HEMSKA DAGAR..

Den här veckan har varit sämst på alla möjliga sätt, men framförallt för att min bebis varit sjuk. Vi var på djursjukhus med honom onsdag kväll för han inte åt eller drack under dagen och inte var sig själv. På morgonen dagen efter fick vi åka in igen och han fick vara kvar under dagen och natten. Längsta timmarna i mitt liv typ, har varit så himla orolig :( men idag vid fyra fick vi hämta honom. Han har lågt antal röda blodkroppar samt ett förhöjt levervärde så han måste äta medicin varje dag i tre veckor nu. Sen har han tre mediciner för att sätta igång tarmarna (för han har inte ätit själv heller) så fram tills att han äter, dricker och bajsar normalt ska han ha dessa tre mediciner tre gånger om dagen också :( min lilla pluttis ❤️ Sen måste vi stödmata om han inte äter, men han har ätit lite sen han kom hem iaf plus att han är mycket piggare nu, så det går åt rätt håll :)
 
I onsdags kväll när vi åkte in, man ser verkligen hur svag han ser ut :(
 


Vi var och hälsade på honom igår, då var han lite piggare iaf, det var så himla jobbigt att lämna honom sen :(
 
Imorse hade jag en tid hos en hudspecialist, hon kollade igenom alla födelsemärken på min kropp och allt såg bra ut vilket var skönt.. Har gått och oroat mig för några jag haft i hårbotten men det var ingen fara så det känns skönt att slippa gå runt att tänka på det. Älskling följde med mig också, han har varit med mig överallt hela veckan. Läkaren i måndags, alla besök med paddan fram och tillbaka och sen idag. Vet inte vad jag hade gjort utan honom vid min sida, världens bästa är han ❤️ Efter läkaren åkte vi och bada och sen åt vi lunchbuffé på pizza hut, såhär snygga va vi liksom:
 



Nu ska vi kolla film och äta middag (jag kräftor och älskling burgare, standard) och sen ska jag gosa massa med min kanin ❤️ btw, jag har faktikt varit nyttig sen i måndags, eller a jag äter ju fortfarande vilken mat jag vill, pizza idag liksom haha men jag har undvikt alla sötsaker och så vilket är min plan till en början :-) så det känns braaaaaa likzom. Aja nu är det food-time.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad jag tänker på dig nu med din lilla padda. Hoppas han kryar på sig snabbt. Hoppas att det inte var Öland som knäckte han. Han verkade ha det så nice och ej förglömma solnedgången i Byrum som han mös i sand och hoppa på rauker.

Svar: Det tror jag inte, han verkade trivas där :-) skönt att han mår bättre nu iaf!
Sandra Olsson

2014-08-01 @ 20:16:53
Postat av: Anonym

Åh vad jag tänker på dig nu med din lilla padda. Hoppas han kryar på sig snabbt. Hoppas att det inte var Öland som knäckte han. Han verkade ha det så nice och ej förglömma solnedgången i Byrum som han mös i sand och hoppa på rauker.

2014-08-01 @ 20:18:12
Postat av: mammi

Älskar er såå mina raringar <3 Ni tar så fint hand om Paddan, den lilla godbiten ;)

Svar: puss <3
Sandra Olsson

2014-08-06 @ 10:44:42
Postat av: stina

men lilla paddis :((( stackars liten, hoppas han blir bättre! tänkerpå er <3

Svar: Jaa :( men nu mår han iaf bättre och det är jag glad för! <3
Sandra Olsson

2014-08-06 @ 20:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0