AFRO DANS

Sitter och väntar på bussen har varit och handlat och innan det körde jag afro dans på gymmet, shit vad kul det var!! Man fick verkligen shaka sen blev man riktigt svettig också. Instruktören var verkligen grym, stog och pratade med henne efter och hon sa tom att hon såg på mig att jag tyckte det var kul :D så det ska jag lätt börja köra en gång i veckan iaf.

Nu ska jag hem och plugga en stund sen ikväll ska jag gå och bowla med mamma, fredrik och Amanda och sen ska jag äta där och så på kvällen.

Puss.


KUL..

Ligger och bläddrar igenom min övningsbok i externredovisningen känns ju sådär..


SODA STREAM

Var precis hos Fredrik och mammi och fick en liten present och sånt uppskattas ju alltid :D Åhh perfekt för mig som älskar bubbelvatten / glad tjej


EN LITEN NOTIS BARA.

Okej måste bara säga en grej innan jag börjar "leva i nuet" FAAAAAAAAN VAD JAG SAKNAR THAILAND!!!!!!!!!!!!!! Tänk er när man är olyckligt kär och inte får vara med den personen, så känner jag för Thailand, förstår ni hur jobbigt det är då? (gör en ledsen "tyck synd om mig blick") Klickade på kategorin Thailand och läste igenom alla mina inlägg och ja känner mig typ helt tom nu för det kändes som att jag var tillbaka där ett tag.. ÅHHHHHH DEPP. Så nu har jag sagt det, punkt och slut. Nu då? Ja eftersom att jag ska börja "ta vara på och NJUTA av nuet" så ska jag faktiskt klicka mig in på student portalen och skriva ut den underbara åhörar kopian tills morgondagens föreläsning fan vad jag ska njuta när jag gör detta och för att inte tala om föreläsningen imorgon ska ta vara på varje sekund.. not.
 
 
 

JAG BLIR GALEN..

Jag vet seriöst inte vad mitt problem är men jag blir fan aldrig nöjd. Satt precis och kollade igenom lite inlägg från oktober förra året och konstaterade detta: jag bodde hemma, jag jobbade på jam jam och jag hade en fet resa att se fram emot. Nu bor jag i en egen lägenhet med min pojkvän, pluggar och har INTE en resa att se fram emot. Så okej det är ju ganska logiskt att det är deppigt att man inte har någonting speciellt att se fram emot men att jobba mja jobbar ju fortfarande extra på jam jam men lägger ju ner största delen av min tid på plugget. Vilket fall, minns jag så väl hur jag längtade efter att börja plugga, lära sig nya grejer, träffa nya kompisar och framförallt hitta en utbildning som jag känner passar mig, vilket jag har gjort nu. MEN ändå så är jag liksom inte "så glad som jag blev då av tanken på detta" eller hur man ska säga. Just nu skulle jag tycka det va så jävla skönt att bara jobba men när jag väl gjorde det så var det inte alls så kul? När jag var i Thailand ville jag ha svensk mat efter en månad och nu skulle jag typ göra vad som helst för en tallrik med fried rice. Ni ser..
 
Jag vet inte om det är någon annan som är likadan men det känns som att jag aldrig kan leva i nuet. Antingen tänker jag tillbaka på hur bra någonting har varit eller så går jag och längtar efter någonting som ska hända, det känns som att jag aldrig hinner stanna upp och ta vara på det som jag faktiskt har här och nu. Och det är inte bra. Men nu när jag har kommit till insikt (säger man så? haha) med detta så får jag försöka börja göra det nu. För jag lovar om 5 år kommer jag säkert sitta och ba "åh tänk den tiden när jag pluggade vad nice det var" haha. Ne nu måste jag avsluta här innan jag blir allt för djup.. Godnatt!

SWIM

Sitter atm och väntar på Sanny. Vi har varit och tränat tsm (har ju gymkort på samma ställe nu) dock har jag simmat medans han körde/kör på gymmet grejen e att vi bestämde att vi skulle mötas kvart i 7 och blev klar lite tidigt så nu får jag sitta och vänta -.- 40 min liksom menmen sånt e livet ;D har som sagt simmat, de va as skönt älskar att man kan göra det plus att det finns massa roliga pass. Var grymt trött på att bara köra på gym de är inte alls lika kul, jag måste ha variation annars tröttnar jag.

Nog om träning. Igår åt vi julbord till middag, haha vet lite tidigt men vi va as sugna. Dock blev inte skinkan någon hit, vilket kanske inte är så konstigt när man köper den för 29 kr.. Den var typ sladdrig haha usch. Vi ska iaf äta rester idag. Åhh är sjukt hungrig, man blir alltid extra hungrig när man varit på badhus också, vad är grejen med det? Det är typ kloret eller nått :P

Var och klippte den lilles klor idag också, så rädd han var stackarn. Här e vi i lördags:

.


SÖNDAG

Hej på er! Har varit så himla skönt med en riktig helg. Har hunnit med massa grejer. Har bland annat köpt nytt gymkort, kört body pump, SOVIT, träffat mamma, köpt ny vinter jacka, varit på krogen osv.

Har suttit och skrivit ett jätte långt inlägg i typ 40 min men insåg att det var lite för personligt för att publicera det här så jag skiter i det. Mår inte så bra idag men det är tur att jag har min underbara pojkvän ❤ vi hörs imorgon.


IM DONE

2 tentor avklarade. Första känns lite 50/50 ligger precis på G-gränsen typ så antingen har jag tur och klarar det eller inte.. Andra som jag hade idag kändes lite bättre, dock kan man ju aldrig garantera något men där BORDE jag ha nått G-gränsen iaf *hoppas* *hoppas*

Saker som jag verkligen tog för givet innan jag pluggade ska jag verkligen njuta av i helgen, typ att kunna ta sovmorgon utan att få dåligt samvete, kolla på film utan att behövs tänka åh måste egentligen plugga och ikväll ska ju klassen äta middag på drottning hoof också så det ska bli as kul!

Puss på er!


MÅNDAG

Håller på att plugga för fulla muggar.. Är så sjukt nervös för imorgon men försöker att inte tänka på det utan istället fokusera på att repetera allt roligt vi lärt oss under kursen :) nu håller jag dock på att göra mat, pytt i panna. Blev sjukt sugen på de från ingenstans så var tvungen att gå och köpa de. Dock ska man inte ha det i ugnen utan steka med massa grillkrydda och sen ägg och rödbettor till yummi. Men nu är det typ klart så hejdå haha och håll fan en tumme för mig klockan 9 imorgon för då börjar min tenta :O ❤


2 år

Ja för 2 år sen så blev det vi :) behöver jag ens säga att det varit de bästa 2 åren? Och nu tänkte ni att jag skulle lägga en en jätte gullig bild på oss här under men nej kände liksom mer för den här bilden, den är ju också fin. fast bara för det måste jag ju lägga in en fin text från en fin låt bara för att allt är så fint. 
 
 
It's amazing how you can speak right to my heart.
Without saying a word,you can light up the dark.
Try as I may, I could never explain.
What I hear when you don't say a thing.
The smile on your face, lets me know that you need me.
There's a truth In your eyes saying you'll never leave me.
The touch of your hand says you'll catch me,
whenever I fall.
You say it best, when you say nothing at all.

SUSSIG

Min lilla bebis ligger här under mig och sover medans jag pluggar, hur söt? ❤❤❤❤


BLÄ

 
Godmorgon! Började dagen med lite shopping..
 
Alltså skjut mig!! Seriöst varför ska det vara så jävla dyrt med lite böcker? Dessutom borde det vara billigare när man är student, men nej inte ens student rabatt får man :( Aja får sälja alla mina böcker sen så får jag tillbaka lite cash iaf. Men nu ska jag plugga, PUSS!
 

17.17

Sitter på bussen påväg hem från skolan. Hade som sagt redovisning idag och det gick ju bra.. Not. Men med tanke på hur lite tid jag la ner på att öva orkar jag inte ens bry mig om det, det blev som det blev. Nu är det bara tentan kvar att fokusera på så nu jävlar :D jag ska fan klara det här!!!! Och om jag inte gör det så vet jag iaf att jag gjort mitt bästa för det har jag verkligen, mer än så kan man inte göra. Och om jag nu skulle kugga så kan man ju faktiskt bara göra omtenta så det är ju inte hela världen men klart det skulle vara tufft. Puss på er!


CHILL

Skulle också vilja ligga och softa just nu, istället för att vara påväg till skolan och ha en jobbig redovisning framför mig... Men men sånt är livet.


BRING ME BACK

 
Skulle typ göra vad som helst för att vara där precis just nu. Eller det är ju iofs natt i Thailand nu så kanske inte så kul att stå där mitt ute i vattnet då men imorgon skulle ju funka också. Eller i övermorgon, eller typ vilken dag som helst, någon som har lust att sponsra med en resa?

ÖVERTRÖTT?

Haha åh 1 varför bloggar jag ens kl halv 3 på natten? Varför är jag ens vaken? Grejen e att jag krigade för att få klart sammanfattningen i organisationen för att kunna skriva ut den och ta med den till skolan imorgon för vi ska pluggs tsm några i klassen inför tentan och ja den blev klar och allt kändes fett bra, skriver ut och efter 30 sidor tar patron jäveln slut haha.. Så kul liv så ska åka och köpa en patron imorgon när jag vaknar. Strutar i att plugga i skolan gör det på onsdag istället eller hur det ni blir SKITSAMMA det var inte därför jag skulle blogga utan för att jag låg och läste roliga historier från tjejer som varit gravida och gjort sjuka grejer. Alltså jag skrattar så jag gråter. Ligger liksom här i mörkret i sängen, Sanny sover och jag får trycka en kudde i mitt fejs för att inte skratta haha måste roligt ut. Är antagligen bara övertrött, för då skrattar jag åt allt men a här är länken iaf: http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/2012/04/24/mina-varsta-utspel-hittills-i-graviditeten/
Det här var ju typ de bästa:


STRESS

Tjenä! Sitter på tåget påväg till jobbet från skolan, ska dock inte jobba utan bara vara med på ett möte. Hade bara en föreläsning nu på morgonen så det var skönt. Något som däremot inte är skönt är att om en vecka och en dag skriver vi tentan i organisation och ledarskap och om en vecka och 3 dagar skriver vi tentan i marknadsföring. Så vad har jag hunnit med dem här 7 veckor jag gått i skolan? Jo 24 föreläsningar och där med också att läsa ett x antal kapitel i boken inför/eller efter föreläsningen och då pratar vi inte 10-sider-per-kapitel-gymnasiet-nivå-litteratur utan mer 40 sidors kapitel och ihoptryckt text. Nu vill jag inte påstå att jag läst exakt ALLT man ska ha hunnit men nästan. Förrutom detta då så har vi haft 5 stycken grupp inlämningar och en individuell, 3 stycken presentationer och en fjärde väntar på torsdag. Vi har haft 5 seminarium och ett film seminarium. Sen har jag även sammanfattat allt från föreläsningar och det viktiga från böckerna på datorn som då i organisation och ledarskap är ca 70 sidor SAMMANFATTNING fast då är det ju bilder, upppunktat osv så det är ju inte 70 sidor ihop tryckt text men-ändå. Marknadsföringen är det typ 40-50 sidor. Så ja vad återstår nu? Att lära sig allt man sammanfattat för att sedan klara dem där jävla tentan :) Har jag sagt att halva tentan i marknadsföringen är på engelska också? Dock får man ha med sig en svensk/engelsk ordbok och det är ju soft. Men ja det var det iaf, då vet ni varför jag inte varit den mest närvarande (kan man säga så? Haha) människan den senaste tiden. Puss på er!
/ skönt-att-skriva-av-sig


REKORD

Såhär snabbt har det aldrig gått att åka hem ;D


SÖNDAG OCH SKOLA

Sitter på bussen påväg till Södertälje. Ska träffa min grupp och göra klart vårt arbete :) annars då, var ute och åt med Sanny och hans föräldrar igår det var himla trevligt och fick fina vinglas från ittala i present, en jordgubbschampange och en blomma, bra grejer :) men nu ska jag vara social mot ullis som jag precis mött, puss och kram! JUUUUUSTE IKVÄLL BÖRJAR SOLSIDAN :DDDDDDDD


LONG TIME NO SEE

Hej på er! Har ju inte bloggat på ett bra tag nu om man säger så. Men har de senaste dagarna känt ett litet blogg-sug haha så kanske ska börja igen ändå? Vore skönt att få skriva av sig lite mellan alla panik-stress-attacker i skolan haha. Är iaf på väg till skolan nu, vår grupp ska till plantagen och intervjua butikschefen där sen har vi en föreläsning mellan 3 och 5 också. Men nu måste jag plugga lite innan jag är framme i Södertälje ❤


RSS 2.0