WORKI'N

Men hej! Shit vad jag har hållt igång idag kan jag säga er hehe. Dagen började kl 7 i tvättstugan, som förövrigt var min premiär "tvätta själv" gång haha 20 år och aldrig tvättat själv i en tvättstuga, aja nu ska vi inte haka upp oss på det. Det gick iaf bra tvättade 4 maskiner och mellan det blev det städning, diskning, handling osv. Efter tvätten var klar åkte jag till gymmet. Körde kondition samt axlar och ben. Kom hem för en timme sen och då städade jag klart det sista, gjorde mat och nu har jag precis ätit, första gången jag satte mig ner idag för att bara ta det lugnt haha och guess what om 20 min ska jag till jobbet också. Men nu ska jag fixa mig! Pöss


HELGEN

Har haft en sjukt bra helg! I fredags mötte jag älskling i stan efter jobbet, vi gick ut och åt och kollade på the dictator på rigoletto. Det va fett rolig faktiskt även fast jag inte är ett jätte fan av de tidigare filmerna. Eller tycker att vissa scener är roliga (samma med denna) men filmen i helhet blir lite långtråkig.
Igår jobbade jag mellan 12 och 6 sen kom Tess, Fille, hennes kille och hans kompisar hit och vi grillade, spelade kubb och bara chillade ute, sjukt trevligt älskar när man drar ihop folk och hänger ute nu när det är sommar.
Vaknade dock rätt bakis imorse så jag och älskling gick bort till centrum och satte oss på restaurangen där och åt pizza och drack pepsi, väärt! Sjukt goda pizzor också, yummi. Idag är det ju morsdag också så efter det kom våra mammor + lasse (hehe) hit och fikade. Efter det blev det stor-handling på ica maxi, grillning ute i solen och dirty dancing. Den filmen gick inte hem hos älskling direkt.. haha. Imorgon väntar en ny vecka med nya händelser.. puss!!


MÅNDAG

Fan vad härligt väder det är!! Känns verkligen som sommar. Är ledig idag så är påväg till söder för att köpa linser och träffa Puff! Sen vid 3 ska jag på möte med vår hyresvärd och efter det blire gymmet.

På tal om nått annat, igår såg jag avslutningen på både lost och DH. Är så sjukt irriterad på slutet på lost, man fick ju fan inte reda på ett jävla skit?? Åh blir irriterad bara jag tänker på det haha. Avslutningen på DH var betydligt bättre, den var riktigt bra faktiskt! Förrutom att det är sjukt deppigt att det är slut..

Aja ni får ha en bra dag! Puss / snarre


COOKIES

Godkväll! Klockan är snart 12 och jag håller på att bakar haha normalt? Ne men det är kul, gör cookies med marabou och vit choklad, får ju fin beskök av Melissa imorgon så måste ju ha nått att bjuda på då :)) Jag är ledig 2 dagar nu också, as skönt. Imorgon ska jag baka frallor också hehe ne men skulle lätt kunna vara hemmafru, fett soft! Godnatt på er!

TUUR

Okej det här sjuk. Jag köper en triss och vinner 25 x 10, tar pengarna plus en ny lott och vinner samma igen? Haha vad är oddsen liksom? 500 spänn!! Man tackar :D

Min första lott hehe:


IM ALIVE

Hej på er! Får lite dåligt samvete att jag inte bloggar nu när jag ser statistiken hehe.. Som sagt kommer ju skriva ett inlägg någon gång ibland och kanske börja blogga som vanligt snart men just nu har jag varken tid eller inspiration till att blogga hela tiden.. Förövrigt så är ju hockey vm igång vilket innebär massa jobb vilket iofs är bra för min del, har förtillfället -134 på mitt konto haha, love My life!


INSTAGRAM

Kommer inte bli så mycket bloggande på ett tag nu, nått inlägg då och då. Men skaffade instagram idag så följ mig där: snarre


-


LEDIG DAG

Min fina syster är här så vi sitter och dricker hallonsoda och pratar på balkongen. Sannys föräldrar var här tidigare idag också och då fick vi 2 blommor och den fina rosa lyktan ni ser på bilden :)


SEN MIDDAG

Nachotallrik och lost nu ❤


GODNATT


MY DAY

Idag har jag hängt med Melissa! Fick en jätte fin skylt eller vad man ska säga där det står love och en sten där det står carpe diem, tack gullis! Vi satt iaf på min balkong, drack ramlösa, åt bullar och pratade. Sen drog vi till en skit billig mataffär i hökarängen, köpte hur mycket grejer som helst för 280 spänn!! När jag jag kom hem lagade jag middag, blev sjukt gott faktiskt. Små kebab färsbiffar med pitabröd, tomat, lök, fetaost (hallumie till älskling) och massa vitlökssås. Nu ska vi kolla på vårt favvo program kontoret! Puss


LUNCH

Äggröra med champinjoner, lök och skinka. Tomater. Bönor. Toast. Fett. Gott.


MEN TJO

Befinner mig på gymmet för att förbränna lite oönskat kroppsfett. Har precis sprungit 3,5 km och nu hoppar jag hopprep för fulla muggar, bra träningstips om man vill bränna fett, det är sjukt jobbigt! Men jag hoppar ju så sjukt snabbt också, har ju värsta skillsen, just sayin ;) Ne men det är faktiskt sjukt bra träning! Bjuder på en fin bild också:


:)


SOMMAR?

Fyfan vad härligt väder det är ute!! Imorse efter jag vaknat (sov i 13 timmar, trött tjej) satt jag på balkongen och åt frukost i solen, så jäkla skönt! Sen åkte jag till söder, bokade en tid hos optikern sen var jag i ringen och köpte lite grejer bl.a. ett nytt rosa skal till min mobil, fääätt fint det är kostade bara 69 kronor också. Sen gick jag till jobbet därifrån, var tvungen att ta av mig min jacka och gå i linne för att det var så varmt :D Jobbar till stängning idag och imorgon är jag ledig! Då ska jag gå till optikern, träna och sen kommer Melissa och Jossan över och kollar på vår lägenhet.


19.09

Hade en grym valborg som började hos Sarah och Carlsson, vi drack, pratade och spelade spel, skitkul! Sen drog vi hem till Nille där det var fekke. Kvällen kunde iofs ha slutat lite bättre menmen :D Idag har vi fortsatt med allt skruvande och vi har nästan fått upp den stora garderoben, sjukt jobbigt men fan så snyggt det kommer bli när det är klart! Nu ska vi åka och köpa donken och kolla på kontoret, tjuu!


RSS 2.0