SKJUT MIG

Helt seriöst, har aldrig varit såhär bakis i mitt liv. Det blev ju en del dricka igår om man säger så! Ett tips: gå inte på arbetsintervjuv bakis. Min hjärna var ju liksom hemma och sov, hade inget vettigt att säga, jisses! Köpte indisk mat till lunch mumsi och sen har jag kollat på big brother. Jag har ju fan seriösa problem, har inte ens börjat packa än och jag ska fan gå snart, börjar jobba klockan 5 på ica. ÅHHHHHH orkar inte! Jag vill bara sova. Bajs. Hejdå.


LILL LÖRDAG




Jag kan inte fatta att det är typ ett år sen vi hade vår studentskiva, känns som igår typ, tiden går så satans fort! Ikväll ska jag iaf på sp3ju's studentskiva. Får väl se hur kul det blir där med tanke på vad det gick för folk i vår skola.. Men det ska bli kul att träffa Camilla och lite annat folk från klassen.

Ska iaf vara hos E runt halv fem så ska vi fixa oss lite, sen ska vi möta upp Willan och köpa mat och sen kommer Lillis också, så vi ska föra innan vi drar ut, 2 bag in the box till oss fyra, hej och hå! Ikväll blire partyyyy alltså. Ne men det ska bli riktigt kul att träffa mina tjejer, har inte sett Lillis och Willan sen studenten!!

Nog om det, var ju på arbetsintervjuv igår, var samling/sälj jobb och det lät riktigt intressant. Blev kallad till en andra intervjuv iaf så imorgon kl 1 ska jag vara där, lagom bakis haha. Nää nu ska jag kolla på 2 1/2 män och äta frukost, see ya!

DET FINNS EN GUD

Hahha precis när jag publicerade det förra inlägget ringer det en kille om ett jobb. Lustigt. Ska på intervjuv imorgon kl 14.00. Me like.

MÅNDAG

Idag har jag typ sökt 1000 jobb känns det som, någon borde väl ha lite sympati för min ekonomi? Hallå? Nähä. Nä men seriöst, ett enda litet svar borde jag väl kunna få. Nåväl. Annars har jag bara slappat idag, kollat på DH och sovit, slappt jag vet! Nu ska jag fortsätta slappa och vänta på att älskling ska komma hem, sa jag att jag är sjuk förresten? Aja, herjråå!


S&M


LÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG

Men hääj! Kom nyss hem från jobbet, jobbade bara mellan kl 17-21 så det var luugna puckar. Annars då? Jo tack, nej men seriöst nu var ute i solen idag och försökte få lite färg men ack det gick icke. Jag och Sanny kom fram till att jag är otroligt vit, blek, ljus i asien är det faktiskt vackert att vara det, sådeså!  Nä men folk typ vände sig om när dem gick förbi, blev bländade, vissa frågade om jag faktiskt var ett spöke. Man skulle kunna jämföra mig med Annie i Big Brother, så illa är det! FAAAAAAN VAD JAG BABBLAR. Vi åt iaf på donken och drack te, efter dårå. Sen gick vi hem och kollade på späck och jag sov en stund och nu sitter jag här och förmedlar min dag i text, djupt måste jag säga! Nej nu blev sängen där min fina älskling ligger i väldigt lockande, puss på er!

UTGÅNG PÅ INGÅNG


Hello! Har tillbringat dagen på stan med mina kära vänner Lovisa och Jenny, köpte ett par nya shorts samt lite smycken, kan visa sen kanske (: Nu är jag med min kära mammi, vi dricker tequila rose och ska snart gå ut och äta indisk mat, yummi. Ikväll blir utgång, TAGGA! Have a nice kväll. Puss och kram.

KISS FROM A ROSE

Kära vänner, tittade på finska idol för någon dag sen, haha inte för att jag brukar titta på finsk tv men råkade bläddra förbi likzom och då var det en deltagare som sjöng den här gamla godingen:



Godnatt!

SUNNY DAY


Igår var jag och hämtade mitt paket från hm, najs. Idag ska jag hämta mitt bankomatkort, najs. Efter det ska jag träna med PJ, long time sen så det ska bli fun. Gud vad jag känner att jag skriver svengelska här, well well. Idag blire även jobb mellan 16-22, desperate housewifes, bb och sen bingen. Puss och kram vi ses på stan!

ALAAANYA

Girls, kommer ni ihåg denna låt som spelades på baren hela tiden:

HELGENS

Nu är min kamera inskickad på lagning, check! I fredags var jag bara med älskling och tog det lugnt. I lördags så jobbade jag och efter det så åkte jag med älskling och hans kompisar hem till stenberg som hade fest. Det var skööj dock var jag typ ensam där bland typ jävligt många killar så hade jag inte skadat med lite kvinligt sällskap i form av typ Fille, nåväl ska inte klaga, det var en trevlig kväll! Idag har jag jobbat och nu blire myskväll med solsidan och big brother, gilla! PUSS PÅ EER!

FY PUNKT FAN

..vad jag är glad att gårdagen är över, inte nog med att min kropp frös ihjäl under dagen, min hjärna frös till is så att jag inte kunde tänka, detta måste slutat allvarlig tänker ni och japp det gjorde det, glömde mitt kort på pressbyrån så var tvungen att ringa och spärra skiten sen hade jag en förjävlig kväll på ica med en miljon jobbiga dryga kunder.

Så nya rad, ny dag (: Idag ska jag träna, fixa några småärenden samt vara med älskling. Jobbar hela helgen så blir en lugn helg för min del! Nu ska jag bädda min säng för er som undrar, ciaao!

HAPPY ST PATRICKS DAY!



Väldigt vacker bild, men den får duga! Började dagen med att gå upp 05.45, är det ens mänskligt? Nåväl, mötte Sara och vi åkte till metro samlingen som började 06.50 och dem här fina hattarna fick vi gå runt med, haha! Efter det var vi och åt lunch, keebab, så gott men det tog ju typ 5 år innan vi hittade någonstans att äta, beslutsångest på hög nivå alltså. Efter det var det intersportsamplingen och fyfan vad jag frös alltså, var "löpare" så gick runt med årets tunnaste jacka i 3 timmar, brrrruu. Fryser fortfarande. Nu blire ica klockan 17.00, ha en great kväll! Puss och kram.


IDAG SKA JAG:

  • Ge blod
  • Köpa linser
  • Gå till frisören
  • Fika med pappa
  • Jobba
  • Träffa älskling

SHOPPING

Det är fan najs att shoppa hemifrån:








(klicka för att se större)

HM.SE

VÅÅR

Vaknade precis av att solen lyser in i mitt rum, så jäkla skönt att det börjar bli vår nu. Me like. Idag börjar jag jobba på lagan klockan 17.00 innan det måste jag träna samt fixa lite små grejer. Hörs lite senare, puss!

NAILS

Har typ blivit lite beroende av att hålla på med mina naglar. Det blir ju såklart bäst om man går och fixar på någon salong typ men har kört på lösnaglar och det ser ändå äkta ut, det enda jobbiga är ifall dem går av:



Provade med mönster nu, sjukt snygga:


Alla finns att köpa på åhlens och det är märket broadway, puss!

MÅNDAG

Idag är jag ledig, whii. Ska träna och sen a träna. Ne men har verkligen ingenting planerat idag vilket känns jävligt skönt faktiskt! Hörs sen!

LOVE


Om jag fick välja mellan att älska dig och andas, så skulle jag använda mitt sista andetag för att säga jag älskar dig till dig <3


HAR DU KEBAB I FICKAN?

tjääna. ville bara säga att jag är på jobbet, hot. sista dagen faktiskt, sen slutar jag här. kan tillägga att jag har riktigt tråkig btw. kan inte skriva storbokstav, frågetecken osv fast det kanske ni har märkt. fan vilket tråkigt inlägg. hejdå.


FREDAGEN MED STORT F..



..kan tyvärr inte säga varför, haha men en viss person vet :) Idag blire jobb från 11-20 sen händere grejer! Ha en underbar fredag, puss!

GODKVÄLL!

Blev ingen boking idag, man kunde inte boka resan hem förrens 11 mån innan så vi ska tillbaka om en månad och boka allt. Vet att det är ganska tidigt att boka men det bli mycket billigare och det är skönt att veta när man ska åka så man har nått att se fram emot :D Åt iaf lunch med pappa och sen har jag och älskling varit och tränat! Godnatt på eeeeer!


CAUSE I CANT GET ENOUGH, I CANT GET ENOUGH.




TODAY IS THE DAY

Godmorgon! Är fortfarande förkyld suck! Kanske beror på att jag tränade 2 ggr igår? Aja. Vet inte om jag har sagt det men jag ch älskling har ju avbokat våran resa til egypten! Fett sorligt :( Menmen vi gjorde ju faktiskt det först pga alla oroligheter som är där och sen för att vi ska dra till Thailand istället! OCH idag ska jag in till stan med pappa och boka vår resa!! Whii säger jag bara. Vi ska iaf åka bort i 2 månader så det sa bli så sjuk jävla roligt! Dock är det ju 500 år kvar menmen! Nu måste jag göra mig iordning! Puss och kram!

TONIGHT


PANNACOTTA

Trött på att hålla på med gelatinblad och krångla när du ska göra pannacotta? (tänk er tv-shops rösten) Här kommer iaf ett grymt enkelt och gott recept där man slipper de:


(Gjorde dem här till mig och älskling igår, sjukt gott med färska hallon och blåbär på, min mobilkamera misslyckas dock med att förmedla den här "m fan vad got känslan").

Ingredienser
4 dl grädde
1 dl gelésocker multi
1vaniljstång (skrapa ur fröna) eller 2 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
Blanda allt i en kastrull och låt koka upp. Koka 1/2 min och häll upp i portionsskålar. Ställ i kylen och låt stelna ett par timmar. Servera med valfri frukt (:


MONDAG

Hej på er! Mådde inte bra när jag vaknade imorse förkyld osv. Har iaf lyckats städa upp i mitt rum och snart kommer älskling hit. Vi är ensama här ikväll så har gjort efterätt sen ska vi äta tacos och kolla på bb såklart, men det är fan länge tills de börjar.. Nåväl, imorgon jobbar jag på ica på morgonen och lagan på kvällen, om jag mår bättre vill säga! PUSS 

MINA NYA CONVERSE





Dem förtjänade helt enkelt ett eget inlägg, love them! Nu längtar jag lite till våren. Eller typ skitmycket. SATFLÄSK vad jag längtar när jag tänker efter.

HELGEN

I fredags var jag, älskling och jossän hemma hos melissa och soffan. Vi åt middag, drack lite osv, trevlig kväll! Igår var jag och träna sen åkte jag och älskling till solna centrum för att fixa mitt armband men dem hade bara en viss storlek på alla armband dem som var kortare var för barn haha kul liksom. What evaaaa sen åkte jag och älskling och handlade middag kött och sen gjorde vi bakbotatis till sjuuuuukt gott:


haha vi kom på lite senare att vi skulle ta bild så det blev inte så vackert.


Våra fina drinkar, men någon gillade dem inte :(


Har jag sagt att det är jobbigt att ha en kille som är modell?

Nu ska jag och älskling gå på prommenad, puss och kram!

SANNY INNAN BALEN I 9AN



Aw älskling hade kammat håret extra fin för sin dejt:

FREEDAG

Idag ska jag först på en arbetsintervjuv typ, eller vad man ska säga. Ska nämligen sluta på hot. Sen ska jag jobba på hot haha fast jag ska sluta där typ om två veckor. Där emellan måste jag hinna hämta ut mina skor samt köpa enn par convers. Slutligen ska jag och älskling hem till Melissa ikväll. Ha en great dag! PUSS. Btw ni suuuuuuger på att kommentera!!

HOPP OCH HEJ

Somnade typ 4 inatt, kul. Idag ska jag träffa min älskade Melissa. Vi ska köpa lunch och gå hem till henne och kolla på en film från när vi var små! Haha fett kul ju. Efter det blire jobb på ica och sen träffa älskling, läängtar! Puss

ETT RIKTIGT FYND



Glömde säga att jag köpte en ny tröja här om dagen, på systembolaget!! Ja dem har börjat sälja kläder tydligen. Köpte denna för endast 49.90. Riktigt läcker måste jag säga!

2 MARS

Hej bloggen! Idag är jag ledig på förmiddagen, gissa hur skönt det var att sova ut! Nu ska jag iväg och träna, sen äta middag/lunch med pappa, sen blire jobb på lagan! Ha en bra dag! Puss

RSS 2.0