KOH LANTA

Heej pa er! Hoppas att allt ar bra dar hemma. Har ar allt toppen som vanligt! Iforrgar blev det som sagt party vi forade pa hotell rummet till 12 sen drog vi ut pa bargatan, var man an gar ar det typ tjejer som star och dansar vid stripp stanger pa barerna haha. Sen drog vi till ett lite speciellt stalle om man sager sa. Changen kostade 900 bath och da vare inte ens en stor flaska.. hehe. Sjukt rolig kvall iaf! Igar vet jag inte vad vi gjorde, at donken, var pa stranden en stund, at middag och kollade pa film typ. Vi orkade inte parta da vi skulle upp kl halv 7 imorse.

Idag blev vi hamtade klockan 7 med mini buss tog farja till phi phi och sen farja dar ifran till Lanta. Sa har befinner vi oss nu. Vi gjorde arets kap med hotellet. 1600 kr for 4 natter (bokade via agoda och egentligen hade det kostat 700 kr natten) och da ingar frukost ocksa. Det ar sa sjuukt lyxigt hotell. Riktigt fracht alltsa :D Imorgon ar det ju valentines day vi funderar pa om vi ska aka pa nagon dagstur och snorkla ar pa ett internetcafe nu som anordnar resor och sant ocksa sa far se hur det blir. Sen pa kvallen tanke vi forsoka hitta nagon lite finare restaurang och ga och ata pa. Puss och kram pa er!!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hopps att ni får en trevlig alla hjärtans dag! Puss och kram från pappa.

2012-02-14 @ 13:07:55
Postat av: Marita

Hej på er i värmen.Hoppas ni har det bra i Kho Lanta. Men det verkar toppen efter som man läser din Blogg.Blev det någon båttur på Valentines Day eller?Hoppas ni hade en bra dag ändå annars. Vad kul att ni hittade ett billigt boende därnere.Hur bor ni är det Hotell eller någon Bungolow eller?Hälsa sanny så gott och vi väntar på att han skall ringa något.Vi får ej tag på han när vi ringer och även skickat SMS. Har en fråga till han angående en räkning från Telenor som kommit om den kan stämma.Sköt om er och Måmga Valentines Kramar för det har vi idag / Marita.

2012-02-14 @ 19:06:54
Postat av: Sandra

tack pappa <33 saknar dig, ringer dig ikvall puss!!



Jaa vi har dte jatte bra :D vi trivs verkligen har! Ne vi hyrde en kanot istallet :D Ne pa en resort jatte bra verkligen :) Han forsokte ringa forrut men da vare ingen som svarade men han ringer nog ikvall :) Hade ni en bra alla hjartans dag? Kramar :)

2012-02-15 @ 05:57:26
URL: http://snarres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0