PHI PHI ISLAND

Hej på er! Allt bra hemma i Sverige? Kallt? Här är det jävligt varmt iaf. I förrgår eller vad det nu blir så lämnade vi coral Island vilket faktiskt var ganska skönt. 2 dagar var perfekt att vara där. Eftersom att det bara var hotellet där så blev det lite enformigt om man säger så. Vi tog iaf speedboat till Phuket och när vi var där bestämde vi oss för att vi skulle till phi phi Island. Så vi bokade en båtbiljett när vi kom till hamnen dock fanns det ingen förrens 4 timmar senare så vi gick och satte oss i en mysig liten restaurang en bit bort och åt frukost och spelade zatzy. Båt resan och allt gick bra men sen när vi kom fram började helvetet :p det fanns inte ett ledigt rum någonstans, allt var fullt så det slutade med att vi tog ett as skabbigt rum med blodfläckar i sängen usch säger jag bara :p plus att det var sjukt högt upp så när man gått upp för dem där trapporna var man helt sänkt. Vi ställde iaf in våra väskor och sånt där för att sedan gå och leta vidare efter ett hotell vi kunde bo på dagen efter, men allt var typ fullt igen. Sen efter vi gått runt i över 2 timmar och det fanns typ ett hotell kvar kan jag inte ens beskriva vilken lättnad det var när han sa att dem hade ett ledigt rum till oss dagen efter.
På kvällen så gick vi ut och åt och jag beställde in årets äckligaste pasta, åt 2 tuggor sen höll jag på att spy. Sen gjorde jag årets tabbe: typ inte äta nått på hela dagen, gå runt och svettas och leta hotell i 2 timmar (förlorade säkert hur mycket vätska som helst) och sedan knappt dricka nått vatten sedan massa alkohol på det, not good. Vi hade iaf en sjukt rolig kväll på stranden. Dem hade tagit bort Ibiza bar, skandal säger jag bara :( men det var en annan bar där ist, typ samma men dem hade bytt namn. Sen fanns det mycket fler barer längst stranden sen sist jag var här. Men det var fortfarande fire show och det så de va as kul :D vilket fall till min tabbe dårå; tror aldrig jag mått så dåligt som när jag vaknade igår morse. Jag spydde, hade ont i huvudet, ont i hela kroppen osv. Sen tror jag även att jag blev magsjuk (läs: körde en Kenneth hah) för jag åt en pizza slize bit på morgonen sen kunde jag typ inte äta nått mer på hela dagen, spydde bara upp det plus att jag var på toa ett ex antal gånger hehe ;p kanske en lättare form av magsjuka eller nått men inte kul.

På kvällen gick vi och tog massage och då kändes det faktiskt mycket bättre :) jätte trevligt ställe med gulliga thai tjejer (haha fan vad perverst det lät men ni fattar vad menar) vi ska gå dit ikväll igen tänkte vi. Men sen igår när vi skulle äta så var vi verkligen på det sämsta stället någonsin haha. För det första fick vi typ fråga om det var okej att vi satte oss sen fick vi in onionrings som vi beställt till förrätt före drickan och när han väl kom med drickan såg han skit sur ut. Sen innan vi fick in vår mat så kom dem 3, 4 gånger och tänkte ge oss någon annans mat haha vi ba: noo this is not our food. Sen när vi väl fick maten så var mina vårrullar faktiskt helt okej men älsklings mat var sjukt skabbig. Sen fick han inte ens någon kniv till köttet haha. Dit går vi inte igen om man säger så ;D efter middagen gick vi hem och sov så idag vaknade vi pigga och utvilade efter nästan 11 timmars sömn :)
Imorse köpte jag banana pancake med nutella till frukost= GOTT. Sen tog vi en longtailboat till long beach så där har vi varit hela dagen och badat, solat och ätit lunch :) brände mig lite så vid 3 åkte vi tillbaka hit och chillade vid hotellet ett tag. Vi har en hängmatta här utanför så vi låg där med lite snacks och cola, väldigt soft. Nu är älskling och tränar så jag passade på att blogga lite. Blir nog en ganska lugn kväll igen, känner mig fortfarande lite halvseg men vi ska iaf gå ut och äta sen gå ner på stranden och kolla fire show men det blir ingen alkohol för min del, vill inte riskera att må dåligt igen. Oj blev ett väldigt långt inlägg det här! Saknar er där hemma och mamma: såg att du fixat Facebook så nu kan du kolla på bilder där också :) kärlek till er!

Kommentarer
Postat av: Kenneth

Bra att du gjorde en "Kenneth", dock kommer jag aldrig att göra en "Sandra" moahahaha

2012-01-27 @ 15:09:24
Postat av: Anonym

Haha, oj oj, ja du.........en kenneth jo jo. kram

2012-01-27 @ 16:18:42
Postat av: Sandra

Haha du vet att jag skojjar med dig ;D men ne det ska du nog inte göra för det var Inge vidare ;D hehe kram!

2012-01-28 @ 04:09:57
URL: http://snarres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0