HÖSTEN ❤️

Vet att det fortfarande är augusti men har fått lite höst känslor redan. Antar att det är på grund av att det varit rätt kallt de senaste dagarna men tycker bara att det är skönt, Många gillar ju inte hösten så mycket och därför tänkte jag göra en lista på bra saker med hösten höhö:
  • Hösten är som en nystart. Skolan börjar eller om man inte pluggar börjar man jobba igen efter semestern. Man kanske börjar komma igång att träna eller göra något annat, går någon kurs, det mesta startar ju på hösten (btw mamma, vi måste boka in oss på en salsa kurs snart!!). Hösten känns iaf som en chans att starta något nytt :-)

  • Serier!!!!!! Man har alltid något att kolla på eftersom att allt drar igång nu på hösten: PH, big brother, idol, fångarna på fortet osv.

  • Skaldjur, att kunna gå till affären och köpa en färsk krabba, ja bara det gör ju hösten helt underbar / skaldjurslover

  • Mysiga hemmakvällar med tända ljus. Haha cheesy men sant. För hur mysigt är det inte när det är mörkt ute, man tänder ljus, kryper ner i soffan under täcket och kollar på någon bra film/serie.

  • Mysiga höstpromenader. JA det finns fina höstdagar (Sanny!!). Träden är så fina på hösten med massa olika färger, sen är det lite kyligt i luften, sol och blå himmel, finns inget mysigare. Okej kan erkänna att det kanske är fler dagar där det är regn och rusk men dessa "fina höstdagar" finns faktiskt också och det väger upp dem dåliga. 

Kommentarer
Postat av: mammi

Jaa, i höst ska det dansas salsa gumman ;)hihihihi! Å jag håller med dig om den fina hösten :)

Svar: Jaa!! ❤️
Sandra Olsson

2014-09-01 @ 11:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0