POLE

Hej! Mycket som händer nu känner jag, vet inte ens vad jag ska skriva här. Vet inte ens om jag orkar blogga längre, känns så 2009 och ha en blogg.. Man läser ju inte ens bloggar längre? Aja går väl in och skriver några rader ibland. Tar det som det kommer liksom. Dem senaste dagarna har varit jobbiga. Har ju flyttat till pappa ett tag nu, inget som jag kommer gå in på här men då vet ni. Har iaf träffat världens goaste tjej som bor över mig nu, Tessan. Hon har en katt också så igår hängde hon och Bianca (hennes inneboende) hos mig en stund och så fick dem träffas. As kul :D paddan nosade jätte mycket på katten haha sen blev båda lite rädda :P 

Nu är jag påväg hem från poledansen eller hur man ska skriva? Tänkte skriva Polen först men då tror man ju att jag menar landet Polen haha. Sååååå kul var det iaf. Mycket styrka denna gång och jag lyckades sitta på stången utan att hålla i mig i några sekunder, whohi. Men helvete vad det svider mellan låren nu haha, men det är sånt man får ta.. Nu ska jag möta Amanda vi ska handla inför helgen, hon ska vara hos mig några dagar. Ska bli mys. 

Imorgon börjar jag jobba 08.00, ska inventera lagret -.- sen jobbar jag hela helgen plus måndag, tisdag. Aaaaajah nu är jag framme, ha en bra torsdag ❤️

HELG!

Shit vad dagarna rullar på snabbt, hinner inte med. Hade ju min första jobbhelg på mode förra helgen, sa jag det? Aja efter jobbet i lördags träffade jag iaf Amanda och var ute och åt på Lagan. Efter jobbet i fredags var jag och älskling och åt på lilys med Willan och Johan. Galet goda burgare och drack en galet god nutella och banan milkshake. Väldigt mysig kväll i övrigt, vi fyra har så kul ihop :D








Jobbade i måndags, var ledig i torsdags och då var jag, Jossan och Annamaria på brunch hos Melissa. 


Sjukt gott. När jag ändå var i Bagarmossen passade jag på att hälsa på farmor (hon bor en station därifrån) och hon blev jätte glad. I onsdags jobbade jag på åhlens 08-12, träffade pappa en sväng och sen ringde dem mig från ett produktionsbolag och frågade ifall jag ville vara statist i en kortfilm. Det var MTV och kortfilmen skulle klippas ihop med något annat och sen visas på filmfestivaler och Netflix haha, lite oklart men fick ersättning så why not liksom. Sen tycker jag det är sjukt kul att vara med på sånna grejer! Man fick kläder och smink där, dock skulle man se svettig ut så looken var ju inte den snyggaste direkt haha:


Idag har jag jobbat på åhlens mellan 10-16 sen hade jag poledance, som jag längtat!!!!! Det var lika kul denna gång också dock sträckte jag mig eller nått när jag skulle göra en slags snurr så fick galet ont på höger sida av magen vid revbenet. Kunde liksom inte gå all in i slutet för hade så jävla ont haha. Får vara lite mer försiktig nästa gång :P men längtar redan till nästa torsdag. Nu ska jag sova strax, är ledig imorgon och det ska bli såå skönt att sova ut! Godnatt ❤️


THAILAND



Drömde att jag var i thai inatt, hade inte varit helt fel. Är ledig idag iaf, så det är skönt. Sov till halv 10 sen har jag bara legat i soffan och segat men ska göra mig iordning snart. Ska möta Jossan och vi ska åka till Melissa och äta brunch. Juste, igår var jag och betalade terminsavgiften för poledance, så nu kommer jag gå varje torsdag :D whohi, glad tjej. Nej men nu måste jag sätta fart, haaaaaade!

OH OHHHOHHH

Var nästan en vecka sen jag bloggar nu men har haft lite fullt upp. Jobbat, både på GFK och Åhlens. Inget mer jobb på utförsäljningen i Solna nu, så skönt!! Jobbar varannan helg på mode i Vällingby nu så detta är min första jobbhelg där. Var verkligen skillnad på att jobba där nu om man jämför med Solna. Skulle aldrig klara av att jobba sådär under en längre period. Fick min lön från december nu också, alltså är jäkligt nöjd, aldrig tjänat så mycket i hela mitt liv haha :D 

Igår var bästa dagen på länge, var ledig och Jossan och Nova var hos mig. Gjorde brunch till oss och så kollade vi på Sveriges mästerkock. Efter mötte jag Thilda och vi var och testade pole dance. Alltså det var SÅÅÅÅÅÅ kul. Jäkligt svårt och jobbigt men kände verkligen att detta är min grej. Vill verkligen börja gå en termin nu men det är rätt dyrt :( men vill verkligen det mer än något annat haha. Hoppas det löser sig på något sätt. Ikväll ska jag och Amanda äta på Lagan, mysigaste och bästa restaurangen höhö. Hoppas ni får en trevlig kväll, här är lite bilder från senaste veckan:










(Fick allt detta gratis från jobbet. Juste köpte massa grejer också 3 tröjor, enkla tunna, en tjocktröja som bara den kostade 399 frön början, en bh, ljus, present snöre och hårinpackning, betalade 200 spänn för allt det, så jävla sjukt haha)







GIVE ME A BREAK!

Alltså dessa dagar på Åhléns.. 50 % på allt i butiken nu, vi har stängt nedre plan och flyttat upp alla varor vilket betyder att vi bara har två kassor.. ja ni kan fatta kaoset. Jag har tom träningsvärk i mina vader, då kan ni fatta hur mycket man springer fram och tillbaka och håller på haha. I onsdags hade jag iaf en ledig dag, då sov jag ut, gick en prommis, lagade gryta till mig och älskling och pluggade. I tisdags var jag ute och åt med mamma på public, sen kom Jessica dit och joinade oss, trevlig kväll :) 










Imorse tog jag en kort PW, var så kallt så gick bara runt lötsjön sen gjorde jag lite yoga övningar hemma. Ska plugga en stund nu innan jag jobbar mellan 12.00-16.00. Efter jobbet ska jag hem till marre och larre (haha älsklings föräldrar alltså, kom på dessa smeknamn nu, tycker dem var fina ;)) vi ska vara där ikväll och äta middag med dem plus Tommy och hans mamma. Det ska bli trevligt! Hoppas ni får en bra lördag och snälla be en bön för mig mellan 12-16 att jag överlever, tack och hej!

ROLIG KVÄLL

Heej! Igår var min plan att vara hemma och vila så jag skulle bli helt frisk meeeeen så blev det icke. Pratade med pappa och han ville ses och äta middag i Sumpan. Var lite tvek först eftersom att jag fortfarande kände mig lite krasslig men var sugen på att hitta på något plus att jag ville träffa pappa så drog till Sumpan och mötte honom vid boulevard. Vi åt middag, sen kom Amanda och vi drog till Lagan och tog en dricka. Fixade även jobb till henne där men mer om det sen. Efter Lagan drog vi till greens och drack lite där. Var iaf jätte kul att vara med pappa en helkväll, han är bäst ❤️ Runt halv ett drog pappa hem och vi in till stan och mötte älskling och några av hans kompisar. Var på spitfire, drack, dansade och hade en as kul kväll. Sen tog jag, älskling, Amanda och Nille taxi hem till oss. 

Idag har jag jobbat med Amanda :D haha så random men igår när jag snackade med Ratan om jobbet till henne ville han att jag skulle följa med henne och jobba idag på deras nya restaurang på söder för att visa henne. Så klockan ett var vi där, var faktiskt inte så bakis så det var lugnt. Tydligen öppnade restaurangen idag?! Haha as random men det var kul iaf, vara bara där ca två timmar men ändå. Ska nog jobba där i helgen också med Amanda. Nu är jag så jäkla hungrig, är snart i hallonbergen. Ska köpa kebab pizza, har aldrig ätit det?! Haha känner att det är dags att prova. Lite bilder från igår:














YEEY

Har suttit i nästan tre timmar med kompletteringen och nu blev jag klar!! Så jäkla svårt.. var orolig över om jag ens skulle klara av att göra den, för var tvungen att räkna om allt och när jag kollade på alla siffror först tänkte jag ba: wtf.. detta kommer aldrig gå. Men efter att ha gått igenom alla papper typ hudra gånger känns det som att hag fattade iaf och jag hoppas det blev rätt. Nu har jag bara det sista på uppsatsen kvar den skulle vara 5-8 sidor, har skrivit 6 nu så är safe när det gäller det iaf dock måste jag skriva lite mer på analys, slutsats och sammanfattningen. Tänkte dock ta en liten paus nu först och äta något och kolla ett avsnitt av skilda värdar, höhö, det är bra faktiskt :D

FREDAG

Min frulle, gott va? ;)

Hejsvejs! Då vare fredag, känns inte som de, har varit så mycket röda dagar så allt flyter ihop. Har fortfarande en jäkla hosta och ont i halsen så är hemma från jobbet idag med. Var hos läkaren imorse och fick läkarintyg. Är ledig sen i helgen och på måndag jobbar jag i Solna, förhoppningsvis är jag helt frisk då för nu har jag varit sjuk i en vecka, tycker det får räcka nu :P Håller på med min uppsats, har inte så mycket kvar på den faktiskt men har en komplettering på en räkneuppgift att göra också -.- Men nu ska jag fortsätta, trevlig helg ❤️

NYÅRSLÖFTEN

 
  • Börja med någon ny träningsform. Kollade runt på lite klubbar förrut som hade boxning, självförsvar och sånt kombinerat med träning i grupp typ, verkade kul (men jobbigt) skulle vilja börja köra något sånt. Eller börja på någon dans, jag och mamma skulle ju gå förrut men så blev jag sjuk och sen vet jag inte vad som hände. Viket fall, något nytt ska jag börja med detta år.

  • Yoga. Innan jag blev sjuk nu gjorde jag yoga på morgonen vilket var ett sköt sätt att starta dagen på. Vill fortsätta med yoga och bli smidigare i kroppen, har ju klasser i detta på gymmet så kanske kan köra det någon gång i månaden också.

  • Meditera mera (haha var tvungen att skriva så för att det rimmade), men ska försöka ta en stund varje dag för att meditera och slappna av, det är faktiskt viktigt!

  • Springa ett lopp! Har aldrig gjort det och skulle vara kul att testa, då har man något att träna inför också.

  • Leva i nuet!! Inte tänka så mycket på morgondagen, ha roligt och hitta på saker.
Blev många träningsrelaterade nyårslöften men det är bara kul. Det är kanske töntigt med nyårslöften egentligen men tycker det är kul att sätta upp lite mål. Och kul sen att kolla tillbaka också och om man lyckades uppnå dessa :)

RSS 2.0