JUBEL

Alltså älskar den här låten, så jävla skön. Den får mig att tänka på känslan när man är utomlands av någon anledning :-)


TORSDAG


Tjääbbbbba! Kom precis hem, har varit och stor handlat inför fredag, passade på nu när jag hade bilen (hade inte varit kul att gå hem med alla påsar). Det var lite jobbigt när jag skulle parkera i garaget sen bara.. Det är typ årets minsta plats det står (oftast, nu gjorde det de iaf) en bil bredvid och sen är det en stolpe på andra sidan och så måste man backa in. Nu har jag ju parkerat där ett x antal gånger nu så det är inga problem så MEN efter en liten olycka så har den högra sidospegeln gått av och det är liksom den viktigaste när man parkerar där för man måste kolla i den hela tiden eftersom att stolpen är på den sidan. Men det gick bra ändå tog det liksom väldigt lugnt, då brukar de mesta lösa sig ;D Nu ska jag äta frukost och plugga en stund och sen åka till jobbet ❤️

DAGEN

Min snygging innan han åkte idag. Jag på gymmet höhö. Min lunch.

Började dagen med att tvätta, sjukt hur mycket det var, tvättade totalt 6 maskiner haha. Sen hängde jag på gymmet, blev ben idag, heelt skakis efter kunde knappt gå. Älskling är på julbordskryssning med jobbet så Amanda har hängt här med mig ikväll, vi har ätit tacogratäng, godis och kollat på paradise hotel (och snapchattat haha). Imorgon ska jag jobba! Puss och godnatt ❤️

CITRONGLASS

Igår bjöd jag över pappa på middag eftersom att han fyllde år i söndags. Gjorde lamfärsbiffar och denna citronglass till efterätt. Den blev väldigt god faktiskt, gjorde den mest från början för att jag tyckte det var så snyggt haha, men den var väldigt lätt att göra och perfekt att bjuda på när man har gäster.

4 portioner 

 

Ingredienser:
4 stora citroner
2 äggulor
1 1/2 dl florsocker
2 msk citronsaft
2 dl vispgrädde

 

Gör såhär:
Skär av toppen, ca ¼, på citronerna. Gröp ur dem med en liten vass kniv och en liten sked. Vispa ihop äggulor, florsocker och citronsaft i en skål. Vispa grädden hårt och blanda ner äggsmeten. Skär citronerna så att de blir plana i änden och fyll dem med glassmeten. Ställ dem i en form. Häll glassen som blir över i en liten skål. Frys alltsammans i minst 4 timmar. När glassen ska serveras så skeda glassen som blev över och lägg som en topp på citronerna. Servera.

Receptet kommer från arla.


JUST NU:


Ute på prommenad med älskling ❤️

TORSDAG

 

Råkade sova liiiiite för länge idag och det som stör mig är att jag var pigg vid 7 när älskling gick imorse så hade lika gärna kunnat gå upp då men nej (mam kan ju inte vara för duktig). Igårkväll hade jag och älskling taco mys och kollade paradise hotel. Har varit sjukt trött på tacos ett tag men igår var det fäätt gott.


Nu ska jag sätta på mig träningskläder och bege mig till gymmet (fetaste träningslåtarna kan ni se här över baam) sen blir det att plugga hela dagen, och mysa med paddan. Drömde att han och Sanny bodde i Thailand inatt och var jätte ledsen när jag skulle skiljas från dem :( och drömde även att jag hade skaffat en stor råtta men en äcklig lång svans. Sen ville jag inte ha den längre så försökte tvinga Sanny att ta med den till nått soprum (?) så att den kunde bo där med andra råttor.. Haha wierd. Aja ha en trevlig dag ❤️



GLADTJEJ.SE



Idag har jag varit i skolan och haft seminarium (redovisning). Precis innan ser jag att tentaresultatet på konsumentbeteende kommit upp, började på riktigt skaka av nervositet, bra innan redovisningen liksom.. Men var så nyfiken så var tvungen att kolla och känslan när det står: G är typ den bästa som finns, blev så jävla glad. Efter skolan var jag och hälsade på farmor som ligger på sjukhus just nu och sen påvägen hem, guess what då har tentaresultatet på externredovisningen kommit också så blev galet nervös igen när jag skulle kolla men klarade den också så fakkin yes, lycka. När jag kommet hem ska jag slänga alla gamla anteckningspapper som jag sparat ifall jag skulle behöva göra omtenta hehe :D 

ZLATAN OCH ISAKSSON

HAHAHHAHAHAHA alltså om ni ha missat detta så måste ni kolla på dessa klipp, så jävla kul. Gillade inte partaj så mycket förrut men det har blivit riktigt bra nu och sen visade älskling mig dem här parodierna, hahhahaha, det roligaste är att det är så galet likt zlatan, speciellt hur han pratar. Fast tycker nästan Isaksson är roligast, så ful. Här är några av de bästa (finns fler på youtube):
 
 
 
 
 
 
 
 
Och när vi ändå är inne på partaj och roliga klipp måste ni se detta också "jarmo" HAHHAHAHA också så jävla klockrent
 

TODAY

 

Så var det måndag och ny vecka igen. Idag har jag varit hemma och pluggat hela dagen, fast hann inte med så mycket (råkade ta en lite för lång sovmorgon hehe) men så blir det ibland. Sen har jag tränat med älskling som äntligen är frisk, lagat köttfärssås, kollat på 112 aina och paradise hotel. Denna vecka har jag 2 seminarium, onsdag och fredag, så segt. Så a det är väl det som händer just nu boooooring.

LÖRDAGS














SKÖN LÖRDAG

Just nu ligger jag i ett varmt bad och dricker en kall cider :D alltså saknar badkar så jävla mycket, ibland undrar jag hur jag överlever? Aja får passa på när jag är hemma hos mamma som jag är nu. Ska snart gå upp här ifrån för klockan 7 har mamma bokat bord på en restaurang här på söder som vi ska till, ska bli väldigt trevligt :-) hoppas ni får en fin lördag ❤️

ÄNDRA ALDRIG PÅ ETT VINNANDE KONCEPT..

 
 

Idag har jag pluggat, tränat med Amanda och haft fredagsmys med älskling. Vi brukar alltid äta skaldjur vs burgare på fredagar, ja ni fattar ju vem som äter vad. Jag har ätit krabba varje fredag i några veckor nu men av någon anledning fick jag för mig att prova en grej jag såg på halv 8 hos mig, räktorn tror jag de hette. Men seriöst där satt jag framför idol och saknade min krabba, detta var inte alls lika gott? Dessutom gjorde jag om receptet lite OCH måttade allt jag gjorde för att kunna lägga upp recept här och sen blev det inte ens bra? Epic fail haha. Alltså SÅ äckligt var det inte men det var inte jätte gott heller liksom men aja.
 
Kollade matchen också, sjukt spännande och sjukt tråkigt att Sverige inte vann. Nu ska jag sova, imorgon ska jag plugga på dagen sen på kvällen ska jag umgås med mamma, vi ska gå ut och äta sen ska jag sova där. En sista grej innan jag avslutar, bilden till vänster alltså åhhhh.. Satt på golvet i köket så kommer paddan fram och "slänger sig" på rygg, lite svårt att förklara men det är så sjukt gulligt när han gör det sen sover han en stund och så gjorde han liksom så mot mina ben, och sen låg han där och blundade och sov, så söt, min lilla bebbo ❤️

KÖTTFÄRSSÅS

Köttfärsås, ja en ganska tråkig maträtt enligt mig, inte favoritmaten om man säger så. Men häromdagen när älskling hade jätte ont i halsen tänkte jag att det var en rätt bra maträtt att laga, lätt att tugga osv så sängde ihop ett helt nytt recept som faktiskt blev väldigt gott. Dock måttade jag ingenting (som vanligt) men kan skriva på ett ungefär hur jag gjorde. Det som jag iaf tror var det som gjorde det gott var att jag hade rödvin i. Har läst lite överallt att det ska vara gott så ville prova, sen brukar jag i vanliga fall ha crem fraich men kändes bara som att det inte skulle passa med rödvin så tog matlagningsgrädde istället. Men här kommer receptet iaf:
 
 
Ingredienser:
Köttfärs
1 stor gul lök
2 vitlöksklyftor
Tomatpure
Rödvin
Matlagningsgrädde
En halv köttbuljong
Kalvfond
Salt
Peppar
 
Gör såhär:
Stek köttfärsen med ganska mycket salt och peppar, när den är genomstekt så häll över i en stor kastrull. Riv löken, och pressa vitlöken och häll i. Hällde som sagt bara på lite vin och matlagningsgrädde kanske 2 dl av varje hade ungefär lika delar av båda lite mer grädde kanske haha, bra minne? Men det är bara att smaka av sen när det kokat en stund och se om det behövs mer av något. Sen la jag i en halv buljongtärning, en skvätt kalvfond och en ganska stor klick tomatpure. Det blir nästan lite soppaktigt men det ska vara det till en början, det mesta kokar bort sen. Men iaf höj till högsta värmen tills det börjar koka så att bulgjongen löser upp sig sänk sedan värmen och låt puttra under lock i ca 40 min. Smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. Servera med valfri pasta och helst en sallad också dock hade jag ingen hemma så a fick bli utan det likzom :-)

BITSTRIPS

 
 
 
 
 
heheheheheheheh...

14.55



Igår var jag och mamma på söder och åt lunch och fikade, jätte mysigt ❤️ Sen gick vi även och kollade lite i affärer på Hornsgatan och jag fick några nya örngott och lite andra småsaker till hemmet :-) Idag har jag pluggat och nu håller jag på i tvättstugan också!

TEKAKOR PÅ G!



Berättar mer om min dag med mamma sen, puss!

MOT SÖDER

Jag hörde inte ens när min klocka ringde imorse så vaknade av mig själv vid 10, as skönt iofs. Drog till gymmet då och körde ben. Har ju knappt kunnat köra de på grund av mitt knä men har ju gått hos sjukgymnast nu under hösten och det har blivit bättre så nu börjar jag sakta men säkert kunna göra lite fler övningar så det är bra. Nu är jag påväg till söder, ska äta lunch och fika med mamma på blå fotöljen, ska bli väldigt mysigt och gott, är svin hungrig hehe ❤️

INGEN PAUSE TAR EN SNAOZ ÄR MAN BAOZ BLIR DET KAOZ, FUCKING ALBATRAOZ

 
 
 
 

Har ni hört denna låt? Jag fastnade för den för en gång, tycker de var sjukt skön haha! Kom hem vid 9 idag, sjukt sent men var massa och göra i skolan och nu är det gjort så det var ändå värt, När jag kom hem tog jag en dusch och sen lagade älskling köttbullar och makaroner till mig. Nu ska jag kolla på 90210 en stund sen sova, godnatt!
 
 
 
 

HELGENS MAT

Älskling tyckte att jag försöker "framstå som nyttigare än jag är" på bloggen så tänkte berätta för er vad jag tryckt i mig i helgen, ärligt.

 

Lördag

Frukost: 500 g kvarg

Lunch: donken, en dubble cheese

Middag: burger king, en dubble cheese, pommes, lökringar, dipp och cola

Sen köpte även jag och Jessica 2 marabou, chips och dipp

 

Söndag

Frukost: en protte shake och banan

Lunch: subway

Middag: pizza och cola

Sen har jag och älskling även marabou och en bull-längd vi ska äta.

 

Så jaja okej kan väl medge att min kost inte varit den bästa denna helg hehe MEN då vill jag även tillägga att jag tränat 6 gånger denna vecka och då tycker jag att man får unna sig lite (läs: mycket) skräp mat, så det så Sanny S aka the ovster.

 

Ps. Sanny ville även att jag skulle hälsa er att han gillar all läsk, men vanilj-cola, det gillar han inte. Ds.


LOVE


Det här kan vara dem snyggaste skorna jag sett, so fukkin hott

LÖRDAG

Tjenare mannen! Håller på i tvättstugan, kollar how i met your mother och har precis tryckt i mig 500 g kvarg. Alltså kan inte släppa det men det är sjukt att det inehåller 60 g protein, okej det är ju ganska jobbigt att trycka i sig men ändå blandar man med funlight smakar det som yoghurt typ :-) Efter tvätten är klar ska jag och älskling åka en sväng till bromma blocks och köpa lite grejer till paddan och efter det ska jag åka till Jessica. Vi ska kolla sista PLL avsnittet, ravenswood och fetta oss, whoho längtar! Hoppas ni får en bra lördag ❤️

ETT HALVÅR..

.. med tandställning idag. Seriöst, ett halvår!! Tiden går som vanligt sjukt fort, känns som att det var nyss jag satte in den. Längtar iaf sjukt mycket tills jag får ta ut den. Här får ni en bild som jag tog nyss, dagen i ära..



NATTIS

 
Ni bah fan vad hon bombar med mat, finns inget stopp ellllllerrrr? Nej men tänkte bara skriva ett litet godnattinlägg och tycker det blir roligare med en liten bild till. Så det fick bli denna på min "brunch" idag. 500 g kvarg med funlight, ägg, bacon och en rostad macka, tryckte i mig en protteshake innan också eftersom jag tränat, ja jag älskar mat, frågor på det? Skulle väga mig på gymmet idag också blev superglad när jag såg att jag gått upp ett halvt kg sen jag vägde mig sist haha normalt att man vill gå upp? Men ja för jag försöker bygga muskler och då måste man ligga på överskott och då går man upp så ja, VILL gå upp i vikt just nu för då vet jag att det händer nått iaf :-) och hur vet jag att det inte är bara fett jag går upp då? Jo för jag känner mig starkare, har kunnat öka i vikt på de flesta övningar sen jag började köra styrka i slutet av sommaren och det känns liksom bra :-) Oj vad jag kom in på nått som jag inte ens tänkt skriva om från början men så blir det ibland. Imorgon ska jag jobba på jam jam och sen blire fredagsmys, älskar det! Puss och godnatt.
 

PANERADFISK MED VÄRLDENS GODASTE DILLSÅS

 
 
 
 
Ingredienser:
Valfri mäng färsk fisk
Ströbröd
Ägg
Mjöl
Potatis
Haricots verts
 
Till såsen:
ca 3 dl matlagningsgrädde
1/2 fiskbuljongtärning
1 kruka dill
Sen kan man använa maizena om man vill göra såsen tjockare då den blir rätt rinnig men det gjorde inte jag, tycker det är gott när den är så :-)
 
Gör såhär:
Skala och koka upp potatisen (antar att ni vet hur det funkar så kommer liksom inte gå djupare in på de hehe). Vispa upp ägg i en skål och häll upp ströbröd i en annan och mjöl i en annan. Börja med att vända fisken i mjölet sedan ägget och sist ströbrödet. Stek fisken på relativt låg värme och med mycket smör. När fisken och potatisen börjar bli klar kan du koka upp haricot vertsen och börja med såsen. Värm bara grädden med buljongen och låt koka upp, hacka sedan dillen och häll i, salta och peppra sedan efter smak och tadada godaste middagen :D Sen kan man ju pressa på lite citron på fisken samt mosa potatisen om ni vill vara lika awesome som mig!

VÄSTERBOTTENCRUSTADER

 
 
Har tänkt länge på att jag ska lägga upp recept på detta så här kommer det. En perfekt förätt/ tilltugg att ha när man har bjudit över lite folk likzom. Jag brukar köpa paketet med dem små crustaderna men det går lika bra att köpa de stora.
 
Ingredienser:
1 ägg
1 dl creme fraiche
Riven västerbotten ost
Rödlök
Salt
Peppar
 
Gör såhär:
Sött på ugnen på 200 grader. Lägg upp alla crustader på en plåt och fyll med lite mindre än hälften med västerbotten ost. Vispa ihop creme fraichen och ägg och krydda med lite salt och peppar. Häll sedan på äggblandningen och ställ sedan in i ugnen i ca 10 min. När dem har svalnat så kan du ta på en klick creme fraich och hackad rödlök.
 
Receptet hittade jag här

??!!%#!!!!!#



ASSÅ jag är på så jääääääääävla dåligt humör så det finns inte, har känt konstant ilska sen igårkväll!!!!!! Fattar inte varför det inte släpper för vissa saker borde man inte lägga så mycket energi på men jag kan inte låta bli. Stackars älskling som fick stå ut med mig igår när jag var skit lack. Vaknade imorse och kände mig fortfarande sjukt irriterad gick upp och fixade lite grejer som gjorde att jag blev ännu mer irriterad (haha ni ba whaaaaaat) och sen är det små grejer hela tiden som förvärrar min irritation ex igår, jag hade köpt 2 hg salami, älskling kommer hem från jobbet och frågar om han får ta, självklart säger jag men spara bara så det finns pålägg tills imorgon. Så ja imorse när jag var som surast och skulle äta frukost tar jag fram salamin och till min stora förvåning (not) så finns det en skiva kvar.. Seriöst det räcker ju verkligen, generös much? Så a nu är jag påväg till gymmet kommer lyfta dubbelt så mycket med min ilska bahh. 

MÅNDAG

Hejsan svejsan! Klockan är endast 12 och jag har redan hunnit med att träffa sjukgymnasten och träna! Trodde jag hade läkartid 12 men det var tydligen 1 så nu sitter jag här som ett fån, snurrig tjej? Aja tänkte nog gå till Ica maxi för att handla och fördriva tiden lite. Efter läkaren har jag även KBT tid och sen ska jag hem och plugga, städa (ja det är redan kaos trots att jag storstädade i fredags), laga gryta och kolla PLL ❤️

HELGEN

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg, det har jag haft iaf :-) I fredags började jag dagen på gymmet, sen drog jag till coop och handlade lite grejer till kvällen samt hämtade ut min glossybox, fick det i födelsedagspresent av willan, så kommer få 3 st totalt, tyckte det var väldigt bra grejer i denna gång iaf:

 
 
 
Sen tvättade jag samt storstädade hela lägenheten, älskar när det är fint och nystädat hemma och man tänder massa ljus och sånt, det är mys. Sen åt vi vår standard fredags middag, älskling hamburgare och jag krabba :D Så gott! Den här gången kokade jag även upp skalen efter och gjorde som en buljong kan man säga och frös in.
 
 
Såg så goda ut så ville testa, gillar inte polly annars men dem var faktiskt väldigt goda
 
Myyys
 
Paddan ville också mysa och kolla idol
 
Min älskling
 
I lördags så låg jag bara inne och slappade hela dagen, kollade tv osv älskling var däremot ute och handlade oc grejer sen när han kom hem hade han köpt 2 presenter till mig, ett träningslinne och en bok, så snäll.
 
 
På kvällen så vare time for halloween fekke hehe, Jag och willan hade varit och köpt djävulsgrejer på buttricks i torsdags så vi körde liksom på de temat. Var hemma med älskling först och drack lite och kollade Thailandsbilder sen drog vi åt varsitt håll jag hem till Willan och han till en kompis som fyllt år. Här kommer lite blandade bilder från kvällen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag ätit pizza och druckit cola och nu äre bästa solsidan på tv, puss!

RSS 2.0