HAPPY NEW YEAR



GOTT NYTT ÅR ALLA FINA LÄSARE! ÖNSKAR SNARRE.

29 – EN BILD PÅ MIG IDAG OCH 10 FAKTA




(Okej, den här bilden är inte från idag.. men orkade inte ta någon nu så den får duga)

1. Jag hatar när fingrarna bli ”skrynkliga” när man badar ni vet? Jag står verkligen inte ut, så brukar ha en handuk bredvid badkaret och torka händerna på haha.

2.
Jag dricker alltid med 2 sugrör, det är godare så!

3.
Jag är väldigt frusen av mig. Fryser nästan jämt.

4.
Jag tvättar bara mitt hår 2 gånger i veckan.

5.
Enda sen jag och älskling bokade vår resa till thailand har vi haft en tävling varje dag att den som först skriver/säger zoltan följt av hur många dagar det är kvar tills vi åker vinner. Get it? Jag kan liksom väcka honom på natten och ba: älskling zoltan 130.

6.
Jag är lite av en hypokondriker och inbillar mig ofta att jag har någon sjukdom.

7.
Mitt favorit godis är choklad.

8.
Jag tycker inte om att prata direkt i telefonen, pratar nästan alltid i headset . Diggar inte när det blir sådär varmt mot örat man typ känner att strålningen tar ens hjärna.

9.
Jag är väldigt sällskapsjuk, tycker inte om att vara ensam.

10.
Jag har 2 hål i varje öra och ett i navel, hade även hål i näsan förut men det har fått växa igen.


NYÅRSAFTON


(gammal bild på mig och Jennifer)

Godmorgon godmorgon! Idag är det årets sista dag och med det har jag bara en sak att säga: fyhelvete vad det här året har gått snabbt? Alltså fattar verkligen inte var tiden tagit vägen. Nåväl, igår kom Jennifer och Robert hit, dem kom ganska sent så vi åkte bara hem till mig, åt chips och godis och kollade på the ugly truth.

Idag ska vi gå runt och shoppa lite på söder samt besöka systembolaget, vill inte ens tänka på hur fet den kön kommer vara men det är sånt man får ta när man är ute och handlar i sista sekund. Sen ska vi hem, fixa oss, åka till sumpan, gå ut och äta sen blire fekke, sa jag att jag vara grymt taggad? Whiio. ska verkligen bli sjukt kul! Nu ska jag klä på mig, puuuusss!

FREDAG 30 DECEMBER 2011

Godmorgon! Sitter och försöker vakna till liv.. Har varit så sjukt trött de senaste dagarna på morgonen, både igår och förrgår gick jag liksom upp 10 min innan jag skulle gå. Idag jobbar jag från öppning till stängning, låt dagen gå fort, please. Efter jobbet så ska jag och Lii gå och träna :D Sen kl 21.40 kommer Jennifer och Robert till stockholm, åhh det ska bli såå kul! Dem ska vara här och fira nyår med oss. Nu måste jag bege mig. Eller snarare göra en måltidsersättning, har fan gått upp nästan ett kilo dem här 3 dagarna, har varit lite slarvig hehe.. Aja fan vad jag babblar, ha en bra dag!

ÅRSLISTA

Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
- Jag gjorde en tatuering, fyllde 20 så fick ju handla på bolaget för första gången, var vittne i en rättegång och var på begravning.


(min snygga tatto)

Höll du några av dina nyårslöften?
- Till viss del, har faktiskt tränat relativt regelbundet hela året så det löftet höll jag! Inget nikotin, njaa. Stressa mindre, eeh nej.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar under året?
- Japp Melissa. Till världens finaste Jacob.

Vilka länder besökte du?
- Grekland och Finland när jag åkte kryssning (om det nu räknas).


(underbara grekland)

Har du varit sjuk eller skadat dig?
- I september drog jag på mig nått läskigt virus som vägrade släppa.. men efter 3 veckor blev jag frisk. Annars har jag varit relativt frisk förrutom att jag haft lite problem med mina höfter och andningen ett tag.

Vilka datum från 2010 kommer du alltid att minnas?
- 1/4 (när jag åkte upp och hälsade på Fille i Östersund), 19/4 (när mormor gick bort), 21/4 (min och älsklings halvårsdag när vi bodde på hotell). 7/6 (Melissas student), 29/6 (när jag åkte till Rhodos med pappa och Amanda), 25/7 (när jag och älskling var på öland och hade en jätte mysig kväll i Borgholm som slutade med övernattning på hotell).

Bästa köpet?
- Shit vad svårt, har inte handlat nått speciellt i år alltså om man tänker materiella ting.. Så får väl säga flygbiljetterna till min och älsklings kommande resa!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- När jag var i grekland med pappa och Amanda. Roliga utekvällar. När jag gjort min tatuering, blev så sjukt nöjd! När jag fick jobb på jam jam. Alla roliga stunder jag haft med älskling etc.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010?
- Om sanningen ska fram, Mr saxobeat, Levels, Danza kuduro, fade in to darkness, Jag kommer, Satan i gatan, Rabiosa, När jag går ner, Sexy and i know it, Welcome to st tropez mfl.

Vad önskar du att du gjort mer?
- Vad svårt, kanske träffat mina vänner mer? Blir ju svårt att få tiden att gå ihop ibland när man jobbar och så. Önskar att man hade all tid i världen för att göra roliga saker, man det har man ju inte.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Ätit massa onyttigt. Fan vilken het kropp jag hade haft nu isf! Med tanke på att jag har tränat rätt mycket (men ja äter man massa skit blir det ändå plus minus noll).

Hur tillbringade du julen?
- På julafton var jag och älskling hemma hos mamma och firade jul, sen åkte vi hem till honom. Juldagen blev det lite partaj med Melissa, älskling och hans kompisar och på annandagen jobbade jag sen var vi hemma hos mamma och då kom pappa och farmor dit också.


(jag och syrran på julafton)

Hatar du någon som du inte hatade i början av året?
- Det finns personer jag ogillar, men inte hatar. Fast vet inte ifall det är någon speciell som jag inte gillar nu som jag gillade i början av året, aja.

Bästa boken du läste 2010?
- Livet deluxe!! Iofs ända boken jag läste iår men ändå.

Största nusikaliska upptäckten?
- Betoven! Haha nejdå, han har jag alltid gillat.. ;) nej men kanske Avicii.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
- Först var jag hemma hos mamma, fick presenter och sen gick vi och tog varsin öl (eller jag drack en cider haha aja). Efter det åkte jag hem till pappa och blev firad där och sen gick jag, pappa, farmor och Amanda ut och åt. Efter det kom jag hem till älskling som tråkigt nog var sjuk. Men hans föräldrar hade köpt en jätte god hallonpaj saom vi åt och så fick jag present av dem också.


(jag och syrran på olearys på min födelsedag, såå god mat!)

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
- Att min mormor inte dog och att morfar inte skulle fått cancer hade nog underlättat året något om man säger så. Sen finns det ju även andra saker som jag inte tänker skriva om här!

Vad fick dig att må bra?
- Umgås med mina nära och kära och träna!

Den bästa nya människan du träffade? beskriv personen kort.
- Jag träffade många nya personer, framförallt när jag började jobba på jam jam. Men måste säga att Lii är den som jag kommit närmast av alla! är jätte glad att jag träffade henne!


(jag och min fina vän Lii)

ONSDAG 28 DECEMBER 2011


Från julafton (kom på att jag inte ens visat min tatuering eller skrivit vad den står för i bloggen än.. haha jag är lite glömsk)

Ni ba shiiiiit var har hon tagit vägen? kanske ätit för mycket julmat eller gått upp i rök? Nope så är inte fallet, im alive (fast jag har ätit för mycket julmat hehe). Dock har jag haft väldigt fullt upp de senaste dagarna och tyvärr så har bloggen kommit lite i kläm.. Har firat jul, varit med älsklingen, tränat, jobbat osv. Men mycket av min normala "bloggtid" har gått åt till att kolla på lost. Det är fett bra! Vi har alla 7 säsonger eller hur många det nu är hemma så jag och älskling har mycket att se om man säger så..

Annars då? Har varit sjukt stressad över jobbet de senaste dagarna (är det fortfarande) menmen, försöker att inte tänka på det när jag är hemma. Men idag var det fett kul att jobba för Fille var där :D Japp hon jobbade med mig idag och jag har bara en sak att säga till henne angående hennes inasats: BRA JORT! (läs med finskt uttal). Nu ska jag duscha, hörs imorgon!

JULAFTON

Godmorgon och god jul på er! Igår var jag först hos läkaren på morgonen, gick hem till mamma och Fredrik och gjorde frukost sen jobbade jag mellan tre och åtta. Efter jobbet åkte jag hem till älskling och åt natcho tallrik och spelade bingolotto, myspys. Men trötta som både jag och älskling var blev det inte direkt en "uppesittar kväll" utan vi somnade vid elva, men det var bara skönt!

Idag är jag pigg och glad för det är ju julafton :D Jag och älskling ska hem till mig och äta julbord och sådär. Sen åker vi tillbaka till honom igen eftersom att vi är ensama här. Nu ska jag äta frukost! Ha en bra julafton.

28 – DETTA SKA JAG BLI

Vem vet det? Så jäkla svårt. Men det lutar åt att plugga till fritidspedagog till nästa höst!


GODNATT!



Sitter här med en bacardi brezeer.. skojja (haha orka att jag kör samma skämt igen). Nej men med tanke på att jag sov över 12 timmar inatt så känner jag mig inte sådär super trött, menmen, måste ändå gå och lägga mig snart.. Känns som att förkylningen börjar gå över MEN börjar istället känna mig krasslig i halsen? Åhh orkar inte. Men får se det positivt, hellre vara lite halvdålig nu än när vi ska åka. Brukar typ alltid bli sjuk innan jag ska åka utomlands, äkta min otur liksom. Vafan nu får jag sluta babbla och gå och lägga mig, imorgon väntar en lång dag hehe, sov gott!

JUL-LISTA

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan (usch inget!!)
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Mjuka paket
- Hårda paket
Arne Weise - Ernst



Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Ska fira jul hemma hos mamma med henne, Fredrik, Amanda, morfar och älskling. Sen åker jag och älskling hem till honom och ger varandra presenter och så. Hmm, undra vad jag ska få? ;) På annandagen ska jag fira med pappa och farmor också!!

Vad önskar du dig i julklapp?
Pengar. Fast av älskling en rakhyvel och ett hopprep.. haha fan vad oseriöst det lät, men det är sant! Sen av syrran typ någon body lotion jag kan ha i Thai.

Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
När de åker på semester med husvagnen.

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Japp, alltid lika mysigt att fira jul!

Har du firat jul utomlands någongång?
Julen 2009 firade jag i Thailand,

Vilket jullåt är den bästa?
Haha vet inte..

Vilken julfilm är den bästa?
The Holiday är grym! Kommer inte på någon annan just nu.

Har du varit Lucia någongång?
Nej.

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Åh vad svårt! Tycker att alla jular man firar här hemma är relativt lika varandra. Så måste nog säga när vi var i Thailand. Inte för att det var speciellt "juligt" men det var en underbar julafton iaf!

WHATS UP?



Sitter här och smuttar på en drink.. haha nerå, snarare sitter här och fasar för att dricka en måltidsersättning. Eller nej inte fasar har börjat vänja mig och det är faktiskt rätt nice för:
1. Det går snabbt att göra (jävligt snabbt).
2. man blir mätt!

Har ju varit lite halvsjuk eller a sjuk de senaste dagarna, men har faktiskt ignorerat det och jobbat ändå. Okej har gått hem 3 timmar tidigare båda dagarna men ändå, tycker det räcker att jobba 7,5 timmar när man är sjuk! Hur som helst, nu har jag dragit på mig årets mensvärk också så bestämde mig faktiskt för att vara hemma och vila idag, så kanske jag är het frisk imorgon? På tal om imorgon, det är ju uppesittar kväll och älskling, kommer säkert glömma säga detta så skriver det här, vi måste köpa bingolotter? As kul ju, vi kanske vinner en bil ;D Nu ska jag gå och göra min mltidsersättning, skepp och hoj!

23.22

Åhh, jag har ju seriösa problem! Har blivit sjuk.. eller ja ni vet när man känner sig hängig och har ont i kroppen? Sen förkylning på det. Gick och jobbade idag ändå men gick hem 3 timmar tidigare (tack gud för det, 09.30-20.15 hade blivit en aning jobbigt) tänkte, jag går och lägger mig då, eller ja, jag går och lägger mig tidigt ikväll iaf så jag kan "sova bort skiten" men vem är uppe? Jo jag. Antagligen eftersom att jag skriver det här inlägget, men ändå. Fan. Måste tillägga 2 saker innan jag avslutar detta:
1. Jag åt sjukt god middag, phad thai med tiger räkor (världens snällaste älskling köpte till mig, eller vänta kan nog inte kalla honom för världens snällaste längre, han vill inte pussa mig nu när jag är sjuk eller han gav mig en puss, sen "torkade han bort den" med handen, taskigt alltså!)
2. Om exakt en månad åker vi till Thailand.
Godnatt!

27 – MIN FAVORIT PLATS

Har 2 stycken faktiskt. Det första är hemma. Hemma är hemma liksom, alltid skönt. Den andra är på en solstol vid havet i ett varmt land. Okej kanske inte just på solstolen för blir väldigt rastlös av att sola men i havet i ett varmt land då, älskar att bada :D

MÅNDAG 19 DECEMBER 2011

Tjenää! Shit vad jag har hunnit med grejer idag alltså. Först hem till pappa och hämta mitt pass, vidare till åhlens för att ta bild i den där automaten sen till Thai ambasaden. Kom in den här gången iaf haha. Men smarta som jag och älskling är tog jag inte med hans pass så bara jag som kunde göra en ansökan, såå typiskt! Efter det drog jag till gymmet, helt död i kroppen efter min super run igår men tänkte att jag springer 5 km iaf. 29.20 och jag var inte ens så död. What up med att min kondis blivit bra så snabbt? Aja gnäller inte, det är nice. Hade inte ätit nått innan heller så fatta inte att jag orkade. Körde lite styrka efter också.

Skulle egentligen varit ledig idag men vi har fått beställning på 30 stora korgar och eftersom att det är bara jag som kan göra dem så måste jag hoppa in och jobba både ikväll och imorgon bitti, men det är bra ändå, meeeer cash att spendera Thailand. 32 dagar kvar idag, fan vad jag längtar. Nu ska jag bada och sen bege mig till jobbet, btw FAAAAAAN vad bra årets julkalender är, så sjukt spännande, orkar inte vänta tills imorgon för att få se nästa avsnitt, suuck!!!!!!

FIXDAG

Alltså, det är så jäkla mycket att fixa med innan man ska åka iväg. Det är vaccin, visum, försäkringar och gud vet vad. Nu har iaf vi fyllt i alla visum papper så för göra ett nytt försök att ta mig till Thailänska ambasaden imorgon, fattade verkligen nada sist jag var där. Hur som helst har varit och tränat med älskling idag, sprang i exakt en timme nästan 9,5 km tuung jag är! Sen drog vi till solna centrum och köpte julklappar, så nu är jag klar med det! Det roliga är, först visade jag älskling vad han skulle köpa till mig och sen visade han vad jag skulle köpa till honom, så det blir ju verkligen en "överraskning" vad vi kommer ge varandra haha. Nu ska jag kolla på andra avenyn sen sova. Godnatt!

KÖPA HEEEEEST? FINNS DET LÄÄÄÄÄSK?





Gruppbild innan vi drog till stan igår!

Godkväll! Har precis tryckt i mig massa julmat, muuuums. Eftersom att Sannys föräldrar åker bort nästa vecka så åt vi julmat och så idag istället. Sen fick jag ett jätte fint halsband och örhänge av dem, så gulliga! Jag skulle ju egentligen ha jobbat idag men sen kom jag dit och då hade det varit massa avbokningar så jag skulle inte jobba..  Aja. Hade jätte kul igår också, dock äre jävligt överskattat att gå på krogen, mycket roligare hos Melissa innan! Men så är det ju alltid. Nu ska jag och älskling kolla på Harry Potter! Ha en fortsatt trevlig kväll!

26 – FÖRSTA FYLLAN

Kommer faktiskt ihåg det riktigt väl, trotts att jag var full (hehe) men dricker aldrig så mycket att jag inte minns! Nåväl det var jag och Thilda på hennes land. Det var den "årliga kräftskivan" som deras grannar har där. Vet inte hur vi kom in på idén men helt plötsligt satt vi på ett berg vid vattnet utanför huset där kräftskivan var och drack ren sprit vi snott från huset.. haha. Behövdes inte så mycket direkt men efter ett tag blev allt lite snurrigt, vi drog hem till Thilda och typ hade en miljon skrattatacker på vägen hem. Sen när vi låg i sängen och hennes pappa kom tillbaka och släkte lampan ute i hallen utbrast jag typ "vafan jag ser inget, jag är bliiiind" haha. Så kan det gå! Har iaf jätte många roliga minnen från Thildas land och på tal om Thilda, jag saknar dig! 






Lite bilder fårn sommaren 2006

FREEEEEEEDAG!

Till att börja med, grattis på födelsedagen Mellis! Är hemma hos älskling och ska försöka trycka i mig en måltidsersättning och sen bege mig till floragatan 3 för att fixa med visumet och sedan ska jag träna. Åhh det är så skönt att vara ledig och inte behöva stressa till nått! Skriver sen. PUUUUUUUSSSIS.

OFF TO WORK

Nu ska jag snart bege mig till jobbet. 13-19.15 och imorgon är jag ledig, så skönt! Då ska jag bland annat till thai ambasaden och fixa visum, träna och träffa Melissa som fyller år. Idag efter jobbet ska jag hem till pappa och äta, mys. Har inte träffat honom på jätte länge, blir så när man jobbar mycket. Ha en bra dag!

KÖPA HEST? MANGE BJUDER!



Godmorgon förresten. Man blir väldigt pigg och glad när man vaknar till denna video, gryyyymt.

25 – FAVORIT MAT

SKALDJUR I ALLA FORMER!!!! Åhh det är så gott, speciellt krabba! Det sjukaste av allt är att det är nyttigt också haha. För i vanliga fall brukar allt som är sjukt gott vara onyttigt. Nackdelen är väl att det är dyrt.. Fast inte i Thailand och där ska jag frossa som fan i skaldjur! Åh nu blev jag hungrig.. skaldjur till frukost? Ja tack ;D

24- DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

Dem som känner mig vet att jag är en ganska känslig person, alltså jag blir lätt berörd av saker och ting. Jag kan gråta av en sorlig film, en text, när jag kollar nyheterna och läser om nått hemskt som hänt, ett klipp på youtube, när jag är stressad, när jag blir arg osv. Vet inte verför men det kanske är så att jag får ut mina känslor/agressioner genom att gråta? Vilket fall, har lätt för att visa känslor vilket både är positivt och negativt.

TJUVARNAS JUL



Godmorgon godmorgon! Har varit vaken lite mer än en halvtimme nu. Har kollat på julkalendern (den är så bra!!) och nu håller jag på att brygga kaffe. Idag blire jobb mellan 9.30-19.15! Älskar att vara uppe i tid innan man ska till jobbet för då kan man göra allt i lugn och ro utan att stressa. Aja nu är kaffet klart! Ha en bra dag!

ANUS



Nu: Mot jobbet. 13-19. Blä.

JULGALAN

Oj, hade faktiskt helt glömt bort att lägga upp bilder men vafan, bättre sent än aldrig!


Jack vid middagen


Atta


Jag och Lii



Jag och Atta


Några killar gjorde ballongdansen för 100 spänn!


Jag och Lina


Haha mitt "fake smile" som älskling kallar det


Jack och Evve


Haha tog av min skorna, fick lite ont..


Vad gör jag? :P


Trion!


Glad Atta haha


Haha vackert


Bjussar på denna snygg bild också, riktigt frääääch

23 – DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

Det finns ju rätt mycket saker som man mår bra av. Vara ledig och köra en rolig utekväll. Eller vara ledig och kolla på en bra film med en fet godispåse. Mår ju också bra av att vara med min familj, kompisar och älskling såklart. Men just nu när det är segt på jobbet eller någonting känns jobbigt så är det verkligen en grej som verkligen får mig att må bättre och det är att om 38 dagar drar jag och älskling till Asien i 2 månader! Whhio.


NY KATEGORI



Bra va?? Kommer publicera alla inlägg jag bloggar därifrån i denna kategori, så det blir lätt att hitta. Gryyyymt.

VÄÄÄÄRT

Fick vara ledig från jobbet igår, yes. Så var ute och åt med älskling, hans familj och några till, det var jätte trevligt! Mycket roligare än att jobba om man säger så haha. Men idag blire jobb klockan 4. Innan det ska jag umgås med världens bästa och underbaraste kille (som nyss slängde ett ägg i mitt hår, haha men jag älskar honom ändå) Puss.

FREDAG

Den här veckan har jag jobbat 2 pass på backup event = duktig. Det är fan kallt och stå och dela metro i 3 timmar.. Ikväll blire iaf jobb på båten och det ska bli kul faktiskt om man bortser från att det är mycket roligare att vara ledig och typ gå ut och äta *host*. Men nu är frågan, ska jag gå på rullbandet eller inte?


Orkar jag bli såhär död? haha svar: Nej. Fast jo det är fan as skönt efter, men har ingen motivation. Att lägga sig i ett varmt bad lockar liksom mer..

DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA (8)






HÄR VARE LITE TOMT


(jag och Lii på julgalan, mer bilder kommer inom en snar framtid)

Heej! Känner att det inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden.. men det ska det bli ändring på! Shit vad snabbt den här veckan har gått alltså. Har jobbat varje dag och kommer göra det resten av veckan också. Annars har jag varit och tränat med min älskling. Han är världens snällaste och köpte en ny måltidsersättning till mig också för 280 spänn, väärt! Idag var vi och vaccinerade oss, tog min sista twinrix spruta så nu är jag ready för Thailand! Köpte även present till Melissa som fyller år nästa fredag och julklapp till Amanda. Åhh orkar inte sitta vid datorn längre, ska upp tidigt imorgon och härja! Godnatt!!

BAAAAARA KETCHUP

Hade en så sjukt rolig kväll igår, berättar mer sen när jag laddar upp bilderna! Idag mår jag ändå hyfsat bra, lite trött bara men det är smällar man får ta, drack ju inte tequila iaf till skillnad från vissa andra ;) Idag har jag och älskling hängt med Martin, vi gick och åt på näckrosgrillen, så sjukt gott! Sen drog vi hem till älskling och kollade på allt om min buske, Martin och älskling uppskattade den inte om man säger så, vadfan den är ju bra? Okej jag somnade men det var bara för att jag var trööööötttt. Btw rubriken jag smäller av vad kul, ingen fattar men ändå, Hejdå.


JULGALAN!



Hej på er! Var så trött igår när jag kom hem från jobbet så somnade dirr. Idag är jag pigg och glad hehe. Har precis varit och tränat, sprang i 25 min men fick sån jävla håll så gav upp sen haha. Ikväll ska jag på julgalan med jobbet, fett med kul. Ska hem till Lii runt halv 6 och sen drar vi dit tillsammans. Vafan kl är ju redan 3 har inte tid att sitta här, ha en trevlig kväll! PUUUUUSSSIS

22 – DET HÄR UPPRÖR MIG

Haha japp, vi fortsätter i samma spår! Och jag kan säga er att det finns en hel drös med saker som upprör mig. Vi kan ju skippa det jag redan tagit upp de senaste dagarna som irriterande kärringar på tuben, tandläkaren, SL och andra saker som är onödigt dyrt. Mer då? Ja vi kan ju börja med alla störda sjuka människor som finns där ute som mördar/misshandlar/våldtar/rånar etc. Även djurmisshadel upprör mig, är verkligen en djurmänniska och att se oskyldiga djur plågas är inte okej. Sen finns det ju små saker som upprör en tex om en nagel går av haha (skämtosido).  Nej men att livet är orättvist överhuvudtaget. Vissa föds i Afrika utan mat och vatten medans vissa i miami och torkar sig i röven med en dollarsedel. Jag i Sverige. Vilket är rätt soft ändå om man bortser från att det blir istid här på vintern (det är då man flyr till Thailand hehe). Okej nått som verkligen upprör mig nu när jag tänker efter är när man blir orättvis behandlad. Hatar det, eller när man får skit för saker man inte gjort eller typ om man är snäll och ställer upp för någon och inte får ett skit tillbaka. Seriöst listan kan göras lång.

FUCK

Jag känner att mina inlägg på senaste tiden har varit lite aggresiva and here it comes again. Helt ärligt, jag hatar tandläkaren. 1 dem är fan alltid försenade, man får alltid vänta minst 5 min, idag fick jag vänta 25, yes ni hörde rätt. Det var ju skit kul verkligen. 2 alltså priserna ska vi ju inte ens snacka om, visst en undersökning kanske inte är så jätte dyr, man får nått tandvårdsstöd eller vad det heter varje år så min undersökning gick "bara" på 350. Men sen då, japp självklart har man tandsten (har tagit bort det förrut och det tar typ 3 min) så ska tillbaka dit den 12 och där rök 1000 spänn till! ALLTSÅ TUSEN KRONOR TILL ORKAR INTE. Nu ska jag gå och bajsa ner mig själv hejdå.

21 – SÅHÄR SÅG JAG UT FÖR 2 ÅR SEDAN




RSS 2.0