GÅRDAGEN

 
Igår var vi och badade på vårt standardställe brunnsviken, det är bara ca 10 min med bil från oss och är man där i tid så får man bästa platsen och kan ligga ifred. Hur mysigt som helst, vi åkte  strax efter 9 och tog med frukost. Lite senare kom även Martin, Tina och Nille och joinade. Bra dag! 

VARMT

Efter 2 lediga dagar (hur skönt som helst) så är jag tillbaka på jobbet igen. Det är nått knas med acn i centrum då det är SJUKT varmt på jobbet, Ali har hämtat en extra fläkt, godis har blivit förstört och jag är sjukt lökig, skulle på riktigt kunna stå naken och jobba.. Om det ska vara såhär varmt hela veckan så a då vet jag fan inte vad jag gör -.- Jobbar iaf till fredag (stängning varje dag, standard liksom utom fredag då jag krävde att få öppna, ge mig ett liv liksom). Sen är jag ledig till fredagen efter, huuuur nice? Jobbar sedan på helgen och veckan efter det drar vi till marholmen.
Men nu ska jag fortsätta arbetet här (och svettas) det jobbiga är att jag har druckit hur mycket som helst idag så börjar bli rejält kissnödig, men stänger inte förens kl 7 så får väl knipa igen en timme till.. Juste ska lägga upp lite bilder från igår också, så kika in här sen ❤

LITE BILDER FRÅN DE SENASTE DAGARNA

 
 
Paddan har gosat In sig i soffan hos Sanny och blir kliad, så nöjd kanin!
 
Var och tränade i högdalen när jag hade rast på jobbet och gjorde självklart ett besök på matdax då, bästa affären!!!!!! Saknar ❤ (varför finns inte detta på norrsidan?)
 
En fin skylt jag gjorde på jobbet, as roligt ju haha, dock tyckte INTE Ali det var lika kul och klippte bort högra hörnet där det stod: "kom och köp choklad och va glad" :D
 
Poddisen fick träffa hundkompis
 
Ehh min tvätt igår.. Ni fattar inte hur sjukt tungt det var att bära ner allt det där!
 
Jag och älskling åt god middag, han burgare och jag räkor och baguette, åt fan för mycket så kände mig illamåeende när jag gick och la mig, standard. Sen får man ju se upp för vi har en liten grå, hårig mattjuv här hemma, tom mögelosten är han på, wtf liksom? :P
 
Idag är det fredag och jag kom precis  till jobbet. Efter jag slutat ska jag möta farmor och Amanda så ska vi åka hem till mig och jag ska färga Amandas hår. Men nu måste jag börja fixa här, hörs!

TORSDAG

 
Men hej! Den sista timmen på jobbet var rejält seg så försökte blåsa stora bubblor och ta bild, kul likzom. Min uppdatering har inte varit den bästa dem senaste dagarna men det finns bara en orsak till det, mitt liv har iprincip sett likadant ut varje dag: vakna, träna, jobba, äta godis (JAG ÄR SÄMST), komma hem, kolla tv, äta, sova, så inte mycket att skriva. Dock hade jag en rolig dag då Tess, Jessica och Fille kom över och sen kom även Amanda på kvällen men det var trevligt iaf. 
 
Nu är jag på tuben påväg hem, kan inte fatta att den här veckan äntligen  börjar närma sig sitt slut!! Så nice. Längtar tills jag slutar på lördag, vet inte riktigt vad som händer då men ska hitta på något roligt iaf och ska bli så skönt och veta att man inte jobbar dagen efter :D
 
Har bokat tvätttid till klockan 8 ikväll och tänkte dra ut och springa mellan maskinerna också, känner mig tjockare än någonsin efter allt jag ätit idag så det är bara att gå ut och röra på fläsket hehe.. Måste plugga också. Aja men hoppas ni haft en bra dag ❤

MYSKVÄLL

Godmorgon! Ligger i sängen och ska strax ta mig upp men är så sjukt trött!! Idag väntar en jobbdag som vanligt, 9onde i rad nu bara 5 kvar till jag har en dag ledigt :D Igår blev det en lång dag, det var rihanna i Globen så vi hade öppet ända till klockan kvart i 9. Men när jag kom hem hade älskling fixat pannkakor med nutella, grädde, bananer, jordgubbar och jordgubbsmos och glass, hur gott? Rullade i säng sen haha. Men nu måste jag gå upp! Ha en trevlig dag ❤
 
 
 

KRÄFTPASTA

Idag har jag varit på jobbet som vanligt, dock hade jag varken någon mat eller rast så när jag slutade vid 5 var jag svinhungrig men efter 1 vilodag kunde jag inte skippa träningen så drog ut och sprang/gick runt sjöarna. Eftersom att älskling inte är hemma ikväll bestämde jag mig för att göra något som han ändå inte äter, kräftpasta. Det blev så gott, har precis vräkt i mig en stor portion och kollat på pretty little liars. Här kommer receptet iaf:
 
Ingredienser:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
zucchini 
champinjoner 
1 burk lätt crème fraiche
1 fiskbuljongtärning 
1 burk kräftstjärtar
Salt, cayennepeppar, citronpeppar, chili
Lime
 
Gör såhär:
Riv löken, hacka champinjoner, zucchini och stek i olivolja, pressa över vitlöksklyftorna och krydda efter smak. När grönsakerna blivit mjuka tillsätt då creme fraichen och en fiskbuljongtärning. Låt puttra en stund och häll sist i kräftstjärtarna. Servera med någon pasta och pressa lime över.
 
 
 
Yummi :-)
 

NY FAVORIT

 

NANANANA, NO I DONT WANT TO PARTY WITHOUT YOU

 
 
Jag trodde aldrig jag skulle säga det här idag men fan vad glad jag är att jag drack igår, hade en skitrolig kväll :D jag, älskling och fredrik grillade god mat hos oss och efter jävligt mycket tjat bestämde jag mig för att dricka ändå. Min första plan (eftersom att jag jobbade idag) var att bara dricka cider för börjar man blanda allt möjligt så blir man så jävla bakis. Men det sprack rätt fort för när jag kom till Jennifer hade hon gjort bål och grejer, så min andra plan var att bara dricka cider och drinkar.
 
Jennifer (aka Agnes HAHAHA, okej ni bah what men det var ett litet interskämt bara, sjukt kul dock) fyllde år så vi var hos henne och firade, drack, spelade drickspel och pratade, väldigt kul. Min dricka tog slut så blev bjuden på både vin och likör, så a min "bara dricka cider och drinkar" var nu uppe i bara dricka cider, drinkar, likör och vin haha så bra liksom.
 
Efter att ha hängt där ett tag beställde vi taxi bilar och drog till Garbo, som var sjukt bra nattklubb? Det ligger ju i sumpan så fattar inte varför jag inte varit där innan? Vilket fall var verkligen bra drag, skit bra musik allt, och det BÄSTA var att älskling (som aldrig dansar?) dansade as mycket med mig, vi var på det dansgolvet det var svensk musik så vi sjöng med, (buggade?), hoppade runt osv, satt tom på Sannys axlar ett tag haha vill inte ens veta hur vi såg ut. Och nu kan jag säga att jag definitivt glömt bort vad jag skulle dricka för det blev både shots, redbull vodka, cider osv.
 
Jag vet inte ens vad klockan var när vi drog men då gick vi förbi sgrillen och köpte fyllekäk, har lite minnesluckor från när vi gick men minns att jag stod och skrattade as mycket när vi skulle beställa haha, han måste trott att jag var hög eller nått. Sen när vi gick hällde älskling ut våra pommes på marken för att vi inte skulle vara tjocka och vräka i oss allt fett fail bara att 5 min senare ba vafan slängde vi dem för!? Resten av hemvägen tänker jag inte skriva ut här men a haha.. Sen när vi var hemma så tog jag chips och dip och la mig i sängen och åt, som att jag inte hade fettat mig tillräckligt liksom? Somnade med chip i munnen typ.
 
Idag har jag jobbat, men det var ändå lugnt, kände mig inte så bakis faktiskt :-) fick sluta en timme tidigare också så nu är jag påväg hem. Ikväll blir det en lugn kväll iaf.

VAFAN!?

Blev tvingad, lovar.


MIN FREDAG

Okej nu är jag helt slut. Dagen började med sjukt mycket stress. Jag är rejält dålig på att ta mig upp på morgonen så snoozade såklart alldeles för länge och fick sedan slänga i mig frukosten (en äggmacka men halva hamnade på diskbänken typ) och glömde att packa ner hälften av alla saker jag skulle haft med mig men aja. Öppnade iaf på jobbet och slutade vid halv 3 och då vare dags för dagens höjdpunkt (not) att äta min matlåda. Men grejen va efter 5 dagar gick det bara inte att äta, fick kväljningar så åt bara lite sallad som jag hade med mig, bra energi liksom så tog jag några godisbitar också för att lyxa till det satt säga, det är ju ändå fredag.

Efter jag slutat drog jag in på bik bok, det har blivit en outlet där då allt är sjukt billigt, det var 2 förr 99 så köpte 2 st shorts och 2 tröjor, efter det (ja det är en lång dag och jag ska beskriva allt i detalj för det är kul) så hälsade jag på morfar på sjukhuset och vid det här laget kan jag säga att jag började bli sjukt hungrig.. Vi spelade iaf lite kort och pratade SEN åkte jag och träffade Jessica aka Bertil. Vi gick runt på Åhléns jag köpte en present till Jennifer som fyller år idag och ett nagelack, väldigt fint ska visa sen. Efter det stod vi utanför Hemköp och pratade en stund (haha lodis varning?) och jag hällde i mig en drick-yoghurt och slutligen så drog jag till gymmet, 20 min på BM (jävligt bra tempo) och mage.

Och nu mina damer och herrar är jag ÄNTLIGEN hemma med noll energi så ska trycka i mig hur mycket mat som helst OCH äta chips och dip, yes. Sen ska jag på fest också, men det är hos min granne, så nice. Men ska inte dricka för jobbar ju imorgon, men det är lugnt det är nice med en nykter kväll. Puss då!

 

Jag och poddisen i förrgår ❤


ÄNTLIGEN

Fan vad glad jag är att jag skrev in mig på den nya vårdcentralen, läkaren jag träffade var hur gullig som helst och väldigt professionell och förstående. Tyvärr har det nästan aldrig hänt innan när jag gått till en vårdcentral, tror jag aldrig jag varit riktigt nöjd med en läkare någonsin och ibland får man tom träffa någon som knappt kan svenska? Vilket fall så ska jag äntligen få träffa en KBT-terapeut nu, så det känns skönt. När jag var klar där var jag fortfarande aptrött så för att ens orka byta om till gymkläderna kände jag att jag behövde någon form av energi så gick in på Ica maxi och köpte en festis och 2 proteinbars, skitgoda smaker blueberry-muffin och cookies & cream, kunde inte välja så köpte båda haha. Åt en halv (man vill ju inte få håll), halsade i mig min festis (sjukt gott) sen körde jag ett konditionspass och lite biceps. 2 av 3 grejer avklarade idag, bara jobbet kvar, kör bahh.

 


SÅ TRÖTT

Ni vet när man vaknar och är skit trött men sen efter att ha varit uppe en stund så blir man pigg? Jag har varit vaken i en halvtimme nu och jag väntar fortfarande.. Seriöst håller på att somna. Har sovit ensam i 2 nätter nu och sover inte lika bra då och inatt har jag verkligen inte sovit många timmar så antar att jag kommer vara såhär trött hela dagen.. Kul. Är iaf påväg till läkaren nu, känns lite jobbigt men what to do, hoppas verkligen att det är någon bra den här gången bara. Efter läkaren ska jag träna sen jobbar jag mellan 12-19.15 det betyder att jag kommer vara hemma förens om 12 timmar.. Åh orkar-inte, skulle göra vad som helst för att få krypa ner bredvid älskling i sängen igen. Han kom hem tidigt imorse, så han kommer förmodligen ligga och sova hela dagen / avensjuk tjej



BOX

Alltså fyfan säger jag bara. Kommer till gymmet, eftersom att jag haft en riktig fetto vecka så hade jag ändå tänkt att börja rätt chill idag, typ springa några km sen PW men nejnej så blev det inte kan jag säga er. När jag kommer till receptionen och ska dra mitt kort står det en kille där som börjar tjata om att jag ska gå på boxpasset, börjar undra nu i efterhand om han var försäljare eller nått så som han tjatade men vilket fall så bestämde jag mig iaf för att köra på det. Kan ju säga att jag ångrade det beslutet varje sekund av det där passet, fyfan vad jobbigt det var. Fast nu i efterhand känns det såklart bra men serri att börja med det där passet efter att haft uppehåll på gymmet, en timmes jävla box det är ju ett under att jag är levande påväg till jobbet :P


BILDER FRÅN IGÅR

 
 
 

 

Måste börja ta fler bilder när jag är ute, men man glömmer alltid..


JUST NU

 

Lagat matlådor för veckan, både ekonomiskt och nyttigt -.- den senaste veckan har jag inte tränat, jag har ätit massa onyttig mat, godis, chips, efterrätter osv samt konsumerat alldeles för mycket alkohol min kropp är kaos haha, har säkert gått upp några kilo också.. Vill-inte-tänka-på-det. Men nu jobbar jag varje dag fram till den 27 så nu är det träning och jobb som gäller för min del. Ska även försöka gå igenom omtentan jag har i augusti.. Åh vilket deprimerande inlägg det här blev, bäst att sluta innan jag kommer på något mer jobbigt jag måste göra de närmsta dagarna.


FAAAA-LL DOWN

Tjuus! Har precis hängt en sväng men Jennifer och nu är jag på pendeltåget påväg till jakan. Den här kvällen kommer bli så jäkla kunglig, Jessica har fyllt år så hon ska ha födelsedagsfest. Så ska möta henne nu, vi ska handla och fixa lite för ikväll, hon har precis varit i USA så det blir amerikanskt tema med blåa plastmuggar, beerpong osv sen blir det utgång till sommar. Hörs imorgon, om jag inte är allt för bakis, hehe.

Jag och älskling i torsdags när vi var ute med Melissa och Nappe, vi körde tequila shot, så jävla kul! 


JÄVLA MYGG

När jag kom hem från Martins land hade jag 27 mygbrett på benen/rumpan/fötterna, ser ju ut som att jag har vattkoppor OCH fyhelvette vad det kliar, mer en än vanligt jag står fan inte ut!!!! Kan någon bara uppfinna något som gör att det slutar klia? -.-
Jag börjar jobba nu vid 12 till stängning sen ska jag träffa Melissa och förhoppningsvis så hänkar Nappe och älskling också men vi får se. Nu ska jag byta om till jobb klädet (och klia mig), tjuuu.


HEJSVEJS

Efter en liten ofrivillig bloggpaus (var tog tiden vägen liksom?) så tänkte jag köra en liten update på de senaste dagarna. Helgen var lugn, jobbade torsdag, fredag och lördag. I söndags drog jag, älskling, Martin, Johan och Malin till Martins land. Så hade några trevliga dagar där med sol, bad, god mat och massa alkohol haha, när vi kom dit i söndags började vi dricka vid 10 på morgonen fram till runt 2 på natten, fyfan vad skit jag mådde dagen efter, haha..
Åkte hem igår för jobbade idag och imorgon cash is king liksom, kan ju bara säga att det var så jävla skönt att kunna sätta sig på toan utan att få 100 flugor i röven och slippa få kväljningar av ute-dass-lukten, fyfan alltså. Här är lite bilder från dagarna som gått:

 


Fina örhängen jag fick av älskling
 
Utsikten från uteplatsen på Martins land, så nice
 
Min fina
 
Middag på bryggan
 
Martin spelar gitarr, mys
 
Vi va uppe på toppen av ön en kväll, hur fint?
 
Älskar dig!
 
Det bästa med att komma hem var att pussa på den här sötnosen
 
Ali fixadelunch till mig idag, så gullig
 
Nu ska jag äta sushi och kolla på pretty litte liers
 

GODMORGON

Har precis varit ute på en morgonpromenad. Tänkte äta frukost och kolla på pretty little liers nu men först alltid en dusch (inte lukta usch stå högt i kurs för det är glassiiiiiiigt, okej det räcker). Börjar jobba kl 2 idag till stängning så har en liten stund på mig innan jag måste dra till jobbet, puss då.


YESTERDAY

 

Hade en sån jäkla chill-dag igår. Gick ut på en promenad på morgonen, åt frukost och började kolla en ny serie (pretty little liers) sen vid 4 drog jag och tränade med älskling och sen avslutades kvällen med en sjukt god middag, fiskpaket. Hade inte gjort det tidigare (och hittade inget bra recept) så blandade bara ihop lite grejer på ren chansning och det blev så jäkla gott!!!! Det jag hade i var: 100 g rödspätta som jag köpte i charken på Ica, en skivad morot, lite purjolök, dill, örtsalt, en halv pressad citron och 3 klickar smör och sen hade jag paketet på grillen i ca 20 min och till det hade jag mosad färskpotatis, så-jäkla-gott.
Nu är jag på Jam Jam och har precis öppnat, slutar halv 2 idag så det är chill, då ska jag dra till gymmet, ha en bra dag ❤


SERIER

Ligger och segar i soffan, ska snart börja förbereda inför middagen. Började kolla om på desperate housewives lite i slutet och nu har jag sett sista avsnittet igen, så sorligt, hatar när en bra serie tar slut :-( vilket fall, här kommer tips på bra serier som jag sett: the OC (bästa!!!!), lost, prison break, gossip girl, andra avenyn, scrubs och how i met your mother. Finns det någon annan bra som jag har missat eller?


SUPRISE

 

Älskling tyckte det var tråkigt att jag skulle sova borta inatt så förberedde en liten överraskning till honom, en mindre version av mig liksom, vad tycker ni? Snygg va? Nu behöver han inte sova ensam iaf :-)


HEEELLOO

Sitter på bussen påväg till söder. Idag har jag tränat, varit på en ny vårdcentral och skrivit in mig samt varit med morfar :-) ska hämta mitt thomas sabo armband som varit på lagning nu, vet inte hur länge det varit trasigt och har tänkt så jäkla många gånger att jag ska lämna in det på lagning men det är liksom en sån grej som man tänker men det blir aldrig av. Men tog iaf tag i det i lördags så nu kan jag äntligen använda det igen.

Är ledig tills på torsdag vilket är jäkligt soft, ikväll ska jag hem till mamma och fredrik och äta räkor, kex och dricka vin, mys. Hörs sen har en liten grej att visa er hehe, puss!


RSS 2.0