DEN HÄR LÅTEN STÄMMER SÅÅÅÅÅ BRA





I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe you're most attractive features are your heart and soul.
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

MÅNDAG 31 OKTOBER 2011

Godmorgon! Klockan är strax över 10 och jag har redan hunnit med ett besök på ungdomsmottagningen, apoteket och träning! Effektiv, jag vet! Sitter med en måltidsersättning, köpte en ny kartong idag men med choklad smak istället och ja den var godare men det är fan inte gott alltså, hatar när man känner att det är pulver eller vad man ska säga och det spelar ingen roll hur mkt man skakar för det känns ändå, aja. Nu ska jag kolla på tv, är ledig idag! Börjar bli lite bortskämd med lediga dagar nu känner jag.. men har faktiskt jobbat 140 timmar den här månaden (är ju deltidsanställd så ska ju egentligen bara jobba 120) så det känns ändå nice att vara ledig. Senare idag ska jag träffa Sofie. Hörs sen!

PUMPA



Har fixat en pumpa och grejer, fin va? Nu ska jag laga 3 rättersmiddag till mig och älskling. Ha en trevlig kväll!

LLLLL-ÖRDAG



Whatz up? Cool bild, jag vet! Alltså igår på jobbet jag säger bara: INTE KUL. Började med att vi fick en pall med varor från ett företag samtidigt som det är rush på morgonen? 2 timmar senare kommer det 2 vagnar till med varor och fortfarande mycket folk.. fick reda på att det var twilight event sen. Hela dagen är det rush och en miljon varor = stress = onice. Tycker seriöst synd om den som fick öppna imorse för butiken var KAOS haha, eller lite kul är det.  2 andra grejer som sög. Lii ska sluta (hon jobbar på gallerix mitt emot jamjam). vem ska jag nu hänga med på rasterna? Var och köpte en kartong med måltidsersättning också jag säger bara FY PUNKT FAN, O-Ä-T-L-I-G-T. Inte najs. Kvällen var lite roligare iaf, mötte Melissa efter jobbet och vi drog hem till mig och åt middag samt kollade på idol. Efter det drog jag till Martin som hade förkrök hängde där ett tag och sen drog vi till fridays och drack en drink och sen blev det hemgång.

Ikväll ska Fille och Alex komma hit, whhiiio. Sitter för tillfället med en skål yoghurt, rivet äpple och kanel, såå gott, prova det! Ska städa och sen vänta på att älskling kommer tillbaka så vi kan ta en prommenad, ha en bra dag! PUSSIS.

KOLHYRATER?

Godmorgon på er! Sitter här med en skål youghurt med ett rivet äpple i och kanel på, fett gott! Har den här veckan skippat kolhydraterna (har försökt dra ner på det lite innan också men nu har jag verkligen varit noga). Eller det jag inte äter är potatis, ris, pasta, bröd etc. Drack tex en monster igår (var så jäkla trött men ändå, shame on me) och det innehåller ju lite kolhydrater så att SÅÅÅÅÅ noga är jag inte men just det som jag vet inehåller mycket och som jag kan byta ut mot sallad gör jag :) och guess what, i like it! Jag tycker verkligen inte att det är jobbit så att jag går runt och längtar efter pasta och sånt utan jag föredrar faktiskt att äta sallad och liknade saker, det är godare så det här passar faktiskt mig jätte bra! Nu ska jag iväg till gymmet, thailand 2012 here i come!

IMORGON ÄR JAG LEDIG:

Då ska jag ta en lång sovmorgon. Träna. Äta lunch med pappa. Städa mitt rum. Laga middag. Softa. Ta ett bad. Kanske till och med ge min älskling en massage med vår nya massage olja om han har tur, jävligt tur


TITANIUM


HATA CANCER!

Kanske inte den roligaste rubriken att börja ett inlägg med men ändå någonting som jag tror alla människor håller med om. Jag började faktiskt den här morgonen med att skicka ett sms och skänka 50 kronor till cancerfonden. För tillfället kämpar min morfar mot cancern, både min mormor och farfar dog i cancer och VARJE DAG får folk besked om att dem har cancer. Helt ärligt, 50 kronor är INGENTING. Det är inte ens en lunch. Så jag tycker att alla som läser det här inlägget ska gå in och göra detsamma här. Tänk på att det är tackvare all forskning allt går framåt och för det behövs det pengar! Nu ska jag äta frukost och vara lite extra glad idag för att jag är frisk (*peppar peppar*) man vet faktiskt aldrig vad man kan drabbas av och man ska vara glad sålänge man inte har någon sjukdom! Ha en bra dag!


SNYGGING

Guess what, jag snaggade baby idag! Snyggt va? Allvarligt, jag snaggar pappa, färgar Amandas hår och nu älsklings. Kan man skriva in på cvt att man har lite frisör erfarenheter nu också eller? Haha. Fast jag failade lite idag vid hans öra, avancerade grejer ju och jag har ju faktiskt ingen utbildning men inget som syns så jätte mycket så det är lugnt.



Varför leker han hård? Snaggad, kedja, ingen tröja.. Man kan ju inte tro att den här killen är den snällaste och gosigaste som finns, men det är han!! Det var btw den kedjan han fick av mig i ettårs present (alltså vår ettårs dag, inte när han fyllde ett höhö). Åh måste lägga upp bilder på mina skor också, gör det imorgon!

BILDER FRÅN I FREDAGS


Min inslagning, visst var den fin? Ni kan kalla mig expert ;)


Älskling dricker skumpa


Snarre dricker också skumpa, det trodde ni inte va ;)



Jag och han som gör mig till den lyckligaste i hela världen


Min jättegoda fördrink


Älsklings fördrink som inte alls var god (även fast den ser god ut, skenet bedrar!)


Min förrätt, muums


Middagen


Glad tjej

BÄSTA HELGEN

Heej! Sorry för kass uppdatering MEN jag har faktiskt inte orkat/haft tid att blogga. Hade världens bästa 1års dag med min älskling. Först var vi hos mig och drack lite skumpa och gav varandra presenter. Fick världens bästa, ett par nya tränings skor. Vet inte hur länge jag har velat ha det!! Sjukt snygga och galet sköna. Plus en sån där grej man har ipoden i och spänner runt armen så man slipper hålla i den när man springer. Av mig fick han en kedja för den som undrar. Sen fick vi även massage olja och badskum eller vad det heter av mamma och Frelli, fett snällt! Efter det drog vi till sonjas grek och åt middag, sjuukt gott! Vi beställde in fördrinkar som vi drack till förrätten och sen beställde älskling in en flaska vin när jag var på toa och det var verkligen skit surt så vi slängde hela flaskan, haha fett onödigt alltså den kostade ju ändå 300 spänn. Efter middagen så tog vi taxi hem haha det stod en utanför restaurangen så vi gick fram och ba: "Är du ledig? Vi ska till åsögatan" hans svar: "Alltså det ligger ju där framme" och sen pekade han. Han trodde väl att vi var dem lataste människorna i världen för det är verkligen inte långt haha. Vi ba: "jaa?" och sen körde han hem oss :D haha. (lägger upp bilder från kvällen när jag har min kamera sladd sen)

Igår så hade vi årets slappaste dag, såå skönt! Vi var och betställde tatueringstid till mig, måndag 7/11 gaaah är så taggad!!!! Men ändå fett nervös. Men har verkligen velat göra den här tatueringen sjukt länge så det känns bra att jag äntligen ska göra det! Såhär ska den se ut iaf är nästan säker på att jag ska ha det typsnittet) Och den ska sitta under nacken :)



Idag har jag invigt mina nya träningsskor, jisses vad nica dem var! Kommer ju villja hänga på gymmet hela tiden nu ju. Nu ska jag gå och duscha och sen tvinga med min älskling ut på en prommenad! Hörs sen!

1 ÅR

 (vår låt)
Detta inlägg är tillägnat min fina underbara pojkvän som jag varit tillsammans med ett år idag. Jag måste bara säga att, shit vad tiden går fort! Har samlat ihop lite bilder från vårt år tillsammans. Har redan så sjuk många fina och roliga minnen med dig och fler ska det bli!

Öland
För exakt ett år sen åkte vi till öland. Jag kommer ihåg att vi höll på att vela skit mycket om vi skulle åka eller inte, men tillslut gjorde vi det och det var verkligen hur mysigt som helst! Vi köpte med oss massa läsk, kakor osv samt det största paketet köttfärs som fanns på ica maxi, över ett kilo och vi trodde typ inte det skulle räcka haha, slängde mer än hälften! Tror inte jag åt någonting nyttigt den helgen :D Sen när vi skulle hem satt vi och deppade hela vägen för att vi skulle hem på varsitt håll.. Sen satt vi i bilen utanför mig hur länge som helst och ba "åhh det kommer vara så tråkigt att sova själv", "kommer sakna dig" osv sen typ en halvtimme senare älskling ba: "men du kan ju sova hos mig om du vill?" Blev typ ur lycklig som helst, vågade typ inte fråga haha.




Ute på prommenad (klicka på dem små bilderna för att se dem större)


Vi hade laddat upp rejält med dricka alltså


Vi råkade ha sönder ugnen haha



Vi hade OC maraton och myste (klicka på dem små bilderna för att se dem större)


Heta brillor


Eyy mini-turken



Vi var ute på prommenad igen (klicka på dem små bilderna för att se dem större)


Världens lyckligaste tjej

Blandade bilder från vintern

Älsklings 20års dag
Först var vi och åt på Sonjas grek (vi ska dit ikväll och äta). Skit god mat och jätte mysig restaurang. Sen hade jag pratat med några av hans kompisar (utan att han visste det) så efter middagen åte vi till lion bar och mötte upp dem. Sen drog vi vidare till Lobby. Skit rolig kväll!



På sonjas grej (klicka på dem små bilderna för att se dem större)



På lion bar (klicka på dem små bilderna för att se dem större)




På lobby

Nyår
Först var vi hemma hos älskling med hans familj och vänner till dem. Vi fick äran att göra fördrinken. Vi hänge där fram till någon timme innan 12 slaget så drog vi till Fredrik. Fille kom dit också sen vid 12 slaget stod vi i tompis och efter det tillbaka hem till älskling.


Lennart




12 slaget vid tompis (klicka på dem små bilderna för att se dem större)




Hemma hos älskling efter 12 slaget

Blandade bilder från våren



Vi har kul med choklad



Första vår solen på min balkong (klicka på dem små bilderna för att se dem större)



En rolig utgång på amba när diana var i stockholm

Vår halvårs dag
När vi firade ett halvår den 21 april slog vi på ritkigt stor och sov på hotell och grejer, haha! Visserligen fick vi en gratis hotell natt av hans snälla pappa men ändå. Vi skulle åka in till stan och äta men båda vi var lika lata så vi bestämde oss för att äta på hotellet istället, vilket var ett jäkligt bra beslut för vi var helt ensama där nästan med jätte fin utsikt. Det var en så perfekt kväll iaf.



På hotell rummet innan vi gick iväg och åt (klicka på dem små bilderna för att se dem större)





På restaurangen (klicka på dem små bilderna för att se dem större)








Några glas senare..


På morgonen åt vi jätte god frukostbuffet

Palmyra kebab
Pappa och älskling slog vad om ifall älskling kunde äta upp en hel kebabtallrik på palmyra kebab.. alltså det är ENORMA tallrikar. Jag och Amanda åt inte ens upp vår tillsammans haha. But he dit it! Imponerande alltså! 


Jag och Min finis i årsta



krigare (klicka på dem små bilderna för att se dem större)

Blandade bilder från i sommaren


På parma



Min snyggning vid ip


KOXIG BILD!!!!!!! (bäbis tvingade mig att lägga upp den här)


Hundvalp

Midsommarafton
På marholmen



När vi kom fram, spelade fotboll, åt god grillmat och spelade kubb (klicka på dem små bilderna för att se dem större)




Kvällsdopp (klicka på dem små bilderna för att se dem större)



Myys



Vid bryggan på natten (klicka på dem små bilderna för att se dem större)


Picknick på söder



Hos martin (klicka på dem små bilderna för att se dem större)
 

Vi var på öland!



Blå lagunen (klicka på dem små bilderna för att se dem större)


Vi gjorde egen tapas



Hos melissa (klicka på dem små bilderna för att se dem större)


Sondra


Ingrid


Mini-turken


Lagom


Puss

Blandade bilder från hösten




Vi var på kryssning (klicka på dem små bilderna för att se dem större)





I could stay awake just to hear you breathing,
watch you smile while you are sleeping,
while you're far away and dreaming.
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever.
When every moment spent with you is a moment I treasure.

I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
cause I'd miss you babe
and I don't wanna miss a thing.
Cause even when I dream of you,
the sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe
and I don't wanna miss a thing.

Lying close to you,
feeling your heart beating
and I'm wondering what you're dreaming,
wondering if it's me you're seeing,
and then I kiss your eyes,
and thank God we're together.
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever.

Sanny, du är det bästa som har hänt mig och det här har utan tvekan varit det bästa året i mitt liv. Du har gjort mitt liv till någonting mycket bättre, roligare, finare och bara lite mer värt att leva. Du är min andra halva. Är du glad är jag glad. Är du ledsen är jag ledsen. Utan dig så fungerar jag inte ens. Tänkte först avsluta med att säga jag älskar dig, men det ordet är inte ens i närheten av att beskriva hur jag känner, för det är så mycket mer en så. Jag vill vara med dig resten av mitt liv och hoppas du vill desamma <3

HAPPY

Det här har typ varit den längsta dagen någonsin. Har varit 10 timmar och en kvart på jobbet idag för att vara exakt, minus en timmes lunch då men ändå, komma till globen centrum när det inte är en kotte där och gå hem när det inte är en kotte där är inte okej alltså! Mamma kom iaf till mig när jag hade lunch och vi åt på donken, väärt! Nu är jag iaf hemma, har ätit, kollat på karatefylla och badat. Nu återstår lite mys med min älskling och sedan sova! Har jag sagt att det ska bli SÅÅÅÅÅÅ skönt att vara ledig imorgon? Näha men nu vet ni. Natti.  

TORSDAG 20 OKTOBER 2011


Godmorgon! Sitter och försöker piggna till med en kopp kaffe. Är så sjukt trött, aja bara idag sen äre ledighet, så jag klarar mig nog :) Nu måste jag fixa mig, hörs ikväll!

Till någonting tråkigare, i måndags så gick min gammelmormor bort, R.I.P <3

TRÄSKTROLL?

Fan vad värt det är att jag bara har en arbetsdag kvar sen en fet ledighet, eller kanske inte fet men iaf en helg plus hela fredagen whii. Idag orkade inte jag sminka mig innan jobbet så det kom inte in några kunder i butiken på hela dagen.. fattar inte varför? Sen kom polisen dit och sa att det hade rapporterats om ett träsktroll i globen centrum men när dem kom in i butiken sa dem: "aha nu förstår vi" jag fatta ingenting?? Nu äre hallumie-time. Godnatt!

TRÖÖÖÖÖÖTTTTT



Idag jobbar jag från öppning till strängning, vill ha helg nu tack! Kanske hörs ikväll.

17 OKTOBER 2011

Kollade precis på ett skit sorligt klipp på youtube, åh nu blev jag ledsen. Även fast det står (var inne på en blogg): nu sitter jag här och gråter och kollar på det här klippet, så ska jag ändå kolla, jag får fan skylla mig själv! Aja, godmorgon förresten! Idag blire jobb mellan 13-19. Bara 4 dagar sen är jag ledig, fan vad skönt det ska bli! Ha en good day!


LÖRDAG

Har som vanligt jobbat.. Är hemma och älskling är på fest, kul liv man har. Imorgon jobbar jag från öpnning till stängning, whiio! Annars då? Nästa helg är jag ledig (håll i er) fredag, lördag OCH söndag. Mina damer och herrar ja ni hörde rätt, a wholeeeee weekend, och vet ni vad? Nästa fredag firar jag och älskling ett år :) Bästa året! Nu ska jag kolla på OC och äta godis, pusshej!

SÅ UNDERBART ROLIGT


IF YOU LIKE IT MOCHA, COME GET A LITTLE CLOSER AND BITE ME EN LA BOCA







Gryyyym låt!!

Har varit på prommenad med mamma, ska iväg och jobba några timmar nu, det är en specsavers sampling. KUL. Sen ska jag bara hem och chilla! Idol ikväll också. Imorgon äre jam jam som gäller igen, the hoooole day och på fredag blir inte nådigt när brittan har konsert och grejer! Nä nu måste jag dra, ha en fin fredag!

13 OKTOBER 2011

Kul att jag har varit vaken sen klockan 05.30. Börjar jobba klockan 13.00 så kan ju sova en stund till men måste hinna träna också, så får se hur jag gör! Senaste gången jag var ledig var förra tisdagen, är ledig imorgon men bokade in mig på en sampling på backupevent vilket jag ångrar lite nu, hade varit skönt att vara ledig plus har ingen ledig dag alls nästa vecka heller, så hur tänkte jag? Haha aja nu blire jobb.. Ska sova nu ändå! Blev skit trött Hääjdå!

09 – MIN MOBIL



Helt ärligt så förstår jag inte hysterin kring iphone! Jag menar den gamla hedliga nokia 3310 fungerar fakiskt lika bra!! Wordfued och andra spel kan slänga sig i väggen, här snackar vi gamla hedliga snake! Okej seriöst nu, har faktiskt en lite modernare mobil en denna, en sony ericsson. Skitbra faktiskt! Men ska väl införskaffa mig en iphone någon gång i livet..

100 DAGAR

Godmorgon! Skulle egentligen varit ledig idag men nu blev det självklart jobb ändå, mellan 14-20. Men det gör inget, man måste ju tänka på cashen! Idag är det btw 100 dagar till jag och äslkling drar till Thailand, har jag sagt att jag längtar? Nehe har jag inte? LÄNGTAR SOM FAAAAAAAN! Nu ska jag gå och träna. Tjingeling!

PICS FROM 1/10










LIKE MARACA-CA-CA-CA



Hej folket! Blev jobb för mig idag ändå, fast bara 3 timmar.
Men det gör inget alla pengar inför Thailand välkommnas till mitt konto. Någon frivillig som vill skänka pengar så har jag konto nummer: 910921.. driver! Efter jobbet mötte jag Melissa för att få några grejer jag hade hos henne och sen kom älskling och hämtade mig. Skulle egentligen ha tränat ju men det sprack. Blev chirre och monopol istället. Självklart vann älskling men det tråkiga var att han hade så sjukt jävla tur (läs: fuskade). Sen skulle jag ta ett bad och tappade ner halva min ipod i vattnet (hur man nu lyckas med det) och nu är ljudet paj, great!



NU E DET SLUT PÅ VECKAN DET ÄR DAGS FÖR LÖRDAGSMYS



Hej alla läsare! Typ 15 pers haha men ändå.
För det första, shiise vad kallt det är ute! Hösten är verkligen här, big time! Idag innan jag åkte till jobbet var jag och älskling ute på prommenad vid lötsjön, väldigt mysigt. Sen prommenerade vi bort till sundbybergs centrum och gick runt lite i väntan på att jag skulle åka till jobbet, alltid lika tråkigt att skilljas från min älskling!


Min snygging äter bullar


Helt degiga men fett med goda


Fåglarna jag matade med våra bullar som blev kvar haha


Jag matar fåglarna


Lötsjön


Min snygga pojkvän


Älskling checkar in fåglarna


Älskling filosoferar på bänken


Sööööt


Puss på min älskling


Fåglar


Mitt allt!


Stark kille man har alltså ;)


Jag med min mer som älskling drack upp

Nu blire massa mys,
har tagit hem godis från jam jam och så har vi köpt chips och dip. Ja jag är ett fetto. Får köra några extra minuter (läs: extra timmar) på crosstrainern imorgon så äre kirrat. Nää nu ska vi glo på film, ha en trevligt kväll!

LÖRDAG 8 OKTOBER 2011

Godmorgon på er! Inte för att skryta men igår när jag kom hem från jobbet fick jag blommor, choklad och ett jätte fint kort av älskling, vilken lyx alltså, världens bästa! Sen kollade vi bara på idol och chillade, ofta roshanna åkte ut, aja. Idag äre jobb igen 13.00- 19.30 och imorgon är jag ledig, naaajs. Vi kanske hörs ikväll, ha en bra lördag :)

GRATTIS SYSTER



Idag fyller min syster 15 år, grattis!
Öppnade själv idag på jobbet för första gången och det gick prima. Jobbade fram till 4 och nu är jag hemma hos mamma. Ska äta här och fira amandas födelsedag sen hem till älskling. Men nu är maten klar, lambiffar, tsatziki och potatis klyftor i ugnen som jag gjort med massa vitlök. Ska andas massa på älskling sen ;) Mohaha.  


22.22, NU KAN MAN JU ÖNSKA NÅTT OCKSÅ, ELLER SÅ TRIVS MAN MED DET MAN HAR.





Går upp på morgonen. Äter frukost. Tar en prommenad. Går till jobbet. Väntar på att man ska sluta. Slutar. Väntar på tuben, åker, väntar, missar den. Tränar bort lite fett på gymmet. Kommer hem. Äter middag. Kollar på tv. Väntar på att john blund ska komma. And so it goes, typ.

-

Don't leave something good to see if you can find someone better, because once you realize you had the best, then the best found the better.

DAGENS BRAVADER

Har precis kollat på modelljakten. Om en halvtimme börjar 99 saker man ska göra innan man dör sen är det karatefylla. Om ni inte har sett det sist nämnda, se det!! Sjukt kul. Annars då, har varit och tränat idag, tummen upp på det. Men tummen ner på att jag typ tappat all min kondis när jag varit sjuk och är typ helt död efter 30 min på crosstrainern. Sprang också. Sen har jag varit hos pappa och ätit middag. Vi spelade poker också och pratade om Thailand. 108 dagar kvar. Puss.

08 – TRE FAVORIT DRYCKER

Bubbelvatten i typ alla smaker. Älskar det. Monster, energidrycken. Pepsi, speciellt en som jag och älskling drack på öland, satan vad god den var. Det var på en restaurang och den var perfekt kyld och smakade så sjukt gott!

TRUE TALENT



Du kom till mig. Våren var som vackrast, när du kom till mig.
Om jag vetat det jag vet nu, när du fanns hos mig. Nu är det försent.
Förälskade, satt vi på balkongen och berusade.
Vi delade en flaska till och älskade varandra till sömns.
Och när vi vaknade var rummet ljust och gatan utanför
var lika full av liv och rörelse som jag.
Och i en säng på tredje våningen drack vi te med mjölk och honung.
Du hade en gitarr och jag spelade, du dansade.

07 – MIN MARDRÖM

Det här kanske låter sjukt men min värsta mardröm skulle vara ifall tomten inte fanns, skit många säger det men vet liksom inte vad jag ska tro. Det vore iaf jävligt förjävligt ifall det var så att han bara var påhittad..


TRÅKIGT

Har verkligen ingenting roligt att blogga om. Har jobbat mellan 13-19 idag. Kom hem till älskling åt och kolla på heroes och nu sitter jag här. Var och tränade imorse också, de var iofs nice. Imorgon är jag ledig! Skönt men skulle lika gärna kunnat jobba. Hoppas ni har antecknat detta, väldigt viktoig information alltså! Tjuudelu!

SÖNDAG



Hej på er! Har varit en riktig seeg dag. Vaknade halv 3, gick och köpte pizza sen har jag och älskling börjat kolla på heroes också. Hade jätte trevligt igår, fick massa fina presenter och kvällen avslutades på cafe opera. Blev inte så mycket bilder men lägger upp dem som blev när jag har min kamera sladd. Nu ska jag glo på tv med älskling, godnatt!

RSS 2.0