TRÄNING

 

Första bilden är från gårdagens ryggpass, har sjukt mycket träningsvärk idag. Igår bakade jag cookies och kladdkaka med oreomarabou-tyffel fyllning. Gjorde i två formar så hade först kladdkaka, sen tryffeln på och sen kladdkaka igen så blev som tre lager och det blev sjukt gott!! Var tvungen att äta lite såklart :-) men bakade till Amanda som ska vara här den här veckan och ta hand om Paddan. Men så åt lite onyttigheter igår dock gjorde det så jag hade grym energi till att springa idag, 5 km 2,5 min snabbare än vanligt, whoh! Sprang liksom på nivå 11 nästan hela tiden (och spurtade lite i slutet), tycker jag var bra haha :-) Men nu måste jag fortsätta plugga, sen packa det sista, imorgon åker vi!! 

#JAGHARVILJAN #ALDRIGVILA #MINRESARÄKNAS #OSV

 
 
Som ni vet så började jag styrketräna i höstas, bestämde mig för att jag ville ha en starkare kropp. Så slutade med konditionsträningen helt och började hänga bland vikterna. Har väl alltid legat runt 61 kg men under hösten/vintern så gick jag upp till 68,3 kg. Det var ju ett medvetet val att gå upp, eftersom att jag ville bygga muskler. Dock lägger man ju på sig mycket fett också och speciellt jag eftersom jag åt iprincip vad jag ville under denna period. Vilket kanske inte var så jätte bra men äch :-) Men redan här när jag började bygga muskler och äta mycket hade jag betsämt mig för att till våren/sommaren skulle jag köra en deff och försöka få bort fettet och behålla musklerna. Sen när vi bokade Egypten så tänkte jag att det skulle bli perfekt att köra min diet innan det, så har hela tiden haft detta som mål. Men när jag vägde 68,3 kg så måste jag säga att jag faktiskt inte trivdes alls med min kropp, visst jag var starkare än vad jag någonsin varit men jag kände mig väldigt tjock, haha. Kunde inte ha några av mina kläder och nej jag trivdes inte alls med att väga så mycket. Såhär såg jag iaf ut då:
 
Observera att på denna bildså står jag helt avslappnad, håller liksom inte in magen eller något.
 
Sen har jag då sen den 2/1 räknat kalorier och legat på ett underskott på 1000 kalorier per dag och på så sätt gått ner 1 kg i veckan. Den sista invägningen nu hade jag gått ner 0.9 kg. Jag vägde alltså 56,3 vilket betyder att jag totalt under denna diet gick ner 12 kg, alltså exakt 1 kg i veckan, haha bra räknat av äskling (han hjälpte ju mig med hur mycket jag skulle äta osv). Så det blev inga 55 kg men jag är nöjd ändå men såhär ser jag ut nu iaf:
 
Även här står jag helt avslappnad utan att hålla in magen, så ja, ni ser ju skillnaden. Hade även tofflan vid fötterna för att stå i samma position eller vad man ska säga haha gäller ju att tänka på allt liksom.
 
före-efter

Så ja, vad kan man säga? Allt går fan bara man vill. Jag hade verkligen bestämt mig för att gå ner i vikt, att jag skulle fixa det här och vad kunde ha stoppat mig? Jo jag själv, det är det enda. Det är ju bara DU som påverkar vad DU gör. Jag kan säga att det inte alltid var svin roligt att gå upp tidigt på morgonen för att gå en morgon promenad och det har inte heller varit så kul att dricka en kopp te när älskling suttit och ätit en kanelbulle exempel. Klart det är jobbigt, det kan man inte sticka under stolen med MEN det var så värt det. Den känslan jag känner när jag kollar mig i spegeln har jag nog aldrig känt förrut. För första gången är jag faktiskt nöjd med hur min kropp ser ut, jag behöver inte hålla in magen eller ha på mig en pösig tröja för att dölja mitt fett liksom. Att äta en chipspåse är jätte gott och jätte värt när man väl gör det, i typ 10 min? Men den känslan som jag känner med min kropp nu, den är liksom hela tiden och det är just det som gör det så värt. Sen kan man ju äta godsaker och fortfarande vara smal, äter man någon gång i veckan och i rimliga mängder så är det ingen fara, säger liksom inte att man måste "välja" på att äta onyttigheter eller vara smal. Men jag vet att det finns många (även jag förrut) som kommer in i ett dåligt mönster där man trycker i sig massa skit varje dag och då blir det svårt att gå ner i vikt, att sträcka sig efter chipsskålen i soffan räcker liksom inte som träning.
 
Men sen måste man också tänka att alla är olika, vissa bryr sig kanske inte om dem väger för mycket och det är ju upp till dem. Man måste alltid utgå från sig själv och vad man själv känner och vill göra. Jag är en sån person som inte inte mår bra om jag inte känner att jag trivs med min kropp och jag kan faktiskt säga att så lycklig som jag är just nu har jag inte varit på VÄLDIGT länge och det är faktiskt mycket tack vare min diet. Att sitta i soffan och känna att "fettet" hänger över kan verkligen få mig att känna ångest och bli på dåligt humör haha. Men som sagt det krävs lite jobb för att gå ner i vikt, för om det var lätt skulle alla vara snygga och vältränade. Men jag vill även tillägga att det inte bara har varit jobbigt att göra detta. Jag älskar ju faktiskt att träna och vissa dagar har jag längtat till gymmet och mina invägningar har varit väldigt roliga, det är kul när man ser resultat ;-)
 
Så det jag vill säga med detta inlägg är framförallt: if it's important you'll find a way if not you'll find an excuse. Allt går bara man vill!! Så vad det än är du vill göra med livet, gör det och sluta hitta på ursäkter till varför du inte kan. Om det gäller träning och du vill komma i form, gör det då!! Man behöver inte gymkort, ät nyttigt och gå promenader? Skippa godispåsen och ät en frukt istället. Har du "inte tid"? Nehe men gå upp tidigare på morgonen då? Säg inte "på måndag börjar jag", börja nu? Det handlar bara om att bestämma sig och sen bara göra det. Det är fakiskt inte svårare än så. 
 
 

AFTER GYM









Efter gymmet idag drog vi till ett ställe vid Danderyd där vi badade i sommras och satte oss vid vattnet och åt lunch, sallad från salladsbaren på Ica. Det var mysigt. Dock var det lite kallt för hade bara skinnjackan på mig så hade älsklings jobb jacka över, så snygga ;) men det bjuder jag på.

UNDERBAR DAG!

Min morgon kunde inte ha börjat bättre. Varje fredag har älskling stått bredvid mig på morgonen och typ varit mer nyfiken på vad vågen står på än mig och vad det än har varit så har han alltid varit uppmuntrande och peppat mig. Så imorse stog jag och väntade på honom inne i badrummet och helt plötsligt hör jag att han stänger ytterdörren och låser? Wtf liksom. Så går till hallen och kollar, gick han verkligen? Sen gick jag på toa, kommer ut och han har fortfarande inte kommit tillbaka. Sen kollar jag in i vardagsrummet och då ligger detta på bordet:
 

Så himla fint. Det värmde verkligen. Vad vågen stog på ska jag berätta i ett annat inlägg, tänkte även lägga ut mina före och efter bilder. Men tillbaka till dagen, gick ut på en morgonpromenad sen och åt frukost och kollade gossip girl. Resten av dagen spenderade jag med mamma inne i stan. Gick runt och kollade i affärer och fick massa fina grejer och för en gångs skull tänkte jag faktiskt visa bild:
 
 
SNYGGASTE bikinin från åhlens city, ni får se hur den ser ut på sen när jag är i Egypten :-) Sen en klänning och shorts från hollister, sjukt fina. Lite närmare bild på tröjan:
 


Sen fick jag även två par nya trosor och detta fina nattlinne (det är spets och lite genomskinligt men det syns inte så bra på bilden):

 
Är så himla nöjd!! Tack för allt mammi ❤️ Förrutom att shoppa så åt vi thai lunch och sen var vi på Harrys och drack två cider. Första alkoholen för mig sen NYÅR haha sjukt. Trodde typ jag skulle bli full av dem två eftersom att jag inte druckit på så länge och gått ner i vikt men det gick bra haha. Sen kom Thilda och joinade oss också, sen när mamma gick så drack jag faktiskt en cola zero, man vill ju inte däcka liksom ;) Sen jag kom hem har jag kollat på lets dance och ätit middag. Är helt slut känner jag nu så ska nog gå och lägga mig när lets dance är slut. Men kolla in här imorgon om ni vill se bilder samt höra lite tankar om dieten osv. Puss och godnatt ❤️

#TAGGASISTAINVÄGNINGEN

Hej på er! Jag sitter här med en måltidsersättning, dock är den tyvärr redan slut. Har inte ätit något sånt under hela dieten faktiskt men eftersom att det är SISTA invägningen imorgon så blir det hårt idag haha. Men vad fort det här har gått måste jag säga. Fattar ni att jag har kört min jävla diet sen den 2/1 och att jag faktiskt har hållt det? Är så jäkla glad för det. Men det har faktiskt inte varit sååååå jobbigt. Okej vissa dagar har jag typ gråtit inombords för att jag vill ha något sött eller för att det hade varit sjukt gott med Mc Donalds men överlag så har det gått bra, har ju ändå ätit mycket av sånt som jag äter i vanliga fall, inte som att jag har levt på måltidsersättningar eller bara kyckling och broccoli.
 
Men har lite beslutsångest över en grej, älskling säger hela tiden "Vad ska du äta på fredag då? När dieten är slut, vad ska du unna dig?" men vet inte om den ska vara slut imorgon (haha separations ångest från dieten?) eller inte, har ju sista invägningen då men hade ju betsämt mig för att vara nyttig fram tills vi skulle åka till Egypten. Sen känns det konstigt, ska dieten vara slut IMORGON? Det är ju snart haha, jag är inte redo för att börja svulla än, är inne i det här "nyttiga". Men gör nog så att antingen unnar mig någon god middag eller äter en nyttig middag och unnar mig någon godsak. Vi får se hur det känns imorgon :-) 
 
Men nu måste jag sluta blogga, håller på att storstäda här hemma och tvätta. Av någon anledning blir det alltid så stökigt och skitigt här hemma vid mina tentaperioder och jag hatar verkligen det. Trivs verkligen inte när det är rörigt och dammigt och a ni fattar, så nu måste jag fortsätta, tar sjukt lång tid att städa en lägenhet om man ska vara riktigt noga. Nu snackar vi att jag ska torka varenda yta i hela lägenheten, städa kylen, torka skåpsluckor osv. Men det är bra att städa, då förbränner man kalorier och det behöver jag idag :D 

OH YES

Nu är tentan skriven, hur det gick återstår att se men det är iaf gjort :-) sitter och väntar på Frida för vi ska åka och göra en observering på glitter igen och sen ska jag till tandläkaren. Ska få en skena som jag ska sova med på natten så tänderna inte flyttar sig tillbaks (mardröm). Men efter det då finns det liksom inga måsten, jag är free to go satt säga :D dock hoppas jag att kursen vi har som startar nästa vecka kan komma upp på scio så jag kan plugga lite i helgen innan vi åker, annars måste jag göra det i Egypten och det känns ju lite halvsegt. Men bortsett från det så har jag typ "semester" efter vi har gjort vår observering, whoop whoop! 

GODISSUGEN

 
Ska börja alla inlägg med en bild när jag ler med tänderna nu.. haha skoja.. eller? ;) Återstår att se. Alltså en påse plockgodis nu hade inte varit helt fel. Är helt sjukt jävla sugen. Dock är det inte ens en vecka kvar på dieten så vore ju dumt att bryta det nu. På söndag ska jag gå till hemmakväll och köpa fetaste påsen som jag ska ha med till Egypten, ska sitta och svulla på planet :D det.ska.bli.nice. 

TISDAG

 
Godmorgon ❤️
Har precis varit på morgon PW och ätit frukost. Imorgon är det tenta så idag är det plugg hela dagen som gäller. Som ni vet så tog jag ut tandställningen igår. Är verkligen sjukt nöjd, känns så konstig att den inte är där, men skönt såklart. Här är en före och efter bild:

SMILE

(Såhär glad var jag när jag vaknade imorse haha)
 
Var här på gymmet när dem öppnade, har kört ett benpass och nu sitter jag i omklädningsrummet och dricker en protteshake. Det är så jävla sjukt att jag ska ta ut min tandställning imorgon, förlåt att jag tjatar men det känns så overkligt, tiden har gått så fort. Ska bli så spännande att se hur det ser ut.. Tänk om det känns fett fail haha? Hoppas på att jag kommer vara nöjd iaf, men allt är ju bättre än har-tänderna jag hade innan.. Ska lägga upp före och efter bilder sen så ska ni få se :-) ska gå på en prommis ute nu, sen plugga, äta frulle och så kommer mamma förbi en sväng sen!

STÖRANDE MÄNNISKOR..

På senaste tiden har jag märkt hur mycket jag kan störa mig på folk. För att ge ett exempel: du är i affären och har lite bråttom och ska gå mot kassan och då går det någon otroligt långsam människa framför som dessutom tar upp hela vägen så du får gå bakom den här personen i snigelfart och nej det går inte förbi för personen har sin vagn som den blockerar hela gången med, helst ska dem ställa sig och börja kolla på någon vara också så man får stanna upp. Eller folk som står mitt i tulltrappan, aah flytta er liksom. Så ja alla typer av långsamma människor, man kan ju inte annat än bli irriterad haha. 
 
Sen finns det även andra typer av männsikor, vad ska vi kalla dem: "jag-vet-inte-ett-skit-om-detta-men-jag-tror-att-jag-gör-det-och-jag-gillar-att-smyg-pika-folk-människor". Man kan säga att jag stöter på dem rätt ofta nu när jag gå på min diet. Jag får ofta frågan: "vad ska du göra sen när du gått ner då? Vad ska du äta då?", detta har jag verkligen inget problem med att folk frågar, inget konstigt med det liksom. MEN det är när folk säger typ såhär: "alltså du vet att du kommer gå upp allt du gått ner om du bara börjar äta som vanligt sen". AHHHHH asså blir irrterad bara av att skriva den meningen. Låt mig klaragöra några grejer här:
 
1. Sen jag började styrketräna och allt i höstas så har jag lärt mig sjukt mycket om träning och kost. Läser mycket träningsbloggar, kollar runt på internet osv. Så jag skulle säga att jag är relativt kunning inom detta ämne nu. Så det är väl klart som fan att jag fattar att jag inte kan sitta och käka pizza varje kväll sen? Seriöst.

2. Jag går inte på en diet som exempel LCHF där jag totalt utesluter kolhydrater, jag äter iprincip allt jag åt innan bara det att jag äter mindre portioner och väger det jag äter för att veta hur mycket saker innehåller. Så jag kommer inte direkt "chocka" kroppen med något nytt sen när jag är klar? Om man tänker mat nu alltså (för har ju inte ätit godis och sånt och det kommer jag ju unna mig en dag i veckan sen).
 
3. En dag, utan fysisk ansträngning dvs om jag bara är hemma en dag, förbränner jag ca 1300 kalorier. Så när jag dessutom går morgon PW, kör kondition och styrketränar kanske jag förbränner ca 900 kcal till. Så låt säga att totalt under en dag förbränner jag ca 2200 kalorier. Idag äter jag 1200 kalorier för att gå NER i vikt, jag ligger alltså på ett kaloriunderskott. När jag sen bara ska "behålla min vikt" ska jag äta lika mycket kalorier som jag gör av med. Vilket betyder att jag kommer kunna äta ca 1000 kalorier till varje dag, vilket nästan är dubbelt så mycket som jag äter nu. Då kan jag också tillägga att när jag går och lägger mig på kvällen är jag nästan alltid mätt, jag svälter liksom inte mig själv. Så 1000 kalorier till är liksom ganska mycket mer per dag för mig. Nu är detta bara ungefärliga siffror men ni fattar principen. Och jag kommer ju fortfarande träna som jag gör nu och äta nyttigt på veckorna. Det jag äter nu är saker jag tycker är GOTT. Jag gillar kyckling, sallad, köttfärs, fisk osv och det är saker jag kommer att fortsätta äta på veckorna sen också. Så jag kommer på veckorna inte ens äta 1000 kalorier mer. Jag kommer förmodligen ligga på ett underskott fortafarande, men sen på helgerna istället unnna mig. Så det går liksom "jämt ut". SÅ nej, jag kommer inte att "gå upp allt jag gått ner". 
 
4. Nu vill jag avsluta detta med en grej som folk verkar ha svårt att förstå (syftar på "jag-vet-inte-ett-skit-om-detta-men-jag-tror-att-jag-gör-det-och-jag-gillar-att-smyg-pika-folk-människor".).  När man ska gå ner i vikt så handlar det BARA om kalorier. Sålänge du förbränner MER kalorier än vad du stoppar i dig så kommer du att gå ner i vikt. Vad du äter spelar ingen roll, jag skulle kunna äta Mc Donalds varje dag om jag ville, sålänge jag ligger på 1200 kalorier. Nu skulle ju inte det fungera sådär jätte optimalt då jag förmodligen skulle vara sjukt hungrig eftersom att en meny är typ 1200 kalorier haha, så man får ju inte så mycket mat. Så att äta kyckling och sallad exempelvis gör ju att du kan äta mycket mer innan du kommer upp i 1200 kalorier. Men ni fattar pricnipen iaf. Vill du gå ner i vikt, gör av med mer kalorier än vad du stoppar i dig. Vill du gå upp i vikt, stoppa i dig mer kalorier än vad du förbränner. Detta är väldigt enkel mattematik. Så ni som går på massa dieter där man utseluter olika saker för att kunna äta hur mycket som helst av något annat, neej det funkar inte så.
 
 
Nu ska jag laga iordning denna goda mat: medalhavssallad med tomat, gurka, rödlök och fetaost och kyckling stekt i kryddor och sweetchili. Jätte gott och jätte nyttigt och något som jag alltid kommer att fortsätta äta, frågor på det?

BLONDIE

Mitt hår är så himla ljust nu, väldigt ovant men det blir bra, har ju haft såhär förrut så det är ju ingen nyhet direkt. Igår hade jag en mysig kväll med Sarah och Jennifer, vi lagade tacos och kollade lets dance. Nu ska jag ut och gå min morgon PW, eller kanske springa istället? Verkar ju vara härligt väder. Juste måste även tillägga detta om det var oklart, det jag skrev om toaborsten i det tidigare inlägg var ett skämt!! Haha. Trodde man skulle fatta det men efter att ha pratat med några verkade det inte ha framgått helt.. Så nej vår toaborste är inte brun och nedbajsad, hade den varit det hade jag köpt en ny liksom, vad kostar det 10 kr på Ikea? Haha. Pussssss


FIXAR BARRET


Jag har alltid årets beslutsångest över mitt hår men nu håller jag på att göra det helt ljust igen så hoppas det kommer kännas bra nu när det är klart :-)

SISTA INVÄGNINGEN MED TANDSTÄLLING

 
 
Godmorgon! Sitter och äter min goda frukost, längtar verkligen till frukosten när jag går min morgon PW för att den är så jäkla god. Hade min näst sista invägning imorse och den sista UTAN tandställning :D hade gått ner 0,6 kg. Är ändå nöjd för har haft lingonveckan (haha snyggaste ordet) och bara känt mig uppsvullen och tjock så kändes som att jag typ hade gått upp så blev glad att jag ahde gått ner överhuvudtaget haha. Så nu väger jag 57,2 kg mitt mål var ju 55 kg så lär ju inte ha gått ner 2,2 kg till nästa invägning haha, men egentligen skulle jag ju gå ner till 55 kg innan Egypten så kanske hinner innan måndagen. För det här med invägning kom vi på efter så egentligen har jag ju till måndag på mig. Men vi får väl se, ska kämpa på som fan nu sista veckan så kanske kommer väga 55 någonting iaf, typ 55,8 höhö. Men nu ska jag plugga en stund innan jag ska dra till gymmet och köra ett benpass. Sen blir det frissan klockan 2 och ikväll ska jag hänga med Jennifer och Sarah och kolla lets dance, ha en trevlig fredag :-)

BOX

Började dagen med ett bröstpass och 40 min PW. Slog ihop passen vilket inte är jätte optimalt men kände mig så sjukt stressad över allt plugg så det fick bli så. Sen kom Frida hit på dagen, vi gick igenom exempel tentan tillsammans och diskuterade så nu känns allt mycket bättre faktiskt. När vi var klara satt vi och velade väldigt länge om vi skulle köra boxpasset som var vid sex eller inte. Efter många om och men så körde vi på det iaf, 60 min hård jäkla träning, älskar verkligen detta pass! Det är så sjukt bra kombination av styrka och kondition och man är verkligen helt slut efter, som det ska vara alltså. Imorgon ska jag till bästa Anna och fixa håret, ska göra det ljusare igen! Puss och godnatt ❤️

VILL HA LISTA JUST NU

Okej finns mycket grejer som man vill ha exempelvis en bostadsrätt, en bil, en hund, en lång-resa osv MEN sånna grejer får vänta tills jag har fått ett fast jobb och en stabil inkomst haha. Men om man ska vara lite mer realistisk så finns det lite andra saker som jag måste införskaffa mig inom en snart framtid:
  • En kamera. Visst iphonen fungerar, men det blir ändå inte samma sak som att ha en riktig kamera. Hade varit nice att ha en bra kamera i Egypten och plåta min nya snygga kropp och mitt nya smile HAHAH driver.. eller? ;) Nej men ska köpa någon innan sommaren iaf, älskar ju att fota också. 
  • En köttkvarn. Haha ni ba wtf men såhär är det, för att kunna göra kungliga burgare från vår kokbok flippin' burgers behövs en köttkvarn så thats why.
  • En airfryer. Vem gillar inte friterad mat? Och vem hatar inte att det är typ det onyttigaste som finns? Därför ska man ha en airfryer. Den friterar men med varmluft (om jag har fattat det rätt) så det är inte i närheten av att vara så onyttigt som när man friterar med en riktig fritös. Värt att tillägga är att det tydligen ska smaka likadant också :-)
  • En råsaftcentrifug. Haha märks det att jag är besatt av köksgrejer eller? Nej men detta är ju fan ett måste att ha hemma, sjukt jäkla gott att göra juice med denna lilla apparat.
  • En toaborste. Den vi har nu är ju använd iprincip varje dag sen vi flyttade hit, vilket är ca ett år sen. Den var vit när vi köpte den och nu är den liksom.. brun. Men det är ju rätt dyrt att köpa en ny så det får vänta ett tag.
  • Nya träningskläder. Eftersom att jag tränar iprincip varje dag så lever jag typ i mina gymkläder och dem jag har är både utslitna, tråkiga och vissa plagg även förstora.
  • Ett par nike air max. Just nu går jag runt i mina gamla gymskor hela tiden och dem har blivit väldigt utslitna och fula så vill ha ett par snygga air max att vandra runt i istället, lite mer fashon liksom. 
Okej det var lite grejer som jag vill ha. Nu tänker ni: hon har ju inte råd med detta för hon är ju en fattig student bla bla. Men guess what madda fakkars får tillbaka över 9 lök på skatten och då kan jag tamefan köpa hela listan bah OCH ändå få pengar över. Det enda jag inte kommer ha råd med är nog toaborsten, men sånt är livet.

PLUGG

Har varit så mycket med examensarbetet så har inte hunnit börja tenta plugga ordentligt förens idag och tentan är liksom om en vecka. Har både tränat och jobbat också så inte som att jag hunnit med mycket idag heller.. suck! Men ska sitta hela helgen så förhoppningsvis ska jag väl hinna lära mig de mesta innan tentan på onsdag. Imorgon kommer även Frida hit så då ska vi plugga lite tillsammans också :-) Annars idag har jag varit hos tandläkaren, gjorde ett avtryck eller vad de nu hette. Någon gipsgrej så dem kan möta ut tråden jag ska ha bakom tänderna när jag tagit ut tandställningen. Innan jobbet var jag även och köpte biljetter till mig och älskling till fitnessgalan. Det är den 9-11 maj så det ska bli roligt :D kanske inte kommer ha den bästa uppdateringen nu fram tills tentan men efter det så har jag ju lite semester så då kommer jag kunna blogga som aldrig förr ;)

 

PODDAN KINGSTON


Min lilla bebbo, han ligger alltid vid mig när jag pluggar, bilden till höger längst ner liksom, hur söt? La sig vid mina fötter ❤️ Sen bilden högst upp när han sover, aw ❤️

LÄNGTAN.

Om en vecka vid den här tiden har jag ingen tandställning och om två veckor vid den här tiden är min jävla diet slut och vi är i Egypten. Det som är nice är att jag har en jobbig dag som är imorgon, då ska vi göra en till observering och sätta ihop arbetet. Men efter imorgon ska jag bara vara hemma och tenta plugga och nästa vecka har jag tenta på onsdag så har lilsom inte ens så många jobbiga dagar kvar innan vi åker :-) alltså det är ju jobbigt att tenta plugga men det är skönt att veta att man bara ska vara hemma hela dagen och inte hålla på att åka iväg så på det sätter är det "inte jobbigt". Aja ni fattar nog orka skriva en bok om detta liksom haha. 

Idag har jag fyllt i beställningslistan från den där katalogen man får hem från flygbolaget, taxfreen ni vet sen ligger produkterna på flygstolen när man ska åka :D det var ta 4 betala för 3 på alla skönhetsprodukter så beställde lite solkrämer, aftersun och sånt från hawaiian tropic och lite godis och brezeer som vi kan ha på hotell rummet. Ska bli så nice att få äta massa goda grejer, parta lite och a inte behöva tänka på allt man äter. Men det bästa av allt är att bara få komma bort, vara ledig och få lite kvalitetstid med älskling, göra roliga grejer och inte behöva tänka på alla vardagsgrejer som matlagning, handling, städning, disk osv. Vi har inte ens haft någon riktig semester tillsammans sen Thailand för jag har ju jobbat varje sommar så vi behöver verkligen detta ❤️

SÖNDAG

Morgon PW, ett hårt benpass och sen en liten utmaning av älskling. Han skulle ta tid från det att jag stängde ytterdörren, sprang runt lötsjön och tillbaka hem igen och kom in genom dörren och det skulle ta 10 minuter. Det är ca 2 km totalt, lite mindre. Vilket fall efter 1 km såg det ut såhär:
 
 
Rätt bra alltså, men sen i slutet är det en jätte lång backe, trappor och sen ska man ju upp för alla trappor i porten också. Så började ofrivilligt sakta ner om man säger så och när jag kom fram till porten spydde jag?? Haha DÅ har man tagit ut sig.. Alltså det var ju inte spya så, bara saliv som kom upp men ändå. Så var tvungen att stanna upp lite innan jag kunde ta mig upp i porten men kom in efter 11 min iaf, så klarade det näääästan ;) Annars idag så har Jessica, Stina och Fille varit här. Vi fikade och jag bakade cookies till dem, vilket uppskattades hehe :D men a dem där kakorna, svårt att inte gilla liksom. Ska frossa i sånna sen när jag får unna mig något igen!! Men nu ska jag sova, imorgon är det en ny vecka som kommer bestå av mycket tränining och plugg. Men bara att kämpa på snart får jag en veckas semester i Egypten, har jag sagt att jag längtar? ❤️

WORK HARD, PLAY HARD


Igår jobbade jag ju och det blev faktiskt träning efter jobbet, sprang en mil! Var sjukt länge sen jag sprang så långt, dels för att jag haft problem med knät och dels för att jag inte haft konditionen haha, men är man 10,5 kilo lättare så glider man ju fram hehe. Nej men trodde inte jag skulle orka springa på timmen men min kondis har förbättrats väldigt fort. A sen ser ni även en bild på min otroligt glammiga lunch, provade en ny loka också, den var väldigt god. Idag finns det inte mycket att säga har suttit och pluggat heeeela dagen, har inte ens tränat. Men är klar med "min del" i arbetet till denna inlämning nu iaf så det känns väldigt skönt. Ikväll ska vi hem till svärföräldrarna och äta middag, puss!

JAG TROR DET FINNS EN PLATS VI INTE SER, OCH OM JAG TROR RÄTT SÅ SITTER DU SÄKERT DÄR OCH LER ❤️

 
 
 
 
 
 
 
Har tänkt på morfar hela morgonen sen jag pratade med mamma, kan inte fatta att han varit borta i över ett halvår. Saknar honom, men livet är ju tyvärr så, man vet aldrig vad som händer så man måste ta vara på varandra medans man kan. Okej till något roligare, invägningen imorse gick bra, bättre än förra gången om man säger så. Minus 1,5 kg och total 10,5 kg, whoop whoop! Om två invägningar ska vågen stå på 55 kg, om jag upnår mitt mål vill säga. Väger 57,8 kg nu så det är 2,8 kg på 2 veckor isf, ska göra allt för att fixa det men om jag inte väger exakt 55 kg så är det inte som att mitt liv går under, trivs faktiskt rätt bra med min kropp som det är nu men har ju haft som mål att väga 55 kg hela tiden så det ska bli kul att se om jag lyckas gå ner till det. Jag hade egentligen tänkt att träna nu innan jobbet men vet inte om jag kommer hinna, klockan är ju 12.00 och jag börjar vid 14.00. Annars blir det ett pass efter jobbet för jobbar bara till 18.00. Hoppas ni får en bra fredag :-)

SNART HELG.

Jahopp, snart har ännu en vecka gått och imorgon är det tredje sista invägningen. Sist hade jag bara gått ner 0,2 kg (sämsta hittills) så jag hoppas på ett bättre resultat imorgon haha. Har legat i som fan med träningen och promenader denna vecka så det borde vara bra. Inte för att jag slappade förra veckan men denna har jag verkligen kört extra hårt. När jag började med dieten så tog jag bilder hur jag såg ut, tog nya bilder idag och shit, ser verkligen stor skillnad nu, sjukt kul! Får se om jag vågar lägga upp här sen när jag är helt klar. Har ju bara sport bh och trosor på mig så kanske blir lite pin haha, vi får väl se.

Imorse joinade Malin mig på promenaden, det var trevligt med lite sällskap for once. Brukar ju iofs ha sällskap av Titti, Roger och Ola annars ;) är så jäkla trött på all musik så brukar faktiskt ha radio när jag går på  morgonen, men det är mysigt gillar att lyssna på dem. Imorgon ska jag jobba och annars i helgen blir det bara plugg för min del. Vi håller på med metodavsnittet nu så ska skriva min del i det. Måste även börja tenta plugga för det är bara 13 dagar kvar tills tentan är. Allt går för fort.


HAHAHA ÄLSKAR DESSA

 

KAKORNA ÄR BORTA

Är så sjukt trött efter denna dag. Började med en mils PW. Sen var det bara hem, äta frulle och sedan bege sig till gymmet. Körde ett riktigt hårt och jäkligt bra ryggpass och avslutade med 10 min på crosstrainern. Var så trött i både benen efter morgon PW:n och i hela kroppen efter massa marklyft så tyckte att nivå 4 på crosstrainern var tungt haha (brukar vanligtvis köra på 8an typ). 
 
 
 
 
 
Var ju tvungen att ta lite selfies på toan efter hehe, gillar min kropp mer och mer för varje dag som går, det är nice. Eftermiddagen spenderades sedan i stan och på Ica maxi igen, men nu är vi klara där iaf så det är skönt. Men nu måste jag verkligen sova, mina ögon går typ ihop, godnatt ❤️

OBSERVERING, SYNDER OCH FÖRLOVNINGSFIRANDE

 
 
Okej måste börja detta inlägg med att säga att jag har fuskat idag, som.fan. Men återkommer till det sen kände bara att jag var tvungen att bekänna mina synder liksom. Idag har jag, Frida och Amie varit på Ica Maxi i nacka och gjort en obeservation till vårt examensarbete och det gick bra :-)

 
Efter obeservationen åkte jag till gymmet och körde ett biceps och triceps pass. Idag firar jag och älskling vår 2-års förlovning. Så jag överaskade med att göra en 3 rättersmiddag. Satt och kollade igenom massa recept jag har och hittade nått triple chocolate chip cookies och tänkte att jag skulle vara en snäll flickvän och göra det till honom. Så gör dem och a ni fattar själva hur det gick sen.. det hela började med att en kaka gick sönder och då var jag ju bara tvungen att äta ena delen liksom, ville ju bara smaka hur de smakade? Och när jag åt den där biten alltså...... OOOOOOOMG, ni fattar inte hur gott det var. Så var tvungen att ta halva av den andra biten också haha, sen slängde jag den sista för då började jag få lite dåligt samvete liksom. Okej vänta ska bara visa en bild på dessa godingar innan jag la in dem i ugnen:
 
 
Bra, Sen kom älskling hem, hade gjort förätt till honom. Sen gjorde jag kött, potatis och rödvinssås till varmrätt. Dock var köttet sjuuk segt så det var lite segt höhö. Men iaf sen säger älskling att jag får äta en kaka till efterätt, det är ju ändå vår dag liksom. Så tar en till kaka. Men nej det slutade inte där. Var nyss och tog en halv bit till så har alltså ätit mer än 2 kakor, 2 och en fjärdedel närmare bestämt. Så a haha imorgon blir det typ dubbla pass på gymmet, inte ok Sandra, speciellt inte eftersom att min senaste invägning var den sämsta hitills. Aja gott var det iaf och det var faktiskt första gången jag åt något sånt sen jag började dieten 2/1 så det är ju inte hela världen. Men nu jävlar blir det inte så mycket som ett riskorn fram tills jag åker. Här kommer lite andra bilder från kvällen:
 
 
 
 
 
 
 

RUNTASTIC



Kände för att gå en lite längre sträcka imorse, måste ju bränna bort allt oönskat fett nu när resan börjar närma sig. Dock gick jag faktiskt längre än 9 km, min mobil (som har det sämsta batteriet någonsin) laddade ur innan jag kom och och då stoppades aktiviteter så där nere där det står paus 06.23 är den tid från att mobilen laddade ur tills jag kom hem likzoooom. Vårt tentaresultat hade kommit idag ockdå, vet inte vad det är men blir bara mer och mer nervös varje gång jag ska kolla. Idag skakade mina händer så mycket att jag knappt kunde trycka på resultatet ens.. haha snacka om att ha seriösa problem med nervositeten allltså. Men jag klarade den iaf så blev super glad :D detta betyder att jag endast har 2 tentor kvar på min utbildning (eller 4 om jag skulle kugga båda), whoho!

FAVORIT TRÄNINGSLÅTAR JUSTNU



MIN HELG


I fredagskväll var jag hos Frida och åt middag. Hon hade gjort musslor i grädde och vitt vin, såååå gott och friterade pommes. Äter ju inte friterat egentligen efetrsom att det är typ det onyttigaste man kan äta haha men gjorde ett litet undantag :-) Sen kollade vi på lets dance, han Benjamin är ju så jäkla grymt. Sen kom min snälla pojkvän och hämtade mig.
 

I lördags vaknade man av att solen lös in i sovrummet, så himla härligt när det är fint väder. Var på min morgon PW och körde ett axelpass. Sen var jag hos pappa hela dagen och hjälpte honom att flytta. Kom hem efter sex någongång och då fixade jag tacos för Malin, Johan och Joppe var här och åt och kollade mello. Tycker det var HELT FEL låt som vann, snacka om att vi inte kommer ha någon chans.
 
Idag så blev det ingen morgon PW, älskling drog med mig till gymmet så sprang istället. Eller a gick först i 10 min sen sprang jag i 30. Sen har jag bara pluggat och tagit de lugnt här hemma. Vi var ute en sväng runt lötsjön också, tog med massa gammalt bröd och matade fåglarna med haha. Men nu ska jag snart sova, för ska upp tidigt imorgon. Måste hinna gå en lång promenad innan jag ska möta Frida och Amie. Vi ska till stadsbiblioteket och leta litteratur till vårt examensarbete, sen har vi även seminarium kl 16.00 i skolan. Kan ju inte påstå att jag hoppar av glädje när jag tänker på morgondagen men så är det ibland. Får tänka på att imorgon så äre exakt två veckor tills jag får ta ut tandställningen och exakt tre veckor tills vi åker till Egypten :D
 

TIDIG MORGON



Sitter på bussen påväg till gymmet nu, måste erkänna att jag var riktigt trött när klockan ringde, bussen gick 06.21 så hade ställt den på 06.00 så det fanns ingen tid för att snooza som jag alltid gör i vanliga fall, bara kliva upp, klä på sig och gå. Men nu är jag pigg faktiskt haha :D Jag brukar ju drömma ganska sjuka drömmar och inatt var inget undantag. Såg på lyxfällan igår och så drömde jag om den tjejen inatt? Hon gick i min spanska grupp (wtf lilsom spanska grupp hade man i högstadiet haha) sen var jag och älskling i någon konstig stad där det begåtts ett mord, dem från sons of anarchy var där också. Så kommer polisen med sin polisbil (fast det var en båt som körde på vägen liksom) och ska gripa någon som bor där i området som är mördaren. Jag trodde lätt att det var någon av dem i sons of anarchy men sen kommer dem ut med den gripna på en brygga (jag och Sanny är i vattnet helt plötsligt) och då är det hon lyxfällan tjejen, så jag skriker till Sanny ba vafaan hon går i min spanska grupp, ofta hon har gjort det, hon är jätte snäll ju. Sen åkte vi hem med älsklings bil och då gick jag och sov med paddan (haha åhh det var mysigt, paddan i sängen liksom). Men nu är jag framme så nu finns det ingen mer tid för mitt babbel, ha en trevlig fredag!

DAGEN

Gick samtidigt som älskling imorse och det är så jäkla härligt att vara ute och gå när solen skiner. När jag kom hem åt jag frukost dock blev det inte det vanliga, älskling hade mixat vaniljprotein, mjölk och is som stod i kylen så la i en stor jordgubbe och mixade i också, sjukt gott blev det, smakade som jordgubbsglass, sen åt jag ägg till också.
 
 
Har även tvättat 20 kilo tvätt (typ bokstavligt talat haha, galet mycket var det). Sen tog jag en prommis till sumpan, hade en inbokad synundersökning och som jag misstänkte så har min syn blivit sämre så har fått nya linser. Efter det tog jag en fika med Amanda och sen blev det ett box pass med Jenny. Fan vad jobbigt det var men sjukt kul. Vi ska även gå på spinning imorgonbitti 06.45 så måste sova nu haha, godnatt ❤️

LISTA MEDANS JAG VÄNTAR PÅ TVÄTTEN

 
 
Kött eller fisk
Kaffe eller te
Svart eller vitt
Bok eller film
Havet eller pool
Sommar eller vinter
Bad eller dusch
Katt eller hund
Stad eller landsbygd
Chips eller popcorn
Potatis eller pasta
Guld eller silver
Biljard eller bowling
Choklad eller vanilj
Ful & lycklig eller snygg & olycklig
Sola eller bada
Skidsemester eller solsemester
Passion eller trygghet
Julafton eller midsommarafton (älskar båda kan inte välja haha)
Hemmakväll eller utekväll
Bärbar eller stationär dator
Glass eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Enkel eller dubbelsäng
Blyerts eller bläck
Linne eller t-shirt
Stol eller pall
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Halstabletter eller tuggummi
Skridskor eller skidor
Varm eller kall o’boy
Höst eller vår
Ge eller få
Harry Potter eller Sagan om ringen
Kalle Anka eller Musse Pigg
Inga barn eller 10 barn
Klänning eller kjol
Lägenhet eller hus
Jordgubb eller hallon
Långt hår eller kort hår
Aftonbladet eller Expressen
Äpple eller apelsin
Hockey eller fotboll
Mac eller PC
Superstark eller supersnabb
Ketchup eller senap
Konsert eller spa
Fisar eller rapar
Bröstförstoring eller läppförstoring
Förfest eller efterfest
Spy eller ha diarré (haha wtf inget?)
Skräckfilm eller romantisk komedi
Vin eller öl

15.41



Idag har jag alltså sprungit och gått 1,5 mil totalt. Morgon prommisen och sen detta. Sprang i 30 min sen körde jag intervaller och gick även med lutning 10 på 6an, sjukt vad jobbigt det är, prova det! Alltså tempo 6 ( brukar vara samma på alla rullband) sen lutning 10, det är typ lika jobbigt som att springa och så är det bra att variera sig lite. Förrutom att träna har jag pluggat idag, nu ligger jag dock i sängen för blev väldigt illamående av någon anledning, så bäst att chilla en stund. Hoppas ni haft en bra onsdag, ikväll är det mästerkock ockdå, det får man inte missa höhö.

MEN HEJ

 
Det är så jäkla gott att äta frukost efter att man varit ute och gått på morgonen, är alltid svinhunrig när jag kommer hem. Har slutat äta gröt nu för att spara in lite kcal och dra ner på kolhydraterna. Så nu äter jag kvarg (blandat med fun light, smakar som yoghurt), hallon, blåbär, chiafrön, solrosfrön, linfrön, russin och nu hade jag lite rivet äpple och kanel på också. Sen 2 äggvitor och kalles randiga, gottizz. Nu ska jag bryta om till gymkläder och köra ett ryggpass. Sen kommer pappa hit sen sväng. Puss.

INTERVALLER

Tänkte skriva ett litet inlägg såhär innan sovdax. Är helt slut i huvudet efter en lång skoldag, åkte inte från Södertälje förens halv sex. Vi höll på med en ekonomi uppgift hela dagen som var sjukt svår och dessutom är vi inte ens klara, suck. Var galet trött (och hungrig hade liksom inte ätit sen kl 12 på dagen) när jag kom till hallonbergen men hade bestämt mig för att träna så det vara bara att bita ihop och köra på.. Blev iaf 15 min löpning sen 15 min intervaller, sprang på 11/12an i 2 min sen gick jag på 6an i 1 min osv, sjuk jobbigt, men bra för kondisen och fettförbränningen haha sen körde jag mage efter det. Kom inte hem förens efter åtta så blev en sen middag framför sons of anarchy, det har blivit sjukt spännande nu.

Sjukt.jobbigt.

WAVES

Sitter på tuben påväg till skolan, har föreläsningar och en övning idag så kommer inte komma hem förens ikväll, ska träna efter också. I lördags jobbade jag som sagt hela dagen så inte mycket att berätta om den dagen direkt. Igår var jag och älskling på bromma blocks, kollade lite i affärer och jag provade outfits haha, man blir typ helt svettig av det? Sen åkte vi förbi donken för älskling skulle köpa en dubblecheese. Jag fick smaka 2 tuggor och a nej faaaaan vad gott det var, ni fattar inte. Det var dem bästa 2 tuggorna i mitt liv (typ) haha. Sen var vi och handlade och kvällen spenderades i soffan framför några avsnitt av sons of anarchy.

JAM JAM

Jaha då var det mars, hur sjukt? Har kört min diet 2 månader nu och bara en kvar, det är ingenting ju :D Det är två datum som jag verkligen ser fram emot denna månad:

24/3 - jag får ta ut tandställningen.
31/3 - jag och älskling åker utomlands.

Whoh.

Nu är jag påväg till jam jam, ska jobba mellan 12.00-19.00. Det är extra öppet idag för att det är Avicii, frågan är bara hur många köper godis som ska dit? Alla ska ju supa haha så gissar på att det kommer bli rätt lugnt. Sen ska jag hem och kolla mello med älskling :-)

RSS 2.0