MÅNDAG

Började dagen med att träna, har förbättrat min kondis märkte jag, sprang 5 km på 32 och var inte ens trött? Var seriöst inte ens anfådd, eller jo lite såklart men inte alls mycket. Sist jag sprang 5 så vare på 34 och då pausade jag rullbandet typ 3 ggr plus att jag var död efter, vad har hänt? Aja skönt äre iaf!

Efter träningen mötte jag babbi! Vi köpte thai mat (eller jag gjorde) och gick hem till mig. Hon hade med sig bullar från pressbyrån som hon tvingade mig att äta efter min feta thaimatsportion. Hejdå alla kalorier som jag sprang bort eller typ hej igen. Plus minus noll. Vi hade iaf sjukt trevligt och mycket att prata om, haha! Nåväl tog några ynka bilder med mobilkameran:




babbi som inte ville visa sin näsa? värsta jag hört alltså.


man ser inte att det är jag, helt suddig haha, men ganska bra iaf?


fast babbi var lite duktigare. livet är orättvist.

HELGEN!

Hej på er! I fredags var jag och älskling ute och åt. Dock vare sjukt dålig service, när jag fortfarande satt och åt på min förätt kom dem in med varmrätten liksom, inte ok! Efter det begav vi oss till bowlinghallen i sumpan där det var disco bowling och det visade sig att jag hade en dold talang ;) mohaha. Det var jävligt kul iaf! Kvällen avslutades iaf hos plöjing som hade fest och det blev liite mycket dricka så igår mådde man som man förtjäna. Det var ju sådär halvkul att gå och jobba, men sååånt är livet vettni! På tal om jobb så måste jag dra nu! Pusssss


TJEEEENARE MANNEN!


Idag är det fredag, det gillar vi. Hade sjukt ont i magen igår men idag, efter en dusch och en kopp kaffe känner jag mig som en ny person ;) Hade jätte mysigt med mamma på stan igår och vi köpte massa fina grejer till köket! Lovar att lägga upp bilder sen när jag fått mitt kamera batteri.

Idag ska jag vara med mamma igen, fast nu ska vi kolla runt lite på kläder och så. Sen ikväll ska jag vara med älskling, vi ska nog gå ut och äta, eller det säger vi alltid så får se om det blir av haha. Men nu ska jag fixa mig! Puss och kram! 

TRUE

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte'' och lite smärta bakom "det är lugnt".

BÄSTA LÅTEN



HELDAG MED MAMMI!

Heej på er! Vi har nydligen målat om i köket här hemma så idag ska jag och mamma ut på jakt efter lite nya grejer att inreda med! Så det ska bli trevligt (: Sen jobbar jag på indiska klockan 17.00. Blir inte roligare inlägg än såhär för måste börja fixa mig nu. Beställde förresten ett nytt kamerabatteri precis, så nu jäklar blire bilder snart! PUSS


GODMORGON PÅ ER!

Idag har jag varit duktig måste jag säga, gick upp med älskling imorse dvs kvart i sju typ. Förstår ni, 06.45 frivilligt (vanligtvis sover jag till 13.00 typ) och inte nog med det, älskling skjussade mig till gymmet så kl 07.15 var jag på rullbandet liksom! Snacka hurtig! Sprang i 20 min, 3 km. Sen tränade jag ben och rygg. Har precis kollat på ett oc avsnitt och ätit frukost. Så nu ska jag bara chilla, börjar jobba kl 15.00 och när jag kommer hem förväntar jag mig att min blogg ska vara bombad om hur duktig jag är! Puss på er!


IDAG SKA JAG:

  • Träna
  • Äta lunch med pappa
  • Jobba på indiska restaurangen, whii
  • Gå hem till älskling
  • Kolla på OC och vara sov vakt (I guess)
  • Sova

Thats it! Ha en bra dag allihopa, hörs imorgon! PUSSIS


NÅTT SOM ÄR JÄVLIGT IRRITERANDE..



Är när det är strul med löner osv, hur svårt kan det vara att skicka ut en löne spec och att betala ut rätt timmar? Shiise. Idag har jag inte gjort ett skit, funderar på om jag ska träna eller inte. Ska ju göra det imorgon och på onsdag så kanske räcker med 2 dagar i streck? Hm a mycket skönare att ligga i sängen och kolla på oc haha, fan vad lat? Men ska ju vara nyttig nu iaf, man får ju ta en bit i taget liksom ;) Kom på att jag måste fixa nytt batteri till min kamera också eftersom att jag på nått sätt lyckats tappat mitt. Tråkigt med en bildfri blogg liksom. Är det ens nån som har läst såhär långt? Grattis i såfall! Aja nu ska jag fortsätta med mitt oc tittande. Pöss

JAG SAKNAR DIG.






som fan.

SÖNDAG OCH SOLSIDAN

Fredagen var väldigt trevlig, dock blev det lite mycket för min del om man säger så. Behöver inte gå in på några detaljer haha. Igår var jag och älskling bara hemma hos honom eller vi var hemma hos Martin en stund också och spelade band hero, fyfan vad dålig jag har blivit seriöst, förut var jag liksom runt och tunerade i hela världen och grejer (typ) och nu fick jag knappt 90 procent på medium. Vilket piss alltså! Nu ska vi bege oss hem till mig! Puss

FREEEEEDAG!

Heej på er! Idag har jag sovit ut, gått pw med Thilda och nu ska jag snart gå och duscha. Ikväll ska jag, Sofie och Jenny hem till Lovisa och äta räkor och dricka lite! Myss. Sen ska jag träffa älskling. Hoppas ni får en rolig fredag! Puss&kram!


THE OC MUSIC

Nu har jag kommit in i min OC bubba igen, haha. Älskar verkligen den serien, har alla boxar och har säkert sett alla 6 gånger om! Älskar musiken i OC och här är några favorit scener/låtar genom säsongerna:

Dice



Wonderwall


The Apple of my Eye


Fix you


You've Got Me All Wrong


Champagne Supernova


Into Dust


Check it out


Maybe I'm amazed


Forever young


Hide and seek

GODMORGON!

Klockan är sju, i know! Somnade kl tio igår, tror inte jag har gjort det på över ett år. Men jag mådde verkligen skit, när jag jobbade på ica trodde jag att jag skulle svimma, hade så sjukt ont i huvudet och allt bara snurra och sitta i kassan och räkna pengar på det gör ju inte direkt saken bättre! Älskling kom iaf och hämtade mig efter jobbet och sen åkte vi hem till mig, så däckade direkt typ. Nu har han åkt till jobbet så ska äta frukost och kolla på oc, sen lär jag väl sova en stund till!

18 JANUARI 2011

Vaknade av att älskling ringde och sa att han stod utanför min dörr, gulle! Så har myst med honom sen jag vaknade och nu gick han precis :( Men han kommer och hämtar mig när han slutar så antar att jag får klara mig i några timmar utan honom. Idag har jag inte så mycket planer förrutom att träna och vara med Sanny. Men nu ska jag kolla på OC, puss!


Världens bästa<3

HAPPY

Heej på er! Dagen började inte bra om man säger så. Vaknade 09.47 istället för 08.45 (mitt tåg gick 10.07). På 4 min hann jag sätta på mig linser, klä på mig, packa mina grejer och ta på mig foundation, det kallar jag fan snabb. Det första som händer när jag kommer ut är att jag får fet vattendroppe i ansiktet, kul. Hann iaf till restaurangen i tid och guess what, jag fick jobbet!! Så jävla glad, för trivs verkligen jätte bra där. Whii.

Jusdet DIETEN ÄR SLUT haha, igår smällde jag i mig en 200 grams chokladkaka efter 12, bra Sandra. Lika mycket kalorier som jag ätit under en hel vecka fick jag i mig på 10 min typ haha. Nu ska jag städa här inne, ser förjävligt ut! Pusss på er!

SOLSIDAN IS BACK!



Ingen har väl missat att solsidan börjar ikväll igen? Klockan 20.00 på 4an! Det är lätt en av dem bästa serierna jag sett, så jäkla roligt. Och Thilda, kan inte fatta att du missat det, du mååååste kolla!

SISTA DAGEN!!

Jag kan inte fatta det, det är bara idag kvar på dieten, efter tolv får jag frossa :D Fast grejen är jag kan ju inte vräka i mig hur mycket som helst, men en chockladkaka ska jag allt unna mig! Det är så jävla nice. Nog om det, idag ska jag gå powerwalk med Thilda sen ska jag och Sanny bara chilla hos mig. Hörs sen!

NATTINLÄGG

Nu är vi hemma hos Sanny efter en chillkväll hemma hos min pappa, fick äntligen äta riktig mat (köttgryta). Sen blev det frågesport och poker! Jag och Sanny förlorade i allt haha, fast jag kom iaf 2a i pokern och Sanny fick typ vara dealer hela matchen (mohaha, nu är han inte så kaxig länge). Riktigt trevlig kväll iaf, godnatt på er!


3 DAGAR KVAR

På dieten alltså, om man räknar med idag! Asså fan vad jag längtar tills detta är över, ska bli så nice. Kom precis hem, har varit och simmat. 1000 meter blev det och fyfan vad långtråkigt det är, men skönt efter! Ikväll ska jag hem till Sanny och bara chilla, ha en trevlig fredag (:



Haha det här måste vara den fulaste bilden jag någonsin beskådat på mig själv! Men jag bjuder på den, bara för att det är fredag! Haha vad tänkte jag när jag tog den? Att jag var fett het typ. Med tanke på att jag har en drink i högsta hugg så var jag inte riktigt nykter om man säger så. Fy punkt fan.

GODMORGON!



Drömde mardröm inatt eller typ imorse efter att älskling gått till jobbet. Jag var fan skit rädd när jag vaknade och ingen var hemma så gick in och la mig i vardagsrummet framför tvn och kollade på jims värld. Sen somnade jag om igen och nu är jag vaken. Ska ta på mina linser sen gå iväg och simma hade jag tänkt. Kostar bara 20 kronor och eftersom att min energi inte är på topp (med tanke på dieten) så känns det som ett bra alernativ. Nåväl, hörs sen! Puss

13 JANUARI 2011

Tjena mellan beeena! Höhö. Var på arbetsintervjuv imorse, det gick jätte bra! Ska prov jobba där måndag och tisdag, så det ska bli kul. Hon som var "plats chef" och intervjuvade mig var lika gamal som mig!! Haha fett najs, det var ju familje företag så därför hon blivit de men ändå, redan ansvarig för en hel restaurang liksom, men hon var jätte snäll iaf! Men nu ska jag äta majs och kolla på tv! Puss

23.14

Hemma från ica! Nu blire banan, mjölk och OC! Hörs imorgon, godnatt!

HUNGRIG

Seriöst nu, giveee mee somee food! Jag har aldrig varit såhär sugen på mat i hela mitt liv som jag är just nu, min mage kurrar fan ständigt det här är verkligen en helvetes diet och det här är fan sista gången jag plågar mig själv, säger bara en sak skulle INTE banga:














12 JANUARI 2011

Heejsvejs! Imorse var jag på möte på back up event, så nu ska jag fortsätta jobba där ett halvår frammåt (så länge gällde kontraktet iaf). Det som är bra med det jobbet är att man bara är "behovs anställd" dvs att jag bokar in mig när jag vill jobba och det finns inga krav på hur mkt jag måste jobba osv. Idag jobbar jag på ica mellan 17-21 jag gillar att jag har bytt dag för nu slipper jag plocka varor och behöver bara sitta i kassan och fronta, höhö. På tal om jobb så ringde Ratan mig från indiska restaurangen och ville att jag skulle jobba den 25, whii asså snacka om att dem inte kan bestämma sig, för dem skulle ju sälja nyss? Aja jag är iaf glad om jag får jobba där, gillade verkligen det jobbet!

Imorgon blire ännu mer jobb, ska på arbetsintervjuv på house of taste, en thai restaurang som ligger vid karlaplan typ, vore perfekt om dem behövde lunch personal, men får se vad dem säger imorgon. Efter det ska jag träffa min älskade fillipillis och fika, fast det blir inte mycket fika för mig med tanke på dieten, får dricka en vatten typ. Men nu ska jag bubbla vatten! Puss

NU:

Powerwalk med Thildisen <3

HELVETES DIETEN

Som jag nämnde tidigare så ska jag gå på en diet nu i 7 dagar, började igår. Så jag tänkte bara berätta lite om den ifall någon är sugen på att köra ;) vilket jag iofs inte tror haha. Det som är bra med den här är att man rensar kroppen från slaggprodukter och annat skit plus att man går ner i vikt samt minskar magsäcken. Nåväl man ska köra den i 7 dagar, 14 om man orkar, det ger bäst reultat men jag kör den 7 för det räcker och blir över för min del!

Dag 1: Soppa + färsk fruk (ej banan)
Dag 2: Soppa + grönsaker
Dag 3: Soppa + 6 bananer + 7 glas mjölk
Dag 4: Soppa + 150 gram kött
Dag 5: Soppa + grönsaker + färsk frukt (ej banan)
Dag 6: Soppa + kött
Dag 7: Soppa + osötat te

Soppan gör man på följande vis: Grunden är grönsaksbuljong som man blandar med vatten (och krossade tomater om man vill). Sen brukar jag ha i morötter och vitkol men man från även ha i ex paprika och purjolök. Man får äta så mycket man vill av soppan, men tro mig man tröttnar efter två portioner! Såååå, have fun!

MUSIQ





FREDAGEN

Allvarligt talat, den kvällen blev ju inte lite spårad. På något sätt har jag lyckast tappa batteriet till min kamera? Samt att jag och fille tappade 600 eller så vare taxi chaffisen som tog dem när vi började bråka med han, haha, det var kaaaos. Och just det, jag skulle hämta ut en grej i garderoben, vilket man inte fick. Så hon som stod där ba ge mig 50 spänn så äre lugnt men jag hade bara en hundring så hon tog den och ba; jag har ingen växel, tack! Haha så jävla fräckt. Aja här kommer lite bilder iaf:

Vi åt tacos, muuuuuuums



Vi försökte ta hopp bilder, men det gick inte så bra haha



Vi gick ut för att ta ut pengar och driva lite med ica killen haha




Vi tog en dagens outfit bild, typ.


Vi tog taxi till festen




Vi tog någon killes brillor, haha


Jag träffade på Kenta och Peter :D ..


.. och Fille nån random? Haha


Vi drack lite för många drinkar



Någon random tjej som fotade oss



Sen blev det inga fler bilder.
Man mådde ju sådär på lördagen, men kvällen blev iaf sjukt lyckad! Och vet ni vad? På fredag så lämnar Fille mig och åker till östersund för att plugga i 3 år!!!!!!!!!! Det suger så jävla hårt, men vi kommer ju ses på hennes lov och så, men ändå, det blir ju inte lika ofta! Kommer sakna dig plutten, love u! 

DAGENS KONSTANTERANDE..

Jag är lat! Jag skulle åka till söder för att hämta mina träningskläder, men eftersom att älskling är så snäll så skjussade han mig fram och tillbaka(LAT). Sen när jag väl kommer till sumpan för att träna så orkar jag inte? (LAT). Sen skulle jag träffa Jossan, Melissa och Sara idag, men jag orkade inte ta mig till bagis (LAT). Förlåt tjejer. Japp thats it. Men grejen är såhär, nästa vecka kommer bli en helvetes jävla skit vecka för jag ska köra en jävla skit diet så jag får vara lat idag, faktiskt. Godnatt på er!

FILMTIPS

Ni måste se den här!!

VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖÖÖR VI!!


Är med Fille, vi har drukit typ lite för många drinkar och vår taxi kommer om 15 min, vi ska ha så jävla kul ikväll. Ja jag är full. Älskar dig Fille. PUSS PÅ EEEEEEER!

YOU'RE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE




WHAT COMES BEFORE PART B?

Hej era sälar! Förlåt och hemskt mycket förlåt för min kassa uppdatering, det ska inte upprepas! Igår kom Martin hem så jag och Sanny var hemma hos honom och drack lite drinkar sen blev det utgång till ... håll i hatten ... lion bar! Slutade med donken och sedan taxi hem till Martin och sedan slagga hos Sanny. Trevlig kväll dock lite ångest på att man tränade och var nyttig hela dagen men så fort man blir full kan man fan inte låta bli att käka på donken.

Idag blir det fest igen, jag och Fille ska till skyddsrummet på ett miami by night event typ. Aja ska bli sjukt kul iaf, kommer vara grym musik! Men nu ska jag äta frukost, pussss!

WORK IT!

Jag tror inte gud vill att jag och Thilda ska börja på boxning, igår när vi kommer fram till lokalen så har dem säsongstängt till nästa måndag, typiskt! Så jag drog och tränade, igen! Hur duktig? 2 ggr på en dag liksom, inte illa pinkat ;) Idag ska jag på tal om träning, träna igen sen jobba på ica, dock äre bara från 17 - 21 så det är nice. Hörs sen!


4 JANUARI 2011



Heej! Tillbringade kvällen hos farmor igår med pappa, väldig trevligt. Imorse när jag åkte hem så drog jag förbi gymmet och sprang en halvmil, sköönt plus att det blir träning med Thilda i eftermiddag också. Sen ska jag hem till min älskling som jag saknar mest av allt! Hööörs!

NYÅRSLÖFTEN

Okej, nu ska vi inte vara lika dramatiska som förra året typ inte äta godis haha (fast jag klarade det faktiskt!!!!), men här är iaf några saker som jag ska förbättra detta år, eller iaf försöka:

1. Inget nikotin.
2. Träna minst 3 ggr i veckan.
3. Inte stressa dvs göra saker i god tid istället för i sista sekund, ex inte gå till tåget 5 min innan det ska gå så man måste springa hela vägen, a ni fattar, man mår faktiskt mycket bättre när man inte stressar!
4. Ha en dag i veckan där man får vara onyttig, inte typ varje dag? Haha. Sen måste jag börja äta saktare, inte bra att äta snabbt har jag hört.

Så det får räcka, tror ni jag kommer klara det? ;) Haha tufft år alltså. Justdet sen var ju mitt och Thildas nyårslöfte att vi skulle börja träna boxning och idag ska vi gå och kolla lite var vi ska börja träna och så, check!



ETT SÖNDAG

Känns skönt att ha varit på gymmet idag, sprang i 38 minuter. Fast med tanke på vad jag har vräkt i mig de senaste dagarna så var det ingenting, sprang väl bort typ 2 procent av allt jag ätit. Har verkligen inget roligt att skriva idag, hejdåååååååååå.


1 JANUARI 2011

Gårdagen var rolig faktiskt, nyår är överskattat och man har alltid så jäkla höga förväntningar, men det blev en lyckad kväll. Först åt vi middag hos Sanny, drog vidare till Carlsson och då kom Fille dit :D Var där ett tag, drog till tornparken vid tolvslaget och sen tillbaka till Sanny på "efterfest". Tror det blev lite för mycket dricka för min del haha men vi kom hem till mig vid 4 kanske och då vare däck. Här kommer lite bilder iaf:























Nu ska jag iväg och jobba, ha en trevlig kväll! Puss


RSS 2.0