23.29

Tjena! Idag stängde jag själv för första gången på jobbet, det gick bra! Kan omöjligt ha glömt nått kollade typ allt 3 ggr extra haha. Ikväll har jag myst med älskling och kollat på idol. Imorgon ska jag fira min födelsedag med mina fina vänner, fan vad kul det ska bli! Skriver nog inte imorgon eftersom att jag jobbar till 5 och 7 kommer alla till Melissa = STRESS. Nu ska jag slagga, puss och trevlig helg!

SNABBIS

Hej på er! Har haft fullt upp med jobb plus myst med min älskling så har inte hunnit blogga. Skulle egentligen bara ha jobbat till 4 idag men fick jobba till stängning ist. Alltid bra med några extra timmar. Men ska tillbaka till soffan där min sjuka älskling ligger, måste ju ta hand om honom :) Godnatt!

22.49

Har verkligen haft en super bra födelsedag! Jag, pappa, Amanda och farmor var ute och åt på olearys. Åt en jätte god grillbiff med potatisgratäng, vitlökssmör och stekta champinjoner muums. Sen fick jag mer pengar och en till skumpa. Sen när jag kom hem till älskling hade hans föräldrar köpt hallonpaj, jätte fina blommor och ett present kort på hm till mig! Så snälla! Tack alla, nu ska jag däcka i sängen brevid min sjuka sötnos! Godnatt!

JAG GILLAR ATT FYLLA ÅR


Jätte fina blommor som jag fick på jobbet igår.

Är hemma hos Mamma nu. Har fått presenter av henne och Fredrik: pengar, mjukisdress och en skumpa, inte helt fel alltså. Tack så mycket!



Lyyyyyyyxxxx!

20 BARRE



Im back! Hehe inte så lång blogg paus.. Idag fyller jag 20, grattis till mig haha nu är jag inte tonåring längre, utan vuxen. Önskar att jag kunde stanna och vara 20 föralltid. Idag är jag ledig från jobbet så ska snart iväg till söder och vara där en stund sen ikväll ska jag ut och äta med pappa, farmor och Amanda. Baby är sjuk nu så han kan inte följa med :( Nä men nu måste jag kila, puss!

BLOGGPAUS

På grund av ett antal saker så har jag verkligen ingen blogglust för tillfället. Hörs om några dagar!

FREDAG 23 SEPTEMBER 2011

Tjeenis! Idag är det äntligen fredag och idag händer det massa roliga grejer, vilket känns ganska behövligt med tanke på att jag inte gjort ett skit på snart 3 veckor! Klockan 11.00 ska jag vara hos frisören och färga min hemska utväxt! Diana kommer hit idag också för hon ska följa med på kryssningen som vi ska på ikväll, whii! Åh det ska bli fett med ruuligt. Men nu ska jag kolla klart på svensson svensson, råkade somna igårkväll när vi kollade. PUSSIS.

LÄNGTAR!!


VEM, VAR, VAD, HAR

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Sarah
Vem tänker du på nu? Älskling
Vem pratade du senast i telefon med? Melissa
Vems hus var du senast i? Hm jag vet inte haha
Vem önskar du var med dig nu? Älskling såklart


VAR

Var är din mobiltelefon? Bakom mig i sängen
Var handlar du mest? Gina Tricot
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Har ingen tröja på mig höhö
Var åkte du senast bil? Hem till älskling från mig tror jag


VAD

Vad åt du senast? En chocklad bit, shame on me
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Har inga byxor haha
Vad är den närmaste saken som är blå? Mitt lypsyl
Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favorit färg? Rosa
Vilken film såg du senast? Madagaskar
Vad hör du just nu? Fläkten på min dator..


HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Jaaaadå!
Hånglat på en bio? Japp
Hånglat i skogen? Aa
Tyckt att din kusin är het? Haha, nej
Sovit naken? Jaa
Kört över hastighetengränsen? Jaa
Målat om ditt rum? Yes box
Dansat framför en spegel? Haha typ alltid
Fått hicka? Japp
Dumpat någon? Tyvärr
Stulit pengar från en kompis? Haha tror inte det
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Räknas taxi?
Varit i slagsmål? Nja
Smugit ur ditt hus? Ja.. haha
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Någon gång när man var liten
Hånglat med en främling? Yep
Älskar eller saknar någon nu? Det är klart!


TORSDAG

Älskling gick precis till jobbet och självklart är jag klarvaken! Jag hade ju typ kunnat jobba idag egentligen men var ändå inte schemalagd men ändå. Fast jag antar att det är bra att vara hemma en extra dag så man blir helt frisk! Bjuder på en korvig osminkad bild bara för det:



Tjudeluuuu!

06 – MIN GARDEROB

Först var det inte så fint..


Men sen rensade jag och vek ihop allt.. (jag stör mig på att ljuset på den här bilden var mycket sämre så det ser inte lika städat och fint ut blä!)


Sen har jag även garderoben som är rummet brevid mitt rum, nästan som en liten walk in closet, det är rätt så dålig belysning där så går typ inte att ta en bra bild men den här får duga..

Jag älskar skor, har 35 par :) en liten början på min samling iaf..

NÄMEN TJENARE

Idag mår jag faktiskt mycket bättre, man skulle nästan kunna säga att jag är frisk *peppar peppar* men har lite hosta kvar. Det måste bara ge med sig tills på fredag när jag ska åka bort iaf! Vet inte om jag har sagt det men ska åka på kryssning! Asså det är som att åka till himmelen för mig för vi ska alltså äta en skaldjursbuffé som består av:  Räkor, rökta räkor, havskräftor, kräftor, hummer, rökta musslor, ostron, cheviche på pilgrimsmussla, blåmusslor, vongolemusslor, gröna musslor, krabba, kräftsoppa, citron, crème fraiche, örtaioli, lime- och chilivinaigrette med schalottenlök, Rhode Island-dressing, hembakad baguette med flingsalt, svartbröd, rostbröd, Kastelholms ost, Crème Bonjour och smör.
Ja ni fattar hur gott? Sitter typ här och dregglar nu.. aja bara 2 dagar kvar!

FADE IN TO DARKNESS

2 bästa låtarna just nu (speciellt den andra):


Godmorgon! Sitter här med en kopp te med masa honung i. Har fått tilllbaka rösten men hostan vill fan inte ge med sig. Idag ska jag göra nått, nämligen åka över till pappa en sväng. Ska bli väldigt trevligt med tanke på att jag iprincip bara legat inne i 2 veckor nu och sen har jag inte träffat pappa på länge heller! Vet ni vad? Idag är det exakt 4 månader tills jag och älkskling åker!!! Whii och om en vecka så fyller jag 20.

20.00

NU: Idol, seriöst kan den där nervösa killen bara skärpa till sig? Han har ju typ bäst röst av alla killar och han typ "hoppas" att han ska åka ut. Snälla nån, vad är det och vara nervös över när man är så duktig? Aja nu börjar det!

05 – VAD ÄR KÄRLEK?



När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.
När man känner något man can't deny, when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och förvunnen, när simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra, det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.

I LOVE THAILAND

När man vaknar av att det smattrar mot rutan och att det är helt grått och disigt ute kan man ju inte mer än längta till Thailand. Ibland längtar jag så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen. Idag är det 123 dagar kvar och jag vill bara åka NU. Hittade den här videon på en facebook grupp som jag är med i. Den får mig att tänka på phi phi island. Alla fina stränder, alla mysiga promenader genom ön, all god mat, bananpannkaka, solnedgången, alla sena kvällar på stranden med eldshowar och en god drink i handen, allt. Bara tanken på att jag ska få uppleva det här en gång till plus att jag får ta med min älskling gör mig så sjukt lycklig. Nu är det bara att vänta..



SÖNDAG

Asså dem där kiwina (eller hur säger man kiwisarna? A men ni fattar haha) som jag skrev om igår var inte bra alltså. När jag stod i duschen började jag känna mig sjukt illamående och helt plötsligt så kommer allt upp och jag fick panik för vill inte spy i duschen hemma hos Sanny så ska böja mig över till toaletten men eftersom att jag är helt blöt (hann ju inte ens ta en handuk) så blöter jag ner typ hela badrummet istället och hela toalettstolen var helt nerdränkt. Lyckades torka av den och lite på golvet men blev så jävla yr och skakis så älskling hjälpte mig.

Det kändes iaf bättre efter ett tag och sen drog ju festen igång och då kände jag mig relativt pigg. Sen hade dem gjort hur mycket god mat som helst och det gick ner iaf, skitgott verkligen! Satt med en stund men eftersom att jag inte kunde prata var det inte så överdrivet roligt. Så gick in till älsklings rum efter ett tag och kollade på fortet och sen filmen tur och retur. Somnade nog redan vid 23 vilket ändå var jäkligt skönt för vaknade imorse och mådde mycket bättre! Min röst börjar komma tillbaka också så det är jätte skönt. Idag blir det vila och dricka te för imorgon vill jag kunna prata helt. Är ju sjukskriven tills på fredag men jag hoppas på att kanske kunna gå och jobba onsdag, torsdag iaf! Nu ska jag joina älskling i sängen han kollar på bond (boring, får typ låtsas kolla) puuuuusss


LÖRDAG

Hej alla friska! Haha jag är typ besatt av att jag aldrig blir frisk kanske därför jag aldrig blir det? Var iaf hos doktorn igår igen och fick medicin så förhoppningsvis kan jag bli frisk snart!! Nog om det. Idag ska Sannys mamma ha lite fest här för hon fyllde 50 i måndags. Så jag och älskling har varit och köpt present i solna centrum och sen åkte vi till ica maxi. Jag köpte 5 kiwi för 10 kr värst fyndet NOOOOOT för dem var hur sura som helst. Kommer bli kul ikväll att inte kunna prata med någon bara iakta alla jag får typ spetsa bålen också så folk blir lite väl glada i hatten, det vore nått det! Ne nu ska jag duscha! Ha en trevlig lördag.

BILDER FRÅN ÖLAND

Jag hatar videofy.me funkar ju inte ens att ladda upp videos där prutt på det. Aja la upp min video på youtube istället. Gjorde faktiskt den här videon för jag kom på att jag helt glömt bort att visa er bilderna från öland i sommras hehe. Dem flesta har ju sett på facebook men sen har vi ju dem omoderna som inte har det.. typ mamma haha.



Mitt favorit stycke är 02.02 haha! Puss

HALLÅ BRUS




Fick den här när jag var hos läkaren i lördags efter att jag tog en blodprov i fingret ha ha, hon trodde typ jag var liten. Sen kollade jag på hitta nemo och den stora hajen Bruce ska typ hålla ett litet tal för Nemo, Doris och dem andra hajarna och då börjar han med att säga: hej jag heter Bruce och då säger dem andra: hallå brus hahahaha det är så jävla roligt, därför döpte jag honom till brus. Vafan nu måste jag hitta ett klipp från när dem säger det där..

JAG HAR SÅ ROLIGT I MIN ENSAMHET




SANDRA HUMOR

Såg den här på fokis blogg(min favorit blogg!!) imorse. Asså jag garvade så jävla mycket. Jag är ju lättroad också..


COFFEE, TEA, ME?



Godmorgon! Sitter med en kopp te och funderar över livets frågor, eller typ när jag ska bli frisk. Har tappat rösten nu också så kan inte prata. Eller kan ju viska men det ska tydligen inte vara bra så nu har jag bestämt mig för att inte prata alls, inte ett ord ska jag säga. Om inte jag blir frisk innan den här veckan är slut så vet jag inte vad jag gör alltså. På lördag ska älsklings mamma dessutom ha 50 års fest och det vill man ju inte missa hehe. Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla på nått program, gårdagens idol kanske. PUSSIS.


04 – DET HÄR ÅT JAG IDAG



Mammas goda tjock-pannkaka och en kiwi. Som ni kanske listat ut nu så har jag ingen vidare matlust. Äter ju som en häst annars..

YOU MAKE ME FEEL SO BEAUTIFUL



Även fast vi såg senaste i morse så sitter jag här och saknar ihjäl mig efter dig.
Jag är så lyckligt lottat som får vara med en sån underbar kille som dig. Jag älskar verkligen allt med dig, ditt utseende, din personlighet, att du varje dag säger hur mycket jag betyder för dig och hur fin jag är (även fast jag ligger dödssjuk i sängen och ser ut som en häxa), att du smaskar jätte högt när du äter, att du är envis, att du ibland köper jätte fina presenter och överaskar mig med, ja jag kan göra listan lång.. Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att kunna förstå, du är det bästa som hänt mig.



Hur mycket vill man inte bara hoppa in i den här gosiga famnen?



Whether I'm right or wrong there's no phrase that hits
Like an ocean needs the sand or a dirty old shoe that fits
And if all the world was perfect I would only ever want to see your scars
You know they can have their universe
We'll be in the dirt designing stars

And darling you know
You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful

Whether I'm up or down there's no crowd to please
I'm like a faith without a clause to believe in it
And if all the world was smiling I would only ever want to see your frown
You know they can sail away in sunsets
We'll be right here stranded on the ground just happy to be found

GANSKA KUL


ETT ANTAL JÄVLIGT STÖRANDE SAKER:



1. Jag blir aldrig frisk!
2. Det blir inte ens bättre!!!!
3. Var hos läkaren i lördags för mådde verkligen så jävla dåligt och självklart så är det bara virus vilket innebär att jag inte fick någon medicin, prutt.
4. Är rastlös och vill jobba! Behöver ju verkligen pengarna.
5. Som ni vet så åker jag och älskling till Thailand den 20 Januari. Eftersom att jag fyller 20 snart tänkte jag att jag skulle vara smart och köpa ett sl kort innan det så jag skulle få det till reducerat pris. Så i måndags gick jag och köpte ett 90 dagars kort som då går ut den 3 december. Efter det tänkte jag att jag kunde köpa ett månadskort och då går ju det ut den 4 januari kanske. Och däremellan blir det ju liksom 16 dagar som jag inte har kort och vill ju inte köpa månadskort då heller för behöver ju bara i 16 dagar. Men om jag inte hade köpt det där jävla månadskortet i måndags och gjort det när jag blir frisk istället dvs säkert på torsdag eller nått då är det liksom den 15 så hade jag fan sparat massa pengar! Så jävla otur att köpa ett sl så blir man sjuk dagen efter. Det är så jävla äkta min otur. Jag stör mig extra mycket för att dem höjt priserna också, så jävla irri!
6. Jag kan inte träna.
7. Jag får inte kyssa min pojkvän.

SNÄLLA NÅN

Asså är så trött på att vara sjuk nu, nu får det vara nog!! Kan någon göra mig frisk? Här har man fått nytt jobb och allt och så ska man vara sjuk? Åh äkta min otur! Tog en alvedon vid 5 imorse och nu håller jag på att svettas ihjäl, frääächt. Känner mig så himla het just nu alltså! Hoppas jag kan jobba nästa vecka iaf, jag måste bara vara frisk då!! Ska försöka sova en stund nu, ni kan ju roa er med det här sålänge:



STIRRA på krysset imitten och pluttarna runt om försvinner

03 – FAVORIT FILM


JAG HAR..

(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett

(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön.

(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon

( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån.
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) varit i ett våldsamt förhållande.
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med om en orkan
(x) rört en orm
(x) rört en spindel (FY PUNK FAN, INTE FRIVILLIGT KAN JAG SÄGA)

( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad (ehm typ varje dag av min snälla pojkvän!)
(x) blivit missförstådd

(x) klappat en delfin
(x) vunnit en tävling
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
( ) haft kramp
( ) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet

(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt

(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen

( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något.
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) stannat uppe hela natten

( ) inte duschat på en vecka.
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i vattnet med kläderna på
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) gjort något olagligt
(x) kört för fort

(x) druckit mjölk direkt ur förpackningen
(x) varit kär i en kille
( ) varit kär i en tjej
(x) ätit köttbullar med mos
(x) känt mig elak
(x) lyssnat på mora träsk

(x) smakat på granbarr
(x) skogsvandrat
(x) badat naken

( ) lyckats välta julgranen
(x) fått en stöt
( ) Gjort lumpen
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) har någon sorts fobi
( ) har varit kär i över 5 samtidigt
(x) blivit utslängd från en lektion

(x) känt dig otroligt smart men inte varit det

DET HÄR ÄR EN SJUK SJUKDOM

Ska försöka förklara hur jag mår just nu. Innan jag har tagit en alvedon så orkar jag inte göra någonting, inte ens kolla på film. Jag ligger med fyra täcken och håller ändå på att frysa ihjäl. Jag har ont i huvudet och bakom ögonen plus att jag har hosta och ont i halsen. Jag tar en alvedon samt hostmedicin och somnar, vaknar upp ungefär 2 timmar senare och känner mig typ frisk? Dock svettas jag ihjäl istället men jag är pigg, får tillbaka min hungerkänsla osv. Sen sakta men säkert börjar jag frysa igen och ja så går det i det kretsloppet, så sjukt. Som ni förstår så är jag inne i min "jag känner mig frisk period nu" har precis ätit 2 mackor med ost. Hade varken ätit eller druckit nått på hela dagen för mådde så dåligt, kunde knappt gå upp i sängen och låg och bölade som en liten unge för att jag mådde skit. Ingen hemma som kunde hjälpa mig heller. Men nu ska jag kolla på scrubs, hörs.


02 – FAVORIT ORDSPRÅK

What goes around comes around har nog alltid varit mitt favorit ordspråk, varför? Jo för det är så jävla sant. Är någon snäll, så är man snäll tillbaka. Beter sig någon illa, då får man samma skit tillbaka, så är det! Därför ska man behandla andra som man själv vill bli behandlad! Fast det är ju ganska logiskt, om man har någonting innanför pannbenet vill säga :)

UPDATE FRÅN SÄNGEN



Stannade hemma, antar att det var lika bra även fast det suger att ligga inne. Inte nog med det Paulina bjöd med mig på ett event ikväll med Daniel Paris som tydligen har släppt en bok och inte ens det kan jag ju gå på! Prutt. Men nu ska jag inte beklaga mig, har ju världens snällaste mamma som har tagit hand om mig idag! Hon köpte tillochmed nyaste veckorevyn till mig, så ska lägga mig och läsa den nu! Tjjuuu.

SJUK

Självklart så har man blivit sjuk. Hostar, ont i halsen samt feber kul när man precis fått nytt jobb och grejer. Skulle egentligen jobba mellan 13 - 19 och det är varuleverans plus konsert så det är galet mycket att göra idag så ska ringa tillbaka vid 12 och säga hur jag mår och vill göra. Men antar att det är bättre att vara hemma och vila så det inte blir värre. Det som är störande är att jag inte varit sjuk sen i mars typ, åhh vill verkligen jobba ju!!


01 – OM MIG

Jag heter Sandra Olsson. Jag är född och uppvuxen på Södermalm i Stockholm men har även bott en del i sumpan eftersom att min pappa flyttade dit när mina föräldrar skilde sig. Jag fyller år den 27 september och då blir jag hela 20 år vilket i sin tur får mig att tänka på att tiden går alldeles för snabbt. När jag inte jobbar så brukar jag umgås med min pojkvän Sanny och mina vänner, träna, festa, sova, laga mat, kolla på tv, borsta tänderna, städa.. jag ni fattar. Jag älskar att ha kul och är en ganska rastlös person som allid vill hitta på saker. Jag tycker inte om att ligga och sola i flera timmar i streck fast jag tycker om att vara brun så det är lite jobbigt. Men jag älskar att bada och speciellt i havet och när det är stora vågor. Jag brukar ofta få höra att jag är ganska störd, vad nu folk menar med det.. fast jag kan hålla med, jag är lite knäpp ibland. Förrutom det så är jag social, glad och en lättsam person att vara med sen tycker jag om att driva med folk också. Jag älskar skaldjur och att stå utomhus när det spöregnar. Thats me!

LISTA

Ibland så har jag inte en aning om vad jag ska skriva så tänkte köra igång med en lista igen! Spännande, i know!

01 – Om mig
02 – Favorit ordspråk
03 – Favorit film
04 – Det här åt jag idag
05 – Vad är kärlek?
06 – Min graderob
07 – Min mardröm
08 – Tre favorit drycker
09 – Min mobil
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – Min dag
13 – Detta har jag under sängen
14 – Bästa resan
15 – Favorit serie
16 – Detta ångrar jag
17 – Mitt jobb
18 – Min favoritfödelsedag
19 – Detta lyssnar jag på nu
20 – I min väska
21 – Såhär såg jag ut för 2 år sedan
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bättre
24 – Det här får mig att gråta
25 – Favorit mat
26 – Första fyllan
27 – Min favoritplats
28 – Detta ska jag bli
29 – En bild på mig idag och 10 fakta

NYA IDOL JURYN



Man var ju bara tvungen att kolla på idol igår men måste säga att den nya juryn inte var cool alltså. Eller jag gillar Anders Bagge och Laila Bagge Wahlgren men dem nya: Pelle Lidell och Alexander Bard speciellt Alexander Bard, fyfan vad jag störde mig, han var så jävla irriterande. Det enda han tjatade om var att folk inte satte toner, jag lovar att han sa det minst 10 gånger.

SÖNDAG, IGEN

Igårkväll var jag och älskling hemma hos Jossan och Stefan. Vi drack och pratade lite, lugnt men trevlig kväll! Älskar sånna kvällar, som är chill men man hittar ändå på nått roligt. Ikväll börjar ju idol också, fan vad ruuligt! Det bästa är ju i början när det är auditions. Idag har vi varit på prommis och nu sitter jag och väntar på älskling som är och handlar donken till oss! Tjingeling.

IT GIRL


09.37

Här trodde man att man skulle få en ledig helg men icke. Den andra tjejen fick inte jobba kvar :O så ska ta hennes pass idag. Visserligen är det bara i 4 timmar så det gör inte så mycket. Behöver ju pengarna också så det är väl ganska nice ändå. Jag och älskling var ute och drack en öl igår sen köpte vi hem pizza och kollade på scrubs, myspys. Ne nu ska jag läsa lite bloggar och fixa mig!

DET HÄR ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT

Kolla på hela (man kanske inte fattar om man inte ser scrubs men ändå):

FREDAG 2 SEPTEMBER 2011

Hej på er! Har precis varit ute på en lång PW samt tränat. Jag är ledig idag så det är naajs, fast jag hade lika gärna kunnat jobba men ändå, alltid skönt att vara ledig. Ska snart hoppa in i duschen, på tal om det varför säger man "hoppa in i duschen"? Det är ju inte som att man hoppar man går ju in i duschen fast det låter inte lika bra att skriva: ska snart gå in i duschen. haha nog om det. Har ingen aning om vad jag ska göra i helgen ska träffa Thilda en stund idag iaf. Men nu ska jag duscha :P Hörs.

TED ROCKAR. DEN HÄR VERSIONEN ÄR SÅ BRA!!!!





My baby don't mess around
because she loves me so
and this I know for sure.
But does she really wanna
but can't stand to see me
walk out the dooor.
Can't stand to fight the feelin
because the thought alone is killing me right now.
Thank god for mom and dad
for sticking two together
cause we don't know how.

07.37

Varför är det alltid så att när man har sovmorgon och får sova så vaknar man hur tidigt som helst och är skitpigg haha? Aja börjar iaf klockan 14.00 idag så ska försöka hinna träna och så innan. Till en annan sak, igår när jag åkte hem så kom det på en tjej på tåget som sålde situation stockholm. Hon hade världens ljusaste röst och sen sa hon: nyaste situation stockholm, kom ut imorse. Antar att ni inte förstår det roliga med det här men det lär iaf sjukt kul när hon sa det. Hon lät liksom uppspelt för att den hade kommit ut imorse som att man skulle ställa sig upp och ba: VA? KOM DEN UT IMORSE? DÅ MÅSTE JAG BARA HA DEN!! Skitsamma det var roligt iaf. Nu ska jag kolla på scrubs. Hörs sen.

RSS 2.0