VAPIANO






Hade en mysig kväll med några av tjejerna från klassen igår. Vi var på vapiano och åt, jätte gott dock är jag ingen pasta person, tycker man blir så degig i magen efter men någon gång ibland är det gott att äta det. Innan drack vi varsin drink som var så jäkla god, hallon mojito, mums. Sanny kom och hämtade mig vid nio sen drog vi hem och kollade film. Idag har jag varit på gymmet och kört rygg och biceps. Nu är jag påväg till jobbet, jobbar mellan 13.00-19.30. Sen blir det myskväll med mitt hjärta ❤️

DAGARNA

Hello! Har varit så mycket de senaste dagarna varav den dåliga uppdateringen. Men tänkte sammanfatta vad jag har haft för mig. Söndags: Var ute och sprang och de på morgonen, pluggade på dagen. På eftermiddagen kom mamma och Marita (Sannys mamma hit). Först var vi tre ute med paddisen, han sprang runt och såg himla glad ut, åt gräs osv. Sen hade jag lagat middag till oss, potatissallad och grillad fläskfile. Till efterätt gjorde jag en frozen key lime paj, jätte gott. Här är lite bilder från dagen:
 
 






 
 
Måndags: Då var det lilla poddisens födelsedag, 2 år fyllde han. Frida och Amie var här och pluggade på dagen och det hände inte mycket mer än så.

 
Tidags: Alltså denna dag.. som jag gått och väntat och varit nervös över i en evighet. Framläggning av vårt examensarbete i skövde. Men det gick jätte bra!! Dagen gick väldigt fort och var så sjukt trött nr jag kom hem. Är så himla glad att detta är över nu. Lite bilder på mig och några av min fina vänner från klassen:
 






Igår: Tränade med Jessica på morgonen. Jobbade mellan 12.00-16.00. På kvällen hängde jag hos Jessica med Stina, Fille, Elin, Tess och Sofia. Det var hur mysigt som helst, dem hade lagat tacos och sen satt vi och drack te och snacka, älskar sånna kvällar. Hade bilen så åkte förbi Martin en sväng sen där älskling var men åkte hem igen efter en timme typ för var så sjukt trött och dem skulle ändå ut.

Idag: Började morgonen med en lång PW med Jessica. Kom hem och åt god frulle och sen somnade jag en stund. Resten av dagen har jag pluggat och nu ska jag ut med några från min klass ikväll ;-)
 




 



MORSDAG



2 km, 9,25 min, whoho nöjd tjej! Fan vad jag sprang alltså haha var tvungen att stanna efter och hämta andan sen blev det lugn jogging/PW resten av tiden. Blev 5 km totalt, var runt råsta sen bort till Ica maxi och handlade inför ikväll, mamma och Marita ska komma på middag, det är ju mors dag :-)

Igår hängde jag med mamma på dagen, först på Eriksdalsbadet sen åt vi lunch på en mysig spansk restaurang och på kvällen kom Amanda till mig och vi hade filmkväll. Nu blir det plugg fram tills i eftermiddag.

IT'S GONNA BE A GOOD DAY

Godmorgon! Var uppe vid halv 8 imorse, mötte Jessica och körde ett skönt utepass på ca 1,5 h. Vi började med att jogga runt lötsjön, sen gick vi PW bort till utegymmet och körde styrketräning (bröst och triceps). Sen körde vi intervall träning runt råstasjön samt i friendstrappan. Sjukt jobbigt men skönt efter :D drog hem, duschade, åt frukost och fixade lite med vår presentation inför tisdag. Nu sitter jag på tuben påväg till Söder, jag och mamma ska till Eriksdalsbadet :D Hoppas ni får en bra lördag ❤️

PICS

Har inget roligt att skriva så lägger upp lite bilder från den senaste veckan:

Vi hade ganska mycket pant. Innan gissade vi hur mycket det skulle bli jag sa 222 det blev 223, seriöst?? Haha.


Alltså paddans min? Deppmode lilsom haha.

Efter en morgon PW för någon dag sen.


Råstasjön.

En kväll när jag satt och tentapluggade likzom.

Paddan började tugga i sig min kurslitteratur.. haha



Gjorde en paj (i en kakform haha) för första gången i mitt liv.


Åt lunch på pong med Frida idag, så-jävla-gott.

Sen åkte jag och älskling till Danderyd, tog mitt första dopp (före älskling hehe) woho!

FREDAG!!!!!

Var uppe 06.30 imorse och var ute och sprang. 2 km vanlig löpning och 2 km intervaller. Sen har jag duschat, ätit ägg osv. Nu är jag påväg till Frida, vi ska plugga hela dagen, förbereda inför Skövde. Såg detta på Facebook igår:
 
 
Önskar jag kunde säga detsamma lilsom.. Haha nej men det ska bli kul på ett sett men det är så jäkla nervöst bara. Dock blev jag så sjukt glad igår när jag såg opponeringsschemat och såg att vi redovisar först!!!!! Yääääääs. Dock kommer vi inte kunna se dem andra från klassen för vi är i olika salar hela tiden, sämst :( Aja ha en bra fredag mina vänner ❤️

JAG FINNER INGA ORD..

Alltså nej vet inte ens hur jag ska börja detta inlägg för att jag är så jävla förbannad, arg, ledsen, besviken osv. Jag har förrut tyckt att tentor har varit orättvisa, och de har dem varit också, vissa mer än andra men trots det har jag ändå kunnat gissa mig till ett någorlunda svar och lyckats få godkänt. För även om det varit sjukt dåliga frågor har det ändå berört ämnet på något sätt, även fast det som sagt varit sjukt luddigt men whatever. Det jag vill komma fram till är att det inte är någonting mot tentan idag, när jag kollade på frågorna funderade jag på om dem hade tryckt upp tentorna till fel kurs? Och jag var inte ensam om detta heller, hela klassen var så jävla förbannade.
 
 
 
 
Som ni ser kontaktade vi tom högskolan i Skövde för att det var så dåligt och som även nämns ovan, vi har haft ett lärarbyte under kursen vilket vi tror har påverkat detta.. För att ha en tenta där endast en fråga (av 6) har tagits upp på föreläsningarna är inte okej någonstans. Fråga ett var alltså från föreläsningarna, fråga två fanns med på en gamal tenta men var inget som tagits upp på föreläsningarna och fråga tre, fyra, fem och sex hade jag inte en susning om vad jag skulle svara då det aldrig tagits upp på någon föreläsning.
 
För att dra en jämförelse bara: tänk er att ni inte kan ett skit om blommor och ni bestämmer er för att läsa en kurs för att lära er mer. Ni får en bok där det står om olika blomsorter. När ni får boken så tänker ni, oj shit vad mycket olika blommor det finns, hur ska jag kunna lära mig allt det här? Och ni förstår rätt snabbt att inför ert prov går det inte att memorera exakt allt om alla blomsorter som står i boken. Så för att veta vilka blomsorter som är de viktigaste att känna till och lära sig mer om kollar ni på föreläsningar som hör till kursen. Ni kollar även gamla prov och ser vad som har varit med där. Tänk att ni då pluggar in massa blomsorter, hur ofta dem ska vattnas, vilka färger dem är, vart dem växer osv, ni kan allt som tagits upp på kursens föreläsningar och ni har även koll på de gamla proven och de blommor som var med där (vilket är väldigt mycket information totalt sett). Tänk er sedan att när ni väl ska skriva provet är det bara med en fråga om en blomsort som tagits upp på föreläsningarna samt en blomsort som varit med på ett gamalt prov. Resterande fyra frågor står det att du ska redogöra för blommor som du aldrig någonsin hört talas om. Visst det står någonstans om dessa blommor i boken du fick, men eftersom att det är en bok med många olika blommor och dess egenskaper kan du omöjligt kunna ALLT i boken så du utgick från att det som tagits upp på föreläsningarna var det som var relevant för kursen.
 
Haha bra jag är på att förklara, visst? ;) Nej men exakt så var det här fast vi läste inte om blommer då utan om olika ledarskapsstilar, chefsskap, medarbetarskap, motivation, konfliktstilar osv. Det var en jävla massa modeller att lära sig och så kommer det frågor som inte ens tagits upp på föreläsningarna , blir så arg. Mest på att jag inte kommer få ut min examen nu i sommar på grund av en lärare som gjort en dålig tenta, menmen inte mycket att göra! Bara att ladda om inför omtentan, har redan skrivit in datum och tid när den är i almanackan haha (tragiskt men sant).

BRA START PÅ MORGONEN




Skulle egentligen gått PW med Malin imorse men hon var tvungen och jobba så blev sovmorgon och en jogging runda istället. Var först uppe när älskling gick men gjorde misstaget att jag la mig i sängen och läste mina lappar så blev sjukt trött haha. Det var iaf ett tag sen jag sprang runt båda sjöarna nu (har varit lat den senaste veckan hehe) och sist jag sprang med pappa bara runt lötsjön var jag helt slut. Men det gick bra, sprang under 6 min på varje km, ni ser där uppe i andra spalten från vänster hur många minuter jag sprang på varje km. Sen gick jag ett extra varv runt lötsjön också och pratade med Jennifer i telefon och sen träffade jag på en annan Jennifer (höhö) min granne och hennes syster så stod och pratade med dem en stund. Nu ska jag äta frukost och plugga. Tenta på torsdag -.-

LITE TANKAR BARA

Sitter på tuben påväg till jobbet, ska jobba 12.00-16.00, inte jätte länge men bättre än ingenting. Har sån jävla ångest över det här med jobb, varför ska det vara så jävla svårt? Har varit på två arbetsintervjuer men ingen av de jobben har känts sådär 100-procent bra. Det första tänkte jag först skulle vara värt att testa, men efter att ha tänkt på det lite mer så nej! Dessutom gjorde jag bort mig på intervjuvn då jag fick svara på massa frågor på engelska, hemskt haha.

Den andra intervjun var jag på igår, nu vet jag inte om jag ens kommer gå vidare i rekryteringsprocessen men låt säga att jag gör det. Då är det ett helt okej jobb på ett stort företag med bra utvecklingsmöjligheter och dessutom är det heltid. Problemet är bara att det är via ett bemannings företag vilket betyder att dem tar typ halva lönen. På Jam Jam tjänar jag 120 kronor (plus OB på helgerna) i timmen idag vilket faktiskt är väldigt bra, men har fått löneförhöjning och så eftersom att jag jobbat där länge och min chef tycker jag är duktig. Skulle jag nu få det här andra jobbet skulle jag istället få 96 kronor i timmen.. skulle alltså gå ner 24 kronor i timmen och ja det är fan sjukt mycket. Allt känns bara så jävla svårt och misslyckat. Vad ska jag göra? Problemet är att jag inte kan förlita mig på Jam Jam heller, det är alltid osäkert där med tider osv. 

Den här perioden av året är ju den som de flesta människor gillar mest, det vår, sommaren är snart här osv. För mig är det typ tvärt om, alltid massa stress över jobb och skola, gillar inte denna tid. Mitt liv känns bara så jävla sämst just nu, känns som att jag bara tar fel beslut och gör fel val hela tiden. Vad var det ens för mening att plugga om jag nu ska gå ner i lön? Det ska väl vara tvärt om? Allt känns bara så jävla meningslöst. Mitt liv är typ ett stort misslyckande. Ni ba buhu stackars dig, men ja faktiskt, jag är en bra person, jag har fan kämpat hårt för allt jag har i mitt liv, tycker inte jag förtjänar att ha otur med jobb hela tiden och att känna som jag gör nu. Men livet är ju så, orättvist.

ITTALA



Alla som känner mig vet att jag är ett stort fan av ittala, älskar alla deras grejer, sjukt fina. Så blev väldigt glad när älskling kom hem med två champagne glas till mig här om dagen, kom på att vi dessutom inte har några champagne glas så det var ju perfekt. Har en femtio kronor värdecheck på cervera plus 15 % rabatt på ett köp så funderar på om jag ska inhandla två till innan det går ut, det är nice att ha fyra liksom om man får gäster.

TORSDAG

Hej! Vet att jag inte har skrivit på länge men har bara inte haft någon blogglust men ser att ni fortfarande kikar in och då får jag lite dåligt samvete så nu tänkte jag skriva mig ett litet inlägg (och nej ska inte vara lika seg på att uppdatera tills nästa gång). De senaste dagarna har mest bestått utav plugg. Igår lämnade vi in vår slutliga examensarbete, sjukt skönt! Det som är kvar nu är framläggningen av arbetet i skövde (fyfaaaaan vad nervöst orkar ej), tenta om en vecka samt en as boring uppgift som ska in imorgon. Den ska vara på 5-6 sidor och har skrivit 4 nu, vettefan vad jag ska skriva på den sista sidan haha men måste ta tag i det senare idag iaf orkar inte skriva något mer på det just nu, ska till gymmet strax. Annars tränar jag på som vanligt, har varit nyttig hela veckan vilket har känns jäkligt skönt, måste komma in i mina gamla hälsosamma vanor på veckodagarna igen :-) Har kommit igång och börjat träna med Jessica nu vilket är as kul, vi ska köra utomhus träning hela sommaren, kul att kombinera gymmet med något annat, variera sig lite likzzzzzzom. 

EGYPTEN BILDER DEL 4

Okej nu kan vi seriöst snacka BILDBOMB. Har suttit i dagar och laddat upp bilder från denna dag, så sjukt mycket, Vilket fall är det ifrån när vi var på båtutflykt och hade världens bästa dag :-) Hoppas ni orkar kolla på alla bilder haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EN BRA TORSDAG





















Hade en riktig helkväll med mamma igår vi åt tapas och drack drinkar på olika ställen hela kvällen, så himla roligt :-) Nu är jag dock sugen på att vara nyttig och träna, har varit lite slappt med det de senaste dagarna men nu jävlar! Sen måste jag bara säga att det är tråkigt att let dance är slut nu, buhu! Hörs imorgon ❤️

OMOTIVERAD

Har varit så sjukt trött den senaste tiden, har liksom ingen energi till att göra saker. Som idag exempel, skulle egentligen träffat Natalie men kom på att jag var tvungen att skriva på en uppsats som ska in snart (så vi sköt fram det) men tror ni jag skrivit på den eller? Neej. Okej har faktiskt pluggat lite andra grejer men ändå. Sen hade jag tänkt att kolla lite nya recept och åka och storhandla massa varor osv och göra lite matlådor, vet ni vad jag gjorde istället? Sov!! Haha, orkar liksom inte, noll motivation. Var iaf ute på PW imorse men hade nog inte ens gått om det inte var för att jag skulle gå med Tommy, ville egentligen bara sova vidare men kunde ju inte banga när vi bestämt tid och grejer.. Har inte tränat idag heller men ska faktiskt ut på en till PW om en stund med pappa så jag får lite motion iaf. A det var väl det, deprimerande inlägg alltså haha, sorry. Men håller på att ladda upp massa bilder från Egypten när vi var på båtutflykten dock är det så sjuuuuukt mycket bilder så tar tid, men lägger upp det i dagarna så får ni nått roligare inlägg än det här liksom ;P

EGYPTEN BILDER DEL 3

Här kommer lite bilder från dag fyra. Brände mig i hårbotten dagen innan så skratta inte åt min egengjorda mössa hehe. Nej men för er som vill göra en egen så är instruktionerna följande: ta en valfri tröja och sätt på huvudet, sätt fast med hjälp av en toffs bakom huvudet.. tada. Väldigt fashion om jag får säga det själv ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NY VECKA

I vanliga fall brukar man gnälla när man själv är sjuk men nu ska jag köra en ny grej, gnälla åt någon annan. Nej men älskling har ju haft sin körtelfeber i typ 8 månader och nu har det blivit värre igen (går lite upp och ner hela tiden) och nu har han varit jätte sjuk hela helgen. Suck alltså. Tycker så himla synd om honom, tänk er själva att vara sjuk i 8 månader, inte kul direkt. Tycker alla kan be en bön för att han ska bli helt frisk snart. Annars då? Har hängt med Frida och Amie hela dagen och pluggat. Har även tränat och ätit en sjukt god middag bestående av grillad burgare och potatisklyftor i ugnen. Har fått en ny craving, bakad potatis som man skär i klyftor och har i ugnen med olja, örtsalt och grillkrydda, för gott. Sen ska man doppa dem i max green and garlic sås, yuuuuummmmy. Imorgon flyttar my love karl mohammed aka Jessica till sumpan så ska hjälpa henne. På onsdag ska jag träffa frun, på torsdag är det heldag med seminarium och grejer i skolan sen fredag- söndag äre fitnessfestivalen whohoo! Fullplanerad vecka med andra ord :-)

MUMS



Lets dance och godaste middagen: grillad biff, sallad, potatis i ugnen, max dippsås green and garlic och bea, såå gott.

FREDAG

Shit vad det inte känns som fredag idag bara för att det varit valborg och ledighet mitt i veckan. Men det är nice :-) hade iaf en trevlig valborg, dock var festen vi var på lite seg om man säger så haha men hade en rolig kväll ändå. Fille och Jessica sov över här och gjorde brunch till oss dagen efter bakade tekakor, gjorde pannkakor och ägg, så gott. Sen kollade vi på kontoret.
 
Idag började jag morgonen med en löprunda, 27.25 min nytt rekord runt sjöarna hehe, fyfan vad jobbigt det var. Det är ju uppförsbacke och trappor i slutet och det är en jävla pina att ta sig upp där när man är helt slut haha. Nu håller jag på att göra frukost och sen ska jag plugga. Älskling har blivit jätte sjuk också så måste ta hand om honom, stackarn ❤️

RSS 2.0