TGIF

Ligger i soffan och kollar gossip girl, ska snart plugga, oooorkar inte. Imorse stog vågen på 59,5 whoh! Hade ju som ett litet delmål att väga 59 någonting denna invägning and i did. Så nu har jag gått ner 8,8 kg och det är inte långt kvar till mitt slutmål 55 kg. Idag ska älskling på Avicii och ja jag är sjukt avis men han förtjänar att ha en rolig kväll så det unnar jag honom såklart :-) Dessutom kommer Sofi (min kollega från Jam Jam) hit så kommer ha en trevlig kväll ändå. Vi ska göra pizza och kolla på lets dance. Hoppas ni får en trevlig fredag ❤️

DET BÖRJAR NÄRMA SIG

Sen är det 32 dagar tills Egypten.. Tiden rullar på satt säga. Blev en liten sovmorgon idag hehe men ska ut på min morgon PW nu, sen blire plugg under dagen och i eftermiddag ska jag åka till Frida och gå på hennes body pump pass ❤️

MÅNDAG

Godkväll! Måste börja med att säga att jag har haft en sån mysig helg hemma hos mamma och Fredrik, vi gjorde så sjukt god mat, kollade mello och film, bästa kvällen. Var även kvar där under söndagen, var ute på en springrunda på morgonen (vår känsla på den alltså) sen var jag och mamma och kollade lite i möbelaffärer och lunchade på en cafe där Amanda jobbar. Idag har jag som vanlig gått min PW och tränat, har även hängt med Willan och gått en promenad med både henne och sen även Jennifer (efter jag varit med Willan alltså) runt råstasjön. Så ni kan ju gissa om jag är slut i benen haha. Nu ska vi snart äta middag, hemmagjorda hamburgare (japp kan fakiskt äta EN eftersom att vi gör dem själva = inte lika mycket kcal) och kolla talang som börjar nu klockan 8. Imorgon väntar en lång skoldag.. 

LÖRDAG

Ställde klockan på 8 imorse men låg och drog mig i en halvtimme innan jag pallade mig ut på min morgon promenad, fick sällskap av älskling också så det var trevligt. Har även kört ett benpass och gått en promenad vid vattnet här på söder och nu ligger jag i ett bad hos mamma och Fredrik :-) Ska sova här ikväll, vi ska äta skaldjur, kolla på melodifestivalen och bara umgås, mysigt :-) klockan 21.30 börjar även en av mina favorit filmer, bröderna Karlsson, så den ska vi också se :D Dem har ju fått hit massa av morfars möbler nu så det var så himla fint här, som ett helt annat hem. Sen visade dem även en batteri driven damsugare som dem köpt, man kan även ta loss den så att det är en handdammsugare också, så jäkla snygg och smidig. Blev så jäkla avis när jag såg den. Hade varit perfekt att ha då paddan hårar och skräpar ner så mycket hos oss och vem pallar ta fram en stor damsugare varje kväll liksom? Men gissa vad, då hade dem köpt en exakt likadan till oss också!! Blev så himla chockad och glad haha, så snälla ❤️

NYTTIGA SCONES

 

Ingredienser:
2 bananer
2 dl dinkelgröt
3 dl dinkelmjöl 
4 tsk bakpulver
2 dl kvarg
salt
 
Görsåhär:
Mosa bananen och blanda sedan ihop resterande ingredienser. Forma till valfri storlek och grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Jag gjorde 14 stycken total och om man gör de så innehåller ett bröd 85 kcal och 4,5 g protein.
 
 
Detta recept fick jag av min kära vän Tess, så de tackar man för då det var super gott. Åt till frukost imorse och måste säga att shit vad mättande det var, haha, bra grejer. 

I CAN, I WILL

Godmorgon! Ligger i sängen med huvudvärk och gäspar haha, har tagit en tablett så när den släppt ska jag ut på min morgon prommis. Tror jag ska gå ute idag, trots snön. Det är mycket skönare än att gå på ett jäkla rullband. Idag är det ju fredag = invägning. Och a sa ju att jag skulle köra hårt denna vecka, sagt och gjort, vågen visade - 1,7 kilo, sjukt. Sjukt BRA alltså. Är as glad hehe, har totalt gått ner 7,9 kilo nu. Det är ju rätt mycket faktiskt, tänk när man känner på en åtta kilos hantel, så mycket mer vägde jag förrut, wierd.

Nog om detta. Igår hade jag en trevlig dag måste jag säga. Träffade Jessica och Fille i Solna cebtrum och fikade och sen även Tessan i jakan på eftermiddagen. Så fick catcha upp lite. Jag och Tessan kom på massa bra jobb åt henne haha ingen mening att jag ens skriver ni skulle ba wtf. Sen när jag kom hem var jag dock helt slut så gick och la mig vid 9. Fast somnade inte då, kollade senaste PLL avsnittet och så. Idag ska jag träna osv, plugga, träffa Sarah och ha fredagsmys, ha en bra fredag ❤️

KUL JUL



Alltså neej! Vad gör snön här? Tyckte det var väldigt bra med blå himmel, sol och INGEN snö. Fick ju tom lite vårkänslor, men dem är borta nu, det kan jag lova. Blir att gå en PW på gymmet nu istället, vem orkar gå och plöja snö lilsom? Dessutom höll jag på att halka 5ggr påvägen hit, inte okej!

TILLBEHÖRS-TIPS

 
Har bara blivit sallad och kött till middag denna vecka, inte det roligaste men vill verligen ha resultat nu så då gäller det att ligga i vettni ;) Men igår blev det riktigt tråkigt kyckling och sallad liksom, sen är det så jäkla torrt när man inte har någon sås. Dock så gjorde jag en god grej till, delade små tomater och fyllde med fetaost och ställde in i ugnen. Så det kan ni prova att göra någon gång :-) Idag har jag varit ute på min morgon PW, träffade på Malin vid råstasjön så gick med henne en sväng, så det var trevligt. Nu har jag ätit frukost och kolalt ett asnitt av PLL, det är så jääkla spännande!! Men nu måste jag plugga, har en del att skriva på examensarbetet. 

TIS

Min frukost ❤️

Herregud vad trött jag var igår, somnade 9!! Haha. Så när älskling väckte mig runt halv 7 imorse så var jag faktiskt relativt pigg. Gick min morgon PW. Hittade gamla hamburgarbröd i skåpet som jag tog med och gav till fåglarna haha, vem gör det när man är vuxen? Tur att ingen såg. Men vafan tycker synd om dem små liven som simmar runt där dem måste ju vara svin hungriga? Så bättre att ge till dem så dem blir glada än att slänga. Nu är jag påväg till gymmet, ska köra biceps och triceps sen ska jag till söder, först till mamma en sväng och sen träffa Frida och Amie och jobba på vårt examensarbete. Härligt att solen skiner idag igen :D puss ❤️

KÖTTFÄRSBIFFAR MED FETAOST

Godkväll! Sa ju att jag skulle bättra mig på recept så tänkte lägga upp ett recept som jag äter väldigt ofta nu när jag går på diet. Gjorde det första gången i början av årer tror jag, blandade bara ihop dem här sakerna (för det var det vi hade hemma) och så blev det as gott så har kört på detta rätt mycket nu och även älskling tycker att det är gott.

 
Ingredienser:
Köttfärs
Ägg
Gullök
Fetaost
Salt
Peppar
 
Gör såhär:
Nu kommer mitt "jag måttar aldrig upp" men lovar att detta recept är super enkelt så ni kommer kunna göra det på känsla. Men kan skriva på ett ungefär hur mycket jag har av allt. När jag gör till mig och Sanny så brukar jag ha ca 400 g köttfärs, ett ägg, en stor gul lök och ett paket fetaost. Eller oftast mindre fetaost, det är mycket kalorier i fetoast så om jag har ett helt paket i så blir varje biff betydligt mer onyttig så ofta har jag i mindre. DOCK så är det godare med mycket så om ni inte ska vara nyttiga så ha i ett helt paket, om ni ska vara nyttiga så ha i lite bara. Sen äre bara att salta, peppra, forma till biffar och steka. Lovar att det är sjuuuukt gott (speciellt om man har mycket fetaost i hehe). Nu äter jag bara med sallad till men annars kan man ju ha tzatsiki och klyftpotatis också eller vad man nu gillar :-)

WORKOUT


Sitter på bussen påväg till gymmet, ska köra ett spinningpass och ben! Sen ska jag och älskling storhandla för veckan. Är taggad på att köra hårt nästa vecka både vad det gäller träning och kost, mina 2 senaste invigningar har bara varit -0,5 kg så nu jävlar ska det va minst 1 kg!

SÖNDAG

Jaha då var denna vecka slut, säger det hela tiden men tiden går så himla fort!! Igår jobbade jag på dagen sen mötte jag Jessica och vi hade PLL kväll hos mig med räkor och fruktsallad, så himla mysigt, älskar verkligen sånna kvällar. Sen skjutsade jag henne till tåget och efter det åkte jag förbi Sannys föräldrar där han var och firade Robin så hängde där ett tag med dem sen åkte vi hem och sov. Idag har jag varit på min morgon PW, var skönt att gå ute när det var lite sol och 4 plus grader. Sen har jag suttit och pluggat och ätit frukost. Nu har jag tvättstugan vid 12 så måste bege mig dit nu, puss å kram. 

ALLA HJÄRTANS DAG

 
 
Kom precis till gymmet men kom på att dem inte öppnar förens om 30 min så kan väl passa på och blogga om gårdagen sålänge :-) Efter att jag tränat skulle jag egentligen ha träffat Willan men det blev så sent med allt så vi sköt upp det. Istället åkte jag till Solna C, gick in på MQ för att kolla om jag kunde hitta något för mitt presentkort jag fick av Ali i julklapp. Provade lite olika grejer bland annat en sjukt snygg skinnjacka. Blev helt kär haha men den kostade liksom 799 och mitt presentkort var på 400 och eftersom att vi håller på och sparar pengar kändes det dumt att punga ut 400 liksom. Men skickade en bild till älskling och ba snyggggg va. Efter det så gick jag på en promenad, var typ ute och gick i över 2 h.
 
Sen när jag väl kom hem så hade älskling också kommit hem precis. Vi hade inte sagt att vi skulle göra något speciellt eller köpa några presenter men så hade båda gjort det iaf. Först fick han min jag hade köpt en kokbok son heter flippin burgers, Sanny är ju torsk på burgare och killen som har skrivit denna bok har varit runt i USA för att få fram det bästa receptet på en burgare. Så finns alla möjliga varianter man kan laga där i, hur man gör det bästa hamburgarbrödet, pommes, milkshake osv. Så vi ska ha en riktig fettokväll sen, måste bara införskaffa oss en köttkvarn först. Sen hade jag även lagt en kort i där det stod att han ska få massage vid ett valfritt tillfälle plus att jag köpte en nyckelring på AIK shopen.
 
Så a tyckte det var en rätt bra present ändå, lagom liksom. Han blev iaf glad och så sen gav han fram ett litet paket till mig. Han ba: nu känns inte min present så bra, köpte bara något litet. Så öppnar jag det och så är det en matskål till paddan? Haha alltså om man nu bara ska köpa något litet så kan man ju köpa en blomma eller nåt, men en skål? Haha tyckte bara hela grejen var så rolig så började skratta, brydde mig liksom inte så mycket, det är ju ändå tanken som räknas (men en skål liksom haha). Sen var det inget mer med det så jag ba jaha vad ska vi äta då? Då säger han: jag köpte burgare till mig, en fryst krabba och skagenröra i charken på ica maxi till dig. Och a vet inte hur många gånger jag sagt till honom att 1. Fryst krabba är INTE gott. 2. Jag HATAR ica maxis skagenröra. Så jag ba aha roligt liksom, då blev jag lite besviken där kan man säga haha.
Sen säger han att han ska gå och slänga sopor? Men då hade han ställt mina "riktiga grejer" i förrådet. Så han kommer in med ett stort paket från MQ, en ros och en nalle (kul att iPhonen rättade nalle till balle 😂) och mat från tutto ittalia. Öppnande paketet och så hade han köpt skinnjackan jag ville ha!! Det trodde jag verkligen aldrig så blev så himla glad och chockad haha. Trodde jag skulle få sitta där med en fryst gamal krabba och skagenröra som smakar skit med paddans skål haha. Dessutom hade han gått lös på fruktavdelningen och köpt vattenmelon, ananas, clementiner, apelsin, banan, persika på burk, jordgubbar, päron, äpple, kiwi och mango. Så blev en riktigt god fruktsallad till efterrätt :-) Sen började vi även kolla på serien sons of anarchy. Så a hade en så himla fin och mysig alla hjärtans dag, kunde inte blivit bättre!
 
Min snygga skinnjacka jag fick, den är rätt tunn så kommer inte kunna använda den förens i sommar, längtar!
 

HJÄRTIS DAGEN

Godmorgon Har precis varit ute på min morgon PW, så nu ska jag plugga en stund och sen äta frukost. Efter det blire gymmet och sen ska jag träffa Willan. Kvällens planer har jag faktiskt ingen aning om, dock så är älskling sjuk och nu har han ont i halsen också så antar att vi bara kommer vara hemma och äta middag och kolla film, men det är mysigt. Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag ❤️

IF I COULD, THEN I WOULD, I GO WHEREVER YOU WILL GO

 
 
 
 
Vet inte om ni ser videon? Jag gör inte det på mobilen men på datorn, men om ni inte gör det så får ni söka på charlene soraia - wherever you will go på youtube och lyssna ❤️

 
Började lyssna på den här låten här om dagen, tycker den är så himla fin. Lyssnade alltid på den förrut, den väcker mycket känslor, kan verkligen bli sjukt sentimental av vissa låtar. Dock hittade jag denna version nyss och tycker nästan den är bättre än orginalet. 
 
Det var inte ens låten jag skulle skriva om utan det jag skulle säga var att jag är inne i en period just nu där jag känner mig lycklig. Har inte känt såhär på väldigt länge vilket gör att jag verkligen uppskattar det. Efter att jag i våras fick min panikångest så har mitt liv verkligen varit skit, jag har mått dåligt och haft ångest över så mycket olika saker. Det är så jäkla svårt att förklara för någon som inte haft ångest hur det känns men det är nog den värsta känslan i hela världen. När det var som värst kunde jag inte ens åka tunnelbana för jag trodde jag skulle få en panikattack, åkte liksom omvägar för att slippa tunnelbanan. Sen började jag på KBT och gick på det under hösten, sen har allt bara blivit mycket bättre. Problemet är när man undviker saker så förvärras det bara, så även om man tycker någonting är jobbigt eller känns läskigt så är det viktigt att man ändå gör det, för att bevisa för sig sälv att "det var inte så farligt". Sen jag fick den här panikångesten i våras så är det ju inte så att jag mått dåligt exakt varje dag och legat hemma och gråtit (cry me a river liksom), det har ju funnits dagar jag känt mig glad också MEN panikångesten har liksom funnits där hela tiden så det har aldrig varit lycka till hundra procent. Och det är det som är skillnaden nu, jag känner inte av den där ångesten på samma sätt, den finns inte där varje dag längre utan kommer bara och hälsar på ibland när jag har en dålig dag. Och när jag känner att jag börjar få panik så har jag lärt mig (i de flesta situationer) hur jag ska koppla bort det och det är så jäkla skönt. Sen handlar allt mycket om inställning också, jag försöker hela tiden att vara positiv, det är inte alltid så lätt när man mår dåligt men man måste iaf försöka och inte ge upp. Sen är det mycket saker i min omgivning just nu som känns bra, bla: 
  • Att jag precis har klarat båda tentorna jag gjorde och det är inte långt kvar tills jag är klar med skolan (om jag inte ska gå ett till år sen).
  • Jag lever hälsosamt, tränar och äter bra och jag har lyckats hålla fast vid min diet över en månad. Jag tror faktiskt att just denna punkt påverkar mitt välmående mest.   
  • Jag ska snart få ta ut min tandställning och äntligen kunna le och skratta utan att skämmas som jag gjort under hela mitt liv.
  • Vi åker till Egypten nästa månad.
Har även börjat kolla på gossip girl igen, har kommit på att det är en serie som jag mår bra av. Såg den första gången när vi precis flyttat till gubbängen och den perioden var jag också lycklig, känns som en serie jag ser när jag är glad. Så nu hoppas jag att detta håller i sig, eller det ska göra det. Jag vill vara glad och må bra, jag vill aldrig mer må som jag gjorde i våras, aldrig. 

TIPS

Nu när jag är nyttig så är jag medveten om att det blivit lite mindre recept här. Har dock såå mycket recept som jag har hittat och ska göra sen när jag äter onyttiga grejer igen, så då kommer ni få sitta här och dreggla över allt gott haha. Okej nu låter det som att jag ska bli värsta fettot sen men nejdå, däremot kommer jag unna mig lite saker ibland, skulle aldrig vilja leva hela mitt liv som jag gör just nu utan att få äta godsaker.Men vilket fall så tänkte jag tipsa om en enkel, god och nyttig grej. Det var Frida som sa att hon brukade koka äpplen och ha på gröt så jag improviderade lite och fick en ihop en liten röra som blev väldigt god (måttade även när jag gjorde för en gångs skull) så nu ska ni få ett riktigt recept :D
 
 
Ingredienser:
5 äpplen (jag hade märket pink lady)
1 msk ica sötströ (det är som socker fast utan kalorier, bra grejer!!)
1/2 msk kanel
 
Gör såḧär:
Skala och dela äpplena i mindre bitar. Lägg dem i en kastrull med lite vatten i botten. Koka upp tills dem är mjuka och går att mosa. Efter så mosade jag med gaffeln och körde sedan med stavmixer men vill man ha bitar så kan man bara mosa med gaffeln. Sen är det bara att hälla i kanelen och sockret och så äre klart. Jag har haft det på gröten på morgonen nu, såå gott! 

LITEN UPDATE BAH

Godkväll på er! Det var precis en kille här och köpte paddans gamla bur, skönt att få den såld :-) Idag har jag varit i skolan och haft tenta, men känns så svårt att veta om det gick bra eller inte. Det var en metod tenta där man fick ha kurslitteraturen med sig och dessutom så fick man ha post-it lappar i böckerna så hade punktat upp det mesta och strykit över osv innan så på då sätt var det rätt lätt MEN sen vet jag inte alls hur de bedömer, man får ju inte skriva av böckerna så vissa meningar kanske de anser att de är för likt boken och så får man inga poäng? Aja får se när resultatet kommer sen, orkar inte bry mig om detta just nu.
 
Annars är det mesta som vanligt, tränar och äter tråkig mat. Känns dock som att jag har varit så seg och trött denna vecka så har inte gett 100 % på mina träningspass (förrutom i förrgår när jag körde ben och igår när jag körde bröst, galen träningsvärk från båda alltså). Men nu jävlar blire hårt, invägning imorgon och inte nästa fredagen men fredagen efter det är mitt mål att ligga på 59 någonting.
 

TANKAR

Fick mitt andra tenta resultat igår, VG. Var nästan säker på att jag skulle klara den så var inte direkt jätte orolig men man blir alltid glad ändå, dock bryr jag mig inte så mycket om jag får G eller VG, huvudsaken är att man är godkänd. Men det är klart det är kul när man får högsta betyg :-) 

Vilket fall så har jag funderat lite över bloggen, typ om jag ska sluta eller snarare lösenordsskydda den och skriva för mig själv bara. Vet inte vad ni vill läsa om heller? Och sist jag frågade angående min träning så var det liksom en som svarade haha och med tanke på att det är fler än en som läser så tar jag det som att ni andra inte vill läsa om träning och det? Och eftersom att ni aldrig kommenterar så är det svårt att veta vad ni vill läsa om. Så får se om jag kanske lösenordsskyddar den snart istället :P Nu ska jag plugga och äta frukost ❤️



SÅ JÄVLA TRÖTT

Godmorgon på er! Alltså ni fattar inte hur trött jag är, kom precis till gymmet och går på bandet i lugn takt (ska öka sen när jag bloggat klart hehe). Gick faktiskt upp samtidigt som älskling imorse men satt som en zombie vid tvn och kollade curling? Gillar inte ens det men är man trött så orkar man inte röra sig. Grejen är att den här tröttheten började redan igår. Vi var ute i lördags dock drack jag inte men vi kom ändå hem vid halv 3 och jag somnade nog inte förens halv 4 så när klockan ringde 10 igår var jag helt sänkt, kände mig typ bakis? 

Hade trots min trötthet en trevlig dag igår, åt lunch med Melissa sen hängde jag hos mamma och Fredrik hela dagen, badade (haha standard) och kollade lite OS. Eftersom att jag var så seg så drog jag mig för att åka hem men tillslut var jag tvungen, så handlade på Ica vid medis innan (3 svin tunga kassar) sen när jag går ner till tuben så går den inte för att det har hänt någon olycka? Oooorka. Så var tvungen att släpa allt till södra station kan säga såhär: jag har träningsvärk i mina axlar idag!! Fattar ni hur tungt det var då? Det var jävligt skönt att komma hem sen kan jag säga.

Sen i lördags hängde jag med Fille på dagen vilket var väldigt trevligt. Vi promenerade bort till stan från Solna centrum och jag hade dessutom kört rygg och gått min morgon promenad innan så man kan ju säga att jag fick ordentligt med mortion då :P Sen på kvällen var vi ett gäng som var ute och åt och sen var vi på Garbo.

Så aa det var min helg, måste erkänna att jag har lite ångest över att jag inte pluggat ett skit under helgen då vi har tenta på torsdag.. Menmen ska börja idag när jag kommer hem från min prommis. 

Lite bilder från helgen:












FREDAG = INVÄGNING

Men hej! Hoppas att allt är bra med mina små läsare. Måste börja att berätta om igår. Minns ni tentan jag sa var sjukt svår och som jag var nästan säker på att jag skulle kugga? Har väntat i år och dag på att resultatet ska komma upp på scio men det är aaaaas segt, inte ett tentaresultat så långt ögat kan nå liksom. Men så igår när jag var i skolan så har tydligen tentan kommit dit? Så man kan alltså hämta ut den.. Och a kan ju säga att jag höll på att spy och svimma på samma gång när jag stod där och väntade på att få den. Och sen när jag kollar och det står G så a, det är fan svårt att beskriva lyckan man känner då. Och det sjukaste av allt, var bara några poäng från VG, var liksom mycket närmare det än U. As konstigt haha. Men så jäkla skönt att inte behöva tenta om denna då det var en väldigt jobbig kurs.

Idag har jag varit och simmat faktiskt, actic i kista har simhall som ingår i kortet så det är bra. Dock var det as svårt att hitta dit gick runt en TIMME haha och då använde jag ändå kartan på iPhonen, suck. Så var redan helt slut när jag kom till gymmet haha. Har även varit och klippt paddans klor idag sen va jag och Sanny förbi mamma och Fredrik och hjälpte dem med deras nya soffor.

Eftersom att det är fredag idag så har jag vägt mig i vanlig ordning och exakt ett kilo minus denna vecka, så nu har jag gått ner 5,7 kilo totalt. Börjar-arta-sig-liksom. Tycker ni förresten att det är kul att jag berättar hur mycket jag går ner eller ska jag skippa det? :P Men nu ska vi kolla på du gör mig galen, hoppas ni har en bra fredagskväll ❤️

ETT LÅNGT INLÄGG..

Var några dagar sen jag bloggade nu så känns som jag har massor att skriva!! Vi kan ju iofs börja med detta: älskling kom hem här om dagen och hade gjort en spraytan, personligen tycket jag det blev lite för mörkt eller vad säger ni?
 

Har ju varit sjuk denna vecka men nu känner jag mig nästan helt frisk. Så det har blivit ett ofrivilligt uppehåll från träningen men har ju fortfarande ätit enligt mitt kostschema. Har även tagit mig tid att skriva ut det och sätta upp det på kylen, fint va?
 
 
Både igår och i förrgår åt jag en sån sjuuuuuukt god fisksoppa made by me (såklart). Jag hade sen hur länge sen som helst kokat upp krabbskal (efter en fredagskrabba i höstas) med vitlök, lök och kryddor och sedan fryst in vätskan. Så tinade upp den med en fiskbuljong och fiskfond. Sen hade jag i lax och purjolök plus att jag stekte scampi i chili och vitlök som jag hade i precis i slutet alltså ni fattar inte hur gott det blev!! Och ingen fick äran att smaka heller satt där för mig själv och ba mmmmm för Sanny gillar ju inget som har med fisk och skaldjur att göra. Här har ni en liten bild iaf (inte för att den ser så god ut men ändå):
 

Och nu till det bästaste av det bästa. Var och skulle spänna tandställningen idag och hade såklart hoppats på att jag skulle få boka in en tid för att ta bort tandställningen, helst innan Egypten, dröm liksom! Och när hon kollar säger hon att det ser jätte fint ut och att det bara ska stabilisera sig nu så kommer få ta ut den, den 24/3. Så jäkla glad så det finns inte, även om jag hoppades så trodde jag aldrig att jag skulle få ta ut den innan Egypten liksom. Kommer kännas så sjukt att inte ha någon tandställning och att ha snygga och raka tänder, längtar :D
 

Efter tandläkaren så åkte jag till Frida och åt lunch och pluggade, riktigt mysig dag ❤️ 
 
Påvägen hem skulle jag handla och tänkte att jag gör det i gullmarsplan för måste ju ändå gå av där och byta.Så går ner på hemköp och vet inte om ni varit där men måste nog vara den konstigaste/sämsta affär jag varit på. För det första var det sjukt rörigt, verkligen ingen struktur överhuvudtaget i butiken. Personalen såg typ helt borta ut som att dem var inne i sin egna värld och dessutom så var det väldigt ofräscha varor. Sen när jag står och tänker på allt detta så hör jag bakom mig att det kommer fram några kunder och lämnat över korvbröd till personalen som är helt mögliga och ba: det här är inte så frächt, ni kanske ska kolla igenom korvbröden. Och han som jobbade där ba öhh såg helt efter ut. Går runt och letar efter minimajs samtidigt som jag går runt och tänker på hur dålig butiken är för allt låg på helt ologiska platser. Så tillslut går jag fram till en tjej och ska fråga om hjälp, men då visar det sig att hon är döv? Så hon tar upp en tidning och en penna och så får jag skriva ner: "var har ni minimajs?". Haha alltså hela situationen var så komisk kanske svårt att fatta men a.
 
Nu är jag iaf hemma och ska snart börja med maten, ska göra kycklingwok. Sen ska vi kolla på mästerkock, och senare äre final i paradise hotel också, men nu ska jag sluta skriva, det är ju redan en bok typ. Puss ❤️

SICK

 
Ligger i sängen och ska snart kolla ett avsnitt av 90210 sen sova. Imorse vaknade jag upp och mådde sämre än igår, det är mest halsen som är jobbig men är även lite täppt och hostar, hoppas det inte håller i sig något längre, vill kunna träna ju!! Annars skulle jag säga att jag för en gångs skull blivit sjuk under en "passande tid". Har inget i skolan nästa vecka, så ska bara vara hemma och plugga, så missar liksom inget. Dock skulle jag ha träffat Melissa och Jossan idag och Jessica imorgon så det är ju såklart lite synd men det får helt enkelt bli en annan gång.   
 
Jag och älskling äter nästan alltid olika mat nu när jag går på diet, ni kanske kan gissa vems mat som är vems hehe. Jag hade inte ätit mycket under dagen så svullade lite extra till middag med lammentrecot (säkert åt helvetes fel stavning men orkar inte googla hur det stavas men ni fattar vad jag menar), hasselbackspotatis (haha alltså 2 svårstavade ord på rad, serri), bea (höhö det kan jag stava till, man är ju ett forna-fetto) och sallad. Sen iskall pepsi max med citron i till, såååååå gott. Hoppas ni haft en bra kväll också, puss.

RSS 2.0