MÅNDAG

Från och med idag börjar min hårda arbetsvecka, julbordsvärd tisdag, onsdag, fredag och lördag och ica torsdag. Observera att några är dubbelpass dvs minst 13 timmar. Nåja, man får allt tänka på pengarna! Påtal om pengarna så sl är ett jävla rån, 420 spänn för ett busskort och vad får man för det? Försenade tåg, inställda bussar osv. Ja jag är bitter idag. Hörs ikväll! PUSS!


HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS






Nu är jag hemma hos Sanny. Var som sagt på Harry Potter med min älskade Thildis, hon hade väldigt mycket sympati för min dåliga ekonomi denna månad och bjöd mig, fett snällt! Efter bion gick jag förbi pappa en stund och sedan till min älskade restaurang och fick 500 kronor + en gratis cider, det är grejer det! Men nu ska jag väcka älskling som typ har somnat (ja han går och lägger sig när bolibompa är slut) Godnatt på er!


-

You really know you love someone when all you want is for them to be happy, even if that means that you are not a part of it.


GODMORGON!


(har fått de här på hjärnan för sanny spelar sönder den, när man inte ens kan duscha utan att lyssna på den här måste de ju vara bra?)

Härligt att jag börjar denna måndagsmorgon med att äta kaka och dricka kaffe, haha okej med kaffet men seriöst årets kakbit och jag som skulle vara nyttig? Går alltid lika bra! Men ska dra förbi gymmet idag hade jag tänkt så det blir ändå plus minus noll. Sen i eftermiddag ska jag på bio med Thilda och se harry potter! Fan vad jag har längtat! Whii.

SÖNDAG

Hej på er! Dålig uppdatering här men det är faktiskt okej när man jobbar 13 timmar och sedan kör utgång på det! Idag mår jag som jag förtjänar helt enkelt, blev utslängd från lobby också, det är grejer det! Men nu ska jag mysa med världens bästa pojkvän, godnatt! 

13.44

Hann hem en snabbis innan jag ska till jobbet, fick tag i ett par skor:



Finns att köpa på din sko för 299 för er som är intresserade, skynda er innan dem tar slut!!!! Driver.. ofta man skulle köpa dem här annars (om det inte var för jobb alltså, haha). Hann även med lunch med mammi, jätte mysigt vi åt nått scampispett med lax och ris, mumsi!

A: KLIPPA HANS TOUNG


GODMORGON!

 
(Jag ungefär 2 veckor efter thailand, det var tider det!)

Idag är det fredag :D fast det spelar ändå ingen roll för mig med tanke på att jag jobbar hela kvällen samt dubbel pass imorgon. Ska ju dit och jobba första gången idag, grejen är jag hatar i början på ett jobb när man inte fått in rutinerna och måste fråga om typ allt eftersom att man inte kan någonting, det suger! På tal om mitt jobb, man ska tydligen ha årets fulaste kjol samt en röd skjorta och svart skor, vilket jag inte har?? Så måste gå till ringen och köpa ett par innan jag börjar. Sen kommer vi till det värsta, man ska stå med en walkie talkie, dem i köket har också en så ska man ba: "sandra på bord fyra, julskinkan är slut" HAHAH så jävla mobbat, aja det lär ju ändå bara vara pansisar som åker på den där båten, eller? .. Men nu måste jag skynda mig lite, ska äta lunch med mamma samt hinna köpa skohelvettet, ha en bra fredag! PUSS

14.03

Ska snart bege mig till ica WHOHOHOH (naat..) ska ta med mig oxfile i matlåda det är nice iaf. Fett med vuxenpoäng till mig med matlåda och grejer. Nu ska jag gå och pilla mig i röven och sen bege mig till jobbet, hörs!


FÖR DIG SKA JAG, GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM




MIDDAG

Som vanligt så kan jag inte sova på kvällen shise, trots att jag var uppe tidigt imorse? Kvällen var riktigt bra iaf, eller iaf den delen jag bidrog med det vill säga maten haha. Lagade rostad baguett med parmesan och vitlöks creme, soltorkade tomater och basilika toppat med sambal och vitlöksmatinerade scampi (haha det lär mycket proffsigare än vad det var). Till varmrätt blev det oxfile, potatisgratäng och bacon inlindad sparris. Slutligen till efterätt blev det marängsviss och jag gjorde egna maränger, det är så jävla gott och super enkelt att göra så tänkte dela med mig av receptet:



Ingredienser:

2 äggvitor
1 1/2 strösocker

Gör såhär:
Sätt ugnen på 125 C. Vispa äggvitorna i en bunke, ca 3 min på låg hastighet. Därefter på hög hastighet, och tillsätt sockret efter hand. Vispa tills massan blir blank och formar toppar. Klicka ut marängsmeten på bakplåtspapper och grädda nederst i ugnen 30 min. Sänk sedan värmen till 100 C och grädda ytterligare 30 min.



Godnatt!!

FAVORIT


GRATTIS PAPPA

Mitt första inlägg whii!

Idag fyller pappa (världens bästa) 40 år! Självklart har jag tagit på mig ansvaret att tillaga en trerätters middag. Så det är full rulle här hemma om man säger så, nog om det. Idag var jag på informations träffen på saga lejon, ska jobba som julbordsvärd där nu under den resterande månaden samt deceber, galet kul ju! Ica ruttnar man ju på alltså.. Men nu måste jag fortsätta med maten! Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0