AWKWARD

Alltså åh gjorde bort mig som fan innan jag gick till frissan. Skulle gå in på Ica (där jag jobbade förrut) och köpa en banan. När jag kommer in ser jag en kille jag brukade jobba med. Konversationen löd ungefär såhär:

Jag: tjaa (typ över glatt)
Han: hej (och kollar på mig med "eh hej känner jag dig blicken")
Jag: känner du inte igen mig eller vi har ju jobbat tillsammans?
han: eh nej.
*pinsam tystnad*
Han: aha du menar Jakob eller?
Jag tänkte bara vadå Jakob han är ju Jakob.
Jag: ja..
Han: min brorsa alltså.

Alltså allvarligt, ofta man har en tvilling brorsa som jobbar på samma jobb och som man dessutom inte berättar om haha. Men nu vet jag det iaf.


HELG :D

Godmorgon på er! Idag är det veckans bästa dag, fredag. Den började med ett pass på gymmet, rullbandet, axlar och mage, grymt. Nu ligger jag i badet hemma hos mamma, badar alltid när jag e här för vi har inget badkar i vår lägenhet, så jäkla sämst.

Idag händer det massa roliga saker. Först ska jag plugga (okej det är inte jätte roligt haha) sen ska jag till frissan och slinga mitt hår MÖRKARE :O har typ alltid haft mitt hår på samma sätt förrutom när jag gick i 9an och fick ett ryck att färga mörkt. Vilket fall så känns det skönt att göra en förändring :D Efter det ska jag och mamma kolla lite affärer här på söder och sen ska vi ha myskväll och äta skaldjur. En bra fredag med andra ord.

Btw så försöker jag få den här busen rumsren, han ser väldigt tvär ut när han sitter där i lådan haha:




ONSDAG

Började dagen gymmet, sprang i 40 min vilket var grymt skönt, har fått håll när jag sprungit senaste tiden men inte idag, så kunde bara ösa på. Sen gick jag PW i 20 min, så totalt en timmes fettförbränning imorse. Efter det unnade jag mig en god frukost och nu är jag påväg för att klippa paddans klor, sen ska jag jobba en stund, puss.


LIFE


PÅVÄG TILL SKOLAN

Det här är andra dagen jag går upp 6, gäsp. Sitter iaf på bussen påväg till skolan. Ska plugga en stund nu på morgonen sen har vi övning mellan 10-12 och efter det ska jag, Amie och Johannes börja kolla lite på grupp arbetet i externen -.- är ju själv men ska sitta lite med dem och få hjälp hehe. Både jag och älskling har fixat spotify premium nu så man kan lyssna i mobilen (100 år senare). Här är en skön morgon låt: (lyssnade på den sista tiden vi var i thai)


DET ÄR INTE ALLTID LÄTT


RANDOM LISTA

 

 

Matvanor:

Bästa maträtt? – Skaldjur

Bästa dryck? – Bubbelvatten

Hat dryck och maträtt? – Just nu är min haträtt falukorv och makaroner, hat dryck vet jag inte kanske mjölk. Det är bara gott när man blandar det med ex proteinpulver, oboy etc

Bästa alkoholdryck? – Cider

Använder du smör på smörgåsen? – Ja, torrt annars?

Smågodis eller färdiga påsar? – Smågodis :D

Favoritglass? Ben and jerry

 

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? – Om mat räknas till shopping så shoppar jag hur mycket som helst annars inget alls :P

Har du mer skor än kläder? – Neej, mer kläder men har rätt mycket skor också, älskar skor!

Favoritplagg? –  Träningskläder helt klart! Skulle kunna gå i det hela tiden, kan inte någon modebloggare börja köra på det så det blir värsta trenden, hade varit soft

Hatplagg? –  Jeans som sitter för långt ner så fettet hänger fram, inte najs

 

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? – Pluggar

Vad vill du bli? – Jag vill jobba inom butik (helst driva en egen) men exakt vilken osv vet jag inte :)

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? – Ja det gör jag (om man bortser från att vår ena kurs är så sjukt svår just nu)

Är lönen viktigast? – Nej inte viktigast men det är viktigt såklart

 

Boende:

Lägenhet eller hus? – Lägenhet

Framtidsplaner med boende? Köpa lägenhet någon gång..

Litet eller jättestort? Lagom

Landet eller mitt i stan? Stan

Mysigt eller sterilt? Myyyyyyys

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? – Japp sören 2 år (sorry att det kommer fram såhär älskling)

Är otrohet okej? – Nej verkligen inte

Älskar du någon? – Jag älskar min familj, min pojkvän, mina vänner och paddan såklart

Betyder familjen mycket för dig? – Ja väldigt mycket

Är du lojal? – Ja

Tycker du om att dricka dig full? – Haha ibland ;)

Hemmafest eller krogen? Hemmafest


GREKISKA?

Har läst det här sista stycket 10 gånger, styrkt under tom, men-det-går-inte-in. Någon som vill förklara?


:(

Hej på er! Har inte haft någon blogglust på grund av en grej men a får väl skriva några rader ändå.
Igår var jag och tränade, handlade lite grejer i ringen bla nya träningskläder och presenter. Sen var jag och mamma och tog en öl och efter det åkte jag hem med älskling och hade fredagsmys. Idag fyller pappa år, grattis :) Så ska hem till farmor om en stund och fira honom. Sen ska jag väl hem och plugga. Ligger typ efter nu också bara för att jag inte har kunnat koncentrera mig. Just nu vill jag bara somna och vakna i sommar igen, orkar inte må som jag gör just nu. Får se när jag skriver nästa gång, förhoppningsvis snart. Puss.

TACK FRELLI

Imorse när jag vaknade hade jag fått sms från fredrik där det stod att jag skulle kolla mitt konto och då hade han satt över en slant till mig för att jag hade varit duktig i skolan hehe :) hur glad blir man inte av en sån grej? Tack snälla Fredrik, för dem pengarna ska jag unna mig nya träningskläder :) Är påväg till skolan nu, läste Metro och som vanligt stämmer mitt horoskop (det gör nästan alltid det)


UNDERBAR KÄNSLA

Jag finner på riktigt inga ord för hur lycklig jag är just nu, jag klarade båda mina tentor, BÅDA. Alltså det är helt sjukt. Att börja plugga efter 2 år och med ett sånt högt tempo som vi har haft har inte varit lätt alla gånger och det har varit grymt tråkigt att inte exempel inte kunna ligga och chilla varje kväll och kolla film och det har varit ännu tråkigare att prioritera bort roliga utekvällar eller att bara hänga med några kompisar MEN just nu är det sååååå värt det. Det här säger jag verkligen inte ofta men jag så jäkla stolt över mig själv!

THAILANDO

Godaste drinken på Coral Island
 
Min fina älskling, första dagen på Coral Island
 
Jag (livrädd) haha skulle flyga sån där grej efter båten, andra dagen på Coral Island
 
På båten påväg till phi phi 

Börjar morgonen med lite "drömma mig bort" eller börja och börja har redan pratat med både mamma och melissa på tele, myst lite med paddan och kollat på en föreläsning men-ändå. Nu ska jag plugga i 2 timmar till sen ska jag träffa Melissa. Efter det blir det träning och sen hem och plugga igen. Känner att mitt liv är så himla varierande... naaaaaaat. Men nu ska jag äta frulle, puss och hej!

#7061


19.48

En vecka har gått, and im still going strong. Det trodde ni inte om mig va ;) dagens middag: lax och quinoa sallad ❤


ORKAR INTE VÄNTA..

Det som suger med att plugga på högskola är att man måste vänta 18 arbetsdagar eller vad det är med att få resultat från tentan. Det som suger ännu mer är att våran lärare i organsiation och ledarskap skökte om 5 extra dagar för att rätta så på fredag får vi äntligen reda på resultatet. Men det som suger allra mest är att jag känner på mig att jag inte har klarat det och det är så jävla deppigt för orkar inte med en omtenta, jag gör verkligen inte det men har liksom inget val. Depp på hög nivå. Men som sagt jag är ju inställd på att jag inte har klarat det så det kommer ju inte komma som en chock iaf, försöker-vara-positiv.
Nu ska jag somna till OC och tänka på allt annat än den där jäkla tentan, lagar, bokföring och allt annat som snurrar i huvudet, PUSS!

BANANAZ

Idag har jag kommit fram till 3 saker:

1. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor.
2. Måndagar är inte alls någon dålig dag. För på måndagar är det världens bästaste och roligaste pass (aerobic). Körde det första gången förra måndagen då tyckte jag att det var rätt svårt för man dansar ju efter en koreografi. Men denna gång kände man ju igen allt så det blev mycket lättare och roligare och man kunde liksom ta ut sig mer för att man kunde stegen. Det som också gör det så sjukt kul är att musiken är så jävla bra. Har seriöst lust att sno med mig hennes skiva hem haha, SÅ bra är det.
3. Sen förra måndagen har jag gått ner 2,1 kg :) rätt bra tycker jag på en vecka!! Och då har jag ändå ätit 4 gånger per dag (alltså mer än innan) och ätit GOD mat PLUS haft en äta vad jag vill dag :) Så allting handlar alltså om att man ska äta RÄTT och RÖRA på sig.


MOT JOBBET


HÖRLURAR

Sitter på bussen påväg till huddinge så jävla tråkigt för kan inte lyssna på musik eller nått (som vanligt).. Sen ska jag träna och då kommer jag inte heller ha någon musik (som vanligt) och det är ju sjukt kul att springa utan musik eller vad säger ni? Nu kanske ni undrar hur det kommer sig att jag inte har någon musik?

Alltså det är ju inte det att jag inte har någon musik för det har jag ju det är det att jag inte har några hörlurar att lyssna på musiken i. Och hur kommer det sig då? Jo för att jag har en kanin hemma som biter på exakt allt.. Det vet även min söta pojkvän om ändå så lägger han saker öppet så det är fritt för paddan att gnaga :D så ja paddan har alltså gnagat sönder älsklings hörlurar och då tycker älskling att det är mitt fel att PADDAN gnagde sönder HANS hörlurar som HAN la fram där. Yes ni hörde rätt detta är mitt fel därför har han (haha) bestämt sig för att han ska ha mima hörlurar. Så ja på den vägen är det och eftersom att jag inte orkar hålla på och tjaffsa och argumentera så får han ha dem och då tänker ni typ att jag tjafsar nu eftersom att jag skriver det här på bloggen aa det kanske jag gör hets hets ;)

Nee men älskling om du läser detta hoppas du tar väl hand om mina hörlurar och att du använder dem flitigt! Och nu kommer vi till det mest underliga av allt, varför köper jag inte bara ett par nya hörlurar? Ja det undrar jag också :) puss på er


#7034


HÄR KAN VI SNACKA BRA START PÅ DAGEN....



Vaknade, åt frukost bestående av kvarg med fun light och banan, kollar mobilen och ser på FB att resultatet från vår ena tenta har kommit. Går in (är på riktigt helt skakig) och till min stora lättnad är jag godkänd :D lycka!! Efter det drog jag till gymmet och har precis kört ett bodypump pass och nu går jag på bandet. Denna dag hade nog inte kunnat börja bättre / glad tjej


MIDDAGEN

Krabba såklart!! :D


SPA DAG


Vi fick av pappa för rätt längesen ett liveit presentkort och nu äntligen har vi bokat in någonting. Det blir en spa dag på selma city spa där det ingick antingen 2 korta behandlingar eller en lång så vi valde en lång massage var. Sen efter det får man basta, bada, gymma osv sen ingår det även lunch. Pengarna räckte även till en hotell natt med frukost buffet. Så det blir en riktig kanon dag det där, på älsklings födelsedag! Själv var man i tvättstugan och pluggade när man fyllde år, men det var kul det med. Puss på er.

MOMS OCH SÅNT

Har varit uppe sen klockan 8 imorse och pluggat, kan väl inte säga att jag har suttit effektiv tid från 8-14 har ätit och pratat med frida också men annars så. Har hållt på och räkna massa moms uppgifter helt okej faktiskt det är skönt när man fattar iaf men nu snurrar mitt huvud med alla räkneuppgifter så har placerat mig i soffan för att läsa några kapitel i boken.

Efter det ska jag kolla på en föreläsning samt kolla upp några lagar inför en gruppuppgift som vi håller på med OCH SEN ska jag ta helg hihi :) har vilodag från gymmet idag för har fortfarande sån jäkla träningsverk (vägrar släppa?) och vill kunna köra body pump imorgon så hoppas det är borta tills dess. Juste, på älsklings födelsedag ska vi hitta på en jätte mysig grej, skriver mer om det senare idag och en grej till ska äta världens godaste middag ikväll och då menar jag världens godaste dessutom är den nyttig OCH tar typ en min att fixa haha, där har ni nått att klura på vad det kan vara ;) <3

 


DAGENS LUNCH

Mörkt sport-knäckebröd med makrill, banan och proteinshake. Ni fattar inte hur gott mitt proteinpulver är när man blandar det med mjölk. Det smakar som jordgubbsmilkshake med vit choklad a då fattar ni ;)


DAGENS SKRATT

Sitter och väntar på bussen och bredvid mig sitter 2 tanter, såhär löd konversationen precis:

Tant 1- såg du den där fotbollsmatchen igår?
Tant 2- jaa gud den där zlatan vad duktig han var
Tant 1- jaa verkligen jag förstår inte hur han kan vara så bra
Tant 2- ja han har väl bra bollsinne och stora fötter

Bollsinne? No shit. Stora fötter? What? Haha


DAYS

Idag är det torsdag, jag gillar torsdagar för då vet man att imorgon är det fredag och det är najs för fredagar är bäst! Lördagar är också bra och söndagar med egentligen förrutom om man går runt och tänker imorgon är det måndag för måndagar suger, tisdagar med. Onsdagar är helt okej sen är vi inne på torsdagen igen haha..

Nog om dagar, har varit hemma och pluggat hela morgonen och nu är jag påväg till gymmet, inte för att vara sån men fan vad hurtig jag ääääääär haha tränat hela veckan liksom dessutom har jag äckligt mycket träningsverk i benen så tänkte faktiskt simma, det kan väl inte vara såå jobbigt om man har träningsverk, eller? Återstår och se :P vi hörs sen ❤


MEEH

La nyss upp ett inlägg om min middag (haha besatt av mat?) men såg nu att det inte kommit upp, mobil appen suger. Åt iaf en taco sallad som var väldigt god dock överskattar jag alltid hur mycket jag ska äta så får nästan alltid slänga mat. Så får antingen börja ta mindre eller helt enkelt äta mer.

Min dag har förövrigt varit a vad ska man säga väldigt vanlig, tränade (fyfan vad jobbigt det var hemsk tanke), pluggat (haha ännu hemskare periodiseringar är inte min grej fast har fått lite mer grepp om det idag men aa) och ätit. Nej men har fått en del gjort idag så det känns bra. Nu har jag dock ont i huvudet så ska gå och lägga mig snart.

Godnatt!

REDAN ONSDAG

Bara jag som tycker att veckorna går så jävla fort? Fattar-inte. Skulle egentligen ha jobbat idag och julskyltat i butiken men Rosali är inte där just nu på grund av vissa omständigheter så vi får skjuta på det.

Skulle egentligen haft vilodag från gymmet idag men eftersom att jag inte jobbar och eftersom att afron är nu kl 11 så kan jag inte låta bli att köra ett pass. Att jag har träningsvärk till tusen i bröstet och framförallt i benen får jag helt enkelt försöka ignorera när jag står där och shakat ass haha kommer-ju-gå-bra.

Juste en sista grej, älskling gnäller ju alltid om att det inte finns några parkeringsplatser vid oss, jag vet inte vad ni tycker men personligen anser jag att det finns rätt bra med plats.. Killar ;)


DAGENS MIDDAG

Lax, stekta morötter och paprika med avokado, kvarg, lime, lite vitlök och liiiite tacosås, asså gott.


KISSNÖDIG TJEJ

Haha rubriken.. Hade panik kan jag säga er men berättar mer om det snart.
Sitter på tåget påväg till skolan nu. Körde så sjukt hårt på gymmet idag. Ni vet när man är helt död men ändå kör dem där sista tre repsen eller när man springer och bara vill stanna för man är så galet trött men istället höjer hastigheten och spurtar de 2 sista minuterna, det gjorde jag idag. Fan så jobbigt det var då men fan så skönt det var efter!

Till rubriken då, drack rätt mkt vatten under träningen sen på bussen från högdalen till huddinge åt jag en banan och hällde i mig en proteinshake. När jag kommer fram till Huddinge blir jag så sjukt kissnödig och då äre ca en timme kvar till jag är framme vid skolan (panik!) ser att tåget inte går förrens 12 min senare så lite sådär halvstressad och jätte svettig springer jag runt halva Huddinge centrum för att hitta en toalett, hamnade på olearys tillslut och fan så skönt det var att kissa. Nu är jag på tåget är framme i östertälje om någon station och är kissnödig nu igen haha, tänk då om jag inte hade kissat innan, hemsk tanke. Puss på er.


TIS

Blev en liten sovmorgon idag, skönt. Blir dock en desto "längre dag" att plugga men det vare värt. Ska till gymmet om en timme efter det åker jag till skolan för att träffa min grupp och göra en övning och sen är det bara hem och plugga till jag somnar typ. Men nu, frukost:

 

Havregrynsgröt med massa bär och kanel, bra start på dagen vettni!


LETS DO THIS!

Innan jag började plugga hade jag typ all tid i världen, kunde träffa mina kompisar ofta, träna ofta, ligga och kolla på film när jag ville, baka bröd om jag kände för det osv. När man går i skolan, oavsett om det är högstadiet, gymnaiset, unversitetet eller högskola har man inte samma lediga tid för man har alltid något kapitel i en bok man ska läsa, några tal man ska räkna eller någon uppsats man ska skriva. När jag började plugga var jag självklart medveten om detta MEN något som jag inte var beredd på var att det faktiskt är så pass mycket som det är och detta gör att jag hela tiden måste prioritera bort saker som jag egentligen inte vill och en sak har varit träningen.
 
Det är lätt att man sitter hemma och plugga och tänker äch jag struntar i att träna måste ju få klart det här.. detta kan ju kännas bra just då MEN det är inte bra för mig i längden. Jag vet att min kropp mår bra av att träna, jag vet också att jag blir piggare och orkar mer när jag tränar och därför har jag nu bestämt mig för att ändra om mitt liv lite och det kallas PLANERA Sandra haha jag suger verkligen på det i vanliga fall men nu kör vi:
 
1. Jag ska börja äta regelbundna måltider. Frukost, lunch, mellanmål och middag. I vanliga fall är jag sjukt slarvig och ibland hoppar jag över båda frukost och lunchen, vilket INTE är bra! Detta bidrar ju också till att jag blir trött och inte kan koncentrera mig på samma sätt. 
2. Jag ska i början av varje vecka lägga upp ett mat och träningsschema. På så sätt behöver man bara handla en gång på vardagarna (detta spar man också pengar på) plus att man inte behöver känna stressen av att man inte vet vad man ska äta till middag varje dag, man äter det man bestämt punkt slut.
3. Träna minst 3 ggr i veckan.
Japp inga konstigheter egentligen och den här gången handlar det inte bara om att "åh jag vill ha en snygg kropp" jag gör detta för att jag ska må bättre och orka mer. Skolan är sjukt viktig för mig men som jag håller på nu och stressar sönder över allt blir bara dåligt. När jag lagt upp schema för varje vecka ser jag också hur jag ska lägga ner min tid på plugget, när jag ska jobba osv. Hoppas detta kommer funka iaf.
 
 
Dagens lunch blev detta. Köpte en hel grillad kyckling tog en tredjedel nu till lunchen, resten la jag i 2 matlådor, en tills ikväll till middag och en till lunch imorgon. Keso hade jag hemma samt fetaostkrämen från middagen i helgen sen en avokado till detta bara. Perfekt, nyttig och god lunch.Var även och köpte proteinpulver idag med jordgubb och vitchoklad. Kommer ta det efter träningen tsm med en banan och detta blir som mellanmål idag, ska iväg på ett pass vid 17,30 så blir perfekt att ta det direkt efter så får det bli en senare middag sen.
 
Som sagt, nu jäklar ska försöka hålla det här fram till jul nu (för då måste man få äta MASSA julmat, julgodis lussebullar och julmust hihi). Wish me luck :)

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER

Idag börjar mitt nya liv, punkt slut.


MIDDAGEN IGÅR

 

ALLTSÅ ALLVARLIGT..

Har suttit och ska göra klart bokslutet på en uppgift, skulle då som sista grej föra in avskrivningarna på bilen. Var dock lite osäker på denna bit då jag tycker det är svårt att veta om de ackumulerade avskrivningarna ska vara på debet eller kredit sidan så för att dubbelkolla att jag gjort rätt så kollade jag i facit, där det står en helt annan siffra än den jag skrivit in. Blev as irriterrad och ba neej vad har dem gjort nu, har jag missuppfattat allt? Kul liksom. Så har suttit i säker 15 min och försökt räkna om kollat teoriboken osv men fick verkligen inte ihop det.. Och då ser jag att det är fel tryckt???? Haha ofta liksom.. Står att man ska föra över en viss summa i övningsboken och en annan i facit boken. Fett störande men ändå bra för då tänkte jag rätt från början iaf :D

.


GODMORGON!

Vaknade för ca 30 min sen. Skönt att ha en hel pluggdag hemma så man kan komma ifatt lite. Thilda kommer hit och pluggar med mig idag också, mys.

Var uppe till ett och pluggade igår och hade paddan utsläppt, han var så jäkla busig, hoppade upp och ner i soffan typ 100 gånger och så försökte han ta en citron som låg på bordet också haha bebisen ❤

.


TORSDAG

Ni som känner mig vet att jag har störda drömmar och inatt var inget undantag.. Haha jag var på indiska restaurangen i sumpan (där jag jobbade förrut) och min dåvarande chef Ratan var där. Han var ovanligt närgången och stod och höll om mig osv. Amanda och mamma kom dit och mamma la märke till detta men vi gick iaf och satte oss vid ett bord. Dock såg det verkligen inte ut som restaurangen jag jobbade på utan vi satte oss vid ett bord där det fanns en tegelvägg bakom oss där varannan tegelsten var borta så väggen var liksom ihålig om ni förstår. Sen var vi även utomhus och längre bort fanns det en stor pool också. Vilket fall vi beställer och jag tar en speciell rätt som jag verkligen ville ha men sen när Ratan kommer ut med maten har han gjort något annat till mig typ någon specialare, jag smakar jätte lite och det var as äckligt så jag blir skit arg och ber honom hämta den mat jag faktiskt beställde. Medans han går iväg säger mamma att hon tycker hela situationen är så konstig han han betedde sig som han gjorde i början och att han nu kommer med en annan mat till mig och precis då så är det någon som tar tag i min fot från andra sidan tegelväggen, och då vare han såklart (haha han hade liksom tagit in handen i ett av "hålen" i väggen). Då får mamma nog och när han kommer tillbaka med min mat så går mamma fram till honom och slår en ölglasflaska rakt i hans huvud. Han böjer sig fram och ba aaj och håller sig över huvudet. Då slår mamma till en gång till och sen ba: spring flickor! Och vi börjat kuta som in i helvete men mamma springer åt ett hål och jag och Amanda åt ett. Han kommer efter och springer efter oss såklart. Den vägen jag och Amanda valde var den där poolen var och man kunde inte gå på sidan om den så vi slänger oss i poolen, kommer upp och ser att 2 randomtjer har satt sig på en moppe och jagar oss, vi springer och springer och till sist kommer vi upp på en jätte högt berg med vatten där nere och inser att vi måste hoppa och då vaknade jag ;D

Haha kanske borde starta en drömblogg? Fast inte säga att det är drömmar så folk tror att jag lever ett sånt här galet liv ;) nog om drömmar, sitter på bussen påväg till skolan ska träffa min grupp sen har vi övning och efter skolan ska jag på zumba. Ha en bra dag ❤


TRÖTT TJEJ


Var ju som sagt uppe rätt tidigt imorse, låg och pluggade en stund men eftersom att min boka är rena rama sömnpillret så var jag tvungen att sova en timme till :D sen gick jag upp igen och drog till gymmet. Körde afrodans och sedan core direkt efter det, grymt! Nu är jag dock sjukt trött, ögonen bara går ihop när jag sitter här och kollar föreläsningen.. MEN tog en liten blogg paus och nu ska jag gå och göra lite saft sen äre bara att fortsätta, studentlivet är inte alltid så kul men vas gör man..

 


DREAMS

Godmorgon! Trots att jag är "ledig" (ska plugga hemifrån) idag så är jag redan vaken vilket fall så hade jag en rolig dröm inatt eller vad man ska kalla det. Jag, mamma och Sanny var hemma hos mamma och fredrik. Sanny var jätte uppspelt för han skulle visa mig och mamma en säng på datorn som han hade köpt till oss. Jag och mamma kollar och ba: åh vad fin osv. Sen så frågar jag vad den kostade. Han ba 30 000. Haha både jag och mamma blev skitsura och ba vadfan tänker du? Hur kan du lägga alla era sparpengar på en säng? Mamma var verkligen as arg och ba fan vad oansvarigt Sanny. Sen vaknade jag, i min vanliga säng ;) hade dock varit rätt soft att han en sån säng som jag drömde om det var med fjärris och grejer ❤


TISDAG

Ville bara säga hej! Har varit vaken ett tag, kollat på föreläsning och pluggat. Den här externredovisningen gör mig tokig. Har en övning i den vid 15.15 idag, as sent kommer typ vara mörkt när jag åker till skolan? Efter det tänkte jag köra ett pass på gymmet och simma. Haha lätt och sitta här och säga det nu MEN jag har packat både gymkläder och badkläder så nu får jag faktiskt inte vara lat sen.. ;)

HELGEN

Då vare söndag igen. Tänkte bara sammanfatta min helg lite kort. I fredags jobbade jag mellan 09.30- 19.45 så var riktigt trött när jag kom hem, älskling hade köpt krabba till mig (så jävla gott!!) och så kollade vi på xfaktor såklart. I lördags jobbade jag också men bara mellan 13.00-17.30 och efter det drog jag hem till mammi och frelli och åt middag.
 
Hade en grymt rolig kväll sen iaf. Jag, älskling, Melissa och hennes nya kille var först på bio och såg taken 2. Jag tycker den var bra, spännande osv men kanske lite överdriven vissa gånger. Ettan var ju grym så inte riktigt lika bra som den men helt klart godkänd. Efter bion drog vi till kvarnen och drack öl, drinkar och cider. Var även nere en sväng på dansgolvet och shakade ass. Rikigt rolig kväll. Vi kom hem runt 4 imorse och då fylleåt jag mackor med pastej och gurka och drack oboy haha bästa!
 
Idag har jag pluggat externredovisning sen jag vaknade med en lite paus nu då när jag bloggar. Men nu ska jag faktiskt återgå till pluggandet, ha en fin söndag. Puss.
   

YOGA

Gääsp.. Var på ett yoga pass mellan 07.00-08.00 imorse eller a nyss. Det var fan jobbigt? Haha man stog i as konstiga ställningar och var tvungen att stå kvar så as länge haha kommer typ ha träningsvärk imorgon. Men det var as skönt typ sista kvarten låg man under en filt och gjorde avslappningsövningar. Farligt det där, höll ju på att somna. Efter det där blev jag sjukt seg och frusen så gick in och la mig i bastun.

Känns typ som att jag börjar bli sjuk känner mig lite snorig också, men det får vi hoppas inte händer för har inte tid att vara sjuk. Men nu ska jag sminka mig och så, idag väntar mååååånga timmars jobb, ska både öppna och stänga butiken. Ha en bra fredag ❤


TORSDAG

Shoo sexy mama, jag är så het så tänkte börja inlägget med den här fina bilden liksom, kan det bli bättre?
 
Hade en jätte trevlig kväll igår, först var vi och bowlade, Fredrik vann första och jag andra :) Sen drog vi hem och åt jätte god middag och drack vin. Gick och la mig runt halv 1, har börjat bli så himla trött på kvällen? Men det är bra på ett sätt för då vaknar man ju tidigare och är pigg på morgonen dagen efter. Fast nu är ju inte halv 1 kanske JÄTTE tidigt att somna men brukar typ bli trött vi 10 annars förrut var jag liksom alltid uppe till minst 1 jajaja nog om det.
 
Idag har jag och Amanda varit i farsta köpte en patron till skrivaren och ett glas. Körde en favorit i repris i förrgår, skulle skriva ut ett kompendium till min kurs på 100 sidor och efter hälften tar patronen slut, as irri. Men nu har jag iaf skrivit ut allt och ska försöka strukturera upp hur jag ska lägga upp allt pluggande. Sen funderar jag på om jag ska träna sen, det är sjukt stökigt här hemma så måste städa också. Dock får jag typ välja mellan och städa eller träna för kommer inte hinna båda om jag ska hinna plugga också åh. Kan inte någon uppfinna nått så man kan stanna tiden för att hinna med allt? Skulle behöva något sånt just nu.
 

RSS 2.0