.


PÅ JOBBET

Åh nu när jag har en iPhone kan jag sitta och nörda mig när jag har rast. Typ blogga, kolla fb osv hehe, seriöst, hur klarade jag mig förrut? Har precis tryckt i mig en cheese och nu är det bara 2 timmar kvar, det går fort. Hörs sen, puss!

PW

image description

Jag kom äntligen ut, skönt. Satte mig på en bänk vid vattnet en stund och tänkte på massa saker. Kom och tänka på allt som jag vill göra så jag skrev ner mina mål för det här året, hoppas jag kan fixa allt, jag vill! Hur som helst gick jag upp till ringen och handlade två böcker innan jag gick hem. Egoboost- har alltid velat läsa. Shopaholic i New York - läste första i Thailand, älskade den så nu blire och läsa fortsättningen. Köpte en grädde också, ska göra kladdkaka sen, gottit!

NEVER GONNA LET ME GO









Godeftermiddag, tänkte skriva godmorgon först men sen såg jag att klockan va halv 5, vafan? Jag har varit vaken sen 9 men har inte gjort ett skit typ. Kan bero på att jag är rätt seg från gårdagen men ändå. Kan ju berätta om gårdagen iaf: Sjuuukt kul! Lite stressigt innan dock sprang runt hemma och hade panik och inget gick min väg heller men jag överlevde. Vid 8 kom Melissa hit också, Fille var ju här innan för vi åkte ju tillsammans från jobbet. Vilket fall, vid nio var vi på cafe opera, där man fick en (haha Melissa och Fille sa någon rolig ramsa igår man kommer inte ihåg hur den gick) gratis drink. En liten notis till mig själv i framtiden: drick inte på tom mage. Jag hade ätit ett 9 pack chicken nuggets på donken på hela dagen. Så runt halv 12 var jag och Fille så jäkla hungriga så vi drog upp en våning till cafe operas restaurang eller va det nu var satt iaf bara massa gamla gubbar och drack whiskey där haha och där kom vi in typ as packade och köpte pommes (som dessutom inte ens fanns med på menyn haha) Vi ba: uräääkta? har ni pommes? ja folk stirrade. Efter vår lilla måltid blev vi sjukt sega så vi var hemma redan vid halv ett. Vilket betyder att vi bara var där i 3 timmar haha menmen! Nu ska jag faktiskt gå ut en sväng, orkar inte sitta och löka här inne längre! Juste man fick en rosa goodiebag också. Aja ursäka för ett osamanhängande inlägg. Vi hörs.

STRESS

Godmorgon! Var en lite hektisk dag igår så han inte blogga så mycket. Först var jag på en riktigt lång pw i 2 timmar med Lii, jätte kul att träffas igen! Sen fyllde morfar år så han kom över till oss så jag bakade en kaka, vi åt middag osv. Sen på kvällen åkte jag till baby, var ju tvungen att mysa extra mycket för att åker till åre ikväll, bhuu. Juste glömde nästan bort att berätta det bästa av allt: jag ska få 12400 tillbaka på skatten, kaaaaatching! fett nice? Hehe. Idag blir det också en hektisk dag, minst sagt! Kl 1 ska jag befinna mig på jam jam, sen blire jobb till kvart över 7. Sen ska vi (jag, Fille och Mell) vara på cafe opra kl 9, det betyder att jag har seriöst mindre än en timme på mig att fixa mig och föra, fan aja har redan valt outfit och så, så förhoppningsvis ska det funka. Ne nu ska jag äta frukost, hörs imorgon! Juste hehe har ju iphone nu också (är redan kär) så kanske mobil bloggar på rasten om jag hinner. PUSS!

SISTA TIDEN I THAILAND


































7 BILDER FRÅN LÖRDAG


Tröjan är från Thailand, älskar den


Glad tjej


Jag och min fina syster som jag saknat sjukt mycket!


Tacos, shit vad gott det var!!!!


Det var sjukt kul att träffa mina fina tjejer igen!


Jag och Fille


Ylva, Mell och jag

DUMMA JETLAG



Efter att varit vaken i över 2 dygn somnade jag ju väldigt fort som sagt igår, vaknade dock halv 9 imorse, fast efter att ha varit vaken ett tag somnade jag en stund igen. Vilket fall, efter vi ätit och grejer somnade jag halv 8 och nu har jag självklart vaknat och är pigg.. orka! Aja ska lägga mig i sängen och kolla scrubs och försöka sova en stund. Godnatt!

HEMMA!

Godmorgon! Igår kom vi hem till Sverige igen. Jävligt trist att lämna Thailand men samtidigt måste man ju hem någon gång.. Vilket fall efter att ha rest i ca 22 timmar var det jäkligt skönt att landa och bara åka hem. Dock lyckades jag inte somna utan packade upp alla grejer, fixade osv. Sen på eftermiddagen kom pappa och Kenneth till oss. Kenneth hade en jävligt bra nyhet, att vi kanske ska få en lägenhet i bromma (åhh hoppas!!). Vi åt iaf tacos och jag berättade lite om resan och så. Senare på kvällen mötte jag upp Fille och Ylva, vi drog till hellstöms och drack lite sen kom Melissa också, har saknat dem fett med mycket så det var as kul att ses igen! Vid 12 drog jag hem till Sanny och då kan jag säga att jag bokstavligt talat däckade i sängen när jag kom hem. Imorgon ska jag lägga upp de sista bilderna från resan, hörs då! Puss

SHOPPING

Nu ar vi i bangkok och idag mina damer och herrar kan jag meddela att det har shoppats, rejalt! Vi stallde klockan pa 8, gick upp, at frukost, akte skytrain till mbk dar vi kom fram lagom tills de oppnade vid 10. Vid 2 hade vi sa mycket pasar att vi var tvugna att aka tillbaka till hotellet for att lamna allt haha, da var klockan 2. Sen drog vi och at osv. Sen tillbaka till mbk, drog darifran strax efter 7 och jag kan saga er att efter att ha gatt runt i over 9 timmar har man ratt ont i benen :) Vi har iaf shoppat klart allt nu, presenter till er dar hemma och grejer till oss, ar sa nojd med allt!! Ska lagga upp bild pa allt nar jag kommer hem :) Imorgon gar vart plan 8 pa kvallen sa innan det ska vi bara ligga och chilla vid poolen, steka en sista gang.. buhuu. Helt arligt det har flygresan kommer suga sa hart forst 7 timmar i luften sen en skon mellanlandning i Doha pa 2 timmar typ och sen 6 timmar i luften igen. Nu ska vi ga ut och ata (lite sent klcokan ar 10 har) ses snart! PUSS.

HEYA

Hej! Sitter på en stol inne på toan (enda stället det är bra internet) mobbat jag vet, tur att det är en fräsch toalett iaf haha! Idag är vår sista dag här i Hua Hin, imorgon drar vi till Bangkok och på fredag flyger vi hem till Sverige :( Helt sjukt hur fort tiden har gått här nere! Kommer inte lägga upp några mer bilder just as you know, ni får se resten när vi kommer hem! Vet inte riktigt var jag ville komma med det här inlägget men aja. Ni kan ju alltid checka in hotellet vi ska bo på i Bangkok de 2 sista nätterna: http://www.agoda.se/asia/thailand/bangkok/rembrandt_hotel.html
Hehe, najjs va? Ne nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt!

HEJ IGEN

Åhh fan vad lack jag blir skrev precis ett helt inlägg sen när jag skulle kopiera det och klistra in på bloggen råkade jag ta bort det istället, irri! Har iaf haft en grym kväll! Åt världens godaste sushibuffe och älskling åt thaimat. Sen skulle vi gå på bio men det fanns ingen bra med engelskt tal så vi körde bowling istället. Älskling är ju mästare på det men jag fick iaf över 100 varje serie (om man bortser från den första då jag fick 86) sen vann jag faktiskt en serie och då fick jag 129, yeey! Nu är vi tillbaka på hotellet iaf, älskling sover, han har mått lite halvdåligt de senaste kvällarna. Jag sitter och kollar runt lite på internet, vi har gratis WiFi på rummet :) Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss

JUST NU:

Sitter på gymmet och har precis duschat osv. Älskling är inte klar än så passar på att blogga lite snabbt! Idag har vi legat och pressat vid poolen i några timmar. Det är nu man ångrar att man inte legat och solat lite mer så man kunde va neger när man kom hem men aja, ni är väl ändå så vita där hemma så det gör inget ;) Nu ska vi (läs: jag) gå och äta sushi. Vi är i ett stort köpcentrum nu och precis bredvid gymmet finns ett japanskt ställe där maten/sushin rullar runt på band ni vet? Ska nog äta där :) Sen ska vi gå på bio!! Btw så finns det så galet goda donuts här, seriöst bästa jag ätit, igår tryckte jag i mig 3 st. Älskling har tom börjat kalla mig homer (han gillar tydligen munkar, är inte så insatt i Simpsons), så illa är det. Hoppas ni mår bra, puss!

HUA HIN

Hej på er! Nu är det seriöst inte många dagar kvar här och det suger. De sista dagarna på Koh Tao så mådde vi lite halvdåligt i omgångar så det blev inte att vi gjorde något speciellt mer än att ligga vid stranden som var vid hotellet. Sen en kväll promenerade vi bort till hamnen och åt på en jätte god Italiensk restaurang.

I förrgår åkte vi vidare till Hua Hin och det var en helvetes resa kan jag säga er! Klockan 9 gick vår taxi till hamnen där det sedan var high speed båt i 2 timmar. Sen när vi kom fram till hamnen så skulle vi egentligen åka en stor buss med ac, toa osv MEN sen när vi kommer fram säger dem att det bara går mini bussar, åh damp vi fick plus att jag har min lingon vecka vilket inte direkt gjorde mitt humör bättre.. Nåväl när mini bussen väl kom var jag väldigt snabb att gå på för att sätta mig på den enda platsen med benutrymme som är längst fram (fanns liksom inte i min värld att sitta längst bak inträngd i 5 timmar när vi dessutom betalat 1000 bath per person för resan). Tyckte lite synd om de som fick sitta där bak för dem tryckte in alla resväskor där  också. Dem tänkte sätta en framme vid mig eller dem stod och funderade var som var bäst att placera den sista väskan och när dem kollade åt mitt håll där det fanns rätt bra med utrymme, eller bra och bra man hade väl kunnat trycka in en väska men då hade jag suttit som en packad sill också, vilket fall så gav jag dem min "mens mördar blick" så dem vågade inte direkt ställa den där hehe. Hur som helst var det segt som fan men vi fick ju rätt bra platser så ändå okej. När vi kom fram till hotellet vid 5 var det väldigt skönt iaf. Då gick vi runt och kollade lite i området, sjukt stort! Vår åsikt om Hua Hin: Påminner om Bangkok, inte så mysigt direkt. Vi gillar det inte så överdrivet mycket om man säger så men det funkar!

Igår låg vi och solade hela dagen, väldigt länge sen. Som jag sa tidigare så orkar man inte sola så mycket men nu i slutet så vill man ju få lite mer färg innan man åker hem! Sen på eftermiddagen gick vi och tränade  och på kvällen drack vi några drinkar på hotell rummet och sen gick vi ut en sväng. Väldigt lite drag här med tanke på att det är en storstad också.. Typ mer drag på Koh Tao som är en liten ö hehe. Vi spelade iaf biljard och det var så jävla kul älskling råkade skjuta iväg den vita bollen så den rullade iväg under alla som satt i baren, såg så sjukt kul hahaha! Nu ska vi ner till poolen. Puss och kram!

VAR FORLOVNING

Pa morgonen gick vi och korde ett pass pa gymmet, efter det gick vi och la oss vid poolen och sen at vi lunch pa ett as bra stalle, at en san jakla god grekisk sallad! Sen ville alskling att vi skulle aka ivag och kolla pa solnedgangen pa eftermiddagen, visst tanke jag, as mysigt ju! Sa efter lunchen gick vi bort och kollade om man kunde hyra en bat vid 5 och aka tillbaka vid 7. Forst fattade dem ingenting och sen borjade alla typ skratta for dem  tyckte det var konstigt att vi ville aka sa sent haha. Vilket fall sa kom vi tillbaka dit vid 5, men da hade han precis akt ivag for att hamta nagon sa vi satte oss vid stranden och drack varsin ol.  Vi halv 6 kom han tillbaka och da akte vi bort till en ode strand dar vi gick upp och satte oss pa en klippa. Sa dar satt vi, drack varsin brezeer, lyssnade pa musik och kollade pa solnedgangen. Efter en stund sa sa alskling att jag skulle stalla mig upp for att han skulle fixa med handuken jag ba okej. Sen nar jag vande mig om hade han gatt ner pa kna, sen gav han mig varldens finaste karleksforklaring och avslutade med att fraga om jag ville gifta mig med honom. Jag sa ja saklart!! Ahh lyckligaste stunden i mitt liv!!!! Sen satt vi dar en stund till och sen akte vi longtailbaten tillbaka. Senare pa kvallen gick vi ut och at. Vi at skitgod forratt dock var varmratten inte speciellt bra. Sen gick vi till hotellrummet en stund och sen ut pa star bar! Det var verkligen en underbar dag och jag ar verkligen varldens lyckligaste tjej!! Imorse var jag tvungen att nypa mig sjalv for att kolla om allt var en drom, men det var det inte :D



Pa stranden innan vi akte ivag



I longtailbaten


Alskling pa stranden nar vi kommit fram


Mys



Puss





Utsikten dar vi satt



Love


Forratten (kycklingen jag at till varmratt orkade jag inte ens ta bild pa for det sag inte sa frasht ut haha)


God drink


Min blivande man pa restaurangen hehe :))


Lycklig tjej!



Min fina ring!!


KOH TAO

Hej pa er! Just nu befinner vi oss pa Koh Tao och vi har varit har i 3 natter nu! Forsta dagen vi kom fram var vi ratt sa sega (dagen efter full moon) sa pa kvallen gick vi ut och at, hyrde dvd och slappade pa rummet. Dagen efter akte vi ut till en riktig paradis strand, sa jakla fint stalle! (synd att det var sa mycket folk bara) Vi snorklade och sag massa fina fiskar, as nice. Pa kvallen var vi ute och at sen drog vi till ett stalle som heter star bar, basta stallet alltsa!! Typ som phi phi fast battre, fireshow, tavlingar osv, as kul! Det har ar verkligen det perfekta stallet, jatte mysigt med anda party och sant om man vill. Igar hade jag den basta dagen i mitt liv, men dte ska jag skriva om i ett eget inlagg!











Pappa, forsokte ringa dig igar men kom inte fram? Har det hant natt med din mobil eller hade du bara telefonen avstangd? Puss

FULL MOON PARTY






















































PUSS


I forrgar efter jag bloggat bestamde vi oss for att hyra moppe och aka ivag till Chaweng


Vi gick runt och kollade lite sen gick vi till en av de basta restaurangerna vi varit pa hittills. En italiens restaurang med saaaaa god pasta! At detta som ni ser har over, sjuk gott! Dock ganska dyrt hehe



Baby at lasange som tydligen ocksa var sjukt god



Efter middagen akte vi tillbaka till Lamai. Nar vi kom till hotellet sa fixade vi varandras frisyrer. Korde backslick pa alskling, haha! Varsta stekarn, men han passade i det ju!!


Fick ocksa massa vax i haret, typ strand look, men jag gillade det!


Sen drog vi till en bar och lyssnade pa live musik




och sen en svang till swing bar! Efter blev det ett besok pa donken och sen bingen!


Igar borjade dagen med ett tranings pass som vanligt! (kommer sakna vart gym nar vi aker till Koh Tao pa fredag!!) Sen drog vi ner och badade, sa jakla skont




Sen blev det lunch pa den vanliga restaurangen vid stranden, men det ar sa jakla god phad thai dar sa man kan ju bara inte lata bli att ga dit :D Resten av dagen lag vi bara och slappade pa stranden, sola, bada och spelade beach ball





Pa kvallen drog vi in till Chaweng igen, vi skulle leta efter ett kopcentrum som skulle finnas dar i narheten. Efter en liten rundtur hittade vi det iaf och det fanns bade bio, bowling, en jatte stor mataffar och lite butiker och restauranger. Vi at iaf middag for 100 bath, plus dricka 40 bath. Sen spelade vi bowling!

Nu sitter jag har i min ensamhet i receptionen for alskling har lamnat mig :( Ne man han drog till Chaweng imorse och skulle kopa natt sa han ar fortfarande dar. Bast for han att han kommer snart for jag ar hungrig hehe. Efter maten blir det val traning och sen beachen. Har borjat flagan pa nasan ocksa och det stor mig. En annan sak som ar ganska jobbig har ar nar man ligger pa stranden och det kommer sand precis overallt. Sen ar det ganska varmt har ocksa.. haha driver! Finns seriost ingenting att klaga pa har, man lever som en prinsessa :D Vill inte aka hem!! Hoppas det ar bra med er! Love.

3 DOORS DOWN, LET ME GO

Fredag:
Tankte sumera de senaste dagarna men man glommer ju seriost bort vad man gor haha. Okej efter att ha tankt i seriost 10 min: pa dagen lag vi pa stranden och spelade beach ball sen pa eftermiddagen var vi och tranade. Pa kvallen var det beach party pa swing bar sa vi drog dit med en tjej fran hotellet. Fett rolig kvall! Dessutom sa vann jag pa ballong tavlingen (simpelt: alla har en ballong runt benet sen ska man hoppa pa varandras och den som har sin ballong kvar sist vinner) fick valja mellan en tshirt eller en cd plus gratis bucket, alkis som man ar valde man ju alkoholen haha! Dock glomde jag min cd skiva, fan!






































Lordag:
Seg dag kan jag saga er, vaknade kl 12 ungefar, da gick alskling och kopte donken till oss sen lag vi i sangen och at. Sen somnade vi om och vaknade klockan 3 igen haha. Da gick vi iaf ner pa stranden och at igen pa ett as bra stalle, skit god mat och billigt! Sen gick vi och badade och det var sa javla hoga vagor, assssss kul! Dock ar det sa sjukt stor kraft i dem, man kan inte direkt glida in pa vagorna till stran kanten, man typ aker at 10 hall och snurras runt sen ligger man dar med sand i hela haret och bikinin har flygit av (typ). Vilket fall det forsta jag gor (nar jag inte visste att vagorna var sa starka) ar att lagga mig under en vag precis nar den valter over och blir skum ni vet? Inte det basta for jag drogs en jakla bit och skrapade upp armen hehe.. Aja alskling fick sig ett gott skratt iaf nar jag rullade runt dar :P Pa kvallen var vi och kollade pa thai boxning igen!  



























Sondag:
Skit pissigt vader hela dagen, regn och grejer! Sa pa morgonen gick vi ivag och tranade, kandes javligt skont! Efter at vi lunch pa stranden igen pa samma stalle som dagen innan, at as goda spring rolls och phad thai igen, den ar sjukt god dar! Innan hade vi kopte en luftmadrass sa efter maten gick vi och badade och det var lika hoga vagor da igen, om inte hogre! Det var iaf 2 vagor som kom, alltsa storsta jag sett, nar jag lag pa toppen pa dem med min luftmadrass var jag kanske 3,4 meter upp, as kul. Har i lamai gar dem alltid runt med ett litet gatukok eller vad man ska saga pa stranden (se bilden som ar langst ner) vi tyckte sa synd om honom nar han gick runt dar och bar pa sin lilla grej sa vi kopte en ananas av honom, as god. Pa kvallen gick vi och kopte biljetetr till full moon party (TAGGA) sen var vi pa walking market, fanns massa billiga och fina grejer! Sen var vi bara ute och at.







Idag:
Imorse var vi pa gymmet och sen lunch pa samma stalle igen, vafan sager ju att alla dager ar likadana har.. Vilket fall forst var det fint vader som ni ser och nu spo regnar det, forsoke fa det pa bild men man ser inte sa bra.. Ikvall vet jag inte vad vi ska hitta pa for kul, far ta det som det kommer :)









Hoppas allt ar bra med er dar hemma! PUSSSSSSSS

PICS.

Har ar lite bilder fran de sista dagarna i Ao nang samt fran var tid har pa Koh Samui:



I en tukk tukk pavag till Luna bar


Pa luna bar, alskling och den lilla kattungen (berattade om den i ett tidigare inlagg)


Sa himla sot. Det var sa synd om den nar den gick runt dar och inte sag nagonting och var jatte radd :((


Jag och lillen


Sista kvallen i Ao nang, pa terassrestaurangen


Onion rings


Baby


Hehe..


Alskling pa bussen pavag mot hamnen


Vid hamnen


En asgod macka jag kopte pa baten pavag till Samui!


Vart nuvarande hotellrum



Precis nar vi kommit fram efter den langa resan till Samui, gissa om det var skont att satta sig och dricka en cola :D


I varat forhallande sa ar det alltid jag som fixar mig klart forst och sa far jag vanta pa att alskling ska bli klar, brukar ju annars vara tjejen som ar seg men inte har vettni! Det jag skulle komma till, det ar sahar jag roar mig medans jag vantar pa alskling, typ tar massa fula bilder med sjalvutlosaren pa kameran hehe 



Forsta kvallen pa Samui, vi var pa en riktigt bra restaurang!


Jag at grekisk sallad med kyckling, saaaaa gott!!


Alskling at en sjukt god burgare (fick smaka) alltsa det var nagon bbrq sas pa, jag gillar inte ens det egentligen men det var as gott pa burgaren!


Pavag mot nagon bar


Poolen




Andra dagen gick vi ner pa stranden som ligger 3 minuter fran hotellet



Pa den spansk,mexikanska restaurangen


Goda encheladas (fast inte lika goda som mammas!!)


Det ar en sak som jag verkligen gillar med Samui och det ar dem har sma gatukoken. Pa andra stallen vi har varit sa finns dem ju lite overallt men har har dem samlat alla pa ett och samma stalle, sa man gar i som en liten gang av sma gatukok. Och det finns allt fran phad thai till bananpankaka, frukter, kycklingspatt, pizza osv. enda negativa ar att det bara har oppet pa kvallen, sa man kan inte kopa lunch dar!


Har var innan boxningen. Som ni ser var vi har typ forst och satt och vantade i 2 timmar, haha och dumma som vi var sa satte vi oss inte ens langst fram :P Tyvarr dog min kamera sa hann inte ta bild pa sjalva matchen


Pa moppen pavag till stranden


Fin utsikt dar vi stannade och fyllde pa bensin


Baby pa stranden med sin lilla burk


Ser helt uppsvullen ut men aja, det bjuder jag pa :))




Alskling snorklar


En fosaljare erbjod sig att ta kort pa oss och da kande man sig ju tvungen att kopa natt av han efter sa kopte en jatte fin fotlank


Cool tjej va? Var inte lika coolt nar jag skulle kora kan jag saga er, fan sa vingligt det var!! Haha tacka vet jag bilar :D


Snygging!




Sen at vi lunch pa en riktigt nice restaurang







Sen gick vi ner till nagra klippor och snorklade etc



Pavagen upp fran klipporna



Baby pa den andra stranden vi akte till fter vi varit vid klipporna



Dagen efter akte vi ju till vattenfallet, har ar man ju sadar lagom svettig efter att gatt upp for 1 miljon trappor


Exakt nar jag tog den har bilden blev jag stucken av bi helvetet


Har ser ni Sandra i panik som bara vill bort fran djungeln haha


Sen akte vi till pizza hut och da blev allt mycket battre :D



Tror det har var kvallen efter, da akte vi till chaweng for att kolla runt lite. Sen gick vi in och at glass pa Swenssens, muums


Min banana splitt, inte helt fel! Efter vi atit har gick vi till en as nice bar och lyssnade pa live musik



Har var varan lunch igar pa stranden, myys



Pa kvallen drack vi lite pa hotellet, dem har as coola limited edition flaskor pa breezerna, love them. Vi gick iaf ut och at as sent, runt 11 typ. Sen gick vi till en bar har som hade live musik, ja vi har typ snoat in oss pa det. Vilket fall sa var det en valdigt trevlig kvall!

Idag har vi bara chillat vi poolen, atit lunch och tranat! Korde varsta hardpasset, en timme pa rullbandet, hopprep och mage, gissa om det var skont att slanga sig i havet efter! Nu ska vi ga och kopa massa mat pa gatukoken, ta med till hotellrummet, kolla pa film och SVULLA! Puss pa er!

RSS 2.0