MARIS

Låg och kollade igenom lite mappar på dropbox igår och hittade dessa från sommaren 2011:





Haha gillar deras miner också medans jag står där helt chill haha. Den här bilden är kanske ännu bättre eller jag står väl lite snett:


Vilket fall, den midsommaren var jätte mysig kommer jag ihåg. Och vafan var ju rätt vig!? Tror inte jag kan ta upp benet sådär högt nu, måste börja stretcha massa på gymmet höhö. Idag är det freeeeeedag. Är ledig men ska tvätta och fixa lite här hemma och eventuellt träffa Frida en sväng. Imorgon var planen att åka och slänga massa skit vi har i förrådet och att åka förbi mamma för att älskling skulle fixa med någon lampa där. Men får se om han orkar, vi var på akuten igår för han skar upp sin handled/arm på jobbet så han fick sy och grejer stackarn så han hade jätte ont nu imorse :( Nu ska jag plugga en stund. Ha en bra dag ❤️

MÅNDAG

Godkväll (haha min mobil ville autokorrekta till fiskbullar?!) ligger i soffan och är galet trött, ska snart gå in och sova men tänkte skriva ett litet inlägg först. Började dagen med ett gympass, bröst och kondition. Efter det handlade jag inför veckan och gjorde köttfärssås till mina och älsklings matlådor. Allt blev jäkligt stressigt så fick slänga i mig frukosten och turboduscha för att hinna till jobbet :( Hatar verkligen att stressa får ont i magen av det, inte nice. Jobbade i Solna centrum idag 13.30-20.10, det gick bra och måste säga att det är jäkligt skönt att ha nära till jobbet. Älskling kom och hämtade mig när jag slutade och så åkte vi hem, åt middag och kollade 112 Aina. Nu ska jag gå och borsta tänderna, godnatt ❤️

FULLRULLE

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit lite upp och ner, har känt mig hängig sen torsdags eftermiddag. Men körde på med mina planer hela fredagen ändå, träffade Tessan på hm på morgonen, sen drog jag hem och pluggade lite och sov en stund. Men kunde inte sova hur länge som helst för hade ett jobbmöte i Solna C klockan två. Det gick bra så nu ska jag jobba på Åhlens där också (jobbar i Vällingby annars). Efter det träffade jag Erica, vilket var jäkligt kul, hade inte träffat henne på evigheter. På kvällen sen hade jag och älskling fredagsmys. Han åt hamburgare och jag krustader med getost, rödbeta och honung. Sen gjorde jag egen vitlöksaioli och räkor till det, mums. Var dock helt slut efter dagen så orkade inte ens kolla klart idol, gick och la mig nio haha.  
 
 
I lördags jobbade jag tolv till halv fem, mådde inte jätte bra men hade mitt första pass i Solna C så ville inte banga det likzom. Men det gick bra, kände mig faktiskt lite piggare efter att jag hade jobbat. När jag kom hem gjorde jag en äpplepaj, pluggade och hängde hos Jennifer en stund. Skjutsade även in älskling till stan och fan vad nervös jag var när jag skulle hem, har världens sämsta lokalsinne och trodde påriktigt att jag inte skulle hitta hem haha. Min räddning var gpsen (bästa uppfinningen någonsin), stängde av musiken och hade den på högsta volym haha. När jag kom hem kollade jag BB och sen gick jag och la mig.
 
 
Innan jag glömmer: DUNKIN DONUTS SKA ÖPPPNA I STOCKHOLM!!!!! Ni som inte har ätit där, ni kommer fatta min lycka den dagen ni sätter tänderna i en av deras donuts, dröm i munnen kan jag säga er! Idag har jag varit på en PW, pluggat och om ett tag kommer mamma och Fredrik hit på middag ❤️

TRÄNING

Sitter i soffan och kollar bb. Är sjukt jäkla trött i kroppen, har träningsvärk överallt känns det som. Har kört massa pass denna vecka: zumba, tabata cardio, tabata strength och spinning. Får se om jag hinner nått mer pass i helgen, imorgon blir det vilodag iaf. Kanske går någon promenad eller nått men ingen styrka. Annars idag har jag pluggat, inlämningsuppgift fyra, orkar inte hur svår den är. Men nu ska jag gå och lägga mig, ska möta Tessan vid kvart över åtta i morgon. Vi ska på någon "VIP frukost" på hm i signalfabriken höhö. Godnatt ❤️

HÄLSOSAMMA CHOKLADBOLLAR

Det var ett tag sen jag la ut något recept så tänkte dela med mig av detta. Har velat prova länge och ja, det smakar nästan som vanliga chokladbollar, hur gott som helst. Gjorde en liten egen twist på receptet jag hittade men här kommer det iaf:
 
Ingredienser:
2 dl blandade naturella nötter (köpte ICAs, men tror jag ska prova att bara ha naturella cashewnötter nästa gång)
12 färska dadlar
1 msk kokosolja
2 msk kakao
2 msk kaffe
Kokosflingor
 
Gör såhär:
Blanda nötterna tills det blir smulor (jag använde en stavmixer) och ta ur kärnorna ur dadlarna.
 
Blanda ihop dessa plus kakaon, kaffet och kokosoljan. Jag använde denna från fitnessguru:
 

Mixa tills det blir en kladdig smet, forma till bollar och rulla dem i kokosflingorna.
 
Yummie!

I KNEW I LOVED YOU BEFORE I MET YOU, I THINK I DREAMED YOU INTO LIFE

 
 
 
 

  Idag har jag och älskling varit tillsammans i fyra år, FYRA ÅR!! Jag minns när vi blev tillsammans som att det var går, vi åkte till Öland och hade världens mysigaste helg. Nu sitter jag här, i soffan, i vår lägenhet fyra år senare. Under dessa år har vi bland annat varit i Thailand och Egypten, vi har förlovat oss och flyttat två gånger. Vi har haft medgångar och vi har haft motgångar. Vi har haft otroligt roliga, fina och helt underbara stunder tillsammans. Sen har vi också bråkat och varit arga på varandra, men i slutet av dagen oavsett vad så skulle jag aldrg klara mig utan denna kille. Han är den finaste och bästa som finns, han har hjälp mig så otroligt mycket och gjort mig till en bättre människa och det kommer jag alltid vara tacksam för. Här är lite blandade bilder från oss genom åren, dem ligger i ordning så från 2010 till 2014:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag älskar dig

IPHONE 6

Till att börja med, sen jag fick min nya mobil (i torsdags) har jag inte kunnat blogga. Appen fungerar inte?! Sjukt irri. Nu är jag inne på internet vilket iofs funkar också, men appen är bättre att blogga från, smidigare. Har haft en bra helg. I fredags var det standard fredagsmys framför idol. I lördags var jag ute och åt med mamma, Majsan och Susane. Efter mötte jag upp Amanda, Melissa och Niklas och tog några glas. Väldigt trevlig kväll. Älskling var också ute och vi somnade inte förens halv fem typ så var rätt trött i söndags men blev inte bakis iaf. Åt donken, en chokladcroissant och en hallonmunk, bästa! Igår var jag ledig. Var på gymmet två gånger, ena passet körde jag lite mage och PW på bandet. Sen skulle jag gå på piloxing vid fem. Kommer dit och då är det zumba istället?! Samma sak hände sist när jag skulle köra piloxing, fast då vare afrodans, stör mig.  Här är lite bilder från senaste dagarna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är jag framme vid jobbet, börjar sju idag för vi ska upp med alla julgrejer :-)

LEDIG


Är det normalt att inte vilja vara ledig? Haha asså förstå mig rätt, finns inget skönare än att vara ledig såklart MEN man kan liksom inte njuta av det ifall man inte har ett fast jobb. Ja jag vet jag hade ett fast jobb och sa upp mig för ett extra jobb så får väl skylla mig själv? Men kommer iaf ta alla pass jag får nu så hoppas på att det kommer bli en del jobb ändå! Men det var faktiskt bra att jag böt jobb av en annan orsak också. Imorse var jag hos sjukgymnasten och hon sa att min rygg troligtvis inte hade kunnat bli bra om jag skulle sitta i kassan och dra varor hela dagarna. Så hon tyckte det var bra att jag hade bytt. Var jäkligt skönt att gå dit, hon knäckte min rygg lite och gav mig massage. Ibland var det skönt och ibland gjorde det bara svinont haha men kändes jäkligt bra efter. Tydligen hade jag någon låsning där bak vid ryggen också så a känns bättre nu efter massagen. Fick några stretch övningar som jag ska göra nu också. Var på gymmet efter och nu är jag hemma, ska fixa lite här bla rensa min garderob. Sen ska jag plugga och träffa Jessica en sväng ❤️

BAR 54







Från när jag och Amanda var ute och åt i lördags. Hon hade gjort en jätte fin tatuering bakom örat. Stjärnorna står för mig, mamma och pappa, så gulligt ❤️

BÄSTA

 

HAHAHA alltså.. har suttit och gått igenom massa gamla bilder och videos, måste ladda upp lite grejer här sen för det är ju as kul att kolla old stuff. Men börjar med denna iaf, haha.


96

Sitter på tuben påväg till söder. Såg precis en kille med 96-jeans. Kommer ni ihåg dessa?? Har inte sett dem på evigheter. Minns när dem var så jäkla inne och man var ju as cool om man hade ett par. Kommer ihåg att jag inte hade råd att köpa men så pratade jag med någon kille på playahead och han sålde sånna jeans. Vilket fall så fick jag ett par av honom haha, åkte typ till rocksta eller nått och hämtade dem!? :P Dem passade inte jätte bra men gick ändå runt i dessa för att vara cool.. Haha tror det var i 9an eller nått? Sjukt hur mycket märken och sånt betydde då, nu skiter jag verkligen i sånt.

LÖRDAG

Tjabbah! Började morgonen med en PW på nästan en mil, skönt! Har sen jag kom hem pluggat och äntligen gjort klart inlämningsuppgift 2. Lite sent då den skulle varit inne för ett tag sen.. menmen nu ska nästa in på måndag så får se om jag hinner göra den imorgon. Senare idag ska jag träffa Melissa en stund och sen äta middag med Amanda. Hoppas ni får en trevlig lördag :-)

TGIF

Heeeeey! Asså denna vecka.. Sa ju att jag hade fått flera jobberbjudanden och valde att gå på en av intervjuverna då det är något jag velat göra länge. Jobbet jag hade fått innan där jag nu jobbat i 2 veckor var heltid men i en butik som inte var jätte rolig (livsmedel). Dock låg den i hallonbergen centrum så det är ju väldigt nära. Det här andra är i en butik som jag verkligen vill jobba i men det är bara extra.. Var ett sjukt svårt val, ska man gå på trygghet eller på det man verkligen vill göra? Jag valde iaf det sistnämnda så har sagt upp mig från där jag jobbar nu, alltså heltidsjobbet, ska dock vara där nästa vecka och hjälpa till när dem öppnar butiken. Gick på min magkänsla och hoppas verkligen att det här i framtiden kan leda till något mer än ett extra jobb.

Imorse var jag hos läkaren, har haft ont i ryggen länge nu och efter att ha suttit mycket i kassa har det verkligen blivit värre. Är glad att jag tog tag i detta nu iaf för har en muskelinflammation runt hela höger skulderblad. Hon sa: "jag förstår att du har ont!!" HA känns som att ingen tagit mitt ryggont på allvar, standard kommentaren är typ: "ont i ryggen har väl alla" men nu har jag iaf fått en remiss och ska gå till sjukgymnast och så får dem utreda om jag behöver kiropraktor/naprapat/akepunktur osv. Så de känns bra. 

Men nu har jag mött upp Jessica, så måste avsluta. Vi ska handla och grejer för ikväll, vi ska fetta oss framför idol och PLL höhö. Hon hälsar btw till alla fetton där ute (speciellt Karl Mohammeds släktingar) att köpa gymkort! PUSS

@GYMMET




Godmorgon! Står just nu på crosstrainern på gymmet och försöker vakna till haha så tänkte passa på att blogga lite snabbt nu i början när jag kör relativt lugn takt. I lördags firade jag min födelsedag med mamma och Fredrik och då fick jag bla skorna ni ser på bilden där uppe. Har dem på jobbet och när jag går ute liksom. Tycker dem passade sjukt bra till mina nya träningstights så kände mig as snygg när jag gick till gymmet, synd att det var mörkt ute bara så ingen såg mig haha :P Idag jobbar jag 09.00-18.00, skönt att sluta relativt tidigt :-) ❤️

EVERY BREATH YOU TAKE

 
Nu när one tree hill är slut så har jag börjat kolla ikapp de PLL avsnitt jag missat. Den här låten var iaf med i ett avsnitt, tyckte det var en skön version. Idag är det lördag och leeeeeedigt, så skönt. Började morgonen med lite löpning och PW i ca 7,5 km. Nu har jag precis ätit frulle och kollar PLL. Vid tre ska jag träffa mamma på söder, vi ska kolla lite i affärer och sen ska vi gå ut och äta tapas ikväll. Ha en trevlig lördag!
 

FREDAG

 
Är påväg till jobbet, jobbar 10.00-19.15 idag. Hann med att städa upp lite hemma innan jag drog och städa paddans bur, skönt att slippa göra de när man kommer hem sen. Annars i veckan har jag bara jobbat. Var ju hos tandläkaren igår också och borrade. Var jätte nervös innan men gick hur bra som helst och det gjorde inte ett dugg ont ju?! Tog inte ens bedövning höhö. En annan grej också, bara för att jag har fått ett jobb nu så har dem hört av sig från tre andra jobb.. Varav ett har varit nått jag velat ha hur länge somhelst! Aja, hörs i helgen ❤️ 

RSS 2.0