild som du alltid skrattar åt.
Asså den här är seriöst riktigt ful. Det är från 7an om jag inte minns fel. Tror ju själv att jag typ är as het? ha ha illaaaaa...

DET VA TIDER DE HÖHÖ



25e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

TJOOLÄÄN

Har haft en underbar helg med min familj och pojkvän. På midsommar grillade vi, spelade kubb, bastade, bada etc. Typ en klassisk svensk midsommar skulle jag säga höhö. Nog om det. Det var riktigt kasst väder idag så vi drog hem runt 2 redan. Sen gjorde vi tacos och hyrde film, fyfaan vad gott det var, nu ligger min söta älskling och sussar, har packat mina grejer till rhodos för ska vara i sumpan fram tills vi åker nu, aja what ever, skriver mer imorgon, goddnaaajt <3

MARHOLMEN



24e bilden:
 En bild från i somras.
Lägger upp denna passande bild eftersom att det är här vi är och firar midsommar nu. Har tidsinställt detta inlägg så nu har vi precis kommit fram, och ska grilla eller nått whii, hörs på söndag igen! PUSS

STUDENTEN!!



23e bilden:
En bild som gör dig glad.
En av dem lyckligaste dagarna i mitt liv!

JORDGUBBAR

Hej på er! I tisdags blev det en liten spontan utgång höhö. Igår sålde jag jordgubbar hela dagen och idag har jag varit på coop och typ hjälpt folk att packa ner sina jordgubbar haha. Sorry för dålig uppdatering menmen, imorgon jobbar jag 09.00-15.00 sen drar jag och älskling ut till marholmen. Glad midsommar på er!

STACKARS MÄÄJ

Hej hemskt mycket hej, här har man en ledig dag och hur spenderas den? Jo på sjukhus. Det är inte värsta grejen eller jo. Det hela började med att jag (tror det var i torsdags) fick svårt att andas efter jag tränat. Sen dess har detta hållt i sig. Kommit till och från om man säger så, skit obehagligt. Imorse fick jag panik för fick verkligen ingen luft :( så ringde sjukvårdsrådgivning och dem sa att jag skulle gå och kolla upp det. Gick till vårdcentralen där jag för en gångs skull fick fett me bra hjälp. Det hela slutade iaf med att jag fick dra upp till sös för han misstänkte att jag kanske hade en propp i lungan? Hjälp! Men så var som tur var inte fallet, tog massa prover och sånt och allt var jätte bra :) Dock är jag öm vid ena revbenet så läkaren trodde att jag fått någon typ av infektion där som retade lugorna på nått sätt, kommer inte exakt ihåg vad han sa men ska iaf INTE stressa, INTE TRÄNA :( och ta det skit lugnt. Prutt vad tråkigt.


(Här låg jag på mitt stammis ställe, akuten! Allvarligt det är synd om mig, kolla min arm, fan alltså om ni inte bombar med kommentarer nu kommer jag seriöst bli ledsen)

Till nått roligare, om en stund kommer Melissa och Jacob hit. Vi ska väl bara ta det lugnt haha, sen ikväll kommer Fille hit, whoop whoop vi ska lyssna på akash, nu undrar ni säkert vad det är, men kan ju tro att det är typ en artist men det är faktiskt min arbetskollega och jessicas blivande man haha nerå. Men jag och fille gillar att garva åt honom, har spelat in några diskutioner vi haft på jobbet, haha fan vad ond jag är. Nej men nu måste jag städa upp här, herrå!!

ÄNTLIGEN FILLE ;)



22a bilden: En person som alltid gör dig glad.
Den här tjejen är fan bäst, näst efter mig dårå, nej men älskar dig massor fille! Puss.

WAKA WAKA EYEY



21a bilden:
En bild på en tid du saknar.

LOVE U



20e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

GODMORGON!

Ska vara hos frissan klockan halv 12, äntligen slipper man gå runt och se ut som skit i håret. Efter det blire träning och sen jobbar jag klockan 17.00 på lagan. Whii. Mamma och fredrik är ju bortresta, så skönt att vara ensam här, längtar verkligen efter att flytta hemifrån!! Nåväl, måste sätta fart nu, puss och kram! Har gjort ett tidsinställt inlägg till sen också.

DET ÄR TYP SÅHÄR:

En kvinnlig hjärncell kom fel och kom in i en mans hjärna. Det var alldeles tomt och mörkt där inne.
- Hallå? ropade hon men fick inget svar.
Hon gick längre in i hjärnan.
- Hallå?
Hon fick fortfarande inget svar. Då bestämde hon sig för att gå så långt in och ropa så högt som hon kunde.
- HALLLLÅÅ!?
Då hördes ett svar långt, långt nerifrån.
- Hallå? Vi är alla här nere!


SIS



19e bilden: En bild på dina närmaste.
Mina närmaste är såklart min familj, vänner och min pojkvän. Så valde bara att lägga upp en bild på min fina syster. Älskar dig!

SÖNDAG

Igår jobbade jag mellan 18-21 värt. Sen var jag och älskling ute och drack ett glas vin, drog hem till honom spelade lite kort och grejer. Vet inte vart jag ville komma med detta inlägg, väldigt oitressant. Whatever ;) Nu ska jag äta vattenmelon, jag är fan beroende.

Hej jag heter Sandra, jag är melonmissbrukare!
Hej Sandra!


SNYGGING!



18e bilden:
En person som är snygg.
Denna ärofyllda plats går faktiskt till Lovisa. Om jag var kille så.. haha driver!

E & S



17e bilden: En bild på dig och en du tycker om.


DUM

Jag var på skit bra humör och hittade ett rolig historia som jag satt och garvade ihjäl mig åt sen sätte älskling på nån jävla american history x med nån kille som fick käken krossad, där rök mitt bra humör kan jag ju säga. Tack som fan. Prutt på dig om du läser det här. Här var den roliga historien iaf:

Det var en gång en norrlänning som var ute i skogen.
Sen kom en stockholmare och såg att norrlänningen våldtog en ren.
Stockholmaren säger:
- Ursäkta, men varför våldtar du en ren.
Norrlänningen säger:
- Jo, för min doktor sa att jag skulle testa, voltaren!


14.58

Idag har jag jobbat i 6 timmar, väärt. Stod utanför en port med 3 andra där det kom 10 pers under 3 timmars tid. Sen delade jag ut extra vid KTH med en annan tjej. Har as mycket tuggummi nu också, jag klagar inte bara konstaterar (: I helgen blire jobb på lagan, ingen ledighet här inte, fast det känns inte som att jobba på lagan för det är så jävla chill. Shit vad optimistisk jag känner mig för once, fast lär ju inte hålla i så länge, man ska ju alltid ha nått att klaga på. Nu blire träning sen ska jag till sjukhuset och hälsa på morfar, so long!

HUR SER EN OVANLIG BILD UT DÅ?



16e bilden:
En ovanlig bild.
Valde iaf den här, inte ofta man lägger upp bilder på sina egna konstverk liksom ;) Skämt osido det är faktiskt jag som har målat den här. Det är Peter i heroes. whii.

NU BLEV NI GLADA VA ;)



15e bilden: En bild på dig själv.

KVÄLLSINLÄGG

Idag har jag städat och grejer. Varit på prommenad med världens finaste kille och badat, i badkaret alltså haha. Har inte ens badat ute i år!! Imorgon ska jag jobba dubbel pass på backup event, yeey. Sen hälsa på morfar på sjukhuset. Eftersom att jag börjar 07.00 har jag gjort ett tidsinställt inlägg tills imorgon. Nu: aa och mys. Godnatt! 

LOVE



14e bilden:
En person som du vill vara med.
Föralltid.

RANJA IN THA HOUSE

Måste beklaga mig äver ett antal saker:
1.
Igår när jag och fille beställde en sallad skulle hon ha en avokadosallad utan lök. Jag skulle ha en grekisk sallad med lök och utan oliver. Sen när vi ska börja äta (vid tog med oss, så kunde inte klaga direkt) så har jag fått min sallad utan lök och med oliver. Jävligt störande.
2. När jag och fille fridfullt ligger och solar så blir vi omringade av massa fåglar som inte vill försvinna. Sen kommer det en hund tillslut och skrämmer iväg fåglarna. Gissa vad som händer då, en fågel skiter på min handuk (eller a det var sannys så det är lugnt haha) samt på min skor!! Blä.
3. Fille skulle ge bort sin sallad till dem "snälla fåglarna" och då kommer alla måsar och äter upp det, så jävla glupska.
4. Ingen ville prata med Ranja!!!!!!


SOMMAREN 06



13e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
Tessie, Thilda och jag.

14 JUNI 2011

Hej på er! Gårdagen blev inte riktigt enligt planerna men det är sånt man får leva med. Min morfar mår inte bra heller så det är inte alls så kul! Men man får ju hoppas på det bästa. Snart ska jag träffa fille, vi ska ligga och lata oss på en gräsplätt och äta jordgubbar typ. Fast det skulle ju underlätta om molnen kunde försvinna? Så man slipper se ut som BB-annie hela sommaren. Simma lugnt!

SKOLAN VAR LÄNGE SEN



12e bilden:
Du och någon klasskompis.
Inte för att jag går i skolan längre så har inge klasskompisar haha men här är en bild på mig och Willan som gick i min klass på gymnasiet, den var lite söt så tänkte att det passade här :)

HEY HEY WHAT CAN I SAY?

Tjenis! Hade bara massa mardrömmar inatt fy inte kul. Drog ut och sprang när jag vaknade, ska snart fixa mig och bege mig över till södermalm, ska fixa med en jobb grej. Efter det ska jag till um, sen till pappa och slutligen blire jobb på lagan. Fick sms från karolinaska imorse också att dem hade brist på min blodgrupp så får väl bege mig dit och skänka lite blod någon dag också. Aja. Fett boring inlägg. Hejsålängää!

LITE FINARE, LITE BÄTTRE



11e bilden: En bild på din vardag.


SÖNDAG

Hej och hopp! Har precis varit ute och srungit, blä. Och nu sitter jag och äter jordgubbar och mjölk för den som undrar. Det var ju ett tag sen sen sist jag bloggade och ni undrar ju säkert vad jag har hittat på för skoj sen dess.. duuduruduuummm: ingenting! Nej men har bara jobbat och hängt med my love. Igår hade vi faktiskt picnick (haha stavning?), väldigt mysigt! Idag ska jag hem till E som fyller 20 bast! Whii grattis snygging! Sen ska jag jobba på lagan. Hörs om en stund igen! Pöss. 


PREMIÄR FÖR ETT TIDSINSTÄLLT INLÄGG





10e bilden:
En person du kan berätta allt för.
Fina Thildis, denna härliga tjej kan jag verkligen prata om allt med, she's the beest!

FREEEEDAG

Godmorgon! Har precis varit ute och rört på fläsket, duschat och nu ska jag äta frukost. Idag ska jag sälja jordgubbar, 4 året irad. Man börjar ju bli en rutinerad jordgubbsförsäljare, haha! Fast iår ska jag bara jobba lite extra. Lägger upp bilder från i onsdags imorgon eller nått för min sladd är hemma hos mamma. Ha en trevlig dag! PUSS.

WHERE THEM GIRLS AT?




Idag äre bara ladda om och köra igen, fille is in town! Jag, fille och tess ska ut ikväll, men först ska jag hem till fille och föra, whii. Har nytt jobb på g också. Allt känns typ så jäkla bra bara. Ha en bra kväll mina kära läsare!

DANZAA KUDUUUURO






Först var jag ju på utspringet igår, åkte flak etc. Sen var jag, mamma och Amanda på Melissas mottagning, det var jätte trvligt och skitgod mat. Bästa var när jag lurade Lena att pappa hade fått ehec haha, okej internskämt så ingen som förstår det roliga. Sen skulle jag och Melissa ut och när vi kommer till tuben så äre nått mongo som lagt sig på spåret i skarpnäck så dem har stängt av trafiken och vi får ta ersättningsbuss kuuuuuk oj kul mena jag.





Sen träffade vi på en tjej på tuben som skulle till efterfesten på metro så vi ba klart vi drar dit men sen när vi kommer fram så äre helt jävla dött haha stängt och grejer, så vi drog till ojojoj. Träffade några från Melissas skola där, sen när dem frågade vilken linje jag hade gått så sa jag att jag vara lärare på skolan och dem gick på det fett dumma haha, men sen när dem fatta att vi drev och jag frågade vad dem trodde jag var på riktigt dem ba modell, jag baaaa thhhanks.





Sen när det stängde där drog vi till bar 54 asså garvar bara jag tänker på det, när vi kommer in och ska gå på toa så ståre en dvärg neger (ursäka ordvalet), okej kanske inte dvärg men han var sjukt kort. Han pratade bara engelska och så börjar han fråga massa grejer vad jag hette osv jag ba åhh orka sen gick vi ner på toan och när vi kommer upp så står han typ där och väntar och ba: pleas can i buy you a drink? Jag ba men nej och han tjatar som fan och tillslut jag ba aja så fick jag 100 spänn av han, köpte en cider sen skulle jag jag ge tillbaka pengarna han ba: pleas keep them jag ba men åhh aja skyll dig själv haha. Sen ville Melissa ha dricka, så gav han henne 100 spänn också haha, problemet var ju bara att vi var ju tvungna att hänga med han sen eller han satt ju typ en meter ifrån oss men såfort man försökte ha en konversation med honom gick det inte ens för man hörde inte ens vad han sa haha. Asså förlåt men han såg så jävla rolig ut haha. Sen kom dit iaf lite mer folk från hennes skola dit bla Sara, så det var kul. Sen kom det lite annat skumt folk och började prata också, sjuuuuuuukt störd men rolig kväll! Thanks darling!

PUFF



9
e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
Nu menar jag ju inte mig själv utan Pauline till höger, världens snällaste!

FYFAN VAD VI ÄR BRA (8)

Tjooooo bloggen! Ni förstår inte hur äcklig jag är för tillfället, helt nerdränkt med öl och grejer som har torkat in, frääächt. Har precis åkt med Melissa på hennes flak, galet kul var det vilket fall. Helt plötsligt på flaket så har någon en hel jävla vodka flaska som alla börjar halsa ifrån ha ha fyfan. Galet kissnödig var man ju efter och bästa va fan när jag och Melissa drev sönder med en kille på tuben från Australien ha ha. Förlåt för ett lite osammanhängande inlägg, puss på er!

HALLOUMI-RÄKOR FÖRRÄTT OCH LAMFÄRSBIFFAR





2 portioner

Ingredienser:
Halloumi
Scampi (räkor)
Tomat
Sallad
Vitlök
Sambal

Görsåhär:
Skala räkorna (det är godast med scampi men vanliga räkor fungerar också) och lägg dem i en påse med sambal och vitlök. Låt dem ligga där i ca 10 minuter. Sen är det bara att steka halloumin och räkorna och sen lite sallad så äre klart ;D Skitgott och as lätt plus att jag har kommit på det själv, credd till mig måste jag säga alltså.



4 port

Ingredienser:
Biffarna:
600 g lammfärs
2 dl mjölk
1 ägg
1 riven gul lök
2 pressade vitlöksklyftor
1 dl smulad fetaost
salt & vitpeppar

Tzatikin:
Turkisk yoghurt
Vitlök
Gurka
Salt

Gör såhär:
Blanda allt och forma till biffar. Stek dem i olja på medelvärme tills de är ordentligt genomstekta.
Tzatiken är det bara att riva gurkan och blanda alla ingredienser. Sen hade jag bara en fetaost sallad och pommes till. Muuuums.


APELSINKROKANTSCHOKLADTOMTEGUBBE VORE INTE SÅ KUL ATT BEHÖVA GISSA SIG TILL PÅ HÄNGA GUBBE





Ursäkta för hemskt dålig uppdatering på senaste tiden men har varit lite mycket med allt, här kommer iaf lite blandade bilder från dagarna som gååååååååååttttttt:


Melissa och söta lilla jacob




Camillas studentmottagning


Kärleksparet :)


Världens snyggaste kille!



Bäbis kottar


Poppa


Älskliiiing


Snarre


Love uu


Marre


Sanny: fullt ös medvetslös (drogad)


pigga killar


Glad kille


taggad kille


Sen lite allsång på det!


Dagen efter hö hö


SOMMAR!

Godmorning! Fan vilket härligt väder det har varit, love it. Igår var jag, älskling och några av hans kompisar och badade på eriksdasbadet, najs. Sen var vi på middag hemma hos pappa. Idag blire jobb mellan 17.00-02.00 mindre kul! Men sånt är livet. Nu ska jag duscha för har varit ute och sprungit, ha en fin dag!

THE WAY YOU LOVE ME


HANGOVER



Hej peeps! Vi får väl ta och börja med gårdagen: jobbade till 17.30, det gick fint. Efter det mötte jag upp E och vi åkte hem till Camilla som hade sin studentmottagning vilket var väldigt trevligt. Nåväl, sen när alla skulle till stan åkte jag och mötte upp älskling och hans kompisar för vi skulle ut, men så blev det slagsmål och grejer så det blev ingenting med någonting :P Lyckades iaf sitta och spela poker i min ensamhet till klockan sex på morgonen så var ju sådär lagom trött när jag vaknade kl 11 imorse. Annars idag så har jag bara chillat med älskling lagade middag till oss, lägger upp recept på måndag när jag kan ladda upp bilder från kameran :) Sen var vi och några till på bio och såg hangover 2, det var skit bra! Nu ska jag kolla aa. Godnatt på er!

LILL LÖRDAG

Godmorgon på eer! Åh måste börja med att säga att jag är så galet trött, ska bli såå skönt att vara ledig 2 dagar nu (alltså, imorgon och fredag) sen jobbar jag lördag söndag 17-02, seriöst! Går ju liksom inte ens tåg hem så sen på söndagar.. aja. Började gå som servitris igår sjukt svårt, ska göra det idag igen. Träffade även Melissa och Jacob igår efter jobbet, så gullig lilla ET haha :) Ska lägga upp bilder sen.

Efter jobbet ska jag möta E och vi ska hem till Camilla som har studentmottagning, riktigt trevligt ska det bli! Efter det får jag se vad som händer, ev utgång. Hörs imorgon! PUSS.

RSS 2.0