KRABI BABY

Heej! Allt bra med er? Har ar allt kanon som vanligt :) Igar hyrde vi som sagt moppar, motte upp Sannys chef och hans familj sa akte vi runt lite pa on. Jatte mysig dag! Pa kvallen at vi middag pa vart stammis stalle vid stranden (vi at dar varje dag pa koh lanta) och sen akte vi in till stan en svang. Idag begav vi oss vidare mot krabi och ao nang. Vi bokade hotell pa agoda som vanligt och ater igen har vi fatt varsta lyxrummet till valdigt lagt pris.. I like! Vi kom hit pa dagen och da gick vi runt och kollade lite samt at lunch sen gick vi och tranade! Och nu har vi precis atit middag. Ska snart ga till affaren och kopa lite brezeers sen chila pa hotellrummet ett tag och sen blir det val att dra till nagon bar :) Pa tal om hotellrummet, vart hotell ligger uppe i en backe och sen bor vi hogst upp samt att man far ga mer trappor sen nar man kommer ut fran hissen, hur som helst ar det arets utsikt, ska lagga upp bild nagon dag och visa er, det ar nice :) Tjjuudelu!


Kommentarer
Postat av: Marita

Hej! Då är ni ju i våra kvarter.Vi bodde på Tipa Resort om ni är ute och går.Inte långt från killen som har en bar på gatan med massa dryck i bilen.Man satt på trotoaren på små stolar.Tips ta en båt vid hamnen och åk ut till Prnang en jättemysig ö med apor och härlig strand.Fanns både resturang och massa båtar de sålde mat och dryck ifrån.Vad heter stället ni bor på?Idag har vi varit i Kista och shoppat med Robin kläder som han önskat sig i födelsedagspresent.Ha det så gott så hörs vi igen.

2012-02-19 @ 20:54:35
Postat av: Pappa

Hej hjärtat! Allt är bra med mig,jag är i Sickla och väntar på att få åka ut och arbeta.Hur går det för er ekonomiskt? Har ni pengar så att ni klarar er resten av resan? Ser fram emot att få se lite flera bilder men jag förstår att det är jobbigt att ladda upp dessa med dålig uppkoppling.Det är många av mina arbetskamrater på både Strukon och Mtr som kollar din blogg:) ha det bäst nu gumman och krama om Sanny från mig! Love you puss......

2012-02-19 @ 23:17:18
Postat av: Sandra

Marita: Jaa, hm tror jag vet var du emnar, vi far val kolla runt lite ikvall och se ifall vi kan hitta det :) Ahh ja skulle verkligen villja aka dit, vi var ju pa poda har om dagen, da hade dem ocksa batar med mat och de.. Men komme rnog inte hinna aka dit nu for vi aker ju vidare till koh samui imorgon :(( synd! Cha da resort :) Okej, vad trevligt! Hur ar vadret hmma i Sverige nu da? Kramar :))



Pappa: Hej pappi <3 Okej, duktig du ar!! Jo det gar val bra haha, gar dock mer pengar an vad man trodde.. Men vi har pengar sa vi klarar oss sa det ar lugnt :) Ja det tar fett lang tid.. men har ju laddat upp lite bilder nuiaf. Haha vad kul :P Det ska jag gora, puss och kram, love u

2012-02-23 @ 06:43:53
URL: http://snarres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0