TORSDAG





Igår var jag ledig vilket var såååååå skönt! Var ute på en PW på morgonen, var i Solna centrum, tränade och köpte med mig god lunch och gick hem och kollade OTH. Sen gjorde jag fruktsallad, körde lite hemma spa med ansiktsmask, hårinpackning och fixade naglarna. Kände mig som en ny person efter. Idag har jag inte en lika skön dag.. Var på gymmet imorse och nu är jag påväg till jobbet. Nu ska jag spela jelly splash innan jag är framme, puzz.

HÖSTEN ❤️

Vet att det fortfarande är augusti men har fått lite höst känslor redan. Antar att det är på grund av att det varit rätt kallt de senaste dagarna men tycker bara att det är skönt, Många gillar ju inte hösten så mycket och därför tänkte jag göra en lista på bra saker med hösten höhö:
  • Hösten är som en nystart. Skolan börjar eller om man inte pluggar börjar man jobba igen efter semestern. Man kanske börjar komma igång att träna eller göra något annat, går någon kurs, det mesta startar ju på hösten (btw mamma, vi måste boka in oss på en salsa kurs snart!!). Hösten känns iaf som en chans att starta något nytt :-)

  • Serier!!!!!! Man har alltid något att kolla på eftersom att allt drar igång nu på hösten: PH, big brother, idol, fångarna på fortet osv.

  • Skaldjur, att kunna gå till affären och köpa en färsk krabba, ja bara det gör ju hösten helt underbar / skaldjurslover

  • Mysiga hemmakvällar med tända ljus. Haha cheesy men sant. För hur mysigt är det inte när det är mörkt ute, man tänder ljus, kryper ner i soffan under täcket och kollar på någon bra film/serie.

  • Mysiga höstpromenader. JA det finns fina höstdagar (Sanny!!). Träden är så fina på hösten med massa olika färger, sen är det lite kyligt i luften, sol och blå himmel, finns inget mysigare. Okej kan erkänna att det kanske är fler dagar där det är regn och rusk men dessa "fina höstdagar" finns faktiskt också och det väger upp dem dåliga. 

INDISKAFTON

 
 


Lite bilder från senaste två dagarna. Fick så fina blommor av farmor och Eva i fredags ❤️ Sen bild två, haha, hade sovit en stund igår på dagen och när jag vaknade så var jag så himla seg. Hade ingen kraft ni vet som man kan känna ibland när man vaknar och då slänger älskling massa täcken, filtar, kuddar och kläder på mig så kom knappt upp haha. Annars igår var jag och tränade med älskling på morgonen och på kvällen hängde jag hos Jessica och kollade OTH, åt indisk mat och äcklig yoghurt glass haha. Nu är jag påväg till jobbet, mår inte jätte bra. Är trött, seg och har ont i huvudet :( men ska bara jobba några timmar så det är bara att kämpa på.

FULL RULLE

Idag (och imorgon) är jag ledig, fast idag har jag ansträngt mig och stressat mer än vad jag gör när jag jobbar haha. Gick upp vid halv åtta. Städade paddans bur vilket tog ca 40 min eftersom att jag var tvungen att ta bort plastskivan som ligger under buren, tvätta den, tvätta golvet där buren står osv. När jag var klar med detta hade jag helt glömt bort tiden och det var bara fem min tills tåget skulle gå och där stod jag i mjukiskläder liksom. Insåg iaf att jag inte skulle hinna med tåget så gjorde snabbt en protte shake och tog in paddan i transportburen och gick i lugn takt till tuben. Kom fram till tekniska högskolan bara fem min innan jag skulle vara där så var tvungen att springa hela vägen vilket inte var nice. När vi väl var framme hos veterinären tog dem lite prover på honom och allt såg jätte bra ut så nu är min lilla prins frisk.

Efter åkte jag till kista för att klippa hans klor nu när vi ändå var ute och allt. Sen var jag och handlade, åkte hem, åt lunch och började städa lite. Efter det kom pappa, Fredrik, farmor och Eva hit på en fika. Efter det så åkte jag til fridhemsplan för att lämna ett CV och sen drog jag till gymmet och körde axlar. Nu har jag tvättid så var nyss och slängde in två maskiner. Det jag har kvar att göra förrutom tvätten är att gå igenom några jobbannonser, städa klart lägenheten samt fixa mina naglar, effektiv tjej likzzzzzom.

FREDRIKS FÖDELSEDAG

Hej på er! Är påväg och ska möta Jessica för en PW. Sen har jag lite grejer och fixa och slutligen ska jag jobba vid tre. Har vilodag idag också vilket är skönt, har sån jäkla träningsvärk i hela kroppen.
 
Igår var vi ute och firade Fredriks födelsedag. Diana och Lova är i Stockholm också så även dem var med och vi hade en väldigt trevlig och rolig kväll. Måste även tillägga att maten var sååååå god! Dröm i munnen. Här har ni lite pics:
 
 
















 
Ha en fin dag mina vänner ❤️

LEGDAY

 
Hellu! Är på jobbet men tänkte bara blogga lite snabbt när det är lugnt (okej skrev denna mening för en timme sen, bara för att man säger så kommer de hur mycket folk som helst haha). Var förbi läkaren idag och hämtade mitt andra läkarintyg så nu kunde jag äntligen skicka in alla mina papper till försäkringskassan. Var även på gymmet imorse och körde ben, var helt skakis när jag gick därifrån men det är bra, då vet man att man tagit ut sig maximalt.
 
När jag kom hem sen hade jag ca två timmar på mig innan jag skulle till jobbet vilket är rätt lagom, hinner man duscha och äta frukost i lugn och ro. Dock tog det hur länge som helst att fylla i alla papper från försäkringskassan så efter jag gjort det, duschat och städat upp lite hade jag typ 20 min på mig att äta frukost, hatar att stressa :((((  Jobbar till stängning ikväll, väntar på att Ali ska komma från gymmet så jag kan ta lunch, är huuuuungrig. Pis aut som lagom bruka säga!

GÄÄSP!



Godmorgon babes! Är påväg till gymmet och är så sjukt trött. Tog en bärtz för att piggna till, eeeeeeller? Höhö nej då men denna vackra bild är från Öland kände liksom att jag ville dela med mig av den. 

Annars då, försöker ställa om mina sovrutiner, lägga sig tidigt och gå upp tidigt är det som gäller nu :-) Sen kan jag även meddela att min träningsvärk jag har i magen inte är rolig. Skulle sätta mig i sängen igår för att spela om vårt sovprogram och blev liksom som en situps när jag skulle sätta mig och ja, aaaaaaj säger jag bara!

Dock har jag ett större problem när det gäller smärta. Råkade i lördags bita mig svinhårt i läppen, det blödde och jag kunde knappt prata timmen efter. Det svullnade ju upp lite vilket gör att det är lätt att bita sig på samma ställe igen och tro mig det har jag gjort, typ 5 ggr!! FYFAAAAN vad ont det gör, tänk er själv att man har svinont och har en fet blåsa och så biter man där, jätte hårt, inte kul :(

SÖNDAG







TJABBAH! Blev väckt tidigt av älskling imorse som drog med mig till Täby för att gymma, vilket var jäkligt nice iofs. Körde axlar och mage. Kan bara säga att han körde slut på mig när vi körde mage. 100 jävla situps på en sån där bänk, körde med vikt i början också men efter 25 st skippade jag det för det är så jäkla jobbigt ändå. Helt slut efter as you see. Nu håller jag på att fixa matlådor till älskling sen ska jag lägga mig i soffan och kolla oth :-) 

VECKAN SOM GÅTT OCH TANKAR KRING ALKOHOL



En vecka sen sist, fan vad tiden går fort? Säger alltid att jag ska bli bättre på att blogga men sen rinner det ut i sanden.. så a ni får ta det som det kommer ;) Har under den senaste veckan iaf jobbat varje dag förrutom en, dock hare varit mest korta pass men ändå. 

Har kommit igång och tränat ordentligt igen vilket är nice, ska köra på hårt nu under hösten. Dricker ingen alkohol nu heller (har inte druckit sen vi var på Öland) så kommer verkligen kunna fokusera på att bygga muskler och att leva hälsosamt nu. Och angående det, jag skippar egentligen inte alkoholen för att "jag ska vara nyttig" utan är bara inte sugen på att dricka just nu. Blir jag sugen så ja, då kommer jag dricka men sålänge som jag känner som jag gör nu kommer jag inte att göra det. 

Sen är inte jag heller en sån person som sitter och dricker ett glas vin till middagen och ba fan vad gott och sen går och lägger mig. Jag har dock försökt att tycka det är "gott", när jag köpte mina nya ittala glas så brukade jag dricka rödvin i dem för det var nice liksom (jaja vet att du sitter och flinar nu älskling) och visst det är ju helt okej men det är ju godare med ett glas läsk än ett glas vin så då dricker jag hellre det. Sen är jag dessutom en sån person som vill ha mer, börjar jag dricka så vill jag FESTA!! Inte gå och lägga mig efter två glas och typ vara taggad när man står och borstar tänderna? Haha. 

Men ja så vilket fall, är helt enkelt inte sugen på hela den här festa, vakna upp, vara bakis grejen. Vill träna och må bra, allt är dessutom så mycket vad man gör det till och jag behöver inte alkohol för att ha en rolig kväll. Dock blir jag sjukt irri på folk som typ behandlar en annorlunda om man inte dricker. Typ: "aha nej vi frågade inte, vi tänkte att du kanske inte ville följa med för att du inte drack". Okej inte för att det har hänt just nu men folk är ju så. Sen om man är ute och inte dricker eller bara om man är med folk överhuvudtaget och man inte dricker så måste man ALLTID ha en "anledning" för att man inte dricker? Det är alltid den här: "dricker du inte???? VAAAAARFÖR?" Har aldrig inte fått den frågan om jag varit ute nykter, varit på middag osv. Säger bara: chill out och ta en läsk! 

Haha aja nu kom jag lite utanför det jag egentligen skulle skriva om, min vecka. Förrutom jobb och träning har jag hängt med Willan, tagit hand om paddan, städat, varit på middag hos pappa, sökt jobb osv. Igår var jag med jessipessi också. Vi hade en himla mysig kväll, köpte pizza, åt massa godis och kollade  one tree hill. Det var ju storm ute så då äre mysigt att ligga inne och kolla TV och fetta sig :-)

Men nu måste jag börja förbereda för att stänga, slutar om en halvtimme! Puss på er!

SOL OCH BAD



Hej på er! Sitter i en brassestol vid vattnet och bloggar, värt! Har varit här sen typ 10 och badat, solat och ätit frukost. Håller på att läsa sista femtio nyanser av frihet också. Så en bra start på dagen :-)

MIN DAG OCH PLANER FÖR HÖSTEN

 
 
Sitter och laddar upp bilder på dropbox as usual, har hållt på med detta jag vet inte hur många dagar och har kanske bara lagt upp hälften av alla bilder jag har.. haha men det kommer vara så nice när allt är klar och att jag alltid kommer ha tillgång till alla mina bilder :-) 
 
Idag var min plan att gå morgon PW men väcktes av åska och spöregn så sov istället hehe. Sen åkte jag och lämnade ett CV och efter det mötte jag Willan. Hon följde med och hämtade mitt läkarintyg och sen åkte vi hem hit och hängde, var så himla kul att träffa henne, alldelses för längsen sist! Sen var min plan att träna men det blev inget med det heller, åkte och handlade osv med älskling och sen hade jag glömt mina hörlurar så a då pallade jag ej, ovärt att träna utan musik likzom. 
 
Vet inte om jag skrivit det här men kom inte in på kandidatkursen jag sökte, men kom in på följande kurser: nationalekonomi, inköp, logistik samt en HR och personalkurs. Funderar på att läsa nationalekonomin, logistik och inköpskursen och skippa HR och läsa den nästa termin eller nått. Men grejen är att nationalekonomi är svinsvårt?! De kurser man läser (under ett år) är: mikroekonomisk teori 7,5 hp, makroekonomisk teori 7,5 hp, internationell ekonomi 7,5 hp och ekonomisk politik i en öppen ekonomi 7,5 hp. Hjälp haha!! Men det är jäkligt bra att ha alltså.. Så kan ju alltid prova och se om jag klarar det. Sen är min förhoppning att jag kan få ett jäkla jobb någon gång för då kan jag både plugga och jobba, vilket är det jag känner att jag vill göra just nu, typ jobba deltid och plugga. Men är osäker om jag vill läsa alla dessa kurser, måste ju ta bort nått för annars blir det för mycket. Fan, kom på nu att om jag tar bort HR kursen kommer jag ändå att komma upp i heltidsstudier med dessa tre kurser, craap. Aja måste ta en funderare på hur jag ska göra. Gud vad luddigt detta blev, men nu vet ni iaf, att jag kommer läsa någon kurs till hösten. 
 
Nu är klockan över elva, tänker varje dag att jag ska lägga mig tidigt men så tickar klockan på och sen blir det ingenting med det.. Men ska borsta tänderna nu och ta in paddan, så kanske jag hinner i säng innan halv tolv iaf. Godnatt :-)
 
 

SOM ETT VÄRDSHUS

Lyssnade på Hanna och Amandas podd idag och då läste dem upp denna dikt av Rumi. Så kände att jag ville förmedla lite poesi i bloggen:
 
Att vara människa är som ett värdhus. 
Varje morgon nya ankomster. 
En glädje, en deprission, en elakhet. 
Hälsa dem välkomna och underhåll dem! 
Även om de utgör en samling sorger som med våld tömmer ditt hus på dess möbler. 
Behandla ändå varje gäst med värdighet. 
Han kanske gör dig redo för ny sötma. 
Den mörka tanken, skammen, ondskan. 
Möt dem vid dörren, skrattande och bjud in dem. 
Var tacksam vem som än kommer, för var och en skickat till dig,
som en vägvisare från underjorden. 
 

LAGAN


Idag har jag träffat dessa två pärlor, vi åt lunch på lagan och sen gick jag och mamma hem till mig en sväng. Är så glad att jag har så mycket underbara människor i min omgivning, vet inte hur jag skulle klara mig annars. Kan prata med dem om allt och det är skönt när någon verkligen förstår en till hundra procent. Har påbörjat massa meningar men bara tagit bort allt.. vill skriva hur jag känner och hur jag mår men samtidigt har jag ingen aning om vem som läser osv. Har faktiskt funderat på att börja skriva en privat blogg bara för mig själv, men är fett skämst på att ta tag i saker? Aja, nu ska jag kolla OTH, bästa serien i världen!!

LÖRDAG



Var uppe tidigt imorse och gav honom mediciner och mat. Han äter och bajsar själv men fortfarande inte lika mycket som vanligt, så fram tills han gör det får han ta medicinerna. Satt precis brevid honom vid buren nu och gosade, sen la han sig och vilade (bilden över) så nu får han vara ifred en stund ❤️ Eftersom att jag varken mår bra själv plus att paddan nu mår så dåligt jobbar jag varken nu i helgen eller nästa vecka vilket känns skönt. Då kan jag lägga all tid på att ta hand om honom! 

HEMSKA DAGAR..

Den här veckan har varit sämst på alla möjliga sätt, men framförallt för att min bebis varit sjuk. Vi var på djursjukhus med honom onsdag kväll för han inte åt eller drack under dagen och inte var sig själv. På morgonen dagen efter fick vi åka in igen och han fick vara kvar under dagen och natten. Längsta timmarna i mitt liv typ, har varit så himla orolig :( men idag vid fyra fick vi hämta honom. Han har lågt antal röda blodkroppar samt ett förhöjt levervärde så han måste äta medicin varje dag i tre veckor nu. Sen har han tre mediciner för att sätta igång tarmarna (för han har inte ätit själv heller) så fram tills att han äter, dricker och bajsar normalt ska han ha dessa tre mediciner tre gånger om dagen också :( min lilla pluttis ❤️ Sen måste vi stödmata om han inte äter, men han har ätit lite sen han kom hem iaf plus att han är mycket piggare nu, så det går åt rätt håll :)
 
I onsdags kväll när vi åkte in, man ser verkligen hur svag han ser ut :(
 


Vi var och hälsade på honom igår, då var han lite piggare iaf, det var så himla jobbigt att lämna honom sen :(
 
Imorse hade jag en tid hos en hudspecialist, hon kollade igenom alla födelsemärken på min kropp och allt såg bra ut vilket var skönt.. Har gått och oroat mig för några jag haft i hårbotten men det var ingen fara så det känns skönt att slippa gå runt att tänka på det. Älskling följde med mig också, han har varit med mig överallt hela veckan. Läkaren i måndags, alla besök med paddan fram och tillbaka och sen idag. Vet inte vad jag hade gjort utan honom vid min sida, världens bästa är han ❤️ Efter läkaren åkte vi och bada och sen åt vi lunchbuffé på pizza hut, såhär snygga va vi liksom:
 



Nu ska vi kolla film och äta middag (jag kräftor och älskling burgare, standard) och sen ska jag gosa massa med min kanin ❤️ btw, jag har faktikt varit nyttig sen i måndags, eller a jag äter ju fortfarande vilken mat jag vill, pizza idag liksom haha men jag har undvikt alla sötsaker och så vilket är min plan till en början :-) så det känns braaaaaa likzom. Aja nu är det food-time.

RSS 2.0