HEJ PADDAN













Världens finaste bebbo ❤️

MÅNDAG

Godmorgon! Var sjukt trött när min klocka ringde imorse, satt uppe och kollade matchen och eftersom att min önskan om straffar gick in så blev det rätt sent. Mötte iaf Jessica vid nio och vi gick en PW runt råstasjön. Känner mig helt sänkt nu dock, näsan rinner och känner att det fortfarande gör ont i halsen.. Igår mådde jag typ bra så fattar inte jag mår såhär efter en liten prommis? Aaaaaja. Paddan ligger brevid och vill bli kliad haha så försöker blogga och gosa samtidigt så nu ska jag avsluta, hörs sen ❤️

22.57






Ligger i soffan och kollar Costa Rica - Grekland, hoppas det blir straffar, det är det roligaste :D Är rätt seg idag för blev en spontan utgång igår. Hade egentligen inte tänkt att göra något speciellt, var hos pappa på dagen sen mötte jag Jessica när hon slutat så gick vi och spelade biljard. Sen hade hon tvättid så vi drog hem till henne, åt köttbullar och makaroner, drack vin och tvättade haha :-) sen mötte vi upp PJ och drog till tre bröder och sen avslutades kvällen på Garbo. Rolig kväll iaf!

MIN KVÄLL

Har varit hemma från jobbet idag också så har bara varit hemma och tagit det lugnt. Gick ut och handlade en sväng förrut och fixade lyx middag till mig själv hehe och bakade brownies. Sen vid nio tog jag bilen till Jessica och hängde där några timmar, vi kollade lite one tree hill och PLL. Tog även med browniesarna (haha säger man så?) dock tycker jag inte att dem blev goda men Jessica gillade dem iaf haha, sen åt vi chirre också, standard. Kom nyss hem så ska väl sova snart, godnatt ❤️

34

Älskling kollar games of thrones och jag är inne i ett blogg flow så tänkte köra en liten blogg lista, hittade den på någon random blogg när jag sökte på listor på google.

1. Har du ett par rosa string?
Japp

2. Vem var den senaste du pussade? 
Paddan (älskling vågar inte gå nära mig när jag är sjuk)

3. Gillar du någon nu?
Ja.. gissa vem?

4.Vad gjorde du inatt?
Sov?

5. Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid? 
Ja, lär ju visa sig efter ett tag ändå satt säga..

6. Hade du blivit glad om din kille friat till dig?
Det har han redan gjort och jag blev världens gladaste :D frågan är bara när ska vi gifta oss? Har ju gått ett tag sen frieriet liksom..

7. Klackskor eller sneakers? 
Sneakers.. slapp som man är

8. Kjol/klänning eller jeans?
Klänning

9. Äkta hårfärg?
Nej fake ska det va, helst grönt

10. Nuvarande hårfärg? 
Blondie

11. Frisyr?
Tråkig

12. Skostorlek?
38

13. Civilstatus?
Sambo

14. Har du någonsin vart kär?
Ja

15. Tror du på kärleken?
Självklart

16. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
Skulle jag inte vilja påstå höhö

17. Har du någonsin krossat någon annans hjärta?
Ja tyvärr 

18. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?
Haha neeeeeeeeeej

19. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?
Nej? Eller vadå? Mobbad fråga

20. One night stand eller förhållande?
Nu förstår jag inte? Man ska ju inte ligga med någon innan giftemål?

21. Vild fest eller romantisk hemmakväll?
Beror på humöret men blir mer hemmakväll än fest för min del, men gillar båda!

22. Telefonkontakt eller face to face?
Gällande vad? Haha

23. Har du någonsin velat ta livet av dig?
Nej

24. Har du någonsin gått på bio ensam? 
Varje helg

25. Saknar du någon just nu?
Dig 

26. Är du glad? 
Ganska

27. Gillar du någon just nu?
Denna fråga har väl redan varit? Skit lista!

28. Har du någonsin blivit jagad av polisen? 
Räknas GTA?

29. Har du hund? 
Nej men kaniiiiiiiin

30. Tror du på spöken? 
Japp

31. Skulle du vilja väga mer?
Tack men nej tack

32. Skulle du vilja dricka dig full nu?
Naaaaaaj

33. Kan du låta bli att prata i fyra timmar?
Blir svårt

34. Kan du vara på en fest utan att dricka?
Jag kan, men frågan är, om jag vill hehe


MOROTSSOPPA MED FETAOST

 

Ingredienser:

500 gram fina morötter
En hackad lök
5 dl grönsaksbuljong
1 dl creme fräsch
100 gram fetaost
Timjan
Salt o peppar

 

Gör såhär:
Koka upp buljongen och i med hackad lök, skalade morötter skivade i typ pengar och timjan. Låt detta koka utan lock i 20 min och häll i creme fraiche och feta (varför inte saften från feta ocksånär du ändå är igång). Mixa detta och smaka av med salt och peppar. Smula lite mer feta över vid servering, om du har någon kvar.

 

 

Lagade denna soppa häromdagen när jag blev sjuk, den var helt okej. Tycker att soppa blir rätt enformligt att äta men det var kul att testa något nytt. Receptet hittade jag här.


TORSDAG

Okej tänkte försöka bli en aktiv bloggare igen. Lägga ut lite mer recept och sånt, har bara inte blivit av men nuså, nu jäklar. Hej förresten. Mår lite bättre idag, dock är jag fortfarande förkyld och hostar så kommer vara hemma från jobbet imorgon också. Nästa vecka vill jag vara helt frisk för på tisdag har jag fått en nya introduktions dag och då måste jag bara vara frisk. Veckan efter det åker vi till kramfors och då ville jag inte heller vara sjuk. Så bättre att vara hemma en dag extra nu tills jag verkligen känner mig hundra procent likzzzzom.
 
Just nu håller jag på att fixa en liten överaskningsmiddag till älskling, kan inte skriva vad här eftersom att han är min trognaste läsare och då skulle min överaskning faila. Vilket fall så är det en sak som ska vara i ugnen, i en kastrull, i några timmar och gissa vad jag gjorde? Skulle röra om efter ca en timme så tar ut kastrullen men tänker inte på att locket är SVIN varmt och lyfter med handen och typ bränner sönder mina fingrar haha, smart tjej! Vilket fall, lägger upp recept på detta sen ifall det bli gott. 
 
Åh jusdet, vi fick tillbaka vår b-uppsats och den är godkänd, så nu är jag HELT KLAR I SKOLAN. Iaf i Skövde, känns så jäkla skönt, speciellt att uppsatsen är godkänd. Shit vad vi har kämpat med den hela vårterminen, känns som en stor lättnad att det är över. Så nu har jag ansökt om min examen :D
 
 

SJUK

Mitt liv går inte i medvind just nu.. Har ju gått runt och sagt "jag blir aldrig sjuk" och nu blev jag det bara för det haha. Nej men sist jag var riktigt sjuk var i mars 2013 så det var ett tag sen. Men vaknade upp igår och mådde skit, min hals gör så jävla ont. Känns som när man har spytt, ni vet när det svider i halsen, fast tusen gånger värre kan knappt prata :( sen är jag förkyld också. Det som är jobbigt är att det är så jäkla opassande just nu. Vi har redan dåligt med pengar eftersom att jag knappt jobbade förra månaden så kommer typ få 1000 i lön och nu. Hade heltids jobb hela denna vecka och skulle verkligen behövt dem pengarna för då hade jag ändå fått ut en okej lön nästa månad men neeej, då ska jag bli sjuk :( Får ju ingen ersättning när jag är sjuk heller. Sen skulle jag dessutom börjat på ett nytt jobb idag som jag sett fram emot men nej nu blev det inget med det heller. Utöver detta går jag och oroar mig över en annan sak jag ska göra också, mår verkligen skit över allt detta. Men nu vet ni, har inte direkt någon blogglust heller så förvänta er ingen bra uppdatering nu i dagarna..

LÄTTNAD.

Kul grej, läraren som gjorde vår tenta helt sämst måste lagt på poäng från ingenstans (eftersom att jag vet att mina svar var fel) så jag fick godkänt. Egentligen är det inte mer än rätt eftersom att hon gjorde fel men ändå, är i chock, en bra chock. JAG KLARADE TENTAN?! Nu äre bara att invänta betyg från uppsatsen och om vi klarar den är jag KLAR I SKOLAN :D värt. Imorgon är det midsommar och då kommer denna brutta hit:
 
 
and her boyfriend and mah sistahhh and her friends and..haha okej kollar för mycket på engelska serier nu känner jag. Men följer one tree hill och just nu är det så jävla bra, kan inte sluta kolla. Men iaf midsommar, om det är okej väder tänkte vi grilla och spela kubb och sen vara här och fekka lite. Tar det som de kommer. Men är taggad iaf, ska bli kul att göra nått :D men nu är jag så jäkla trött, måste sova! Puss och godnatt ❤️

FAMILY












Hade en jätte mysig kväll med min mamma och syster i söndags. Vi åt på tacobar sen satt vi på en uteservering och drack öl. När vi kom hem satt jag och Amamda på balkongen och snacka sen avslutades kvällen framför one tree hill med chips och cola ❤️ Nu ska jag precis in på gymmet och träna, sen jobbar jag mellan 13.00-19.15.

SÖNDAG



Ligger i sängen och drar mig så tänkte passa på att skriva ett blogginlägg innan jag går upp. Helgen har bara bestått av jobb, as boring. Men imorgon är jag faktiskt ledig så ikväll ska jag gå ut och äta med mamma och Amanda. Okej det var det jag hade att säga haha, ska städa paddans bur nu innan jobbet och fixa mina naglar, få se om jag hinner med en PW också ❤️

TORSDAG

Hej på er! Sitter med en kopp kaffe och ska snart bege mig till jobbet. Sov ut till klockan halv elva idag haha, sjukt längesen jag sov så länge men det var verkligen skönt. Sen var jag ute och sprang/ gick PW. Jobbar till halv åtta ikväll sen ska jag på Alice (fille syrras) studentmottagning :-) Jobbar både fredag, lördag och söndag sen så det händer inte mycket i helgen för min del. PUUUUUUSSSSS.

EGYPTEN BILDER DEL 7

Här är de sista bilderna från Egypten, näst sista och sista dagen. Fyfan vad jag saknar vår resa, vi hade det verkligen underbart :-) Ett minne för livet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GET



Alltså drömde att jag hade en get som husdjur inatt haha. Mjölkade (!?) den och ställde in glaset som jag mjölkade ner i, i kylen. Sen tyckte jag att det var så himla gul mjölk och visste inte om man skulle göra något med mjölken innan man drack den så frågade älskling. Hans svar var typ: "men herregud hur ska jag veta, det är ju din get!!". Sen var den typ helt galen började springa runt som paddan och hoppa upp i fönstret och grejer haha. 

Godmorgon förresten. Idag är jag ledig. Alltså heeeeelt ledig, inget plugg, ingenting, så jäkla skönt :D ska strax gå ut på en morgon PW tänkte jag. Min plan var att vara nyttig hela veckan men igår fuskade jag och åt godis samt kebab till middagen. Men har gjort nyttiga matlådor för hela veckan iaf:


Inte speciellt gott men a, nyttigt. Nu kommer jag dock inte att äta en sån till lunch idag för ska träna med Jessica och sen ska vi äta lunch här och då vill jag bjuda på något roligare än detta.. Haha. Men nu ska jag gå, ha en trevlig onsdag ❤️

STÄLL DIG UPP OM DU RÅKAR FALLA, DET ÄR BARA FORTSÄTTA KNALLA

 
 
 
 

Rubriken är från en låt, SödraSidan - står tillsammans. Sa först till älskling att den var dålig men nu har jag den på repeat, typiskt mig haha. Vilket fall tyckte jag att rubriken passade till det jag ska skriva nu. 
 
I livet kommer man både att möta på med och motgångar. Imorse blev vi äntligen klara med vår b-uppsats vilket är en stor lättnad - medgång. Fick även reda på att jag inte fick ett jobb som jag verkligen ville ha - motgång. Jag skulle nu kunna sitta och deppa för att jag inte fick jobbet, tänka "vad dålig jag är" osv. Men nej det tänker jag fan inte göra, jag gjorde mitt bästa på intervjun och jag var nöjd med min insats. Räckte inte det, nej då är det så det är, synd för dem för jag vet att jag hade gjort ett bra jobb. Men det var helt enkelt inte meningen. Det är säkert inte sista gången detta händer så det gäller bara att inte försöka ta det så hårt, det är trots allt bara ett jobb.
 
Det som däremot känns lite segt är att behöva jobba på Jam Jam hela sommaren. Trivs inte där jätte bra men samtidigt har jag ändå ett jobb, jag är inte arbetslös vilket jag är tacksam för. Det som däremot är positivt med detta är att jag kommer kunna vara lite ledig nu i sommar. 
 
Så ja, när det händer något negativ måste man bara försöka gå vidare. Inte ge upp, jag vet att jag en dag kommer hitta ett bra jobb som passar mig. Om det blir till hösten eller om det blir till nästa vår, ifall jag ska plugga ett år till vet jag inte. Men jag vet att det finns en mening med allt och att allt alltid löser sig tillslut. Nu tänker jag istället vara glad över att jag äntligen är klar i skolan (om man bortser från omtentan jag kommer få i augusti) whoho! ❤️

TJABBAH



Plugga och jobba är det jag gjort de senaste dagarna. Idag när jag slutar måste jag läsa igenom vårt uppsats en sista gång och skriva in lite på slutsatsen. Imorgon ska vi ha ett telefonmöte med gruppen och gå igenom ifall vi har några sista ändringar efter att vi läst igenom den och sen, SEEEEN är jag äntligen klar :D ska bli så skönt att inte behöva plugga då. Trots plugg och jobb blev det en utgång i fredags och FYFAN VAD KUL DET VAR!! Alltså bästa utgången på evigheter. ALLT hände haha. Bästa kvällen ❤️



EGYPTEN DEL 6

Här kommer lite bilder från dag sex. Har även lagt ut ett album på fb nu fast inte med alla bilder, visar ju mer här, dem fula också haha :D 


 
 
 

TISDAG

 




(Hur söta är inte dem där små??)
 





 
Lite bilder från helgen. Har haft myskväll med älskling, varit ute och ätit med mamma, Fredrik och Amanda samt varit ute med lite vänner. Igår var jag på kandidat dag på det där kundtjänst jobbet.. dem ringde efter och ville att jag skulle komma på en sista intervjuv. Dock valde jag att tacka nej, kändes konstigt att tacka nej till ett heltidsjobb men för 96 kronor i timmen är det inte värt det. Det går liksom inte. Ha en fin kväll ❤️

EGYPTEN BILDER DEL 5

Här kommer lite fler bilder från dag fem i Egypten, vi tog lite ego pics höhö: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0